Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebek merkezi hakkında olumlu olumsuz yardım edermisiniz arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ön görüşmeye gittim ve simdiden içim ısındı ve huzurlu bir şekilde tedaviye başlıyorum

ewet sinem26 ilk denemem olacak. doktorlarımda ilk oldugu icin sonuclarının olumlu olacagını hiç stress yapmamamı istedi.

ewet sinem26 ilk denemem olacak. doktorlarımda ilk oldugu icin sonuclarının olumlu olacagını hiç stress yapmamamı istedi.

deniz güneşi eminim herşey güzel olacak endişelenme.Sormak istediğin bir şey olursa Umut la ilgili ben sana cevap verebilirm.Kliniği çok iyi tanıyorun.Çok pozitif bir merkez herkes güler yüzlü.Tabii en önemlisi Bahceci ekibinin bir parcası.Laboratuarları çok güçlü.Dondurulmuş embriyoya da ücret almıyorlar.Ben çok şaşırmıştım.Dah önce denediğim yer 800 tl almıştı.Sonuç sıfır olmuştu.Herneyse çok ii bir yerdesin.Kafan rahat olsun.

arkadaşlar merhaba umut tüp bebek merkezini cok duydum
görüşme yapmak istiyorum ama ben avrupa yakasındayım şişlide oturuyorum arabamızda yok tedavi süresince git gel yapmak zor olmaz mı
her gün mü gidiliyo tedaviye
bana bilgi verir misniz

Kesinlikle çok kolay bir tedavi 5-6 kere gidiyorsun zaten.Ben klinikte bursadan boludan denizliden gelip giden hastalar gördüm.Senin için zor olmayacaktır merak etme .İyi haberlerini alırız inşallah

Arkadaşlar merhaba ,
ben de ilk ve tek tercihini umut tüp bebekten yana kullananlardanım ve 2.denemem neticesinde şu anda hamileliğimin 23.haftasındayım.Bu merkeze giderken hiç tereddüt yaşamadım ve sizlere de tavsiye ederim.
Ayrıca yeni bilgi edindiğim bir duyuruyu size ileteyim. Bahçeci grubuyla (yani umut ,bahçeci veya alman hastanesi ) anneliği yaşamış veya şuan bebek bekleyen anne adayları için , Anneler günü vesilesiyle , hikayesini kaleme alan annelere ödüller var. Neler yaşadınız , neler hissettiniz ve ne hayaller kurdunuz , hikayenizi yazıp fax veya mektupla Bahçeci kliniğine 01 Mayıs 2009 tarihine kadar ulaştırın. Dereceye giren annelere verilecek ödüller şöyle;
1. ye : Fethiye Ölüdeniz Resort Otel de 3 gün konaklama
2. ye : Cunda Haliç Park Otel de 2 gün konaklama
3. ye : Pembe Mavi Çocuk Yuvasında 6 aylık % 50 indirim
4. ye : Arçelik ten küçün ev aletleri
Dereceye giren dört anne www.bahceci.com da duyurulacak.
Haydi arkadaşlar , yaşadığımız bu meşakkatli mücadeleyi ve bir o kadar da zevkli ve heyecanlı anları , bütün içtenliğimizle kağıda dökelim ve herkeze umut olalım.

arkadaşlar mrbb ben transferimin bu gün 4. günündeyim merak ettiğim şu
hamile kalan arkadaşlar transferin ilk günlerinde tutup tutmadığına karşı bir belirti hissediyormu
çok merak ediyorum 4 hücreli olarak transferim oldu 23 de tahlil yaptıracam ve ozamana kadar beklemek biraz yorucu onun için bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim
13 günlük bekleme süresinde tuttuğuna dair bir belirti varmı yokmu?:1rolleyes:
tşkkler

Yazılar cok guzel gercekten. dogru ve aydınlatıcı oldu benim icin

Esin merhaba, ben 2 kez aşılama yaptırdım ama olumsuz sonuçlandı. Eşimde sorun olduğundan dr um artık tüp bebek gerekli dedi. Ben bahçecide yaptırmak istiyordum ama umut tüp bebeğin bahçeçinin bir parçası olduğunu öğrendim. çok mutlu oldum çünkü deneyimli bri ekip olduğunu düşünüyorum ve fiyatıda bana çok uygun geldi. Ben çidere üyeyim böylelikle ilaç dahil 3,950 ytl dediler.
Yalnız ben avrupa yakasında oturuyorum ve çalışıyorum. Normalde muayeneden sonra transfer oalna kadar kaç kez çağırıyorlar? Transfer ne kadar sonra oluyor? Ve eğer olumlu sonuç aldıysan yada alınca daha sonra ne kadar gitmen gerekli lütfen yardımcı olur musun.
İçim kıpır kıpır bu sefer olacak galiba, adı gibi içimede çok umut doğdu.

hayal ettiğin gibi guzel bir tedavi ile cocuguna kavusmanı diliyorum.

Slm ben cıder uyesıyım ve bugun umut tup bebekte randevu aldım bana ındırımlı 3150 tl hersey dahıl dedıler Çarsamba gunu randevum var ıyı olur ınsallah

Slm ben cıder uyesıyım ve bugun umut tup bebekte randevu aldım bana ındırımlı 3150 tl hersey dahıl dedıler Çarsamba gunu randevum var ıyı olur ınsallah

3150 mi? :1shok: herşey dahil 4500 idi. çider üyelikle ufak bir indirim alıyorsun. hadi 4000 lira olsun? nasıl 3150 olur? zaten tahliller ve ilaçlar toplamı neredeyse o kadar tutuyor ? :1shok:

arkadaşlar selam bende umut tüp bebek de tedavi olmayı istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şu anda giden varmı

:1shok: aaaaa yenı bır kampanyamı yapmıslar. canım bi arayıp sormak lazım. banada 4500 olan kampanya yazın ortasına kadar surecek demişlerdi bende elimi cabuk tutayım diyordum demek dahada indirmişler. alla alla .şok oldum ama cok yakışıklı bi fiyat olmus:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben şimdi umut tüp bebeği aradım. telefonda konuşan bayana sordum hayır hiç bir bilgim yok dedi. bide çideri arayın isterseniz dedi. arasammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…