Yarın artık bugündür
Kanımızı verdik geldik. Ama sonucu yarın sabah al dedi. Yolacaktım kızı
Akşamüstü uğra ama gelmemiş olabilir sonuç dedi. Şimdi arkamdan gelen 3,5 sesi eşliğinde beklemedeyim. :18:
Yarın artık bugündür
Akşamüstü uğra ama gelmemiş olabilir sonuç dedi. Şimdi arkamdan gelen 3,5 sesi eşliğinde beklemedeyim. :18:
İnşallah güzel haberler alacaksın... Bugün çok heyecanlıyım birde iş başı yaptım.. Dün eşimle konuşmuştuk testi bugün yaptıralım diye... Heyecanla titreyerek dualarla kanı verdim az önce ama kimseye söylemedim. 1 saat sonra sonuç çıkacakmış. Sonucu almaya nasıl gideceğim bilmiyorum, kalbim hala kıpır kıpır. Allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah..
canım kan verdin mi ayyyy nasıl heyecanlandım valla kalbim duracak şimdi...
kız evde idrar testide mi yapmadın ...
Cnmm kanaman her gecemi oluyor :26:
Yom canim iki gece ustuste oldu simdi durdu allahima sukur...yarin insallah kese gormeye ulun beye gidicem...her evresi cok zor cok heyecanliymis...
Yarın artık bugündür
kız evde idrar testide mi yapmadın ...
Yom canim iki gece ustuste oldu simdi durdu allahima sukur...yarin insallah kese gormeye ulun beye gidicem...her evresi cok zor cok heyecanliymis...
İnşallah güzel haberler alacaksın... Bugün çok heyecanlıyım birde iş başı yaptım.. Dün eşimle konuşmuştuk testi bugün yaptıralım diye... Heyecanla titreyerek dualarla kanı verdim az önce ama kimseye söylemedim. 1 saat sonra sonuç çıkacakmış. Sonucu almaya nasıl gideceğim bilmiyorum, kalbim hala kıpır kıpır. Allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah..
Ben de yarın merkezde olucam belki karşılaşırız
bugün adet oldum yarın kontrole gidicem bi sorun çıkmazsa tedaviye başlarım
Ama burada başka bir sağlık kuruluşu yok ki. Köy gibi bir ilçe burası
Evet çatlıyorum meraktan. İki tane idrar testi aldım oyalanayım hiç değilse diye. İkisi de bozuk çıktı. Kontrol çizgisi bile çıkmıyor.
Ben 3.5 da ordayim hatta biraz erken gidip beklerim diye dusunuyorum...seninki bellimi...
Hadi heyecan dorukta.....
Ben de yarın merkezde olucam belki karşılaşırız
bugün adet oldum yarın kontrole gidicem bi sorun çıkmazsa tedaviye başlarım
Şansa bakkkk yaaa idrar testi bozuk çıktı
Napalım fıstık beklemekten başka care yok :106:
Hayırlı olsunnn. Çok sevindim. Hayırla da biter inşallah.
Sorma. Her şey bekle diyor. Bebek olsun, 9 ay bekleyeceğim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?