Hiç sıkıntı yapma kendine bana güven çok faydalı oldu. Ben transferlerde acıdan ağlıyordum okadar faydalı oldu ki hiçbişey anlamadım. Zaten biliyorsun 3-4 dk lık bir olayyaa öyle mi yapsam o zaman acababugüne kadar hiç görüşmedim kendisiyle ama aslında o anı yaşamayı bende çok istiyorum fakat kıpırdarım korkarım embriyolar o an beklerse ziyan olur endişesi de taşıyorum canım.kegel egzersizini biliyorum 1 yıl vajinismus yaşadım ve o zamanlar sürekli yapıyordum.
bilmiyorum ki canım daha önce hiç transfer olmadım ama sana güveniyorum.spekulum bugüne kadar 1 kere takıldı bana daha doğrusu vaji.den kurtulduğum zaman gittiğim dr. ilk muayemde spekulum takmıştı ve kendimi kasmıştım ağlamıştım ve hemen geri çıkarttırmıştım.ve o gün bugündür korkuyorum o alettenHiç sıkıntı yapma kendine bana güven çok faydalı oldu. Ben transferlerde acıdan ağlıyordum okadar faydalı oldu ki hiçbişey anlamadım. Zaten biliyorsun 3-4 dk lık bir olay
Asena hanım ile görüş sonra kararını verbilmiyorum ki canım daha önce hiç transfer olmadım ama sana güveniyorum.spekulum bugüne kadar 1 kere takıldı bana daha doğrusu vaji.den kurtulduğum zaman gittiğim dr. ilk muayemde spekulum takmıştı ve kendimi kasmıştım ağlamıştım ve hemen geri çıkarttırmıştım.ve o gün bugündür korkuyorum o alettenama acısını unuttum 2 yıl geçti üstünden vajinal ultrason gibiyse yaptırabilirim
açıkçası selen hn.da hiç istemiyor anesteziyi hiç sevmiyorum ben dedi.yine de her şey o anki hissiyatıma bağlı gibi
Arkadaşlar yorumları okuyup cem beye olan randevumuz iptal edip selen hanıma gittim fakat 10dk sını zor ayırdı tahlillerime bile bakmadı haşimato için kortizon veriyorum dedi ve asistanı kapı arasından işaret edip durdu iki de bir konuşmamız yarım kaldı acelesi vardı çıktı çok üzüldüm
Bence hiç üzülme. Yumurta toplama işlemi öncesi embriyolog görüşme yapıyor sonrasında da hemşireler bilgi veriyor. O durumda da insan kendini biraz kötü hissediyor. Selen hanımdan duymak istemiştim yumurtalarımın durumunu. Ama sonra ilk tüp bebek denememi düşündüm. Ordaki doktorum çok nazikti hep yanımdaydı ama ne kortizon verdi ne tiroidimin sıkıntı yaratacağını söyledi. Selen hanım çok yoğun. Emin ol o kısacık Zaman'da bakmıştır tahlillerine. Yine de çok içine sinmediyse doktor değiştirebilirsin.Arkadaşlar yorumları okuyup cem beye olan randevumuz iptal edip selen hanıma gittim fakat 10dk sını zor ayırdı tahlillerime bile bakmadı haşimato için kortizon veriyorum dedi ve asistanı kapı arasından işaret edip durdu iki de bir konuşmamız yarım kaldı acelesi vardı çıktı çok üzüldüm
Yok canım hiç bir tahlilimi istemedi sadece fsh e2 kaç diye sordu muayene etti haşimatoyu anlattı okadar eşimin özelde morfoloji 5 üniversitede 2 çıktı korkuyorum cem beye randevu aldım bakalım o ne diyecekBence hiç üzülme. Yumurta toplama işlemi öncesi embriyolog görüşme yapıyor sonrasında da hemşireler bilgi veriyor. O durumda da insan kendini biraz kötü hissediyor. Selen hanımdan duymak istemiştim yumurtalarımın durumunu. Ama sonra ilk tüp bebek denememi düşündüm. Ordaki doktorum çok nazikti hep yanımdaydı ama ne kortizon verdi ne tiroidimin sıkıntı yaratacağını söyledi. Selen hanım çok yoğun. Emin ol o kısacık Zaman'da bakmıştır tahlillerine. Yine de çok içine sinmediyse doktor değiştirebilirsin.
Selen hn gerçekten de çok yoğun bir Dr. Canım ama kafanda soru işareti kalacaksa eğer istediğin Dra Danış tabiki. Benimde bugün transferim oldu mesela çok bekledik ve her gittiğimde en az 1 saat bekliyordum.ama selen hanım hiç bir şekilde unutmuyor sende olan ayrıntıyı bu onun artı yönü.eksi yönü de çok fazla oturup bilgi veremiyor hemen muayene edip diğer odaya geçiyor çünkü orda da muayene için bekleyen hastası varYok canım hiç bir tahlilimi istemedi sadece fsh e2 kaç diye sordu muayene etti haşimatoyu anlattı okadar eşimin özelde morfoloji 5 üniversitede 2 çıktı korkuyorum cem beye randevu aldım bakalım o ne diyecek
İnşallah canım. Yazdığı ilaçlar benim de ilk denemem olmasına rağmen bana da çok gelmişti 4 kutu gonalf ve 3 kutu menapur.ama yine de bir bildiği vardır deyip harfiyen uydum ve 20 yumurta topladı benden.ama yine de benim bugüne kadar gittiğim kadın dogumcu Doktorlar arasinda en ilgili ve en sevdiğim Dr. Kendisidir☺dün iki embriyomu transfer etti ve muayenelerde hep moral verdi bana.her işte besmeleyle başlıyor ve bunda başarı elde edemezsek ben yine kendisini tercih ederim diye düşünüyorumDoğrudur asistanı da çok ilgisiz birde çok ilaç yazdı ne gerek var 5 kutu gonalf dört kutu menapura İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Canım trasferin nasıl geçti?İnşallah canım. Yazdığı ilaçlar benim de ilk denemem olmasına rağmen bana da çok gelmişti 4 kutu gonalf ve 3 kutu menapur.ama yine de bir bildiği vardır deyip harfiyen uydum ve 20 yumurta topladı benden.ama yine de benim bugüne kadar gittiğim kadın dogumcu Doktorlar arasinda en ilgili ve en sevdiğim Dr. Kendisidir☺dün iki embriyomu transfer etti ve muayenelerde hep moral verdi bana.her işte besmeleyle başlıyor ve bunda başarı elde edemezsek ben yine kendisini tercih ederim diye düşünüyorum
seninde umarım istediğin gibi olur herşey
Çok heyecanlıydım canım son ana kadar karar veremedim en sonunda selen hanım bana birakti anestezi veren hanim da istersen çok hafif bir anestezi altında yapalım dedi bende kabul ettim sedasyon şeklinde oldu yani.her söyleneni yapıyormuşum ama hatirlamiyorum tabiCanım trasferin nasıl geçti?
İyi geçmesine sevindim canım. Şafak kaç bekleyiş çok heyecanlı oluyor :) Birde sorduysam kusura bakma unutuyorum yoğunluktan kaç tane transfer edildi? 5.gün embriyosu değil mi?Çok heyecanlıydım canım son ana kadar karar veremedim en sonunda selen hanım bana birakti anestezi veren hanim da istersen çok hafif bir anestezi altında yapalım dedi bende kabul ettim sedasyon şeklinde oldu yani.her söyleneni yapıyormuşum ama hatirlamiyorum tabi
Sagol canim cok dusuncelisin.Evet heyecanlıyım ama evde çok sıkılıyorum yapacak bir şey yok oyle olunca da temizlik yapmak istiyorumİyi geçmesine sevindim canım. Şafak kaç bekleyiş çok heyecanlı oluyor :) Birde sorduysam kusura bakma unutuyorum yoğunluktan kaç tane transfer edildi? 5.gün embriyosu değil mi?
İki embriyo olmasına çok sevindim. 5. gün embriyosu olması zaten ayrı bir şans çok şükür nasip oldu.Sagol canim cok dusuncelisin.Evet heyecanlıyım ama evde çok sıkılıyorum yapacak bir şey yok oyle olunca da temizlik yapmak istiyorumeşim kızıyor sonra ben de o kadar çektim bir kaç gün sabredeyim diyorum
Estağfurullah canım 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi kaliteli dediler (4bb)ikiz olabilir dedi oya hanım. Safak 9 fakat 19 mayis tatilmis sansima 20 mayista kan verecegim insallah.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
İki embriyo olmasına çok sevindim. 5. gün embriyosu olması zaten ayrı bir şans çok şükür nasip oldu.
19 mayısta umuttta değil de özel başka bir hastanede test yaptırabilirsin. Olmadı bir gün önce yaptır.
Sağol canım inşallahoya hanım embrioyların içleri de kabukları gibiyse ikisi de tutunur genetik sıkıntı yoksa demişti bakalım Allah nasip ederse ben de erkenden yaptırırim testi 12 gün sabredemem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?