- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
Sağol fıstık az kaldı seninde tedavine başlamana
Ben bugün özellikle jeli sordum elimdekileri kullanmak istiyorum dedim sözde jel isviçre markası kapsül tür malıymış jel daha iyidir dedi son zamanlarda kanamaları çok duymuş o yüzden kapsüle geçmiş ne yapsak sence kafam karıştı yaaaa sende doktora gidince sorsana bakalım sana ne diyecek cnm :26:
Kızlar bugün merkeze gittim çok şükür tedaviye başladım
15 gün sonra yine kontrole gidicem ondan sonra transfer günü belli olur
Size bi sorum olucak benim elimde iki kutu jel var ulun bey 1 aydır kapsüle geçmiş neden öyle bişi yaptınız dediğimde" son aylarda çok üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden jel vermiyorum" dedi :44:
Kapsülün tam adı ne internette araştırmak istiyorum birde kullanan arkadaşlar sizce kullanımı rahat mı:26:
Canim simdi tedavilerde kullanilan ne peki fitil mi veriyo ay bende fitili hic kullanamam bi ara mantar oldugumda vermisti doktor o cok zor ama bakalim hangisi iyiyse o olsun vardir bi bildigi ulun beyin kullanan arkadaslara sorariz burdan tekrardan hayirlisi olsun insallah benim kist icin bi operasyon yapmaz belki onu tedavi oncesi bosaltabilirim demisti sana kac embriyo transfer edicek bi sey soyledimi bi de bazi arkadaslar kan sulanditiciyi oksapar igne kullanmislar neye gore veriliyo acaba?
Progestan 100 mg. Jeli bilmiyorum, bana da vermemişti. Kapsül kullanımı için şu ameliyat eldivenlerinden edin 1 kutu kadar. Aynı şekilde verirse günde 3 tane gidecek.
Tedavin hayırlı, uğurlu, bebekli olsun inşallah. Güzel haberler getir...
canım benden de istemişti ama ben vermeden gittim...hemen sordu verdik mi kiloyu dedi bende yok vermedim almaktan korktuğum için koşa koşa geldim dedim...bir şey demedi...
Canim simdi tedavilerde kullanilan ne peki fitil mi veriyo ay bende fitili hic kullanamam bi ara mantar oldugumda vermisti doktor o cok zor ama bakalim hangisi iyiyse o olsun vardir bi bildigi ulun beyin kullanan arkadaslara sorariz burdan tekrardan hayirlisi olsun insallah benim kist icin bi operasyon yapmaz belki onu tedavi oncesi bosaltabilirim demisti sana kac embriyo transfer edicek bi sey soyledimi bi de bazi arkadaslar kan sulanditiciyi oksapar igne kullanmislar neye gore veriliyo acaba?
Cnm benimde hiç bi fikrim yok nasıl bişi acaba bende çok merak ediyorum :26:
İnşallahhh sorun çıkmazda sende tedaviye başlarsın fıstık
normalde ben 2 tane embriyo istiyorum ama bakalım benim 5 tane buzbebelerim var inşallah 2 tane sağlıklı çözülür :18:
Senin kaç tane var cnm sende iki tane istersin herhalde :26:
Canim ben olumsuz sonuc aldigimda ulun beyin hemsiresine iletmistim ve bunun neden olmadini sormak icin ulun beyle de gorusup sormak istiyorum demistim gun icerinde bana donus yapildi ve ulun bey olmadina cok sasirdim o yuzden bu sefer sana 2 embriyo transfer yapicam dedi bakalim hayirlisi
Süper bi haber cnm
kaç tane dondurulmuş bebelerin var cnm:26:
Size bi sorum olucak benim elimde iki kutu jel var ulun bey 1 aydır kapsüle geçmiş neden öyle bişi yaptınız dediğimde" son aylarda çok üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden jel vermiyorum" dedi :44:
Kapsülün tam adı ne internette araştırmak istiyorum birde kullanan arkadaşlar sizce kullanımı rahat mı:26:
Son iki tane var canim baska yok bunlardan da insallah guzel sonuclar aliriz ohss oldugum icin tedavimden olumlu sonuc almayi cok istiyorum Rabbim bi daha bizlere yasatmasin bazen uykularim kaciyo benim sen de de oluyo mu? ikimiz icin de hersey guzel olmasi dilegiyle
Progestan kapsül yumuşak günde üçkez verdi bna
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol cnm
Bakalım bana günce kaç tane verecek :26:
Sağol cnm benim inşallah hepimiz buraya tek tek güzel haberler vericez allahın izniyle
İnşallah kuzum. Önden buyrun
Sağol cnm
Bakalım bana günce kaç tane verecek :26:
İsmini dogru yaziyorumdur ins ZANORK :) canim bundan sonraki tedavin ins su gibi gecsin ins sonu bebisli olsun
Doğru yazmışsın ama yazmasan da ben alınırım
İnşallah. Araya sıkıştıracak birkaç işimiz var. Bakalım bir dahaki ne zamana kısmet olacak...
Canım tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallah
Bende kapsül kullandım. Progestan 200 mg günde 3 defa ve 2 şer adet kullandırdı halada kullanıyorum. Jelden daha kolaydır diye düşünüyorum. Bu kapsül normalde ağızdan da alınıyor ama emilimi daha kolay diye vajinal alınması istiyor bizim merkez. İlaç birazda pahalı aile hekimine yazdırarak almanı öneririm. Her yazdırmanda en az 3 kutu yazdır. Çabuk bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?