canım inanıyorum...olacak seninde olumlu olacak...
Allah yardımcın olsun nasip etsn inşallh en kısa sürede anneliği
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah bnm buaralar adet olcak gbi belim bacaklarım kasıklarım ağrıo korkuom
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Cok sewindim allah tamamına erdirsin hepimizede bu sewinci yaşatsın inşallah
canımmmmmmmmmmmmmmmm ne kadar sevindim bilemezsinn yaaa çok şükür çok şükür çok şükürrrrrrrrrrr gözün aydın... dpu ve duygu aynı güzel haberi sizlerden bekliyorum.....inan çok çok ama çok sevindimmmm
Coooook sevindim canim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu insallah Cok şükür atlattın bu korkuyu :) hadi tadını cikar sevin doya doya
Çoook sevindim inşallah bende böyle bir sonuç alırım iyice heyecan ve korku sardı beni senin adına çok sevindim hayırlı olsun canım:))
Yok önmli değils sohbet ii gelio bitane transferim var
Yok önmli değils sohbet ii gelio bitane transferim var
[/QUOTE][Q
UOTE=duygutbk;34545085]Yok önmli değils sohbet ii gelio bitane transferim var
Hepinizi yurekten opuyorum rabbim isteyen herkese versin...bide kese gkrup tam rahatlayaydim yaa...
karar verdin mi sen erken yapacak mısın yoksa 12. gün mü
Bugün 7.günüm daha zamn geçmio hiç
Duygucum benimxe ayni adet belirtilerim vardi cok uzulmustum hatta merkezi aramistim normal dediler...demek ki iyiye isaretmis insaallah seni yavrunda seni birakmaz
olsun canım geçer az sabır bir şeylerle ilgilen çarşı çık gez eğer çalışıyorsan başka şeylerle uğraşş..
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
merhaba kızlar bende umutta tedavi görmiüştüm ne yazıkki negatif olmadı meleklerim tutunamadı annesine.....çok mutsuzum rabbim nasip etmedi vakti var sanırım bu seferde 15 yıllık hasret bitmedi
Maşallah canım günün güzel haberi, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. 11 gün sonra inşallah bende aynı sevinci yaşarım...
11.gun sonucu 287 ikiz olma ihtimali varmidir sizce
valla canım inan benim bilgim yok benim 513 tü ben inanamadım...keseleri görünceye kadar...hayırlsı
evet canım olabiliyorrrr....hayırlısı canım benim 11. gün dü...olsun hayatım çok şükür var oğlunnn....Diger sayfalarq baktim dusuk degerlerle de olabiliyormus...kismet artik 1yada2 saglikli olsun yeter onemli olan bu ...sende 11.gun yaptirmistin degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?