Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Görüşme sonucunu merak ediyorum canım, benim görüşmem de haftaya olacak. .

Muayene eder mi acaba ulun bey,yoksa görüşme mi olur acaba?...
İnşallah güzel geçer görüşmeniz

Canim benim negatiften sonra sadece gorusme oldu muayene yapmiyo

Canim galiba dustu bebegim agrim oldu gittim tuvalete baya kan pihtisi bide kese galiba seffaf yuvarlak bisey elime geldi ( icim parcalandi acile gidicez simdi insallah bisey kalmamistir dusmustur

Kuzum üzülme geç olsun güç olmasın

Canim galiba dustu bebegim agrim oldu gittim tuvalete baya kan pihtisi bide kese galiba seffaf yuvarlak bisey elime geldi ( icim parcalandi acile gidicez simdi insallah bisey kalmamistir dusmustur

Ah kuzum ya neye sevinip neye uzulecegimizi sasirmis durumdayiz Allah her turlu yardimcin olsun dualarim seninle en hayirli sekilde gecsin ins

Rapordan snra gttim zaten ilacı rapor aldığın devlet hastanesi yazıo cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladınm cnmm çok sağol bide ne kadar zamanda çıkarttın raporu

ben henüz tedaviye başlamadım cnm aslında mayıs ayında brüksel tüp merkezinde başlamayı planlıyoduk ama olmayacak gibi eşim ve kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı aksayabilir tedavim bende bu arada rapor çıkartıp denemeyi düşünüyorum ama ne zaman başlarım tedaviye kesin bişey yok brükselde rapor geçmiyormuş umut tüpde geçiyor ve burdan gidenler çok memnun merkezden orda denesemmi diye aklım karıştı cnm sen raporu nerde çıkartmıştın tedavin bittim

Son düzenleme:
Görüşme sonucunu merak ediyorum canım, benim görüşmem de haftaya olacak. .

Muayene eder mi acaba ulun bey,yoksa görüşme mi olur acaba?...
İnşallah güzel geçer görüşmeniz

bilmiyorumki ya bnde ek istekli değilim gtmeye üzülüyom çnkü yarın gelişmeleri anlatırım size

üç ay kadar sürdü galiba

canım yaşadıklarını çok üzücü. Rabbim sana, eşine ve ailene sabirlar versin. İnşallah yaşadıklarını son olur. Rabbim gönlüne gore versin.

Canim ben raporu zeynep kamilde çıkardım, 2.denememdi. Her ikisinde raporlu oldu. Kan testin pozitif ciktı. Kese görmeye gidicem haftaya inşallah aksilik yaşamam. Rabbim uğraş veren herkesin yüzünü güldürsün. Güzel sonuçlar almayi nasip etsin.

Soruna gore değişiyor canım. Eşinde problem var ise aşılama şarti aranmıyor. Ben 2 defa rapor çıkardım. Hiç aşılama yaptırmadik, doktorlar önermedi. Dırek tüp bebek ile başladik. İnşallah sende bebişinle dönersin tokatimiza.

saol canım eşimde bi sorun yok sorun bende ne diye sorarsan vallaha onu bende bilmiyorum böyle bi saçmalıgın içinde çabalıyorum yani hangi doktora gitsem senin bu yüzden bebegin olmuyo diyen yok inşallah umut tüp bebek merkezinde anlalarda bi çaresine bakarlar

Ben geldim ama tek basina bebegimi biraktim buz gibi odada tir tir titredim sonunda birakti beni cok zormus kizlar hepinize o an cok dua ettim rabbim bunlari kimselere yasatmasin elim ayagim titredi canim yandi ve bebegim artik yok

Ben geldim ama tek basina bebegimi biraktim buz gibi odada tir tir titredim sonunda birakti beni cok zormus kizlar hepinize o an cok dua ettim rabbim bunlari kimselere yasatmasin elim ayagim titredi canim yandi ve bebegim artik yok

Ağlamamk için kendimi zor tutyom inan şükrediyorum herşeye seninle bnde yandım neolur kendini bukadr üzme dicem ama teselli olmıcak Allah bidaha yaşatmasın inşallah sağlıklı bibebeğin olsn inşallah

Bende negatif sonuclar alinca cok uzuluyodum ama boylesi daha zormus rabbim umitlendirdi ama nasip etmedi demekki bu kadarmis omru o yuzden sukret canim rabim nasip etcekse tamamina erdirsin boylesi cok daha zor icimden kopardilar aldilar ben bisey olur diye yurumeye kiyamiyodum

Bidaha yaşama inşallah Allah yardmcmz olsn yat bigüsel dinlen uyu daha iyisi nasip olcak inşallah

Gece gece aglattin beni kiz inan cok uzuldum senin sinavinda cok zormus be canim Cektigin acilar gunahlarina kefaret olsun inşallah bir dahaki sefere bebegini kucagina versin Rabbim.insallah hersey guzel olur bundan sonra senin icin daha ne denir bilemedim suan hersey gonlunce olsun Allah tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin sana ve tum isteyenlere

üç ay kadar sürdü galiba
cnmmm ya baya uzun sürmüş

cnmm ne güzel pozitif sonuç almışsın inş. sorunsuz hamilelik gecirirsin saglıkla bebegini kucagına alırsın benimde 2. denemem olacak Allah izin verirse cnmm tedavin ne kadar tuttu

Kiyamam sen aglama ( bu benim uzuntum yasiycam biticek sonra mutlu olup tekrar tekrar deniycem elde edene kadar..benim imtihanimda boyleymis rabbim bu kadara layik gormus insallah mukafatini alica. Dua edin canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…