Belki beraber olur canim tedavi temmuz dusunuyorum bende onumuzdeki ay akupunktura stres tedavisine basliycam 2 ay sonrada ins dondurulmus tedavisi planliyorum tabi allah ne yazdi bilmiyorum :)
Kakaolu kekim tedavin hayirli olsun :)
Bugun kese gormeye gittim hanimlar...allah a sukur yavrum ordaydi....rabbim isteyen herkesi evlat sahipi etsin...
Bugun kese gormeye gittim hanimlar...allah a sukur yavrum ordaydi....rabbim isteyen herkesi evlat sahipi etsin...
Gozunaydin canim rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Cnm sen cuma günü gidecektin dimi doktora :26:
Evet canim ben cuma gitcem doktora sende baslamissin hadi hayirli ugurlu sonu benisli olsun tedavinin kaynanamdayim firsat bulup yazamadim
Canım tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallah
Bende kapsül kullandım. Progestan 200 mg günde 3 defa ve 2 şer adet kullandırdı halada kullanıyorum. Jelden daha kolaydır diye düşünüyorum. Bu kapsül normalde ağızdan da alınıyor ama emilimi daha kolay diye vajinal alınması istiyor bizim merkez. İlaç birazda pahalı aile hekimine yazdırarak almanı öneririm. Her yazdırmanda en az 3 kutu yazdır. Çabuk bitiyor.
Sağolasın cnm
mübarek günde inşallahh güzel haberler alırsın hep aklımdasın
kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz keyifler nasıl görüşmeyeli?sayfa geçmişine bakamıyorum çok geride kalmışım yaw
ayyy canım çok güldürdün beni rabbimde seni güldürsünAmh testi istedi Ulun Bey. Bir de kilo vermemi. 15 kiloyu kime vereceksem.
Bu arada kayıp yumurtalarımı sen mi yedin dedim. Sarısı yokmuş onların, ondan kullanamamış.
Kızlar bugün merkeze gittim çok şükür tedaviye başladım
15 gün sonra yine kontrole gidicem ondan sonra transfer günü belli olur
Size bi sorum olucak benim elimde iki kutu jel var ulun bey 1 aydır kapsüle geçmiş neden öyle bişi yaptınız dediğimde" son aylarda çok üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden jel vermiyorum" dedi :44:
Kapsülün tam adı ne internette araştırmak istiyorum birde kullanan arkadaşlar sizce kullanımı rahat mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?