Kizlar bilginize ihtiyacim var ben 5.tedavim icin rapor cikarmak istiyorum artik.erkek faktoru oldugu icin ugrasmazsin dediler rapor icin zeynep kamili dusunuyorum ilk randevuyu alip muayeneye mi gitmem gerek adetin 2.gunu fln gidiliyomus nasil olcak ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim
Canlarım verdiginiz destek ve yanımda oldunuz için teşekkür ederim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz insallah annelik duygusunu yaşamak bizlere de nasip olur Rabbimin takdiri nasip te varsa görücez ben artık kendimi herseye hazırladım hayırlısı diyorum.....
kızlar son olarak endokrinde ypılan tahlil ve usg de pko yok dendi ve tahlil yüksek olanlar düşmüş doktor bana dekort die bihap verdi gece 11 de içicem sabah kan vericem kortizol die bi test yapılcak bide ona bakalım dedi inş bişi çıkmaz dua edin bundanda gecersem sorun yok ikinci tedavi için sadce para kalıyo oda ayarlanıncA temmuz sonu başlıcam inşallah
yüksek olanların düşmesi iyi haber. inşallah kortizel testinde güzel çıkar. benimde anti TPO yüksek çıkmıştı, 1 haftalık deltacortil ilaç tedavi uyguladık. Allah yardımcın olsun, maddi yönü düşünüp stres yapma. Stres yapman için kayınvalindengiller fazlasıyla yetiyo sanırım. Kafana takma stres bütün dengeleri bozuyor. Bu işe başlayınca bebek kısmetiyle geliyor. Biz başlarkende borçla başladık, eşimin işleri bozuktu. Şimdi çok şükür her şey yolunda. İnşallah sende bu denemen de mutlu sonla tamamlayacaksın. Rabbim yüzünü güldürsün senin ve tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarımızın.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben kendimi özetleyeyim 2 aşılama, 1 taze ve 1 donmuş blastokist(5.gün transferi) transferden sonra merkez arayışındayım. Sorun
sperm sayı azlığı ve hareketsizlik. Daha önce tedavi olduğum merkez de birşeylerin eksik yapıldığı düşüncesindeyim. Ekime kadar
araştırma yapacağım raporum o zaman çıkacak 3 yılım dolduğu için. Şuan yapılamayan histeroskopi kaldı o da ay sonu gibi yapılacak
inşallah. Genetik ve pıhtılaşma testlerim yapıldı pıhtılaşma eğilimim var ama bu gebeliğe engel değil biliyorum. 2 transferde de tutunma
hiç olmadı. Merkezin erkek infertilitesinde başarısı ne durumda? Yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah cnm şuan ezan okunuyor dua ettim olacakk Allah'ın izniyle güzel haberler Alman'a az kaldı cnm benim
Bende nasıl olayım cnm biliyorsun jeli bıraktım günde 2 defa progestan iğne vuruluyorum şimdilik lekelenme yok 9 Mayıs'ı bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım nasılsın? inşallah her şey yolundadır. Son zamanlarda işlerin yoğunluğundan giremedim. Keseciklerini gördünüz mü?
Canım nasılsın? inşallah her şey yolundadır. Son zamanlarda işlerin yoğunluğundan giremedim. Keseciklerini gördünüz mü?
Cnm bugün çok şükür gördüm
sen nasılsın herşey yolundadır inşallahh
Canlarım verdiginiz destek ve yanımda oldunuz için teşekkür ederim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz insallah annelik duygusunu yaşamak bizlere de nasip olur Rabbimin takdiri nasip te varsa görücez ben artık kendimi herseye hazırladım hayırlısı diyorum.....
Negüsel biheycan ya allah hepimize ersin sanada kucagına almayı nasip etsin inş
Negüsel biheycan ya allah hepimize ersin sanada kucagına almayı nasip etsin inş
Cnm seninde en son yaptırdığın tahliller çok şükür iyi çıkmış
Cnm seninde en son yaptırdığın tahliller çok şükür iyi çıkmış
Yarınkide ii cıkar inş kortizol die bi tahlil yapılcak bakalım sabah sekizde kan vercm 😔😔
Tesekkurler canim dusukten sonra ilk adetimi oldum bitti ikincisinde giderim raporu alirim bayramdan sonrada baslarim insallh bilgi aliyim dedim randevusuz gidilmesi iyimis muayene olcak dimi :18: cok sikikdim su hastane isinden ama bebek icin pes etmiyorum bu son olur artik insallah rabbim ol der.senin bebek nasil sende saglicakla kucagina alirsin insallhRabbim kolaylık versin canım. Bende Zeynep Kamil de 2 defa rapor çıkardım. Randevu almana gerek yok. Adetinin 2. günü haftasona denk gelirse 3. günü direk tüp bebek bölümüne gidip sekreterlerden Tüp bebek için rapor çıkartacağım dersen seni yönlendirirler. Giderken tüm elindeki tahlil ve testleri yanında götür, aynı gün randevusuz doktarlarla bile görüşebilirsin. Sabah erkenden 8 gibi sıraya girersin. 8:00 ile 8:30 arası hasta almaya başlıyorlar.
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah..
Çok şükür çok sevindim. Sıra 2 hafta sonra kalp atışlarında.. tarifsiz mutluluk ve heyecan. Rabbim sonuna kadar sağlıcakla bebeğini (yada bebeklerini) kucağına almayı nasip etsin. Bende iyiyim, çok şükür sıkıntısız geçiriyoruz. Kontroller için merkeze gitmek konusunda kararsızım ücretler çok yüksek. Doktor araştırıyorum bir taraftan. Bakalım hayırlısı.. Böyle sıkıntısız devam ederiz inşallah.
Tesekkurler canim dusukten sonra ilk adetimi oldum bitti ikincisinde giderim raporu alirim bayramdan sonrada baslarim insallh bilgi aliyim dedim randevusuz gidilmesi iyimis muayene olcak dimi :18: cok sikikdim su hastane isinden ama bebek icin pes etmiyorum bu son olur artik insallah rabbim ol der.senin bebek nasil sende saglicakla kucagina alirsin insallh
Yarınkide ii cıkar inş kortizol die bi tahlil yapılcak bakalım sabah sekizde kan vercm 😔😔
Canımm bugünkü tahlilin nasıl çıktı :26:
Kızlar aranızda anti tpo testi yaptıran varmı? 3. Tedavim için istedi bu testi ulun bey. Tutunmayı engelleyen bişeymi?
Hiç duymadım cnm
Ulun bey neden istedi o testi açıklama yapmadımı:26:
Çok şükür çok sevindim. Sıra 2 hafta sonra kalp atışlarında.. tarifsiz mutluluk ve heyecan. Rabbim sonuna kadar sağlıcakla bebeğini (yada bebeklerini) kucağına almayı nasip etsin. Bende iyiyim, çok şükür sıkıntısız geçiriyoruz. Kontroller için merkeze gitmek konusunda kararsızım ücretler çok yüksek. Doktor araştırıyorum bir taraftan. Bakalım hayırlısı.. Böyle sıkıntısız devam ederiz inşallah.
Allah razı olsun cnm herkeze nasip olur inşallahhhh buarada bende 1 tane kese göründü
bende ilaçlar bitene kadar gidicem ulun beye ondan sonra başka bi doktara giderim
çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm hep böyle iyi olursunuz inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?