Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hmmm evet canım bende ki en kötüsü imiş doktorum öle dedi....sanırım ben sonuna kadar kullanacağım şuan 0.6 lık kullanıyorum arttırmıştı geçen ay ondan bıraktırmıştır sana senin adına sevindim canım....benim iğne devam ama olsun yeterki sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalımmm...

Nasilsin canim...sen bebislerini hissetmeye basladin mi....ben cok sabirsizlaniyorum bir an evvel hareket ettigini hissetmek istiyorum.sanki o zaman daha rahtlicam ...boyle kontrol zamani gelmek bilmiyo sanki...

18-19. Haftalarda seyirme gibi 20 den sonra baya baya hissedersiniz kızlar henuz erken, 16. Haftadan sonra saglik ocaklarinda dopplerle kalp atisini dinleyebilirsin istersen

Canım bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz

Canim yaa cok üzüldüm boyle olmasına kese dustuyse kurtaj olmaz sanirim allah yardimcin olsun

Canım bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz

canım bebişini kaybetmene üzüldüm gerçekten ama bunun için kürtaj gerekmeden düşürmüş olmana da sevindim çünkü kürtaj maalesef kadını çok yıpratıyor inşallah bir an önce toparlanır ve bebişine kavuşmak için yeni adımlarına başlarsın

Şuan yeni doğmuş bebek gibiyim allahıma ne kadar şükretsem az

canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyodum ne yaptın diye ama bisey yazmadım belki yalnız kalmak istersin diye ben bi programi izlemistim vücUt eger bebegi kendisi düsürurse daha iyiymis kürtaj daha yorucuymus anne adayları icin tabi keske bole bi durum olmasaydı ama Rabbim herseyin en iyisini bilir ne söylesek bos hakkında hayırlısı olsun tatlım sen nekadar ara vereceksin ben inanıyorum insallah bigün bizde anne oluca insallah dualarimiz hep bu yolda kendine diikkat et kader arkadasim benim

canım senden ulun bey rahim filmi istemismiydi hormon tahlilleri demissin hangilerini istedi acaba sizden bi de esin bi ilac bitkisel bi kur falan kullandimi eger bi yarari olduysa bende yaparim da oyuzden sordum sen 3denemeni de umutta mi yaptin?sanırım sen transfer sonrasi istanbulda da kalmafin dimi hersey Rabbimin takdiri ben ikisindede istanbulda kaldim ama dikkat etmekle falan pek onemli degil sanirim hem sen evinde daha rahat etmissindir kizin nasil epey belli oluyodur dimi ultrasonda nasil bi duygu cok metak ediyorum Rabbim benim gibi bekleyen herkese anne olabilmeyi nasip etsin insallah

Canim bana sormamissin ama bende yazayim belki isine yarar bizde de sayi 5 milyon alti coenz di galiba onun bi vitaminini ve balik yagi hapini kullandi esim suleyman bey vermisti bi de keciboynuzu tozu almistik sute kariatirip icmek icin ama onu cok az yaptik istersen sende bi dene bana ozellikle rahim filmi cektir dememislerdi ama rapor cikartmak icin ben cektirmistim onda da rahmimin ust kismi biraz asagida cikmisti ama bu bi sorun degil demisti doktor

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim bi genetik sonucum çıksın ulun beye sorucam brnde kullanabilicemiz bişey varmı diye senin bu sölediklerini alıyım o zaman bizdede sayı öle az yani sizde morfoloji kaçtı acaba çok soru sordum kusura bakma ama insan merak ediyo bize ulun bey hep çok kaliteli dedi insAn olmayınca araştırmak istiyo elimden geldiğince çabamı gösteriyim gerisi Rabbimin takdiri...bu arada rahim filmi zor bisey mi bende cektirmek istiyorum ama genetik testten sonra onu düşünürüz dediler bana

Benim rahim filmim vardi zaten onceki tedavilerden o yuzden bidaha istemedi hormonda tsh.t4.prolaktin gibi testlerdi amh i ilk ulun bey istedi yumurtalik rezervine bakiliyomus.ben 2 tedavimi baska bi yerde yaptim 3.niyetlenince arastirma yaparken tesadüfen umutu buldum ve bana ugurlu geldi vakti zamanida gelmis denk geldi yanibide ben ramazandan önce görüşmüştüm ulun beyle ve orucumu tutup öyle başlamak istiyorum dedim oda bize vitamin verdi bana beneksol.selenyum.zinco c verdi esimde emre beyle görüştü onada coenzm ve argine vermisti 4ay kadar kullandik ikimizde.baska bitkisel bisey yapmadik.ilk iki tedavimde ist.kaldim bu sefer evime gidicem dedim sagolsun kayinvalidemde cok guzel bakti bana daha rahat oldum evimde.cok guzel bi duyguymus canim bende hep merak ediyodum ama yasamak lazimmis anlamak icin evet canim buyudu artik kizim ultrasonda rahatlikla görünüyo. Rabbim herkese yaşatsın bu guzel duygulari canim

Canım bizedede sorun eşimde hemde parmakla sayılacak kadar az bizede Emre bey gnc argınmax verdi biz baya faydasını gördük onun sayesinde hareketli yani kaliteli iyi spermleri dındurduk. Yeni tedavi için görüşmeye gittiğimde ımsc için 300 tl ayrı fiyat yazmışlardı listede bende şunu anladımki bundan önceki tedavilerde bizde ımsc kullanmamışlar çünkü bunun ayrı bi fiyat olduğunu fln söylemediler bize demekki kullanılmadı

Canım benim göğüslerim şişti ve ağırıyor sendede olmuşmuydu benim hastalandığım zaman olur canım çok korkuyorum ya

Kuzum benim hiç belirtim olmamıştı biliyorsun kimisinde belirti oluyor kimisinde olmuyor senin adetine çok var cnm bence o adet belirtisi değil bebiş belirtisi:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlayışlı arkadaşım benim
Canım ulun bey daha bişi demedi 10 gün sonra kontrola gidicem kürtaja gerek kalmazsa söyler herhalde ne kadar ara vermem gerektiğini ben fazla ara vermek istemiyorum inşallah bi kaç aya başlarım tedaviye
Seninde genetik sonıcunlarını heyecanla bekliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…