Hayırlı olsun canım şimdiden. İnşallah son tedavin olur, mutlu güzel haberlerine şahit olruz buradan. Allah yardımcın olsun.
inşallah canım inşallah rabbim dileyen isteyen herkeze mucizesini gönderir rabbimAmin canım. Rabbim hepimizin mucizesini gerçekleştirir inşallah....
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....
Ya kızlar başka merkezde tedavi olan bir arkadas transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanıyormus, ben progestan kapsül ,progestan iğne ,okSapor göbekten iğne,estrofem,elevit,coraspin.
Burdan bazı arkadaşlarım da aynı lariNı Kullanıyor Die Biliyorum,Umut Tüp Bebek Çok Mu Ilaç KullandırtIYor?..
Bu Iyi Birsey Mi kötü birsey mi bilemedim ki:44:
amin canım senin duygunun alpinannesinin ve zanorkun ve düğer bütün arkadaşların güzel günlerini burdan paylaşırız...
Ya kızlar ben fenayım bacaklarım belim cok agrıdı bnm bugün ve gtgtde artıyo adet olcam gbi ağrıyoo ya niee sanki adet olcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dualarimda yer alicaksin canim Allahin izniyle bitanecik bebisin seni birakmiycak rabbim en guzelini versin sana
Hadi hayırlı olsun. İnşallah transferin güzel geçer, tek tanen seni bekliyor. Rabbim hayirli sonuçlar mutlu haberler almayı nasip eylesin. Biz bugün mucizelerimizi aldık. İyi haberleride alırız inşallah...
canım inşallah tek taşın hep seninle olur annesi sana sımsıkı sarılır
canım ne kadar güzel bir haber ama sonucundanda belliydi ikiz oldukları inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin mevlam
canım yaaa inşallah hep seninle kalsın kuzucukların
arkadaşlar cumartesi bir şey olmazsa iğnelere başlıycam yani merkezde olucam 9-11 arası
Insallah canim senin dpuu nun duygunnun bekleyen herkezi sevindirsin rabbim
Amin, aldım kuzumu, tanıştırmaya getirdim. El öpmeyi öğrensin, ona da getireceğim
İlaçları içtiğin sürece olmuyorsun. Kendini yorma. Dinlen bol bol. Sonra da hayırlı haberler ver
Hoşgeldin. Özlemiştik seni. Teşekkür ederiz güzel dualarına. Çok açma arayı..
Hayırlı uğurlu olsun. Su gibi geçsin, bebekli bitsin inşallah...
İnşallah yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
11.gun sonucu 287 ikiz olma ihtimali varmidir sizce
sende alpinannesi gibi güzel mi güzel bi haber alacaksın inş canım Allahın izniyleÇoook sevindim inşallah bende böyle bir sonuç alırım iyice heyecan ve korku sardı beni senin adına çok sevindim hayırlı olsun canım:))
sende alpinannesi gibi güzel mi güzel bi haber alacaksın inş canım Allahın izniyle
bi bebişimiz daha oluyo hemiii çok çok çokkkkk sevindim,sağ salim kucağına al sağlıkla,asıl heyecanın şimdi başlıyo dimi,kese,kalp atışı,ikili test vs vsss.bi daha tekrarlıycan mı testi? darısı sonuç bekleyen ve tedavideki diğer arkadaşlarıma (amin)
Canımm hayırlı uğurlu olur inş sonucun maşallah çok iyi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun. Su gibi geçsin, bebekli bitsin inşallah...
Âmin inşallah canım. Inşallah Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?