Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hayırlısı artık

Fıstık senin adına inan çok üzüldüm keşke hepimiz ilk tedavide pozitif sonuç alsak ama nerdeeee

Sende benim gibi tedaviye başladığın günden beri hep negatiftin amacım sana akıl vermek değil ama lütfen ikinci tedavine kadar üzerindeki negatif enerjiyi atmaya çalış ben ilk negatif sonucu aldığımda 3 gün aralıksız ağladım üçüncü günden sonra suratım asık gezmeye başladım sonralara doğru toparlandım şimdi ikinci tedavimde daha fazla pozitif olucam kendimi mutlu eden ne varsa onu yapıcam inanıyorum bu sefer bebeğim bana tutunacak klasik bi cümle olacak ama pozitif düşünelim pozitif olsun

Aslında o kadar çoook şanslısın ki yaşın küçük sende ve eşinde sorun yok şükret cnm ağla ama lütfen isyan etme

Son düzenleme:

açıkçası dün cok ağladım isyan ettim bugün böle saf gibiyim üstümden yük kalkmış gbi şimdi boşluktayım napcaz ne etcez eşimde bnde bilmiyoruz hakkımzda hayırlısı arayanlara olmadı demek kaldı bide pazartesi işe başlarım hayat dewam eder bu yaz farklı olur inşalah hepimiz için

İnşallah cnm benim
allahın izniyle ikinci tedaviye başlayacağın zaman kimseye söylemeseniz olmaz mı ? mesela biz söylemedik negatif sonuç aldığımda kimseye anlatmak zorunda kalmadım

İnşallah cnm benim
allahın izniyle ikinci tedaviye başlayacağın zaman kimseye söylemeseniz olmaz mı ? mesela biz söylemedik negatif sonuç aldığımda kimseye anlatmak zorunda kalmadım

mecbur kaldım görümcemin bursada düğünü vardı tarnsferimde gtmdedim herkese gerekçe oldu zaten cok samimi değiliz annem avrupa yakasında ona gttim o baktı kaynanmla aynıbinadayım düğün telaşı vardı

Aslında yolunuzu iyi kötü çizmişsiniz. Yaza kadar beklemek, pazartesi işe başlamak sizin için hep birer adım. Çoğunlukla eşleri kaynaştıran şey yaşadıkları pırıl pırıl günler değil, paylaştıkları acılardır. Ve yaşadığımız her acı bizi biraz daha olgunlaştırır. Birgün geriye bakar ve aslında ne kadar çok zamanını, kontrol edemediğin şeylere üzülerek geçirdiğini farkedersin.Önünde işe gidecek kadar toplanman için 5 gün var. Bu süreyi neyi kaybettiğini değil, ne yaşamak istediğini düşünerek geçir. Kapıyı kapatınca dışarıda kalan herkesi aklından da çıkar. Ruhunu arındırıp huzura kavuşman için neler gerektiğini listele ve uygula. Küçük bir not defteri al. Her sayfasına içinden geçen bir duygunu yaz. İyi duyguların kalsın. Kötü olanlarını koparıp yak. Ve buralarda ol, konuştukça açılacak için. Kendi doğrunu buldukça da huzurun artacak. Öpüyorum şimdilik. Uzaklaşma ...

canım öncelikle geçmiş olsun.Rabbim bi daha bu acıyı yaşatmasın inşallah
ben ilk tedavimi 2010 da yapmıştım.rapor çıkardık.tedaviye başladık.iki iğne vuruldu.bi değer yüksek çıkınca tedavi iptal edildi.o zaman sorduk rapor geçerli olacakmı diye.merak etmeyin 6 ay geçerli demişlerdi.2 ay sonra tekrar başladık maalesef olmadı.dondurulmuşumuzda kalmadı.3 sene sonra ancak cesaret ettim tekrar denemeye.tabi tekrar rapor çıkarmamız gerekti.bu defa umuta gittik.malesef o da olmadı.tabi ozaman rapor hakkımız kalmadığı için tekrar sormadık ne kadar geçerli diye.neyse sonraki denemeyi dondurlumuşla yaptık.tabi raporsuz.ilk muayenede 250tl ödüyosun.transferden önce kan tahlili yapılıyo 70-75tl ozaman ödüyosun.benim gene yüksek çıktı bi değerim. bu defa transfer ertelndi.iki ay sonra tekrar gittiğimizde muayene ücreti almadılar.tahlile tekrar ödedik.sonrada transfer günü 2450tl ödedik.ayrıntılı yazdım belki işine yarar diye.tabi sen şimdi raporu kullanıcaksın.farklı olacaktır.ama süreyi sor istersen.değişmediyse hala 6 aysa çok vaktin yok.tekrar raporla uğraşmak zorunda kalma(ben aylarca bekledim ikisindede) en iyisi Neslihan hanımla konuşmak.
herşey gönlünce olsun canım.Dilerim Rabbimden kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

slm.daha önce hiç konuşmasakta yazdıklarınızı hep okuyorum.geleceği ancak Rabbim bilir ama o kadar pozitifsiniz,o kadar güzel bi enerjiniz varki;o altın yumurta size bebek olarak dönecekmiş gibi geliyor.
En azından biz bunun için dua ediyoruz

eimde sağlık kurulu var zeynep kamilden şimdi dondurulmuşumda 3 tane var rapor sadce transferi karşılıyomu nekadr süresivar bide ücreti ne bilmiyom eşim araştıro galiba

Canım çok üzüldüm, Rabbim Sabırlar versin. Aynı duyguları hepimiz yaşadık çok zor bir durum. Toparlamanın kolay yolu kafanı dağıtacak uğraş bulmak.calisiyosan işine devam et. İlk negatifimde ben öyle yapmıştım. Şimdi ikinci denemem kimseye duyurmadım.
Rapora gelince raporu 6 ay geçerli fakat tek sefer kullanabiliyor sun. 2 defa icinyeniletmek gerekiyor. Bende zeynep kamilden cıkartım. Sadece başvurmak yeterli eski dosyanı saklıyorlar,
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün, bebeğine kavuştursun.

Bu raporum nisan sonunda bitiyo bitmeden yenileme için başvurcam dmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu raporum nisan sonunda bitiyo bitmeden yenileme için başvurcam dmi

2. Denemenin ne zaman yaptirmayi düsünüyosan ozaman basvur. Tahlilleri yenilenen gerekmiyor. Ben 8 ay ara vermiştim, kan tahlillerimi yenilemiştim sadece. Şimdi başvurursan kan tahlili bile istemezler senden. Dondurulmuşların var sanirim. İlaç alma durumun olmayacak. Sadece transfer için kullanacaksin. Ama ilaclari da alip inşallah gerek kalmaz, ihtiyaç olması durumunda kullanmak üzere evde saklayabilir sin. Rabbim hayirli sonuçlar almaya nasip etsin canim.

Ozamn ben mayıs haziran gbi istiyorum bu durumda ozamn başvursam daha ii olur dimi çok yardımcı oldun saol dondrulmşm var üç tane bide bişi daha sorcam raporlu nekadra yapıolar

Çok teşekkür ederim, hepimiz kuzularımıza kavuşur, bu hasretlerden kurtuluruz inşallah.
Ve, inşallah birilerinin yarasına bir nebze de olsa derman olabilirim. Hiç değilse, edindiğim tecrübeler bir işe yarar.

Kızlar aranızda yumurta kalitesini artırmak için biesteron dhea kullanan varmı??

Ben kullandım. Ama beni ciddiye alma, yaş, sigara, kahve gibi durumlardan dolayı rezervim epey düşüktü benim. Yine de 3 yumurta gelişti, opuya 1 adet kaldı. Kullanıp faydasını gören de çok kişi var. Benim yaşımda olup 8 - 10 yumurta toplanması zaten mucize gibi, ama dediğim gibi sonuç alan çok.

Benim yaş 28 ilk tedavimde femera kullanmıştım 9 yumurtanın 6 döllendi ama olmadı.2. Tedavimde femera kullanmadım yine 9 yumurta oldu ama sadece 1 döllendi oda kalitesiz oldu .3 tedavimi kısmetse 2 ay sonra yapıcımda acaba bende kullansammı diyorum ulun beymi vermişti sana?

Ulun Bey in söyledikleri dışında ilaç olarak bir şey kullanmadım ben. En güzeli Ulun Bey ' e danış bunu. Benim rahim kalınlığım falan düşüktü ilk muayenede. Kanım inceydi, rahim yaşlılık belirtileri gösteriyordu. Yaşın genç, sendeki etkisi farklı olabilir. Kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok. Ama madem önünde 2 ay var, ilacı kullan derse, sonuç alacak kadar da zamanın olur

Haklısın canım ulun beye danışmak lazım 2 hafta sonra tedavi için görüşmeye gidicem ozaman sorarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…