Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ben geldim ama tek basina bebegimi biraktim buz gibi odada tir tir titredim sonunda birakti beni cok zormus kizlar hepinize o an cok dua ettim rabbim bunlari kimselere yasatmasin elim ayagim titredi canim yandi ve bebegim artik yok

Ah kuzucum ya allah hepinize sabirlar versin cok zor biliyorum yasayan biri olarak o kadar iyi anliyorum ki keske elimde sihirli bi degnek olsa hayatindan bu iki ayi cikarabilsem ( sana tavsiyem hic olmamis gibi dusunun bebek hic gelmedi gibi kapat ustunu zor ama unutmaya calisin.
Sen elinden geleni yaptin vicdanimiz rahat millet keyiften aldiriyo bebegini. Basit dusunmeye calis herseyi doktor bana her 4 kisiden birinin bebegi gelismiyo demisti bende demekki bunu herkes yasiyo tek degilim diye dusunmustum.bizimde kaderimiz boyleymis Rabbim bize daha guzelini nasip edecek ins.

Oyle davranabilsem keske unutcam insallah yapacak biseyim yok rabbim nasip etcek bizede..bayiltmadilar ama orda kendim bayilcaktim kendime hakim olamadim korkudan titredim agladim nasil bi cana keyiften kiyiyolar onu dusundum vicdanlari nasil rahat ediyo..aglamaktan helak oldum rabbim bi daha o sekilde yasatmasin bi daha doguma giderim insallah..uyuyup uyaniyorum uykuda bile aklimda psikolojim bozuldu cok ani yasadim herseyi ama iyki boyle oldu ptesiye kalsa daha cok stres yapcaktim rabbim duami kabul etti

Negatif sonuc alan arkadaslar benim 2. Adetim 5 gun gecikti test yaptim negatif korkuyorum

Canim negatiften sonra benimde gecikirdi normalde 25 te olurum 30 31 gun oluyodu bende kist olusur diye korkuyodum ama ilaclardan vucut kendine gelemiyo stres yapmasan senin normal olma sansin var olur insallah cunku o ay dusunmeyip ihtimal vermeyen insanlar daha cabuk hamile kaliyo stres mahvediyo

Ben geldim ama tek basina bebegimi biraktim buz gibi odada tir tir titredim sonunda birakti beni cok zormus kizlar hepinize o an cok dua ettim rabbim bunlari kimselere yasatmasin elim ayagim titredi canim yandi ve bebegim artik yok

Cok gecmis olsun canim rabbim sana guzel gunler yasatsin bir daha asla boyle aci gostermesin...

Evet bende umutlandim bir an ama tabiki o sans beni bulmadi test yaptim aksam negatif 5 gun gecti cikardi heralde olsa.bende kist mi oldu diye korkuyorum ama seninde gecikmis benimkide gelir heralde bugun yarin

Canim cok cok gecmis olsun sen dustu demistin yinede kurtaj yaptilar mi ?
Suan cok yeni canim ondan cok etkilendin hepsi gecicek ins. ben mesela gecen ay negatif aldim cok uzgundum sonra esime kartala tasinmak istedigimi soyledim cunku butun sulalem bu tarafta orda cok yalniz kaliyorum sonra iste ordaki evimizi kiraya verip kartaldan ev bakmaya basladik hergun ev gez bak begen begenme bu ay hic bebek aklima gelmedi.inanirmisin o kadar mutlu huzurlu gectiki. Dedimki ben bebek icin hayatimi yasamiyomusum. Hayatimin odak noktasina koymusum. Sende evi badana yap esin kiysin paraya mobilyalari degistir ne bilim kuafore git sacina biseyler yap esinin isi varsa anneni kayinvalideni al turlara katilin canim.kendini guclu hissedincede sil bastan baslarsin. Ben akupunktura basliycam sirf hayatimda degisik bisi olsun diye yeride bagdat caddesinde giderim her haftaa ohh gezerim diyorum istersen sanada adresini verebilirim bayanlar yapiyo.

Cnm acaba daha önce aldığın ilaçlardan dolayımı gecikti adetin cnm :26:

Hemsire kullanilan ilaclardan dedi canim pazartesiye kadar gelmezse ulunla konusuruz dedi ilac verirlermis
İnsallah gerek kalmaz hayatimda ilk defa bu kadar gecikti en fazla bir gun gecikir benim biktim valla ya sokuk atcAm diyorum esime izin vermem diyo :))

İnşallah cnm grek kalmaz
birsürü ilaç kullanıyoruz zaten adet içinde kullanma bari
Cnmm sen buarada kartaldamı oturuyorsun :26:

İnşallah cnm grek kalmaz
birsürü ilaç kullanıyoruz zaten adet içinde kullanma bari
Cnmm sen buarada kartaldamı oturuyorsun :26:

Ben evlenene kadAr kartalda oturuyordum canim evlenince gebzeye tasindim. Simdi gebzedeki evi kiraya evip kartala tAsincaz insalaaahhhh :)

Kuzum benim sen ne kadar iyi birisin o durmda bile bizleri düşünmüşsün :85:
Geçecek allahın izniyle bu çektiğin sıkıntılat cnm benim (

Evet canim kalan parcalar varmis kurtaj yaptilar alttan igne vurdular ama hep hissettim icimden cekip aldilar vok aciydi ama atlaticam doktorda uzuldu tup bebek diyince evet benimde kafa dagitmam gerek

Evet canim kalan parcalar varmis kurtaj yaptilar alttan igne vurdular ama hep hissettim icimden cekip aldilar vok aciydi ama atlaticam doktorda uzuldu tup bebek diyince evet benimde kafa dagitmam gerek

Ahh kuzum ya cok acimistir tahmin edebiliyorum ama gecti bitti bosverrrr esini kandirr polenezkoye gidin yarin mis gibi oralar yemyesil.polina diye bir yer var kahvaltisi pastalari harika. Yada eminonunde namli gurme var orasi guzel acibademde ceviz agaci var acik bufe kahvalti oda cok guzel ama umuta yakin oraya gitme :) benim esimde almanyada yarin aksam gelcek kocissizlik cok zorrrr annemle takiliyom bende :)

cnmmm ya baya uzun sürmüş

cnmm ne güzel pozitif sonuç almışsın inş. sorunsuz hamilelik gecirirsin saglıkla bebegini kucagına alırsın benimde 2. denemem olacak Allah izin verirse cnmm tedavin ne kadar tuttu

İnşallah sende 2. denemende mutlu sona ulasırsın canım. Raporlu merkeze 2100 TL ilave muayene ücreti 250 TL ilaçlar 700 TL civari tuttu. İlave transfer öncesi sonraası vitaminler, iğneler, kapsül ilaçlar var. Aile hekimine yazdirarak aldım. Normal alsam ortalama 300 TL de onlar tutuyor. Rabbim herkese güç versin maddi manevi, mutlu sonuçlara ulaşmayi nasip etsin inşalah,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…