Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bugün Ulun beyle görüşmeye gideceğim tedavi sonrası bakalım neler diyecek ve nasıl bir yol izleyeceğiz yaza Temmuz gibi tekrar düşünüyoruz

Hadi hayırlısı bakalım bnde cumartesi gidicem haziran adetimlede bn başlamak istyrum bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende geçen ay yaptım ilaç dahil 6750 ödedim. Birde yumurta toplama öncesi benden ve eşimden istenen tahliller oldu biz merkezde yaptırdık 525 de ona ödedik tabi bu tahlilleri istersen başka yerde yaptırabilirsin

sao canım bende öyle tahmin etmiştim ilaçlar dahil olmasaydı biraz pahalı gelirdi bana şimdi rahatlıkla gidip başlaya bilirim canım ben temmuz gibi düşünüyorum ve çok korkuyorummm:26::26::26:

Merhaba kızlar bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum adetimle birlikte ikinci tedavime başlıycam inşallah

Merhaba kızlar bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum adetimle birlikte ikinci tedavime başlıycam inşallah

Hayırlısı olsun. Bende umut yada fulyayı düşünüyorum:)
Doktorunuz kim , memnunmusunuz ? Umut fulyadan dahamı iyiki acaba ?

Benim doktorum ulun bey ve doktorumdan çok memnunum canım diğer soruna gelince bilmiyorum gerçekten bana bu taraf yakın diye tercih ettim ama baya araştırdım şimdide memnunum iyiki tercih etmişim şimdiye kadar bir sorun yaşamadım

Hosgeldin canim bende umut da tedavi gordum dr um ulun bey di....simdi 5.5 haftalik hamileyim....ayrica fulyada fiyatlar daha pahali bilgin olsun canim....simdiden hayirli olsun tedavin....rabbim gonlune gore versin...

Hosgeldin canim bende umut da tedavi gordum dr um ulun bey di....simdi 5.5 haftalik hamileyim....ayrica fulyada fiyatlar daha pahali bilgin olsun canim....simdiden hayirli olsun tedavin....rabbim gonlune gore versin...

Teşekkür ederim canım inşallah bende hamile kalırsam sizinle paylaşıcam biraz uzun bir yol var önümde hayırlısı olsun tebrikler canım dualarını esirgeme

sao canım bende öyle tahmin etmiştim ilaçlar dahil olmasaydı biraz pahalı gelirdi bana şimdi rahatlıkla gidip başlaya bilirim canım ben temmuz gibi düşünüyorum ve çok korkuyorummm:26::26::26:

Hayırlısı olur inşallah canım, hemşerim olduğun için bende kısacık birşey yazmak istedim. Bende umutta tedavi gördüm, doktrum Ulun Bey. 4 gün önce mutlu sonucu aldım. Temmuza kadar çok fazla vaktin var rapor çıkarmanı öneririm. İstanbulda yoğunluktan belki rapor geç çıkıyor olabilir ama Tokatta daha hızlı ve kolay çıkarabilirsin. Orası istanbul kadar yoğun değildir. Ben İstanbul da 1 ay gibi bir sürede çıkarmıştım. Raporlu fiyat yarı yarıya fark ediyor. İnşallah bu denemende hayırlı ve güzel haberler alırsın. Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.

Anlayabiliyorum her tedavi biraz korku ama fazlasıyla umut dolu inşallah bu kez korkuların yerini mutluluk alır bekleyen ve isteyen bizler için. Benim 3. Denemem ilk iki denemem farklı bir yerdi ama ulun beyi kesinlikle tavsiye ederim iyi bir doktor. Bende tekrar Temmuz gibi düşünüyordum ama önce üroloğa görünmesi lazım eşimin ona göre bir yol çizeceğiz

Hadi hayırlısı bakalım bnde cumartesi gidicem haziran adetimlede bn başlamak istyrum bakalım

Biz görüştük Temmuz gibi tekrar düşünüyorduk ama ulun bey sorunun spermden kaynaklandığını söyledi ve yarın Emre beyle görüşeceğiz bende pko var eşimde de sayı hareket ve morfolojide sorun vardı ve bu şekilde diğer denemelerde de benzer sonuçlar alabileceğimizi söyledi bizde Emre beyle görüştükten sonra rotamızı belirleyeceğiz

Son düzenleme:
raporu nasıl cıkarıcagım bilmiyorum sen çıkartınmı ropar peki yardım

saol tş ederim allah hepimizin yardımcısı olsun tokatta var ünivertsite hastanesi bi orda araştırıyım bakım
canım küçük yerlerde rapor cıkarmak daha kolay oluyo rabbim yardımcın olsun

Bugün Ulun beyle görüşmeye gideceğim tedavi sonrası bakalım neler diyecek ve nasıl bir yol izleyeceğiz yaza Temmuz gibi tekrar düşünüyoruz
ayyy çok kişi temmuzda düşünüyor ne kadar güzel demekki beraber haber alıcaz

canım hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

Eşinde öncedenmi sorun vardı peki şimdimi belli oldu bizde bi sorun benm şindilik az az pko var demişti bide haşimoto die bişi ar bnde glifor ve selenyum içiom bakalım bize ne dicek Allah kolaylık versn hepimize

merhaba kızlar tedavi görüp sonuç bekleyenler inş. pozitif sonuç alırlar ben bi şey sormak istiyorum rapor çıkartan arkadaşlar rapordan öncemi merkeze gidip muaeyene oldunuz ilaçlar ona göremi rapora yazılıyo cvp verirseniz sevinirim

Rapordan snra gttim zaten ilacı rapor aldığın devlet hastanesi yazıo cnm

Daha öncesinde de vardı banada glifor ve birkaç vitamin vermişti yumurta gelişiminde rezervinde bir sıkıntı yok şu an buna eğilmeliyiz dedi ve Emre beyle görüşmeyi önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…