Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kuzummm benim ve eşiminde çok şükür bi sorunu yoktu 5 senedir bebişimiz olmuyordı bende senin gbi niye olmuyor diyip duruyordum
biraz sabır canım olacak allahın izniyle bak gör donmuş bebelerin sana sıkı sıkı tutunacak

Umut sıfır zaten parada yok enaz iki ay daha bklemem sart arabada lazm bize millettn istınce götü kalkıo uzak bna merkez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm inşallah en kısa zamanda bebeğin olur.

geçen sene ayın dördünde yani dün dondurulmuş transferim olmuştu ...şimdi ise kelebeklerim mışıl mışıl uyuyor sabredince oluyor kızlar ALLAHIN izni ile darısı çabalayan isteyen herkese olsun ...
ha bu arada çift transfer ettirirken iyice bi düşünün derim ikiz işi çok fena hem gebelik hem bakım sürecinde rabbim kucaklarınızı tez vakitte doldursun ...

Canlar ben az önce idrar testi yaptım bugün 8. Günüm ve kocaman bi negatif((insan hissediyo sadece çikolata kistim agrıdi aynı gecen seferki gibi morelim cok bozuk hayırlısı

Hemen niye moralini bozuyorsun canım. Belki kanda görünecek, umutsuzluğa kapılma lütfen ve moral en önemli şey biliyorsun. Dualarım seninle.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben kendimi özetleyeyim 2 aşılama, 1 taze ve 1 donmuş blastokist(5.gün transferi) transferden sonra merkez arayışındayım. Sorun

sperm sayı azlığı ve hareketsizlik. Daha önce tedavi olduğum merkez de birşeylerin eksik yapıldığı düşüncesindeyim. Ekime kadar

araştırma yapacağım raporum o zaman çıkacak 3 yılım dolduğu için. Şuan yapılamayan histeroskopi kaldı o da ay sonu gibi yapılacak

inşallah. Genetik ve pıhtılaşma testlerim yapıldı pıhtılaşma eğilimim var ama bu gebeliğe engel değil biliyorum. 2 transferde de tutunma

hiç olmadı. Merkezin erkek infertilitesinde başarısı ne durumda? Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım benimde eşimden kaynaklı sorun var 2 kere negatif denemem oldu merkezde şimdi 3. Deneme için hazırlanıyorum Emre Bey'den memnunuz yani eşimin Dr . Bu sefer uzun protokol denicez bakalım inş bu sefer olur.

Canım ii olman güsel her kötü son yeni başlangıç Allah sağlık versin bize

Canım ikizlerini Rabbim sana bağıslasin ne guzel bi duygudur annelik dimi Rabbim insallah bize de yazmistir sen ne gibi surecler gecirdin sizde problem neydi sen bu denemelerde ne kadar sureyle denedin ne gibi testler yapildi benim ikinci denememiz yeni sonuclandi negatif vakti ne zamansa o zaman ben de pozitifi gorurum insalllah.....

Canım bu durumlarda diyecek bişey bulamıyor insan. Allah sana sağlık versin. Inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur. Ben kendimi böyle avuttum -bizim için hayırlı bir bebek değilmiş diye.-
Şimdi sormak ne kadar doğru olur bilemedim ama problem kimdeydi canım? Bana bir ilaç tarif ettiler, onu uygulamaya başladık onun için sordum.

Canım evet dogru söylüyosun bizde problem es faktörlü sayımız düsuk bende cikolata kisti var ama bi problem teskil etmiyomus ulun bey öyle dedi simdi genetik test yaptiricaz bakalim hayirlisi

Canım evet dogru söylüyosun bizde problem es faktörlü sayımız düsuk bende cikolata kisti var ama bi problem teskil etmiyomus ulun bey öyle dedi simdi genetik test yaptiricaz bakalim hayirlisi

Bizim de problem aynı şekilde canım. Genetik test istemişti Ulun Bey, sonuçları dün aldım, çok şükür iyi. Bir de rahim filmi çektirmemi istedi. Haziran'da tekrar başlıyoruz nasipse.
Şimdi bir bitkisel ilaç kullanıyoruz, sperm sayısını artırmak için. Isterseniz siz de deneyin, bir umut, sonucunu daha bilmiyorum ama bunu kullananlar olumlu sonuç almışlar.
Küçük sarı hindistan cevizleri var. Ondan alıp eziyosun, içine bal karıştırıp ağzı kapalı bir kasede muhafaza ediyorsun. Bu karışımdan her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yenilecek. Yalnız 40 günlük perhizi var. 40 gün ilişki de yok. Bir umut yapmaya başlıycaz biz, Rabbim nasip ederse inş. olur.
Bana söylediler ben de paylaşmak istedim sizlerle.

Canim bu durumda ne denir bilmem ama son degil biliyosun bunu hayirlisi boyleymis diyip onune bakmalisin yapacak biseyimiz yok inan duadan baska suan acin taze teselli etmez dediklerim ama en azindan benim yasdigim acilari yasamadin sukret canim oylesi inan cok cok daha zor insanin bi gonul bagi olusuyo o bag koptu mu daha da yipraniyosun simdi kendini topla ve yeniden baslarsin tedaviye bebisini alirsin insallah..inan ulun bey hemen gel dese giderim ama beklemem gerek azimli ol ve olana kadar pesini birakma tek tavsiyem o olur canim sana ben simdi 5. Tedaviyi nasil gecircem o test gunlerini nasil gecircem onun telasindayim bayramdan sonra insallh hamile kalirim.sende gez dolas sonra yine yeniden guzel bi tedaviye basla ve bebisli olsun sonu insallah

Ben Burdayım cnm Allah'ın izniyle tedaviye başlayın yalnız bırakmayacağım sizi :)

canım rabbim bu 5 tedavinde yavrunu kucağına almayı nasip etsin.benimde bayramdan sonra dondurulmuş transferim olucak 4 olucak inşallah burdan güzel haberler verelim canım

canım rabbim sabırlar versin. bize derdi veren rabbim dermanınıda vericek inşallah.en yakın zamanda hayırlısı ile yüzümüz gülsün o güzel annelik duygusunuda bizlerde yaşayalım

asilseksendört üzüldüm canım. Ama biliyosun pozitiften çok negatif sonuçlar oluyor bu tedaviler böyle adı üstünde deneme işte. Bide bizim durumlar zor gerçekten sperm sayı ve kalitesi düşük olunca sonuçlar da böyle oluyor. Allah hepimize kolaylıklar versin işimiz zor...

Amin canim amin insallah bebegime kavusabilirim zor gercekten cok klasik olcak ama bizi bizden baskasi anlayamaz git gel eli bos don cok zor oluyo gercekten..cok yiprandim cok yoruldum ama hic yilmadim yikildim yikildikca uzerine uzerine gittim kazandim dedim kaybettim ama en kisa zamanda hayirlisiyla bizlerde bebek sahibi olucaz eminim rabbim mukafatimizi vericek. Bende bayramdan sonra dusunuyorum nasipse insallh temmuzda hepimiz bebek haberleri veririz

23 martta evlenen görümcem hamileymiş kaynanam meclis toplantısnda cok yıllardr hatta bekleniomş gbi haberi verdi herkes sok oldu basta da ben ve daha dün gece eşim rüyasnda görmş hamile oldnu demeyin dduygu üzülür demiş uyumadan anlattı bgunde haberini aldık ve boşanmayı düşünüorum buaile bni cok fazlasyla gerio artık kocamda dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…