Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

valla ben ne bi şey hissediyorum kızlar ne hamile gibiyim
midem bulanmıyor...
tekme atmıyor...
offf offff
doktora daha 4 hafta sonra gitcem....
nolcak benim sonummmm

kızlar butun hamilelerin kafasını karıştırdım tekme diye

blue canım normal hissetmemen tıbben olması gereken bunlar selda biraz fazla heyecenlı

6 kişi var altta konuşuyozz geliyoz konuşmazlarr
kimse yokken de gelirlerr niye kimse gelmiyo konuşmuyo derrleeeerrr

Yazamadım gitti bir türlü sadece bir kıpırtıydı hissettim dedim kolbastı oynuyor bebeğim demedim sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ne kimsenin kafasını karıştırmak istemedim özür dilerim ne midem bulanıyor nede canım birşey çekmiyor belkide kendimi hamile gibi hissetmek istediğimdendi bu ama alay edilsin istemedim yaklaşık 2 yıllık çabamın bekleyişimin ödülüydü bu ama dedimya küçücük bir kıpırtı neyse ben içimde yaşayayım hevesimi

seldacım.....sen ne hissetmek istersen hissedebilirsin....senin hakkındır.....üzülme.....
arkadaşlar emin senin bu hevesein ve iyi niyetli heyecanınla dalga geçmek istememişlerdir....burdaki kimsenin böyle bişey yapmak istediğini sanmıyorum ben....

sen hamileliğinin tadını çıkar..............

kimsenin dalga geçtiği yok senle bak şimdi kendi ağzınla dedin bir kıpırtıydı falan bizde onu dedik sana sadece tekmler için erken gaz sancısıdır yada içindeki bi kıpırtıdır evet 9. haftada bebek hareketlenmeye yeni yeni başlıyo ama senin hissetmen için 3-4 hafta daha var bunu söledik sana sen terslendin yoksa tabiki heveslenmem hakkın heyecanlı olman hakkın hepimiz heyecanlıyız .....

sözüm sana değildi yanlışlık olmasın cimcime

o zaman tekme demiycen tekme dedin birrr ikincisi pıptı diye damar atar onu hisettin sen dediğimizde kabullen o zaman selda yani dalga geçen yok inandırıcı değil bide dedikllerimize inatla teklme 20 yıllık dr vs diyosun ondan dalga geçen yok ayrıca kime desen 9 haftada tekme duydum diye bi tarafıyla güler kimsenin kafasını karıştırmazsın çünki herkes okumuş eğitimli ve netten araştıran insanlar şeyma az önce sana zaten hafta hafta gebeliği yolladı sevincini hepimiz paylaşıyoruzz zaten ama dediklerin tuhaftı o yüzden herkes tepkisini ortaya koydu bak tekme küçücük kıpırtı oldu
kimsenin senle dalga geçtiği yok bilgilendiriyo herkes seni duyduklarının ne olduğunu söylüyoo

Konuyu kapatalım hiçbirşey için kendimi ve bebeğimi üzemem yine ben hislerimi paylaşırım sizinle neler yaşıyorum ne gibi gelişmeler yaşıyorum

kızlar asıl konumuza dönelim bu hafta yasin okumaya karar verdik cumaya yetişecek kim kaç tane okuyacak .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…