Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Şaka gibiii okurken gözlerim ve ağzım aynı bu sarı kafa gibi oldu

bnde negatif sonuç alalı 2 gün olmuştu yuuuuh die bagrdım insan bukadr cahil olamaz dedim ya tepkime hakim olamadım 25 yaşındayım ben düşünün ne tecrübeler gecti 4 yıldr bizde bunları duyunca kakalak gibi kalıom

Acaba kadın her ay düzenli adetmi oldu :26: Gerçi adette olsa karnındaki bebeği hissetmemişmi

Valla benim kuzenimde de sperm sorunu varmış allahın izniyle bebekleri olacak inşallah mucizen seni hiç bekletmez hiç beklemediğin anda sana süpriz yapar

Ahh canim Ahh su yasımda ne sıkıntılar yasadım bunada hamdolsun canlarımız sag hersey bebek demek değil su düşünceyi Kafamdan atmak istiyorum nasip neyse onu görüp yasiycaz

Acaba kadın her ay düzenli adetmi oldu :26: Gerçi adette olsa karnındaki bebeği hissetmemişmi

ya zaten hasta normalde adet olmuyodr düzenli 46 yaşında bide ama maşallah benden ii çalışıyomş hersryi hahah sadece karnında bişşi haraket ediomş şikayet bu

Tövbe tövbeeee Cahil insan çoook gerçekten

bunların içinde kala kala zaten bende iyice stres yapıp daraldım uğraşıp durdum ama olmadı malesef eşimn tarafı uçkurla yarış edenlerden bn gebe kalcam die eltim 3. yü yaptı 1 yaşında şimdi görümcemde 3 hfta önce evlendi sıra onu bekliom duyarım yakında annesi yap yap duygu ugrasıo bak diıodu hahaa

inşallah sen de hayırlısıyla anne olursun canım

amin canım saol ama rapor içi 3 aşılama gerekmiyo mu 1 aşılama oldum ama 2 tane daha olmayı göze alamıyorum.Ben temmuz gibi düşünüyorum Rabbim izin verirse inşallah bende mutlu haberi alıp bebegimle dönerim tokatta inşallah inşallah inşallah rabbim isteyen herkeze veriri inşallah canım

Rabbim gölnüne göre verir inşallah burda duyduklarıma göre ulu beyden memnun olan çok benim de ilk tercihim ulu bey olacak inşallah

tşk ederim canım inşallah bana bura uğurlu gelir

inşallah canım inşallah sende tez zaman da bekledğin mutlu haberi alırsın canım rabbim yardımcın olsun :26::26:sen tokattın neresindensin canım

Canim cok uzuldum keske elimizden bisey gelse ( Rabbime siginmaktan baska caremiz yok Allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten imtihanimiz zor napalim saglikli oldumuza sukredip nasip ne zamansa o zamani bekliycez kendine diikkat et canim

Canim napiyosun ben hala adet olmadim yani kahverengi lekelenmelerim var dun aksam 1 damla kan lekesi geldi bugun gine lekelenme seklinde buyuk ihtimal yarin merkeze gidicem sanirim benimki stresten geri gitti o kadar da sevinmistim geldi diye resmen benimle vucudum oynuyo ((

Canim cok uzuldum keske elimizden bisey gelse ( Rabbime siginmaktan baska caremiz yok Allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten imtihanimiz zor napalim saglikli oldumuza sukredip nasip ne zamansa o zamani bekliycez kendine diikkat et canim

Saol canim benim bizde eli kolu bağlı bekliyoruz elimizden bisey gelmiyo rabbime sığınıyoruz baska caremiz yok o ol derse zaten olurdu ama nasibi yokmuş demekki sevinmiştik ama bu kadarmış sevincimiz insallah bidahakine sevinirim bende beklemenden baska caremiz yok zaman geçsin toparlanırım yine git geller baslar umut tup bebegin devamlı müşterisi oldum :) bugün ben orda beklerken ulun bey benden önceki hastayada bir hafta bekleyelim dedi onunda aynı benim gibi olmuş o an icim yandı kadına gecen hafta aynı durumdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…