arkadasım bısey sormak ıstıyorum ındırım var derken az ılacmı kullanıyorlar tedavın eksıkmı kaldı onumu soylemek ıstıyorsun
İlk tedavide kullanılan ilaç miktarı ikinci tedavinin çeyreği ( 1/ 4 )kadar. Tedavimin sonucu negatif ama sorun bu değil tabiki, önemli olan bu yaşta birine bu doz yeterli mi? Bir tarafta tüm tedaviye 4000 verirken bir tarafta sadece ialçlar 3000 tuttu.Artık bunun yorumu size kalmış. Benim anafikrim ; eğer yaşınız ileri ise ilaç dahil kampanyalı yerlere yaptırırken bir kez daha düşüneceksiniz.
benim gibi yani 450 iu 9 gün. 150 ünite verilir mi yaaa. o herhalde genç pcos hastalarına verilir bir tek
evet bi mail attım, cevap şöyle geldi: seçilen protokole göre doz ayarlanmıştır.Sanki protokolü ben seçtim:))
canım 2. tedaviyi nerede oldun? bir de kısa protokol değil mi adetin 2. veya 3. günü başlanan?
Canım ben sana şu anki fiyatları söyleyeyim,ilaç dahil 4500 lira ama gitmeden önce 150 liraya çocuk istiyorum derneği(ÇıDER)'e üye olursan ve çideri referans gösterirsen fiat 3950ye düşüyor...bu arada Çıderin başka yerlerle de anlaşması var..üyelik 1 yıl geçerli...tekrar merhaba teşekkür ediyorum açıklamalarından dolayı.ben bu ay ilk defa klomenle denemeye başladım.zaman geçirmemek için dr um aşılama demişti.ama görev nedeniyle bulunduğumuz ilçede böyle bir imkan yok.git gel izin mesele masrafta az tutmayacak aşılamada.birde aşılamanın tutup tutmayacağı mesele çünkü çok şans vermiyorlar biliyorsundur.bende tüp bebek 4.500tl olunca mantıklı geldi umut tüp bebek merkezi.ama bu ay ilaçla deneyip sonra tekrar düşünücem ama enver bey derya baykalın programına da katılmıştı.iyi olduğunu söylüyorlar.hayırlısı olsun sanada.en kısa zamanda sonuca ulaşırız umarım.birde bu fiyatlar ne zamana kadar geçerliymiş şayet giderseniz öğrenebilirmisiniz.bana söylemişlerdi ama unuttum.bu arada pko var bendede malesef.
mrb bizde tüp bebe yapıcaz ama eşimin sperm testi yaptırması lazım hangi bölümde oldunu bilyormusunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?