- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Allah razi olaun canim rabbim gonlune gore versin insallah..benim umudum yok canim ama rabbim bilir en iyisini biunum kildan ince bekliyorum bakalim ne olcak insallah kurtaj gerekmeden kendi duser o aciyi yasamak istemiyorum
Son iki tane var canim baska yok bunlardan da insallah guzel sonuclar aliriz ohss oldugum icin tedavimden olumlu sonuc almayi cok istiyorum Rabbim bi daha bizlere yasatmasin bazen uykularim kaciyo benim sen de de oluyo mu? ikimiz icin de hersey guzel olmasi dilegiyle
canım bazen banada öyle oluyodu o strestendirAmin cnm benim
Ben buaralar çok huzursuz uyuyorum hatta uykumdan bağırarak uyandığım bile oldu
bende temmuzda transfer düşünüyorum inşallah beraber güzel haberler alırızBelki beraber olur canim tedavi temmuz dusunuyorum bende onumuzdeki ay akupunktura stres tedavisine basliycam 2 ay sonrada ins dondurulmus tedavisi planliyorum tabi allah ne yazdi bilmiyorum :)
Bugun kese gormeye gittim hanimlar...allah a sukur yavrum ordaydi....rabbim isteyen herkesi evlat sahipi etsin...
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz keyifler nasıl görüşmeyeli?sayfa geçmişine bakamıyorum çok geride kalmışım yaw
Nerelerdesin canim coktandir uoksun bebisinle nasilsiniz? Dua et bana canim cuma belli olcak ama alincak bebegim buyuk ihtimal
Yok canım çok şükür çok önemli bişi yok.Kulak burun boğazla uğraşıyordum canım ya. Baya sıkıntı oldu onlardan daha yeni yeni toparladım çok şükür. Sen nasılsın keyifler nasıl? Yarın opu mu var? Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kaliteli yumyumların olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin..canım bende oshh oldum ama çok şükür bu sefer olmadım gerçekten rabbim yaşatmasın inşallah bu sfer bebişlerine kavuşursun
canım bazen banada öyle oluyodu o strestendir
bende temmuzda transfer düşünüyorum inşallah beraber güzel haberler alırız
ayyy ne güzel rabbim kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallah
canım nerelerdesin hatta dün yazdım ne bu umutlu önemli bir şey yoktu dimi
Canim sen de bu kapsulu kullanardansin nasil acaba kullanmak jele gore daha mi kolay peki bunda da jeldeki gibi yarim saat yurume oluyo mu bi de sen kan sulandirici olarak coraspirin mi kullandin yoksa gobekten yapilan oksapar kan sulandirici igneyimi ? Bizde problemler seninle ayni olunca oyuzden soruyorum canim bi de bende cikolata kisti var ama ulun bey o tup bebek oldugu icin pek bi tehlike yaratmiyo dedi bakalim hayirlisiyla adet olayim ne diycek ulun bey dua edebilir misin bizim ve olmasini isteyen tum anne adaylari icin. sanirim bu ay iki kisi olucak transfer anneleri cupcakelove ve ben:))
kızlar bakalım yarın yumişler kaç tane olucak
kuzum yaaa bir tek sen değilsin bizde göle maya çalanlardanız ya tutarsa diyoruzKuzum benim. Çok teşekkür ederim. Sıra aslında sizlerin. Ben eşantiyonum. Ya tutarsa diye göle maya çalıyorum
Olursa başımla beraber. Olmazsa... Hayat her şeye rağman devam ediyor.
Yok canım çok şükür çok önemli bişi yok.Kulak burun boğazla uğraşıyordum canım ya. Baya sıkıntı oldu onlardan daha yeni yeni toparladım çok şükür. Sen nasılsın keyifler nasıl? Yarın opu mu var? Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kaliteli yumyumların olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin..
Deme öyle ya Allah'dan ümit kesilmez canım. Diyelim ki alınacak çok üzülürsün ağlarsın perişan olursun tahmin edebiliyorum o korkuyu iki kez yaşadım ama ya sabır diyeceksin. Bir umut var diyeceksin hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bi detay. Hiç birimizin garantisi yok. Ben hala korkuyorum.
Ben 20 gündür kulak burun boğazdan çekiyorum canım ya önce boğazda faranjit sonra burunda sinüzit ve şimdi kulaklarım tıkalı. Benim hamileliğimde bebek beni böyle etkiledi. Sinüzit ve faranjit gebelikten kulakda sinüzit yüzünden tıkandındı. Bizde durumlar böyle canım. Bebekde iyidir inşallah. Bende cuma günü kontrole gelicem uluna 3 30 da. Senin randevu kaçta?
Kuzum benim öyle deme lütfen
Allahın izniyle herşey çook güzel olacak
ayyy canım çok güldürdün beni rabbimde seni güldürsün
canım hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun sonu hayırlı olsun
Canım üzülme Allah bizede nasip etck inşallah hemn pes etme bnmde olumsz snçlandı ama gecti Allah sabrınıda verio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bugün bende aynı sonuç için üzülüyordum ama üzüntümü yaşadım ve vakit kaybetmeden ne yapabilirim diye düşündüm ve kendimize bir yol çizdik benimde 3. Denememdi her denemeden sonra insanın biraz daha umudu kırılıyor ama kendimizi bırakmak yok sende üzüntünü yaşa ama kendini bırakma inşallah bizde annelik duygussunu yaşayacağız ve bugünleri geride bırakacağız.
Canim biliyosun teselli sozculleri bulmak cok zoren nuyuk dua miz rabbim isteyen herkese analik duygusunu yasatsin
canım sana ne desek boş seni ben ve burdaki arkadaşlar o kadar iyi anlıyoruz ki çünki hepimiz aynı kulvardan gidiyoruz ama adım atışlarımız farklı yani herkesin derdi kendine zor inan bana geçicek ve yeniden denemek istiyeceksin maddi imaknın izin verdikçe.ranbbim bir dahakine yavrunu kucagına alamayı nasip etsin ve şuan ezan okunuyo ben bu yazıları yazarken inşallah rabbim kabul eder dualarımı
Allah sabır versin. Ne oluyor bu hafta böyle hepinize? Birleşip Yasin falan mı okusak ne yapsak?
Derdi veren Allah, dermanını da sabrını da verir. Hiç değilse tutunabilmiş. Bu sonraki tedavin için önemli bir gösterge. Üzüntün biraz hafifleyince, bekleme sürecinde yediklerini, yaptıklarını ve hissettiklerini bir kağıda yaz istersen. Belki ipucu olacak bir şeyler bulunur...
Canim sana ne desem bos biliyorum suan bende ayni cikmazdayim ama sana tek tesellim boyle olmasi daha iyi demek.. Benim 4. De oldu dedim umutlandim degerlerim hizla yukseldi kese goruldu ama dun kalp atisini duymak nasip olmadi ve haftayada olmazsa kurtaj olucam adi bile urkutuyo o kadar ugras git gel bes dakkada alsinlar yavrunu o yuzden haline sukret bu daha cabuk atlatilir bence bi kac gun uzuluceksin agka icini dok ama hayat devam ediuo alisicaz hepimiz rabbim bizede vericek insallah
Canimsin beni her seferinde nasil teselli etmek icin cabaliyosun rabbim gonlune gore versin insallah kucagini doldursun ben kafamda birirdim cunku gercekler ortada kan degerim dustu en azindan kendimi suclamiycam elimden gelenin en iyisini yaptim ama bugun pes ettim hamilelik modundan cikip eve giristim benim icin bitti hersey artik millet gecmis olsuna gelir(((
Offff inan sana yazıp yazıp siliyorum sinirlerim bozuldu ne yazacağımı bilemedim
Lütfen pes etme cnm kimyasal gebelikte olsa hamile kalabiliyorsun bak bende kimyasal gebelik yaşadım ikinci tedavimde umutluyum bizlerinde bebişleri olacak allahın izniyle
Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.
Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Bugun kese gormeye gittim hanimlar...allah a sukur yavrum ordaydi....rabbim isteyen herkesi evlat sahipi etsin...
kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..
kızlar bakalım yarın yumişler kaç tane olucak
Ne desem bilemedim ki. . Aynı şeyleri yakında yaşayan birisi olarak tesellim bu yaşadıklarimız günahlarımiza Kefaret ola inşallah canım,rabbım tez zamanda burdan güzel haberler de vermeyi nasip etsin inşallah. . .
Sonraki sayfalarda yazdığını da okudum görüşmeye bile gitmisinnnnn ,yeni planlar başlamış Ohhh ne güzel
Bende dün adet oldum,adetim bitsin bende görüşmeye gideceğim bakalım Bize ne diyecek ulun bey :44::18:
Sağol kuzum. Biraz büyükçe bir günahmış sanırım. Acıdı. Görüşmeyi telefonla yaptık. Dün akşam cebinden sonucumu bildirdim, sabah o beni aradı hatta test sonucunu faxla demişti, eşim evde unutmuş. Ama sağolsun Ulun Bey unutmamış. İstediği testi yaptırırım önce, sonrası Allah Kerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?