valla ben ne bi şey hissediyorum kızlar ne hamile gibiyim
midem bulanmıyor...
tekme atmıyor...
offf offff
doktora daha 4 hafta sonra gitcem....
nolcak benim sonummmm
6 kişi var altta konuşuyozz geliyoz konuşmazlarr
kimse yokken de gelirlerr niye kimse gelmiyo konuşmuyo derrleeeerrr
Yazamadım gitti bir türlü sadece bir kıpırtıydı hissettim dedim kolbastı oynuyor bebeğim demedim sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ne kimsenin kafasını karıştırmak istemedim özür dilerim ne midem bulanıyor nede canım birşey çekmiyor belkide kendimi hamile gibi hissetmek istediğimdendi bu ama alay edilsin istemedim yaklaşık 2 yıllık çabamın bekleyişimin ödülüydü bu ama dedimya küçücük bir kıpırtı neyse ben içimde yaşayayım hevesimi
hayatımmmmmmmm
sesin çıkmıyoooooooooo
Yazamadım gitti bir türlü sadece bir kıpırtıydı hissettim dedim kolbastı oynuyor bebeğim demedim sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ne kimsenin kafasını karıştırmak istemedim özür dilerim ne midem bulanıyor nede canım birşey çekmiyor belkide kendimi hamile gibi hissetmek istediğimdendi bu ama alay edilsin istemedim yaklaşık 2 yıllık çabamın bekleyişimin ödülüydü bu ama dedimya küçücük bir kıpırtı neyse ben içimde yaşayayım hevesimi
kimsenin dalga geçtiği yok senle bak şimdi kendi ağzınla dedin bir kıpırtıydı falan bizde onu dedik sana sadece tekmler için erken gaz sancısıdır yada içindeki bi kıpırtıdır evet 9. Haftada bebek hareketlenmeye yeni yeni başlıyo ama senin hissetmen için 3-4 hafta daha var bunu söledik sana sen terslendin yoksa tabiki heveslenmem hakkın heyecanlı olman hakkın hepimiz heyecanlıyız .....
:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin,Hamilelik Gebelik Muayeneleri..e-gebelik.net..:
ay benim kafam karıştı burda yazılanları okuyunca ben ne zamn hissederim ki acaba bir hafta var aramızda fatoş sende hissettinmi acaba ???????????
sözüm sana değildi yanlışlık olmasın cimcime
sözüm sana değildi yanlışlık olmasın cimcime
Konuyu kapatalım hiçbirşey için kendimi ve bebeğimi üzemem yine ben hislerimi paylaşırım sizinle neler yaşıyorum ne gibi gelişmeler yaşıyorum
seni çoooooooooooooooook sefiyom sağol balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?