Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Daha öncesinde de vardı banada glifor ve birkaç vitamin vermişti yumurta gelişiminde rezervinde bir sıkıntı yok şu an buna eğilmeliyiz dedi ve Emre beyle görüşmeyi önerdi

Ya bnm kocama okdar test faln ypıldı kimse bişi var demedi şimdi derseler şaşarım artk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Sevgibol, ben de Tokat'lıyım aramıza hoşgeldin öncelikle. Umut tüp bebekte tedavi görüyorum.Doktorum Ulun Bey, ilk denememiz hüsranla sonuçlandı ama doktorumdan çok memnunum. Bebeğim tutundu ama 5 haftalıkken kaybettim. Şimdi bir kaç testten sonra nasipse Mayıs' ta başlayacağız tekrar. Inşallah Allah gönlüne göre verir, buralardan bebeğinle gidersin evine inşallah.

Tedavin hayırlı olur, güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben rapor için başvurmuş sonra ilk görüşmeye gitmiştim. Rapor çıkınca raporla birlikte merkeze gittim ve ilaçları doktorum Ulun Bey yazdı ve ilk adet döneminde de tedaviye başladık. Tedaviyi hemen düşünüyorsan adetinin 2.gününde rapor veren hastaneye gidip başlangıcı yapabilirsin. Hayırlı olsun tekrar.

Amin canim insallah bebegimi kaybediyorum dun kanamam basladi ama yogun degil o kadar ulun beyi arayip kurtaj olmak istemedigimi souledim insallah kendi duser kurtaja gerek kalmaz
canım Allah yardımcın olsun inşallah bidaha yaşatmasın hiçbirimize ve sana bundan sonrası hayırlı ve sağlıkla olsun inşallah

Amin canim insallah bebegimi kaybediyorum dun kanamam basladi ama yogun degil o kadar ulun beyi arayip kurtaj olmak istemedigimi souledim insallah kendi duser kurtaja gerek kalmaz

Gercekten cok zor gunler yasadin canim allah sana birdaha boyle seyler yasatmasin...allah tan umut kesilmez insallah seni birakmamistir yavrun....

yarın bende görüşmeye gidicem çok tırsıyom bakalım ne dicek ulun bey bide bişi dicem ikinciden önce gebelik aşısı önerirmi acaba yoksa ben sölimmi faydası olurmuki bu aşının bide muayne ediomu görüşmede ya

Duygu merhaba birsey sorucam
ben suan rapor asamasindayimm hormon testi yapildi 11 gun sonra gel dediler
11 gun sonra gittiğimde yine kan vericekmisim sonra dediğin gibi dahiliye psikolg cerrah la gorusturucekler ama hemen o gun mu
gorusturuyorlar 3 une birden ayni gun mu yani
birde son olarak onlarda sonra kurula gittikten kac gun sonra cikiyor rapor
teşekkür ederim simdiden

kader arkadaşım sen hastaneye nezaman gitceksen doktorlardan imza almak için ogüne hepsine randevu al bana öle yaptılar gerci saolsun cerrah bana gel bakim kayıt actır demişti ama dahiliye biraz uyuz bi kadındı bakmadı doldu die randevulu hasta gibi giriosun bakıyo sonuçlara konşuo falan sonra imzalayıp cıkıyosun herseyin tamsa teslim ediosun kruluda bi hafta 10 gün sonra onaylar büyük ihtimal ama kan olayını bilmiyorum ben adetmn 3.günü 9 tüp kan verdim eşimde 4 tüp verdi okadr

ordaki sekreter bana 11. gun gel tekrar kan ver dedi adetin ikinci gunu sadece 2 tup kan aldilar (
esimde sorun olduğu için urolog esime raporu verdi zaten ondan kan istemediler
ben simdi o 3 bolumden de randevu aliyim ozaman sekretere de sordum randevu aliyim yok dedi
oraya gittiğimde randevu isticekler zorla laf aldim zaten agizlarindan Alllahim kimseyi düşürmesin oralara ne diyim (

inan işten izin al araba yok iki saatlik yol gt gel 3 ay canımız cıktı ağızlarından iki laf cıkmyıo oraya buraya sürüyolar gidiyosun orda böle olcak şöle olcak diiyip sallıyolar sonra eksik bilgiden tekrar beklemek zorunda kalıyosun Allah düşürmesin ama azimle aldım hatta almıcam vakit bana neslihan hanım umuutta rapor hakkınız var sonuna gelmiş sayılırsın sabredin vericeklerdir dedi ALLAH bunları unuttrusn en kısa zamanda hepimize hyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

valla gucumuz olsa hic ugrasmamm raporla inşallah bu sefer biterde kurula girer aliriz raporumuzu
suan genel cerrahi ve dahiliyeden randevu aldim 1 günde sadece 2 randevu hakkimiz olduğu için psikolog ins bostur (
off valla daraldim yaaa

iki tane doktor var psikolg zaten hanım bi kadın ogün sorarsan yardımcı olur die düşünüyorum ben şansını dene gercekten durum olsa uğraşmazdık ama işte durumda nereye kadar benm ilk denemem olmadı şimdi ikinci bi için tekrar paraya ihtiyac var üç ayda ancak toplarız kendmizi bakalım ALLAHım cok aratmasın bizlere

evet sonucunu takip etmiştim inşallah 2.de olurr sadece umutlu olmak ve dua başka bir alternatifimiz yok
Allahim isteyen herkese versin kimseyi çocuksuz birakmasinn

inşallah canım tşk ederim senin sorunun neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…