ulun bey ylların dru,selin hanım ise daha yeni olduğu için hastası pek yok,seline gidenler daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir sana,sen selenin mi hastası mısın,yoksa düşünüyo musun?hep Ulun beyden bahsediyorsunnuz
biraz da Selen hanim hakkında bilgi verseniz ne olurrr:26:
Canim gebzede Nerdesin bende gebzedeyim :)
ulun bey ylların dru,selin hanım ise daha yeni olduğu için hastası pek yok,seline gidenler daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir sana,sen selenin mi hastası mısın,yoksa düşünüyo musun?
Aaaa öyle mi? Ben çağdaşkent sitelerinde oturuyorum. Sen nerdesin canım?
He mutlukentin o taraflar dimi canim ben tren istasyonu var ya oraya yakinim Darıca tarafi
He mutlukentin o taraflar dimi canim ben tren istasyonu var ya oraya yakinim Darıca tarafi
Evet canım mutlukentin oralar. İstasyonu da biliyorum gezmeye gidiyoruz Darıca'ya sahil ohhh mis... 👫😀😀
Canım benimm keşke eşinle iki günlüğünede olsa kısa bi tatile çıksan ne güzel olur
Bende mutlukentteyimm gerci heran kartala tasinabiliirm gelseniz ya bana oturmaya :)
Bende mutlukentteyimm gerci heran kartala tasinabiliirm gelseniz ya bana oturmaya :)
Dur bu esime soyliyim esim beni kimseye bırakmaz ama denemkte fayda var ne guzel olur :)
Dur bu esime soyliyim esim beni kimseye bırakmaz ama denemkte fayda var ne guzel olur :)
Oda gelsin canim esimle oturur :)
Zahmet vermeyelim canım ama dışarda biyerde buluşabiliriz. Ben çalışıyorum bir hafta sonu neden olmasın?
Evde buluşmaya benim eşim de izin vermez. Dışarda buluşabiliriz canım. Ne güzel olur, bizi bizden başka anlayan yok çünkü. 😯
Keske gelse esim Hic kimseyle gorusmezki :) utangactir biraz
Anliyorum kuzular bnde esime cansnsene veya ayaz85 e oturmaya gidiyorum desemm onlar kim der :) bazen cansn sene veya ne bilim demaydemaya msj yaziyorum diyorum uzayli gibi bakiyo
Bende calisiyorum haftasonu veya aksma 5 den sonra ayarlarsak olur banada
Bende esime bahsetmiştim senden bugün baya uZuldu bana diyo mutlukentteki kızı ara konus istersen dedim Bız konuşuyoruz :) insallah görüşürüz nasip olursa
İns kuzucum yarin bi arkadasima bebek gormeye gidicem nisanliyken doktor buna cocugun olmaz dedi oda nisani atmaya karar verdi dunyaya kustu cok kotu gunler gecirdi. eside inancli bi insandi Allah bilir doktor bilemez dedi evlendiler. Tabi bunlar hic korunmadilar olmuyoya.kiz avrupa yakasina tasindi ise girdi vesaire. Dugunden 1 ay sonra kiz hamile ve sok ikiz :) aklima gelmisken yaziyim dedim. Kotu gunlerin elbet sonu gelecek canim
Evet canim rabbimin bileceği bisey bu konu yoktan var eden o doktorlar vesile sadece Rabb'imin ol demesini bekliyoruz insallah olucak bigun bizimde..o arkadasında bize Cok dua etsin insallah birinden birinin duası kabul olur hayirlisi olsun benimde Cok ağrım var kanamamda var insallah ptesiye dayanabilirim
yarın bende görüşmeye gidicem çok tırsıyom bakalım ne dicek ulun bey bide bişi dicem ikinciden önce gebelik aşısı önerirmi acaba yoksa ben sölimmi faydası olurmuki bu aşının bide muayne ediomu görüşmede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?