Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım sana küçük bir soru sorabilirmiyim bu progeston iğneyi transferden önce kulanmışmıydın birde ve bana yazdı ben kullanıyorum çok canım yakıyor yürüyemiyorum
yanlış hatırlamıyosam 2 denemede dondurulmuş tedavimde,transferden önce kullanmıştım 5 gün, canım yanıyodu evet hatta son iğnemde bi beze olmuştu,ama geçip gidiyo hepsi,sonu bebişli olsun da olacak o kadar

ulun beyle görüştüm canım,tutunmaya engel olabilir dedi,ama detaylı bilgiyi necati bey vericek,perşembe günü gidip görüşücem hem ulun beyle hem necati beyle,inşallah senin genetiklerin temiz çıkar da hamiş kalırsın hemen,çok zor yaa bide pgd de sağlıklı embriyo da bulunmayabilirben kendi adıma unutmuyorum kimseyi canım,hatta cupcakelove ile watsapp ta görüşüyoruz,ama ne biliyim buralar baya sakinledi sanki

canım inan kimseyi unutmuyorum fakat ben de zor günler geçirdim...az kalsın bebişlerim beni bırakıyordu...şimdilik iyiler yarın kontrolüm var...durumuna üzüldüm ama inşallah çözümsüz değildir...benim kanımda genetik bozukluk çıktı yani pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi günlük iğne alıyorum göbekten....bizde de durum bu....

Canım sana küçük bir soru sorabilirmiyim bu progeston iğneyi transferden önce kulanmışmıydın birde ve bana yazdı ben kullanıyorum çok canım yakıyor yürüyemiyorum

canım ben cevap veririm...ben yumurta toplamadan sonra başladık transferden sonra da devam ettik...çok yağlı bir iğne olduğu için acıtır...

kızlar 2,5 ay önce pıhtılaşma için kan vermiştim malesef pıhtılaşma problemim çıktı demekki o yüzden hamileliklerim devam etmiyordu

Canım hakkından hayırlısı olsun. Üzme kendini, bu konuda hiçbir bilgim yok ama rahim temizmiş. Inşallah Rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmanı nasip eder. Çok girmiyorum siteye ama inan burdaki konuştuğum herkes aklımda. Dualarım seninle, hakkından hayırlısı olur inşallah.

kızlar 2,5 ay önce pıhtılaşma için kan vermiştim malesef pıhtılaşma problemim çıktı demekki o yüzden hamileliklerim devam etmiyordu

aycencim bende de aynı problem çıktı biliyorsun ikizlerime hamileyim kanamam oldu doktor şüphelendi hemen clexan iğneye başla dedi bu tahlilleri yaptır dedi üniversitede çalıştığım için acelesinden sonuçları aldım ve heterozigot çıktı pıhtılaşma sorununun en kötüsü imiş sonra doktoz dozajı yükseltti çok şükür ki doktor sonuçlarımı beklemeden tedaviyi başlattı yoksa bebişlerim beni bırakırmış..sen de korkma önlem alınırsa bir tehlikesi yok sadece hamilelik boyunca iğne kullanacaksın hergün...ama tedavideki iğneler gibi göbekten alıyorsun kendin bile yapabilirsin..bunu öğrenmen ii oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…