inşallah canım tşk ederimsenin sorunun neydi canım
Kizlar gittim ulun beye suan ancak kendimi topladım yazabildim bebeğim duruyo ama kalp atisi yok bi ilerleme yok kendiligindende dusmezmis kürtaj olcak mecbur orda sorduk 1800 liraymis kürtajın ücreti böyle olduğu için 1200 lira alucaklarmis esim orda yaptırmamızı istemedi resmen soyuyolar dedi şimdiye kadar bütün tahlillerimizi orda yaptırdık o kadr para döktük bu halde bile para istiyolar burda bi yerde yaptırcam Pazartesiye kaldi artık bakalım ne olcak basım donuyo stresten
Kizlar gittim ulun beye suan ancak kendimi topladım yazabildim bebeğim duruyo ama kalp atisi yok bi ilerleme yok kendiligindende dusmezmis kürtaj olcak mecbur orda sorduk 1800 liraymis kürtajın ücreti böyle olduğu için 1200 lira alucaklarmis esim orda yaptırmamızı istemedi resmen soyuyolar dedi şimdiye kadar bütün tahlillerimizi orda yaptırdık o kadr para döktük bu halde bile para istiyolar burda bi yerde yaptırcam Pazartesiye kaldi artık bakalım ne olcak basım donuyo stresten
allah yardımcın olsun canım yaa,ne dener ki böyle durumdakizlar gittim ulun beye suan ancak kendimi topladım yazabildim bebeğim duruyo ama kalp atisi yok bi ilerleme yok kendiligindende dusmezmis kürtaj olcak mecbur orda sorduk 1800 liraymis kürtajın ücreti böyle olduğu için 1200 lira alucaklarmis esim orda yaptırmamızı istemedi resmen soyuyolar dedi şimdiye kadar bütün tahlillerimizi orda yaptırdık o kadr para döktük bu halde bile para istiyolar burda bi yerde yaptırcam pazartesiye kaldi artık bakalım ne olcak basım donuyo stresten
allah yardımcın olsun para konusunda biriaz tuhaflar hersey peşin ve zorunlu yardımcı olmuyolar ona gercekten sen stres yapma kendine zarar allah kolaylıgını verir düşer sana zararı olmadan inşallah
yarın bende görüşmeye gidicem çok tırsıyom bakalım ne dicek ulun bey bide bişi dicem ikinciden önce gebelik aşısı önerirmi acaba yoksa ben sölimmi faydası olurmuki bu aşının bide muayne ediomu görüşmede ya
Yok atık yaaa bu kadarda olmazki dünyanın parasını ödüyoruz merkeze bari kürtaz pahalı olmasın ücret bile almamaları lazım
Bende sinir oldum peşpese o kadar tedavi test ameliyat hepsini orda yaptırdık 25 30 bin odemisiz bide bu kadar üzücü durumdada para istiyolar esim Hic para konusunda bisey demezdi Cok sinir oldu orda yaptırmayalım dedi artık Pazartesi'ye kaldi zaten ulunda baska yeterde yaptirabilirsin zor bisey değil dedi
allah yardımcın olsun canım yaa,ne dener ki böyle durumdailk ve son olsun. Dediğin gibi soyuyolar resmen,zaten kürtaj olmak üzücü,bide maddi boyutunu düşündürüyolar insana Fiyat araştır ve öyle yap.
Zor bişi değilse sevabına yapsın para almadan merkez batmaz sonuçta
Merkezde tanıdığım bi bayan gebelik aşısı yaptırmıştı gebe kalamamıştı ama sonraki tüp bebek denemesinde kaldı bana sorarsan işe yaramıyor ama yinede tabi sen bilirsin ben yaptırmayı düşünmem
sanırım gebelik aşındanda ücret alıyorlar :26: Ben süleyman beye görüşmeye gittiğimde muayene etmedi genelde tedaviye başladığın zaman bakıyorlar cnm belki ulun beyin sistemi farklıdır:44:
Merkez hep para hep para gelsin diyo zaten ama bizim psikolojimizi Hic dusunmuyolar bana milyarları verseler Hic kiyarmiydim bu durumdada parayı dusunduruyolar ya pes sigrusu
600 tl civarında falanmış galiba ücreti bende tam bilmiyom aslında faydası olup olmadınıda bilmiyom sadece yafın gtcem ya gerginim ne desem ne sorsam bilmiyorum kocamda biraz kırgın gbi merkeze olmadı die okdar ii hersey yolunda senden ümitliyiz olck falan demişlerdi ondan sebep üzüldü
Merkez hep para hep para gelsin diyo zaten ama bizim psikolojimizi Hic dusunmuyolar bana milyarları verseler Hic kiyarmiydim bu durumdada parayı dusunduruyolar ya pes sigrusu
Bak işte ben o konuda çok kızıyorum doktorlara banada demişti süleyman bey nasıl sen gebe kalamadın diye şaşırmıştı benimde ağzım açık kalmıştıO konuda bende kırgınım
işte beni ulun beyde aradaı nasıl gebe kalamadın cok şaşırdım böle beklemiyodum falan dedi bana göre biraz hedef şaşırtma önce kendileri soruyorki ben hesap sorup pek üstüne düşmim die bence cnkü hersey yolundylken hesap sorması gereken benm neticede farkındalar onun bnde Allah ın takdiri dedim gözden kaçan bi hastalıgım yoksa hersey normal gibi
ulun beyle özel olarak birdaha konuşsan belki yardımcı olur fiyat konusunda :26:
Sen yine başka yerlerede sor tabi
Yok canim uluna yaptirmiycam burdan bi doktora yaptırırım doktorlar gözü kapalı yaparlar kürtajı zaten ulunda illa burda yaptir demedi riskli bişeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?