Ben oksapar kullaniyodum canim 0.4 lük. Bende doguma kadar kullanacam diye biliyodum ama ulun bey biraktirdi 3.ay dolunca.benim heterozigot ileri derece degilmis tasiyiciymisim onlem amacli kullandirmis bana 9 ay kullanmana gerek yok demisti.belki senin durumun farklidir canim bilmiyorumki neye göre karar veriyolar
Nasilsin canim...sen bebislerini hissetmeye basladin mi....ben cok sabirsizlaniyorum bir an evvel hareket ettigini hissetmek istiyorum.sanki o zaman daha rahtlicam ...boyle kontrol zamani gelmek bilmiyo sanki...
Canım bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz
Canım bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz
Şuan yeni doğmuş bebek gibiyim allahıma ne kadar şükretsem az
Ben oksapar kullaniyodum canim 0.4 lük. Bende doguma kadar kullanacam diye biliyodum ama ulun bey biraktirdi 3.ay dolunca.benim heterozigot ileri derece degilmis tasiyiciymisim onlem amacli kullandirmis bana 9 ay kullanmana gerek yok demisti.belki senin durumun farklidir canim bilmiyorumki neye göre karar veriyolar
canım senden ulun bey rahim filmi istemismiydi hormon tahlilleri demissin hangilerini istedi acaba sizden bi de esin bi ilac bitkisel bi kur falan kullandimi eger bi yarari olduysa bende yaparim da oyuzden sordum sen 3denemeni de umutta mi yaptin?sanırım sen transfer sonrasi istanbulda da kalmafin dimi hersey Rabbimin takdiri ben ikisindede istanbulda kaldim ama dikkat etmekle falan pek onemli degil sanirim hem sen evinde daha rahat etmissindir kizin nasil epey belli oluyodur dimi ultrasonda nasil bi duygu cok metak ediyorum Rabbim benim gibi bekleyen herkese anne olabilmeyi nasip etsin insallah
Kızlar 5 Günde bitti:26:
Hadi inş canım benim Rabbim yüzünü güldürsün:)
Hadi inş canım benim Rabbim yüzünü güldürsün:)
Canim bana sormamissin ama bende yazayim belki isine yarar bizde de sayi 5 milyon alti coenz di galiba onun bi vitaminini ve balik yagi hapini kullandi esim suleyman bey vermisti bi de keciboynuzu tozu almistik sute kariatirip icmek icin ama onu cok az yaptik istersen sende bi dene bana ozellikle rahim filmi cektir dememislerdi ama rapor cikartmak icin ben cektirmistim onda da rahmimin ust kismi biraz asagida cikmisti ama bu bi sorun degil demisti doktor
Kızlar 5 Günde bitti:26:
Benim rahim filmim vardi zaten onceki tedavilerden o yuzden bidaha istemedi hormonda tsh.t4.prolaktin gibi testlerdi amh i ilk ulun bey istedi yumurtalik rezervine bakiliyomus.ben 2 tedavimi baska bi yerde yaptim 3.niyetlenince arastirma yaparken tesadüfen umutu buldum ve bana ugurlu geldi vakti zamanida gelmis denk geldi yanicanım senden ulun bey rahim filmi istemismiydi hormon tahlilleri demissin hangilerini istedi acaba sizden bi de esin bi ilac bitkisel bi kur falan kullandimi eger bi yarari olduysa bende yaparim da oyuzden sordum sen 3denemeni de umutta mi yaptin?sanırım sen transfer sonrasi istanbulda da kalmafin dimi hersey Rabbimin takdiri ben ikisindede istanbulda kaldim ama dikkat etmekle falan pek onemli degil sanirim hem sen evinde daha rahat etmissindir kizin nasil epey belli oluyodur dimi ultrasonda nasil bi duygu cok metak ediyorum Rabbim benim gibi bekleyen herkese anne olabilmeyi nasip etsin insallah
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim bi genetik sonucum çıksın ulun beye sorucam brnde kullanabilicemiz bişey varmı diye senin bu sölediklerini alıyım o zaman bizdede sayı öle az yani sizde morfoloji kaçtı acaba çok soru sordum kusura bakma ama insan merak ediyo bize ulun bey hep çok kaliteli dedi insAn olmayınca araştırmak istiyo elimden geldiğince çabamı gösteriyim gerisi Rabbimin takdiri...bu arada rahim filmi zor bisey mi bende cektirmek istiyorum ama genetik testten sonra onu düşünürüz dediler bana
Ya kızlar göğüslerim şişti ve çok acıyor ya ben hastalandığım zaman olur böyle ya acaba tutmadımı:18:
Canım zaten şuanda adet olmazsın ilaç kullandığın için ayrıcı ilaçların etkisi sadece rahat ol bebişleride germe:)
Bilmem iyiyimdir herhalde
seninde transferin olmuş inşallahhh son tedavin olur cnm yüzün bebek haberleriyle tez zamanda güler inşallahh
Canım benim göğüslerim şişti ve ağırıyor sendede olmuşmuydu benim hastalandığım zaman olur canım çok korkuyorum ya
canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyodum ne yaptın diye ama bisey yazmadım belki yalnız kalmak istersin diye ben bi programi izlemistim vücUt eger bebegi kendisi düsürurse daha iyiymis kürtaj daha yorucuymus anne adayları icin tabi keske bole bi durum olmasaydı ama Rabbim herseyin en iyisini bilir ne söylesek bos hakkında hayırlısı olsun tatlım sen nekadar ara vereceksin ben inanıyorum insallah bigün bizde anne oluca insallah dualarimiz hep bu yolda kendine diikkat et kader arkadasim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?