- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
saol canım geçecek zamanla. Yarın opun süper geçer inşallah. Güzel kaliteli yum yumların olsun inşallah.kuzum yaaa bir tek sen değilsin bizde göle maya çalanlardanız ya tutarsa diyoruz
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.evet yerın opu var hayırlısı olsun diyorum
Boll dua ve Sabır canım bunun başka ilacı yok. Allah yardımcın olsun. Gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Canım aklına geldik ce eşin ve sen özellikle eşin ama. Senin göbeğine sağ ilini koysun besmele çekip ( ya mübdi ) tesbihini çeksin. Sende çek. 99 kere.Inanarak ve isteyerek çekmelisiniz. Ben her kanamamda bu tesbihi çektim. Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.Rabbim bilir en iyiisini canim herseye hazirlikliyim elimden birsey gelmiyo elim kolum bagli bekliyorum rabbimin takdirini biliyorumki bu da gecer unuturum ilk gunki acisiyla kalmaz.. Gecmis olsun canim bebisin saglikli olsun da gecer biz zor elde ettigimiz icin kendi canimizi ikinci plana atiyoruz rabbim sanada sifa versin benim 11 de randevum canim
inşallah canımBol kaliteli olurlar inşallah. Hayırlısı olsun.
İnşallah cnm benim
Seninde yumyumların kaliteli ve bol olur inşallahhhhh
Bebek olacak kadar olsun
inşallah canım güzel dileklerin içinsaol canım geçecek zamanla. Yarın opun süper geçer inşallah. Güzel kaliteli yum yumların olsun inşallah.
Boll dua ve Sabır canım bunun başka ilacı yok. Allah yardımcın olsun. Gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Canım aklına geldik ce eşin ve sen özellikle eşin ama. Senin göbeğine sağ ilini koysun besmele çekip ( ya mübdi ) tesbihini çeksin. Sende çek. 99 kere.Inanarak ve isteyerek çekmelisiniz. Ben her kanamamda bu tesbihi çektim. Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.
Gözün aydın olsun canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Gozunaydin canim rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Süper bi haber çook sevindim cnmSana ve kuzuna kocaman bi maşallahhhhhh
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inş
Canim hayirlisi olsun Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi da nasip etsin.Bizim icin de dua edebilirmisin nasipse bende bu ayki adetimle baslamayi dusunuyorum kendine ve bebise dikkat et taze annecik:))
gözün aydın canım ALLAH bizede nasip etsin inşallah sağlıkla kucagına almak nasip olsun
gözün aydın canım...,nşallah devamı gelir
Gözünaydın. Kalp atışını da duydun mu ... Bitmeyecek bu saymalar nasıl olsa. Kucağında da görelim inşallah
kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..
kızlar bakalım yarın yumişler kaç tane olucak
Maşallah canım ya,son günlerde bu başlıkta peşpeşe negatif sonuçlar alınca senin haber müthiş oldu,vallahi içimi ferahlattin ,inşallah kesesini de bebeğinin kendisini gordugun günleri de göresin canım
bugün güsel bigün olsun Allah gönlüne göre versin herseyi inşallah
kızlar bugün opu işlemim vardı 9 tane yumurta toplandı bakalım onümüzeki günlerde bizi neler bekliyor yumişlerim sağlıklı bir şekilde beni bırakmazlar güzel güzel dönlenirler sonrada annelerine tutunurlar
kızlar bugün opu işlemim vardı 9 tane yumurta toplandı bakalım onümüzeki günlerde bizi neler bekliyor yumişlerim sağlıklı bir şekilde beni bırakmazlar güzel güzel dönlenirler sonrada annelerine tutunurlar
İnşallah cnm benim
Seninde yumyumların kaliteli ve bol olur inşallahhhhh
Cani nasilsin? Benim adet te bana supriz yapti bugun lekelenmem basladi yarin da adet olurum az once ulun beyi aradim adetin 2 ya da 3. Gunu gelirsin dedi benim icin dua et te bi sorun olmadan baslayim bende
kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..
Canim ne yaptin dr a gittin mi durdu mu kanaman benimde bugun yine hafif lekenme oldu cok uzuluyorum bisey olcak diye
Cnm sen hep jelmi kullandın yoksa kapsülmü :26:
Kapsul kullaniyorum gunde 3 kere 2 ser tane progeston
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?