sağol canım sen de korkma iyi düşün iyi olsun...test günün ne zaman
Teşekkür ederim canım sağolsın bizde dua et olurmu bende bilmiyorum neden olduğunu ama hala sancım oluyo ara ara yoksa adetmi yaklaştı diyorum birde şey sorcam canım çamaşırınıza akıntı olmuşmuydu
12 Haziran inşallah
Ay canım benim inşallah dua edin ne oluramanınnnnn az kaldıııı o güzel haberrrrrri bize vermeğeeeeeee............
Ay canım benim inşallah dua edin ne olur
Merhaba canim bende transferin 7 ve 8 gunu kesin adet olucam demistim hatta merkezi arayip sormustum icini rahat tut bol bol dinlen dua et...bol sivi al ben sonucu almaya gidecegim gun 333tane ayetul kursi okumustum....insallah guzel haberlerle bizi sevindirirsin...
amanınnnnn az kaldıııı o güzel haberrrrrri bize vermeğeeeeeee............
Benim 42 tane toplanmıştı bana sormadan 22 tanesine başka yöntem denemişler tabi işe yaramadı hepsi çöpe gitti geriye 10 tane kalmıştı ilk tedavimde 5 tane çözdürmüşlerdi ikincisinde de diyer 5 taneyi çözdürmüşlerdi anlamadığım senin 12 tanesini niye birden çözdürdüler çok ilginç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım nasılsın naptın hiç aklımdan çıkmıyosun
Canım valla aradım ilk 4 tane çözmüşler 5 güne gelememiş sonra 4 tane daha çözmüşler yine olmamış son 4 tane daha 3 tane 5 güne gelmiş iki tane transfer oldu işte söyledikleri bu canım
Ben oksapar kullaniyodum canim 0.4 lük. Bende doguma kadar kullanacam diye biliyodum ama ulun bey biraktirdi 3.ay dolunca.benim heterozigot ileri derece degilmis tasiyiciymisim onlem amacli kullandirmis bana 9 ay kullanmana gerek yok demisti.belki senin durumun farklidir canim bilmiyorumki neye göre karar veriyolarcanım bende de heterozigot var ama ben hala iğne kullanmaya devam ediyorum doktorun neden erken kesti iğneyi ben doğuma kadar kullanacaz diye biliyorum bu arada clexan mı kullanıyorsun...
Canıdüşürüm bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz
Canım düşer sakın Kürtaj olma rabim birdaha göstermesin inşallah bu son olcak ben inanıyorum senin bu güzel kalbin bunuda atlatacak rabül allamin duy bizi ne olur bu ümetin senin merhametine muhtaç amin
Kuzum ben sana dedim mantıklı bi açıklması vardır diye üzülme hatta sevinmen lazım 5. Güne gelmiş şükürler olsun
inşallahh son tedavin olurda birdaha tedaviye gerek kalmaz
Amin rabül alemin bizlerin dualarında kabül etsin sen şimdi kendini toparlamaya çalış ve Allah tevekkül et olcak birdaha sefer olacak ben. Inanıyorum
Canım bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz
Geçmiş olsun canim Allah bidaha yasatmasin kendiliginden düşecek galiba.seninde kaderin nasilmis be arkadasim bi kimyasal oldu sevinemedin ikinciye tam sevindik buda böyle oldu Allah beterinden korusunAllahtan gelene amenna
Şuan yeni doğmuş bebek gibiyim allahıma ne kadar şükretsem az
inan hep dua ediyorum çünkü bizler hepimiz bedeller ödüyoruz bu yolda ve rabbim elbet görüyor bunun karşılığını verecektir...doğru zamanı ve yeri o çok iyi bilir sen buna güven ve pozitif ol lütfen...Ay canım benim inşallah dua edin ne olur
Nasilsin canim...sen bebislerini hissetmeye basladin mi....ben cok sabirsizlaniyorum bir an evvel hareket ettigini hissetmek istiyorum.sanki o zaman daha rahtlicam ...boyle kontrol zamani gelmek bilmiyo sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?