Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:
Sevinirim canim yaa erdem hastanesini dusunuyorum ama yasemin hn var...secenekler acigim ogrenirsen iyi olur simdiden tesekkur ederim
Ya meraktn ölüom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam bende umutta ulun beyde tedavi gördüm tek embriyo 5.nci gün embriyo şu şuanda 1 Nisa ni bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teselli olacaksa bende de başladı o ağrı ve kasılmalar. Bebek için hazırladığın yatağı kabarttığın için oluyor. Progestanın etkisi. Ayrıca gaz yapan diğer ilaç ta ağrını daha şiddetli algılamana neden oluyor. Bebeğe ya da olmadığına işaret değil. Sadece yatağın hazırlanmakta olduğunu gösteriyor. Endişelenmek hoşuma gidiyor diyorsan bilemem tabi
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:
İnşallh allahım ya inşllah olmştur
İnşallah tutunmuştur. İnşallah hayırlısıyla tamamlarsınız 9 ayı. Yarın için hazırlığını yaptın mı peki? Duşunu al, bakımını yap. O en özel misafirini karşılamaya en güzel halinle git. Annesinin en güzel hallerini görsün. Ne de olsa bu daha ilk randevunuz
Fıstıkk seninde transferin 21 martta oldu dimi :26:
Evet. Başka kimin 21 Mart?
Nası gtcm bilmiorum ryamda bile gtckken uyandm hazır değilim bn cok 0deger grdüm korkuyorum
Canım şöyle ; testte C yazan kontrol çizgisi kesinlikle koyu olmalı , bu çizgide test kendini kontrol ediyor , silik çıkması yada çizginin çıkmaması testin bozuk olduğunu gösterir ve başka bir testle tekrarlanmalıdır.
C çizgisi koyu ise , T test çizgisinin koyu yada silik çıkması hamilelik anlamına gelir :)
Gözün aydın darısı başıma
Aynen c çizgisi köyü t çizgisi silik, Ayy insallahhhh canım ya. . Test gününe kadar yine de temkini elden bırakmayayim ben ama ,inşallah hersey yolunda gider
Duygu sende yapacak mısın, senden de bir Güzel ikinci çizgi haberi alırız inşallah canım
Nası gtcm bilmiorum ryamda bile gtckken uyandm hazır değilim bn cok 0deger grdüm korkuyorum
Cnmmmmmm yazmadan duramıcam sendeki belirtiler bence güzelll bana sorarsan allahın izniyle hamilesin
İnşallah ama karnım ağrıyo resmn bide gazdeposuym hayırlısı bilmiom ya
Sadece karnın ağrımıyorki yanlış hatırlamıyorsam bacağında ağrıyordu dimi cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?