Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım bende çok hafif olmuştu...ama adet olman için ilaçları bırakman gerek...o ağrılar adet sancısı değildir.... korkma...tutunmadır inşallah....

Canım nasılsın naptın hiç aklımdan çıkmıyosun

Canım valla aradım ilk 4 tane çözmüşler 5 güne gelememiş sonra 4 tane daha çözmüşler yine olmamış son 4 tane daha 3 tane 5 güne gelmiş iki tane transfer oldu işte söyledikleri bu canım

Kuzum ben sana dedim mantıklı bi açıklması vardır diye üzülme hatta sevinmen lazım 5. Güne gelmiş şükürler olsun
inşallahh son tedavin olurda birdaha tedaviye gerek kalmaz

canım bende de heterozigot var ama ben hala iğne kullanmaya devam ediyorum doktorun neden erken kesti iğneyi ben doğuma kadar kullanacaz diye biliyorum bu arada clexan mı kullanıyorsun...
Ben oksapar kullaniyodum canim 0.4 lük. Bende doguma kadar kullanacam diye biliyodum ama ulun bey biraktirdi 3.ay dolunca.benim heterozigot ileri derece degilmis tasiyiciymisim onlem amacli kullandirmis bana 9 ay kullanmana gerek yok demisti.belki senin durumun farklidir canim bilmiyorumki neye göre karar veriyolar

Canıdüşürüm bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz

Canım düşer sakın Kürtaj olma rabim birdaha göstermesin inşallah bu son olcak ben inanıyorum senin bu güzel kalbin bunuda atlatacak rabül allamin duy bizi ne olur bu ümetin senin merhametine muhtaç amin

Canım düşer sakın Kürtaj olma rabim birdaha göstermesin inşallah bu son olcak ben inanıyorum senin bu güzel kalbin bunuda atlatacak rabül allamin duy bizi ne olur bu ümetin senin merhametine muhtaç amin

Canım benim allah senden razı olsun benim için dua ettin iyiliğini hiçbir zaman unutmıcam allah senin yüzünüde bebek haberiyle sevindirir güldürür inşallahhhhhhhhhhhhhh

Kuzum ben sana dedim mantıklı bi açıklması vardır diye üzülme hatta sevinmen lazım 5. Güne gelmiş şükürler olsun
inşallahh son tedavin olurda birdaha tedaviye gerek kalmaz

Amin rabül alemin bizlerin dualarında kabül etsin sen şimdi kendini toparlamaya çalış ve Allah tevekkül et olcak birdaha sefer olacak ben. Inanıyorum

Canım bugün gittim doktora kontrol etti düşürmüşüm keseyi ama pıhtı varmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrols gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz

Geçmiş olsun canim Allah bidaha yasatmasin kendiliginden düşecek galiba.seninde kaderin nasilmis be arkadasim bi kimyasal oldu sevinemedin ikinciye tam sevindik buda böyle oldu Allah beterinden korusun Allahtan gelene amenna

Geçmiş olsun canim Allah bidaha yasatmasin kendiliginden düşecek galiba.seninde kaderin nasilmis be arkadasim bi kimyasal oldu sevinemedin ikinciye tam sevindik buda böyle oldu Allah beterinden korusun Allahtan gelene amenna

Amin cnm inşallahhh gerek kalmaz kürtaja ulun bey düşmüş diyince o kadar çok mutlu oldumki anlatamam hamileliğime bile bu kadar çok sevinmemiştim inşallahhhh üçüncü tedavimde bebeğim sıkı sıkı tutunur

Nasilsin canim...sen bebislerini hissetmeye basladin mi....ben cok sabirsizlaniyorum bir an evvel hareket ettigini hissetmek istiyorum.sanki o zaman daha rahtlicam ...boyle kontrol zamani gelmek bilmiyo sanki...

yok hayatım yaa henüz hisettmiyorum..ben de sabırsızlanıyorum ama yakındır hissetmek..en yakın arkadaşımda hamile ben den 5 hafta önde o 2-3 haftadır hissediyor bebişini..ben de çok heyecanlanıyorum inşallah...hepimiz bu heyecanı yaşarı tedaviyi bekleyen arkadaşlar....transfer sonrası bekleyen arkadaşlar...hepinizeburdan dua ediyorum inşllah hepimiz mutlu olarak sonuçlarımızı alacağız...çünkü bizler bu uğurda emek veriyoruzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…