Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aslında bende tam bilmiyorum sadace çok fark olduğunu duydum
Cnm sizinkiler anadolu yakasındaysa o zaman bahceci umut tüp bebek merkezi daha iyi olur fulya avrupa yakasında
sizinkiler nerede oturuyor cnm :26:

raporu nasıl cıkarıcagım bilmiyorum sen çıkartınmı ropar peki yardım

Sölüyorum hemeeen:) rapor için zeynep kamil tüp bebek bölümden randevu al sonrada gt adetinin üçüncü günü için sana bi liste veriolar yapılcak tahlil film vs aynı şeklde eşinede verilio zaten eşinle gelmeni istiyolar sırayla bütün herseyiniz yapılıo evraklar var istenen resim sgk çıktısı nufus kayıt örneği gibi listede yazıo hatta liste bnde var sonra zaten seni dahiliye psikolg cerrah muayne edio sonuçları değerlendirio raporuna imza atıyo kurula gidio rapor onun onayını bekliosn oda onaylanınca receteni yazıolar başka yerde yapanı sölersin zaten bide aşılama istenio iki tane enaz sgk onaylı özelde yada devletten yapılmş bukadar iki veya üç ay sürdü benm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok uzun sürmüş yaa ne kadar yorucu bi yol istanbul o kadar kalamam yani paraya kıyıp özel yaptırıcam herhalde yapacak bi şey yok yine de yazdıgıgın için saol canım eni için baya uzun yazmışsın tşk

Uzun ve yorucu süreç sürekli gidip geldik biz ama aldık yaptıkta nasip olmadı bidahkine artık özelde 6450 tl die biliorum tabi ek bişiler yapılırmı sana onu bilemiorum görüşmeye gdersen yardmcı olcaklardır Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda inşallah

Aslında bende tam bilmiyorum sadace çok fark olduğunu duydum
Cnm sizinkiler anadolu yakasındaysa o zaman bahceci umut tüp bebek merkezi daha iyi olur fulya avrupa yakasında
sizinkiler nerede oturuyor cnm :26:

bende umut avrupa yakasında fulya anadolu yakasında sanıyordum benim için daha iyi olur tabi canım bizimkiler kaynarcada oturuyorlar yani eltim gilde kalıcam ben istanbulda zor ama yapacak bi şey yok bebeğim olması için herşey katlana bilirim

Allahın izniyle sonu güzel olacak cnm Gelişmeleri bize yazmayı unutma sakın

kızlar ben cumartesi merkeze olumsuz sonuc için görüşmeye gtcem tekrar muayne ücreti ödüyormuyum

Deli olcam zaten sol kasıgım ağrıyo şuan sızı gbi pko mu yapıo anlmadım acıda sanki yara var ölebi acı tahriş olur ya

raporu nasıl cıkarıcagım bilmiyorum sen çıkartınmı ropar peki yardım

canım ben çırmadım özel yaptırdım ama tokatta varsa araştırma hastanesi yada tokata yakın samsun var mutlaka vardır araştırma hastanesi araştır bence benim aşim zaten zor ikna oldugu için gidip 3 ay hastanelerde koşturmazdı o yüzden ben hiç çıkarmadım allah yardımcın olsun

saol tş ederim allah hepimizin yardımcısı olsun tokatta var ünivertsite hastanesi bi orda araştırıyım bakım

canım 6.450 ilaçlarla beraber mi acaba yoksa ilaçlar hariç mi ?

ilaçlar hariçse 6.450 çok geldi bana çünkü ama ilaçlar içindeyse iyi saol canım

Bende geçen ay yaptım ilaç dahil 6750 ödedim. Birde yumurta toplama öncesi benden ve eşimden istenen tahliller oldu biz merkezde yaptırdık 525 de ona ödedik tabi bu tahlilleri istersen başka yerde yaptırabilirsin

Bugün Ulun beyle görüşmeye gideceğim tedavi sonrası bakalım neler diyecek ve nasıl bir yol izleyeceğiz yaza Temmuz gibi tekrar düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…