- Konu Sahibi EU3
-
ewet sinem26 ilk denemem olacak. doktorlarımda ilk oldugu icin sonuclarının olumlu olacagını hiç stress yapmamamı istedi.
arkadaşlar merhaba umut tüp bebek merkezini cok duydum
görüşme yapmak istiyorum ama ben avrupa yakasındayım şişlide oturuyorum arabamızda yok tedavi süresince git gel yapmak zor olmaz mı
her gün mü gidiliyo tedaviye
bana bilgi verir misniz
deniz güneşi eminim herşey güzel olacak endişelenme.Sormak istediğin bir şey olursa Umut la ilgili ben sana cevap verebilirm.Kliniği çok iyi tanıyorun.Çok pozitif bir merkez herkes güler yüzlü.Tabii en önemlisi Bahceci ekibinin bir parcası.Laboratuarları çok güçlü.Dondurulmuş embriyoya da ücret almıyorlar.Ben çok şaşırmıştım.Dah önce denediğim yer 800 tl almıştı.Sonuç sıfır olmuştu.Herneyse çok ii bir yerdesin.Kafan rahat olsun.
Esin merhaba, ben 2 kez aşılama yaptırdım ama olumsuz sonuçlandı. Eşimde sorun olduğundan dr um artık tüp bebek gerekli dedi. Ben bahçecide yaptırmak istiyordum ama umut tüp bebeğin bahçeçinin bir parçası olduğunu öğrendim. çok mutlu oldum çünkü deneyimli bri ekip olduğunu düşünüyorum ve fiyatıda bana çok uygun geldi. Ben çidere üyeyim böylelikle ilaç dahil 3,950 ytl dediler.
Yalnız ben avrupa yakasında oturuyorum ve çalışıyorum. Normalde muayeneden sonra transfer oalna kadar kaç kez çağırıyorlar? Transfer ne kadar sonra oluyor? Ve eğer olumlu sonuç aldıysan yada alınca daha sonra ne kadar gitmen gerekli lütfen yardımcı olur musun.
İçim kıpır kıpır bu sefer olacak galiba, adı gibi içimede çok umut doğdu.
hayal ettiğin gibi guzel bir tedavi ile cocuguna kavusmanı diliyorum.
Slm ben cıder uyesıyım ve bugun umut tup bebekte randevu aldım bana ındırımlı 3150 tl hersey dahıl dedıler Çarsamba gunu randevum var ıyı olur ınsallah
Slm ben cıder uyesıyım ve bugun umut tup bebekte randevu aldım bana ındırımlı 3150 tl hersey dahıl dedıler Çarsamba gunu randevum var ıyı olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?