Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hoş bulduk amin inşallah eşimde problem bizim

Alpinannesi cnm çok çok teşekkür ederim güzel temenilerin için Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben sizlerle güldüm ve sizlerle üzülüyorum ne kadar da girmesemde hele benki çok çektim bu uğurda ama hiç bir zaman ümüdümü kaybetmedim hep tevekkül ettim

Ben size biraz kendimden bahsedin biraz ben bir senelik evli iken kendiliğimden hamile kaldım 3 aylık ken kalp attışları durdu kürtaş oldum ve sonra olmadı 1 sene doktara git gel derken eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sonra 1 sene bekleyin denildi ve biz 3 sene bekledik yine yok sonra 2 tane aşılama yaptırdık yine yok sonra bu siteyle tanıştım tüp bebek yaptırmaya kara verdik ama umut ta yaptıramadık evraklar yüzünden Zeynep kâmilde yaptırdık yine olmadı şimdi 3 aydır burda tedavi görüyorum ve donunda cuma günü transferim var inşallah bu sefer Allah yüzümüze bakar

Canım sendede pıhtılaşma varmış galiba zorluk veya riski oluyomu? Bide doğunun normalmi olucak pıhtılaşma olunca normal olmuyo diyolarda merak ettim

canım en büyük riski fark edilmezse düşük oluyor...ama günlük .iğnemi kullanıyorum şimdikik bir sorun yok gibi...benim de bildiğim kadarıyla sezeryan oluyor sadece...ama benimki her halükarda sezeryan olacak;tüp bebek,kiz bebek,pıhtılaşma sorunu olunca normal doğum ihtimali yok

canım allah yardımcım olsun az sıkıntı yaşamamışsın..inşallah bu defa olacak...bu uğurda emek harcayan herkes anne-baba olmayı hakkediyor....

Canım ne güzel doğal yolla hamile kalabiliyosun bu büyük bi avantaj moralini yüksek tut hayırlısıyla bu sefer olucak:)

Hayırlısı canım benim sağlıklı rahat bi gebelik geçirirsin inş

Bugünkü topiği ben doldurum galiba

Canim
ben iki denememde de cok dikkat ettim ama vakti zamani degilmis olmadi Rabbim ne zaman nasip ederse insallah bende ozaman bende burdan haamilelik haberini veririm sanirim en onemlisi rahat olmak transfer sonrasi senin icin sonucun guzel haberli olmasi dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…