Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnşallah bnm buaralar adet olcak gbi belim bacaklarım kasıklarım ağrıo korkuom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi iyi az kaldı hayatım..güzel haber vereceksin..senin kaç emriyo transfer edilmişti..bu arada kusura bakma belki önceden sormuşumdurda unutkan oldum :

Yok önmli değils sohbet ii gelio bitane transferim var

Cok sewindim allah tamamına erdirsin hepimizede bu sewinci yaşatsın inşallah

Coooook sevindim canim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu insallah Cok şükür atlattın bu korkuyu :) hadi tadını cikar sevin doya doya

Çoook sevindim inşallah bende böyle bir sonuç alırım iyice heyecan ve korku sardı beni senin adına çok sevindim hayırlı olsun canım:))

[Q
UOTE=duygutbk;34545085]Yok önmli değils sohbet ii gelio bitane transferim var
Hepinizi yurekten opuyorum rabbim isteyen herkese versin...bide kese gkrup tam rahatlayaydim yaa...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

[/QUOTE]

canım kese görünce de rahatlamıyor insan kalp atışını bekliyor bu defa ama değerin ii miş canım

Duygucum benimxe ayni adet belirtilerim vardi cok uzulmustum hatta merkezi aramistim normal dediler...demek ki iyiye isaretmis insaallah seni yavrunda seni birakmaz

Amin inşallah bnle kalsın dua et hepimize aslında düşünmicm diorum ama napim ya of

olsun canım geçer az sabır bir şeylerle ilgilen çarşı çık gez eğer çalışıyorsan başka şeylerle uğraşş..

İzindeyim annemde kalıom ewim anadolu yakasnda çok haraket ettim diyemm ikigün yürüdüm dün cok belim bacaklarım agrıdı cıkamadam bugünde az agrı var cıkmadım yarın dolaşcam inş biraz sıkıldım cok

Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

Maşallah canım günün güzel haberi, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. 11 gün sonra inşallah bende aynı sevinci yaşarım...

merhaba kızlar bende umutta tedavi görmiüştüm ne yazıkki negatif olmadı meleklerim tutunamadı annesine .....çok mutsuzum rabbim nasip etmedi vakti var sanırım bu seferde 15 yıllık hasret bitmedi

Umudunu kaybetme kısmet değilmiş. Allah sabır versin . Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün mucizene kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…