- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Görüşme sonucunu merak ediyorum canım, benim görüşmem de haftaya olacak. .
Muayene eder mi acaba ulun bey,yoksa görüşme mi olur acaba?...
İnşallah güzel geçer görüşmeniz
Belki agriyla duser canim kurtaja gerek kalmaz benim annem bissuru dusuk yapmis hic parca felan kalmamis ins oyle olur
Benimde adetim gecikti 5. Gun bugun gecikme gecen ay 5. De olmustum seninde negatiflerden sonra gecikme oldu mu benim hayatimda hic bu kadar gcikmedi duzenlidir hemsireyi aradim ilaclardandir dedi bilemedim bekliyoum
Canim napiyosun ben hala adet olmadim yani kahverengi lekelenmelerim var dun aksam 1 damla kan lekesi geldi bugun gine lekelenme seklinde buyuk ihtimal yarin merkeze gidicem sanirim benimki stresten geri gitti o kadar da sevinmistim geldi diye resmen benimle vucudum oynuyo((
Bende istiyorum ama esimin ısı Cok yogun kendi ısı ama çalışanları bırakıp gidemez simdi ama bende düşünmüyor değilim insallah bi fırsat çıkarda gideriz kafam dagilir
Canim galiba dustu bebegim agrim oldu gittim tuvalete baya kan pihtisi bide kese galiba seffaf yuvarlak bisey elime geldi( icim parcalandi acile gidicez simdi insallah bisey kalmamistir dusmustur
anladınm cnmm çok sağol bide ne kadar zamanda çıkarttın raporuRapordan snra gttim zaten ilacı rapor aldığın devlet hastanesi yazıo cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tedavin hayırlı olur, güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben rapor için başvurmuş sonra ilk görüşmeye gitmiştim. Rapor çıkınca raporla birlikte merkeze gittim ve ilaçları doktorum Ulun Bey yazdı ve ilk adet döneminde de tedaviye başladık. Tedaviyi hemen düşünüyorsan adetinin 2.gününde rapor veren hastaneye gidip başlangıcı yapabilirsin. Hayırlı olsun tekrar.
Görüşme sonucunu merak ediyorum canım, benim görüşmem de haftaya olacak. .
Muayene eder mi acaba ulun bey,yoksa görüşme mi olur acaba?...
İnşallah güzel geçer görüşmeniz
anladınm cnmm çok sağol bide ne kadar zamanda çıkarttın raporu
ben henüz tedaviye başlamadım cnm aslında mayıs ayında brüksel tüp merkezinde başlamayı planlıyoduk ama olmayacak gibi eşim ve kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı aksayabilir tedavim bende bu arada rapor çıkartıp denemeyi düşünüyorum ama ne zaman başlarım tedaviye kesin bişey yok brükselde rapor geçmiyormuş umut tüpde geçiyor ve burdan gidenler çok memnun merkezden orda denesemmi diye aklım karıştı cnm sen raporu nerde çıkartmıştın tedavin bittim
Canim galiba dustu bebegim agrim oldu gittim tuvalete baya kan pihtisi bide kese galiba seffaf yuvarlak bisey elime geldi( icim parcalandi acile gidicez simdi insallah bisey kalmamistir dusmustur
anladınm cnmm çok sağol bide ne kadar zamanda çıkarttın raporu
ben henüz tedaviye başlamadım cnm aslında mayıs ayında brüksel tüp merkezinde başlamayı planlıyoduk ama olmayacak gibi eşim ve kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı aksayabilir tedavim bende bu arada rapor çıkartıp denemeyi düşünüyorum ama ne zaman başlarım tedaviye kesin bişey yok brükselde rapor geçmiyormuş umut tüpde geçiyor ve burdan gidenler çok memnun merkezden orda denesemmi diye aklım karıştı cnm sen raporu nerde çıkartmıştın tedavin bittim
amin canım saol ama rapor içi 3 aşılama gerekmiyo mu 1 aşılama oldum ama 2 tane daha olmayı göze alamıyorum.Ben temmuz gibi düşünüyorum Rabbim izin verirse inşallah bende mutlu haberi alıp bebegimle dönerim tokatta inşallah inşallah inşallah rabbim isteyen herkeze veriri inşallah canım
Soruna gore değişiyor canım. Eşinde problem var ise aşılama şarti aranmıyor. Ben 2 defa rapor çıkardım. Hiç aşılama yaptırmadik, doktorlar önermedi. Dırek tüp bebek ile başladik. İnşallah sende bebişinle dönersin tokatimiza.
Ben geldim ama tek basina bebegimi biraktim buz gibi odada tir tir titredim sonunda birakti benicok zormus kizlar hepinize o an cok dua ettim rabbim bunlari kimselere yasatmasin elim ayagim titredi canim yandi ve bebegim artik yok
Ağlamamk için kendimi zor tutyom inan şükrediyorum herşeye seninle bnde yandım neolur kendini bukadr üzme dicem ama teselli olmıcak Allah bidaha yaşatmasın inşallah sağlıklı bibebeğin olsn inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende negatif sonuclar alinca cok uzuluyodum ama boylesi daha zormus rabbim umitlendirdi ama nasip etmedi demekki bu kadarmis omru o yuzden sukret canim rabim nasip etcekse tamamina erdirsin boylesi cok daha zor icimden kopardilar aldilar ben bisey olur diye yurumeye kiyamiyodum
Gece gece aglattin beni kizBende negatif sonuclar alinca cok uzuluyodum ama boylesi daha zormus Rabbim.imitlendirdi ama nasip etmedi demekki bu kadarmis omru o yuzden sukret canim rabim nasip etcekse tamamina erdirsin boylesi cok daha zor icimden kopardilar aldilar ben bisey olur diye yurumeye kiyamiyodum
cnmmm ya baya uzun sürmüşüç ay kadar sürdü galiba
Canim ben raporu zeynep kamilde çıkardım, 2.denememdi. Her ikisinde raporlu oldu. Kan testin pozitif ciktı. Kese görmeye gidicem haftaya inşallah aksilik yaşamam. Rabbim uğraş veren herkesin yüzünü güldürsün. Güzel sonuçlar almayi nasip etsin.
Gece gece aglattin beni kizinan cok uzuldum senin sinavinda cok zormus be canim Cektigin acilar gunahlarina kefaret olsun inşallah bir dahaki sefere bebegini kucagina versin Rabbim.insallah hersey guzel olur bundan sonra senin icin daha ne denir bilemedim suan hersey gonlunce olsun Allah tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin sana ve tum isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?