canım benim,Allah yardımcın olsun,sabır versin,çok zor biliyorum ama...galiba 2 olumsuz sonuç aldın benim gibiİyi kalpli düsünceli arkadasim benim malesef benim sonucum negatif bu sefer daha az yıkıldım insan alısıyo sanırım sen nasilsin nasıl gidiyo hamilelik tadını çıkar anneliğin tatlım dualarını eksik etme bizden:)))
benden taaa ne kadar sonra evlenen bi akraba(kocam tarafından)doktor karı-koca imkansız çocuk olmaz dediği halde 3 çocukları var,3numara 40ını yeni doldurmuştur,geçenlerde gittiğim bi nişanda adam sıra sıra ayrı ayrı çocukları alıp masamıza geldi(bence bana gösterme amaçlıydı,ama günahı boynuna,kahroldum resmen) sende haklısın ama eşinin ne suçu var anlamadım,adam söylemeyin demiş işte23 martta evlenen görümcem hamileymiş kaynanam meclis toplantısnda cok yıllardr hatta bekleniomş gbi haberi verdi herkes sok oldu basta da ben ve daha dün gece eşim rüyasnda görmş hamile oldnu demeyin dduygu üzülür demiş uyumadan anlattı bgunde haberini aldık ve boşanmayı düşünüorum buaile bni cok fazlasyla gerio artık kocamda dahil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benden taaa ne kadar sonra evlenen bi akraba(kocam tarafından)doktor karı-koca imkansız çocuk olmaz dediği halde 3 çocukları var,3numara 40ını yeni doldurmuştur,geçenlerde gittiğim bi nişanda adam sıra sıra ayrı ayrı çocukları alıp masamıza geldi(bence bana gösterme amaçlıydı,ama günahı boynuna,kahroldum resmen) sende haklısın ama eşinin ne suçu var anlamadım,adam söylemeyin demiş işteama o gösteriş yapanları,yüze vuranları,kıskandırmaya çalışanları Allaha havale ediyorum,sırf bu yüzden hiç kimseyle görüşmüyorum,yaram deşeleniyo sanki
İyi kalpli düsünceli arkadasim benim malesef benim sonucum negatif bu sefer daha az yıkıldım insan alısıyo sanırım sen nasilsin nasıl gidiyo hamilelik tadını çıkar anneliğin tatlım dualarını eksik etme bizden:)))
23 martta evlenen görümcem hamileymiş kaynanam meclis toplantısnda cok yıllardr hatta bekleniomş gbi haberi verdi herkes sok oldu basta da ben ve daha dün gece eşim rüyasnda görmş hamile oldnu demeyin dduygu üzülür demiş uyumadan anlattı bgunde haberini aldık ve boşanmayı düşünüorum buaile bni cok fazlasyla gerio artık kocamda dahil
Eşinin ne suçu var cnm hemen boşanmayı düşünüyorsun eşin sana destek olmuyormu annesinimi hep tutuyor :26:
okdar sesszki kimse adam yerine koymuoyr
Kizlar bilginize ihtiyacim var ben 5.tedavim icin rapor cikarmak istiyorum artik.erkek faktoru oldugu icin ugrasmazsin dediler rapor icin zeynep kamili dusunuyorum ilk randevuyu alip muayeneye mi gitmem gerek adetin 2.gunu fln gidiliyomus nasil olcak ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim
Kizlar bilginize ihtiyacim var ben 5.tedavim icin rapor cikarmak istiyorum artik.erkek faktoru oldugu icin ugrasmazsin dediler rapor icin zeynep kamili dusunuyorum ilk randevuyu alip muayeneye mi gitmem gerek adetin 2.gunu fln gidiliyomus nasil olcak ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim
Canım adetin 3.günü gidip muayene oluyosun araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde kan tahlili yapılıyo sana.eşin de spermiyogram veriyo biz bide eşimin merkezdeki sonucunu verdik benden rahim filmi istemediler 5 günde aldım ben raporumu rapor 6 ay geçerli ama raporlu ilaçları alman için geçerli süre 1ay sen rapor çıkınca ilaçları alırsın sonra adet olunca tedavine başlarsın benim ilaç dahil 2550 tuttu ben ilk denememi aralıkta yaptım.hayırlısı olsun tatlım rahatlıkla raporunu alırsın inşallah
Canım tüp bebek bölümnden randevunu al adetin 2 yada 3. Gününe denk glsin herseyi yapıolar ogün eşinde olsn
Canım ben raporu başka bir ünv hastanesinden çıkardım ama. Beni muayene etmediler normal bi zamanda gittim zaten seninde azospermi sorun. zaten 3 tane spermiyogram oldumu böyle azo old gösteren hemen çıkarıyorlar. Tabii Zeynep Kamil gibi yerler nasıl bir yol izliyor bilemiyorum.
Canim randevuyu 182 den mi aliyoruz yoksa telefonla mi bide nasil dnk getircez cok onceden almiycak miyiz randevuyu
Canim randevuyu 182 den mi aliyoruz yoksa telefonla mi bide nasil dnk getircez cok onceden almiycak miyiz randevuyu
Adete nasil denk getircem hemen aliniyo mu randevu acaba bizim merkezdeki sperm resti yokta iki tane baska yerde yaptirmistik onlar var onlari gotururum rahim filmim flnda var.cok uygunmus ya bastan ugrasip caikarmadin o kadar para verdik bu sefer yaptircam insallah 4 kere yaptirdigimi soyliycem dimi
Ben zonguldaktan aldim raporu canim adet öncesi hastaneyi aramistim adet olunca sabah esinle gelin dediler hatta gittigimde adetin 4.gunuydu benim bizim elimizde hastanenin spermiogrami vardi illa bizim merkezden olmak zorunda degil yani sen yaptirdigin spermiogrami gotur sonra orda da bi spermiogram isterler esinden sen tup bebek bolmu kadin doguma esinde urologa cikicak sendn bi de kan alicaklar onceki denemeleri soylersinistersen raporu vericek doktorlardan biriyle konusuyosun cunku bu kadar sende kucuk bi yerde oturuyo olsan cok cabuk cikardi raporun.sigortadan esinin hizmet dokum belgesini istiyolar sen calisiyosan seninkinide hem simdi rapor hakki 3e cikiyo kolayca raporu alirsin insallah tatlim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?