Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Rabbim kolaylık versin canım. Bende Zeynep Kamil de 2 defa rapor çıkardım. Randevu almana gerek yok. Adetinin 2. günü haftasona denk gelirse 3. günü direk tüp bebek bölümüne gidip sekreterlerden Tüp bebek için rapor çıkartacağım dersen seni yönlendirirler. Giderken tüm elindeki tahlil ve testleri yanında götür, aynı gün randevusuz doktarlarla bile görüşebilirsin. Sabah erkenden 8 gibi sıraya girersin. 8:00 ile 8:30 arası hasta almaya başlıyorlar.
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah..

Canım üzüldüm, sende yazmışsın Rabbim ne zaman nasip ediyorsa o zaman oluyor. Hepimiz yaşadık olumsuz sonuçları ama inancımızı kaybetmedik. Zamanı değilmiş.. İnancını asla kaybetme. Vakti gelecek sende annelik duygusunu tadacaksın. Hayırlısı olsun.. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin, yüzünü güldürsün.

yüksek olanların düşmesi iyi haber. inşallah kortizel testinde güzel çıkar. benimde anti TPO yüksek çıkmıştı, 1 haftalık deltacortil ilaç tedavi uyguladık. Allah yardımcın olsun, maddi yönü düşünüp stres yapma. Stres yapman için kayınvalindengiller fazlasıyla yetiyo sanırım. Kafana takma stres bütün dengeleri bozuyor. Bu işe başlayınca bebek kısmetiyle geliyor. Biz başlarkende borçla başladık, eşimin işleri bozuktu. Şimdi çok şükür her şey yolunda. İnşallah sende bu denemen de mutlu sonla tamamlayacaksın. Rabbim yüzünü güldürsün senin ve tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarımızın.

Anti tpo bnmde yüksek cıkmştı zeynep kamlde rapor için bakılnca endokrne gt demişti ama ona bakmadı endokrin testestron e2 dhea mı ne öle bi test tsh lh falan baktı glikoza falan baktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım. Bizde de aynı problem vardı. Sperm sayı azlığı ve hareketsizlikte aşıma yapıyorlar, bize önermediler. Bizim durumumuzda olanlar için aşılama sadece zaman kaydın. 2 deneme yaptık biz. İkinci deneme Umutta oldu ve pozitif sonuç aldık.
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın, Ekim tedavin son tedavin olur.

Kuzumm anladığım kadarıyla pes etmemişsin
en kısa zamanda senden güzel haberler alırızz inşallahhhhhhhhh

Tesekkurler canim dusukten sonra ilk adetimi oldum bitti ikincisinde giderim raporu alirim bayramdan sonrada baslarim insallh bilgi aliyim dedim randevusuz gidilmesi iyimis muayene olcak dimi :18: cok sikikdim su hastane isinden ama bebek icin pes etmiyorum bu son olur artik insallah rabbim ol der.senin bebek nasil sende saglicakla kucagina alirsin insallh

Hayırlısı olsun canım. Devlet hastanesi olduğu için büyük ilgiler beklemiyoruz. Muayene sadece ultrasyona bakıyolar, minicik bir oda 7-8 kadar bayan sıraya giriyor, 2 dakikada girip çıkıyosun. Hijyenden uzak tabi. Elinde tahliller var ise kısa görüşme yapabilirsin doktorla. Bebek için rapor için her şeye katlanıyoruz. Rapor için eşininde üroloğa gitmesi gerek. Arman Bey var Zeynep Kamilde. Eşin için ürologdan randevu alman gerekecek. Elinde tahlilleriniz var ise çok eski değil ise tarihleri yenilerini istemiyorlar. Sonu güzel olacak inşallah.
Bizim bebekte büyüyü hızlıca, mucize gibi... İnşallah sonuna kadar sıkıntısız devam ederiz. Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…