Ve cuma günü transferim var bu benim 2 ci denemem dua edin olurmu
Hoş bulduk amin inşallah eşimde problem bizim
Aminnn canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun Rabbim inş banada ikiz nasip eder sağlıklı bi şekilde:)))
amin canım inşallah bize çok büyük sürpriz oldu....
Canım sendede pıhtılaşma varmış galiba zorluk veya riski oluyomu? Bide doğunun normalmi olucak pıhtılaşma olunca normal olmuyo diyolarda merak ettim
Ben size biraz kendimden bahsedin biraz ben bir senelik evli iken kendiliğimden hamile kaldım 3 aylık ken kalp attışları durdu kürtaş oldum ve sonra olmadı 1 sene doktara git gel derken eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sonra 1 sene bekleyin denildi ve biz 3 sene bekledik yine yok sonra 2 tane aşılama yaptırdık yine yok sonra bu siteyle tanıştım tüp bebek yaptırmaya kara verdik ama umut ta yaptıramadık evraklar yüzünden Zeynep kâmilde yaptırdık yine olmadı şimdi 3 aydır burda tedavi görüyorum ve donunda cuma günü transferim var inşallah bu sefer Allah yüzümüze bakar
teşekkür ederim canım inşallah sende güzel sonuçlarını bizle burdan paylaşacaksınCanım benim sağol Allahım razı olsun inşallah rabim yavrularını bağışlasın sana
Ben size biraz kendimden bahsedin biraz ben bir senelik evli iken kendiliğimden hamile kaldım 3 aylık ken kalp attışları durdu kürtaş oldum ve sonra olmadı 1 sene doktara git gel derken eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sonra 1 sene bekleyin denildi ve biz 3 sene bekledik yine yok sonra 2 tane aşılama yaptırdık yine yok sonra bu siteyle tanıştım tüp bebek yaptırmaya kara verdik ama umut ta yaptıramadık evraklar yüzünden Zeynep kâmilde yaptırdık yine olmadı şimdi 3 aydır burda tedavi görüyorum ve donunda cuma günü transferim var inşallah bu sefer Allah yüzümüze bakar
canım en büyük riski fark edilmezse düşük oluyor...ama günlük .iğnemi kullanıyorum şimdikik bir sorun yok gibi...benim de bildiğim kadarıyla sezeryan oluyor sadece...ama benimki her halükarda sezeryan olacak;tüp bebek,kiz bebek,pıhtılaşma sorunu olunca normal doğum ihtimali yok
Bugünkü topiği ben doldurum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?