Canim gecen tedavide de jel kullanmistik(benim 1. Tedavimde dondurulmus embriyo transferiydi ohhssden dolayi bu da oyle olucak nasipse) o yuzden hazirda olsun nasil olsa kullanicam diye yazdirdim ama cogu kisiye fitil vermisler sanirim bakalim bize ne vericek sendede bendeki ilaclardan var sanirim
Problemimiz ayniymis bizde sayi az morfoloji 0 oldugu icin raporlu tedavi olduk sizin de mi raporlu oldu tedaviniz sen kac yasindasin benim de 2 dondurulmusum var simdi onlari transfer yapicam dedi ulun bey biraz ozel soruyorum ama sen transferin kacinci gunu tuvalete ciktin ben de boyle beslendim ama sanki tuvalete oturunca hep embriyo duscek gibi geliyodu bana sen simdi yasadin ya oyuzden soruyorum canim fazla rahatsiz etmemisimdir umarim
Allah hayırlısı ve kolaylıkla nasip etsn inş hepimiz anne olalım bn cesartimi toplım yine başlıcam sende bzden cesartlisn pes etmk yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim aklımızda bir şeyler var. Ulun bey bir şeyler istedi az önce. Ama biraz zaman geçecek. Bekleyip göreceğiz neler olacak...
Bizim aklımızda bir şeyler var. Ulun bey bir şeyler istedi az önce. Ama biraz zaman geçecek. Bekleyip göreceğiz neler olacak...
nasıl yani
nasıl yani
evet herkes geçmiş olsun dileklerini sundu bugün daha ii bigün inşallah çalışmaya devam para lazım bebe için :)Nasilsin canim ise basladin mi....
amh testi ne peki ay ben cumrtesi gtcem bana nedicekler acaba bu arada neslihan hanımla görüştüm 2450 tl transfer ücreti dedi bide 74 tl iki test yapmışlardı öncesinde o var yine dedi hesapladım ilaçarda 200 tl yani benm 2 ay çalşmam şart para lazım inşallah başka bi sorun yokturAmh testi istedi Ulun Bey. Bir de kilo vermemi. 15 kiloyu kime vereceksem.
Bu arada kayıp yumurtalarımı sen mi yedin dedim. Sarısı yokmuş onların, ondan kullanamamış.
amh testi ne peki ay ben cumrtesi gtcem bana nedicekler acaba bu arada neslihan hanımla görüştüm 2450 tl transfer ücreti dedi bide 74 tl iki test yapmışlardı öncesinde o var yine dedi hesapladım ilaçarda 200 tl yani benm 2 ay çalşmam şart para lazım inşallah başka bi sorun yoktur
hımm anladım bakalım bnden ne isticekler cumartesi ne diceklerAmh testi yumurtalik rezevrine bakilo kandan ne kadar yumos olduguna ben 1,5 sene once 260 liraya yaptirmistim....
Amh testi yumurtalik rezevrine bakilo kandan ne kadar yumos olduguna ben 1,5 sene once 260 liraya yaptirmistim....
Söz biter mi kız? Neyi nasıl paylaşacağız o zaman? Her adet negatif aslında. 7 yıldır her ay alıyorum o negatifi. Bu defa hep beraber ümitlenmiştik. Belki korkmuştur
amh testi ne peki ay ben cumrtesi gtcem bana nedicekler acaba bu arada neslihan hanımla görüştüm 2450 tl transfer ücreti dedi bide 74 tl iki test yapmışlardı öncesinde o var yine dedi hesapladım ilaçarda 200 tl yani benm 2 ay çalşmam şart para lazım inşallah başka bi sorun yoktur
Canim ben sonucumun olumsuz oldunu ogrendigimde cok uzulmustum kim ne dese benim icimdeki boslugu doldurup teselli etmiyodu ben transfer oncesi de cok zor gunler gecirdim ilaclar bana dokunuyo malum ohss sendromu Rabbim kimseye yasatmasin napalim kaderde ne varsa onu gorucez insallah bizde bigun anneligi tadicaz senin gibi pozitif olsak keske masallah sen ah vah demeden hemen toparlanip cozum yollarina basvuruyosun ne guzel bi orneksin bize iyiki varsin....
Kızlar bugün merkeze gittim çok şükür tedaviye başladım
15 gün sonra yine kontrole gidicem ondan sonra transfer günü belli olur
Size bi sorum olucak benim elimde iki kutu jel var ulun bey 1 aydır kapsüle geçmiş neden öyle bişi yaptınız dediğimde" son aylarda çok üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden jel vermiyorum" dedi :44:
Kapsülün tam adı ne internette araştırmak istiyorum birde kullanan arkadaşlar sizce kullanımı rahat mı:26:
Amh testi istedi Ulun Bey. Bir de kilo vermemi. 15 kiloyu kime vereceksem.
Bu arada kayıp yumurtalarımı sen mi yedin dedim. Sarısı yokmuş onların, ondan kullanamamış.
Canim bende seni bekliyodum ne dedi ulun bey acaba diye merak ettim desene jeller elimizde kaldi ne olmus jelin ne gibi zarari varmis biz simdi ne kullanicaz hayirlisi olsun insallah arkandan ben gelicem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?