Cnm pko ne allah aşkına çok kişide okuyorum süleyman beymi söyledi sana pko olduğunu :26:
İnşallah kuzum. Olursa dualarınızın yüzü suyu hürmetine olacak sanırım. O kadar içtensiniz ki. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
polikist hem o sölemişti hemde ulun bey dedi
Pko nun açılımı polikist olduğunu bilmiyordum cnm :44:
Bendede sürekli polip oluşuyor yarın kontrole gidicem inşallah bişi çıkmaz :18:
glifor kullanıyorum bundan sebep ben muayne olmadım henz daha cumratesi dondurlmşlarla ilgili görüşmeye gtcem
İnşallah en kısa zamanda tedaviye başlarsın fıstık
Bilmiorum çok cesaretim yok açıkcası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilmiyorumki canım kumda olabilir. sonuçta bu kürle bir sürü insan hamile kaldı. soğan zararlı değilde belki kabuğu zararlıdır. ben artık kabuklarını soyup kaynatıcam. az önce okudum düşük yapma yöntemlerinde biride soğanın kabuklarını kaynatıp içerseniz hamile kalmassınız yazmış. bilen varsa aydınlatsın lütfen
Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Bi görüş bakalım ne diyecek hiç merak etmiyormusun cnm
canlarrrr napıyosunuz bakiimyarın saat 2 ye randevu aldım uluna,bakalım ameliyat mı dicek ne dicek,meraktan çatlıyom resmenn:18:
Dualarimiz sizinle....amin insallah hep beraber gulucez....
Etmiyorum zaten donmuşlarda üçtane var olmayınca onla şansımı dencem aslında korkuoyrum aynı şeyi yaşamktan
Hayırlı olsn cnm allah sağlıkla kucagına almanı nasip etsin
Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Amin canım teşekkür ederim. Benim 2. oldu inşallah seninde 2. olacak. Çok mutluyum Rabbim herkese yaşamayı nasip etsin. Sonuna kadar sağlıcakla gideriz inşallah.
Haklısın cnm daha yeni negatif sonuç aldın gerçi kişiye göre değişiyor ben ilk negatif sonucumu aldığımda koşa koşa merkeze gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?