yanlış hatırlamıyosam 2 denemede dondurulmuş tedavimde,transferden önce kullanmıştım 5 gün, canım yanıyodu evet hatta son iğnemde bi beze olmuştu,ama geçip gidiyo hepsi,sonu bebişli olsun da olacak o kadarCanım sana küçük bir soru sorabilirmiyim bu progeston iğneyi transferden önce kulanmışmıydın birde ve bana yazdı ben kullanıyorum çok canım yakıyor yürüyemiyorum
tam tersine ben çok geç yatıyorum malesef ama alt komşumun oğlunun doğum günüydü aşşağıya indim,o yüzdennBurda herkez erken yatıyor galiba
ulun beyle görüştüm canım,tutunmaya engel olabilir dedi,ama detaylı bilgiyi necati bey vericek,perşembe günü gidip görüşücem hem ulun beyle hem necati beyle,inşallah senin genetiklerin temiz çıkar da hamiş kalırsın hemen,çok zor yaa bide pgd de sağlıklı embriyo da bulunmayabilirCanım bende seni merak ediyodum ne yaptın diye sonucum bikaç güne çıkar deyince senden cvp bekledim öncelikle herseyin hayırlısı bak rahim de herşey güzel diğer problem dediğin gibi çözülür peki bu durum embriyonun tutunmasına engel olabiliyo mu sen ulun beyle görüştün mü herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun ve sonu sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah tatlım ben de genetik sonucumu bekliyorum haziran ortasında çıkıcak nasipse birbirimizi unuturmuyuz hiç bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz sonuçta veriler emekler büyük .......
Hayırlısı canım benim sağlıklı rahat bi gebelik geçirirsin inş
canım inan kimseyi unutmuyorum fakat ben de zor günler geçirdim...az kalsın bebişlerim beni bırakıyordu...şimdilik iyiler yarın kontrolüm var...durumuna üzüldüm ama inşallah çözümsüz değildir...benim kanımda genetik bozukluk çıktı yani pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi günlük iğne alıyorum göbekten....bizde de durum bu....saol canım,iyi bari biri hatırlamış beniiiyi diyelim iyi olsun cuma rahim filmi çektirdim problem yoktu,genetikte eşimin 13.kromozomu bozuk,yani Allah korusun bebiş olursa sakat ve yüzünde ciddi bozukluklar olabilirmiş,perşembe merkeze gidicem necati diye biri varmış genetikle ilgili görüştürecekmiş bizi ulun bey,sanırım pgd yapılacak yani embriyolara işlem yapıcak üffff çok zor Allah razı olsun canım beni unutmadığın için sen nasılsın,bebiş nasıl?allaha emanet olun
Canım sana küçük bir soru sorabilirmiyim bu progeston iğneyi transferden önce kulanmışmıydın birde ve bana yazdı ben kullanıyorum çok canım yakıyor yürüyemiyorum
önemli değil canım hakkında hayırlısıCanlarım verdiğiniz cevaplar için çok ama çok teşekkür ederim
canım senin sansına aslında eskiden burası çok kalabalıktı çok güzel arkadaşlığımız var ancak arkadaşların çokğu girmiyor bu aralar...Bugün kimsecikler yok kızlar cuma az kaldıkça heyecan korku hepsi var
saol canım,iyi bari biri hatırlamış beniiiyi diyelim iyi olsun cuma rahim filmi çektirdim problem yoktu,genetikte eşimin 13.kromozomu bozuk,yani Allah korusun bebiş olursa sakat ve yüzünde ciddi bozukluklar olabilirmiş,perşembe merkeze gidicem necati diye biri varmış genetikle ilgili görüştürecekmiş bizi ulun bey,sanırım pgd yapılacak yani embriyolara işlem yapıcak üffff çok zor Allah razı olsun canım beni unutmadığın için sen nasılsın,bebiş nasıl?allaha emanet olun
kızlar 2,5 ay önce pıhtılaşma için kan vermiştim malesef pıhtılaşma problemim çıktı demekki o yüzden hamileliklerim devam etmiyordu
Canım doğru diyosun ben çok şansız biriyim bende aksine bu ara çok konuşmaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?