Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ulun bey ylların dru,selin hanım ise daha yeni olduğu için hastası pek yok,seline gidenler daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir sana,sen selenin mi hastası mısın,yoksa düşünüyo musun?

düşünme asamasindayimm henüz
yani Neslihan hanim direkt ona yönlendirdi ama bilmiyorum bende kendisiyle alakali birseyler duymak istiyorum
burda herkes Ulun beyin hastasi
bilemedimm valla :S

Zahmet vermeyelim canım ama dışarda biyerde buluşabiliriz. Ben çalışıyorum bir hafta sonu neden olmasın?

Evde buluşmaya benim eşim de izin vermez. Dışarda buluşabiliriz canım. Ne güzel olur, bizi bizden başka anlayan yok çünkü. 😯

Anliyorum kuzular bnde esime cansnsene veya ayaz85 e oturmaya gidiyorum desemm onlar kim der :) bazen cansn sene veya ne bilim demaydemaya msj yaziyorum diyorum uzayli gibi bakiyo
Bende calisiyorum haftasonu veya aksma 5 den sonra ayarlarsak olur banada

Bende esime bahsetmiştim senden bugün baya uZuldu bana diyo mutlukentteki kızı ara konus istersen dedim Bız konuşuyoruz :) insallah görüşürüz nasip olursa

Bende esime bahsetmiştim senden bugün baya uZuldu bana diyo mutlukentteki kızı ara konus istersen dedim Bız konuşuyoruz :) insallah görüşürüz nasip olursa

İns kuzucum yarin bi arkadasima bebek gormeye gidicem nisanliyken doktor buna cocugun olmaz dedi oda nisani atmaya karar verdi dunyaya kustu cok kotu gunler gecirdi. eside inancli bi insandi Allah bilir doktor bilemez dedi evlendiler. Tabi bunlar hic korunmadilar olmuyoya.kiz avrupa yakasina tasindi ise girdi vesaire. Dugunden 1 ay sonra kiz hamile ve sok ikiz :) aklima gelmisken yaziyim dedim. Kotu gunlerin elbet sonu gelecek canim

Evet canim rabbimin bileceği bisey bu konu yoktan var eden o doktorlar vesile sadece Rabb'imin ol demesini bekliyoruz insallah olucak bigun bizimde..o arkadasında bize Cok dua etsin insallah birinden birinin duası kabul olur hayirlisi olsun benimde Cok ağrım var kanamamda var insallah ptesiye dayanabilirim

Belki agriyla duser canim kurtaja gerek kalmaz benim annem bissuru dusuk yapmis hic parca felan kalmamis ins oyle olur
Benimde adetim gecikti 5. Gun bugun gecikme gecen ay 5. De olmustum seninde negatiflerden sonra gecikme oldu mu benim hayatimda hic bu kadar gcikmedi duzenlidir hemsireyi aradim ilaclardandir dedi bilemedim bekliyoum

Görüşme sonucunu merak ediyorum canım, benim görüşmem de haftaya olacak. .

Muayene eder mi acaba ulun bey,yoksa görüşme mi olur acaba?...
İnşallah güzel geçer görüşmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…