Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım çok ta yok 7 gün var çok korkuyorum ya dua etmekten başka çarem yok gibi

Canım çok ta yok 7 gün var çok korkuyorum ya dua etmekten başka çarem yok gibi

Ben ilk tedavimde hep olmayacak diyordum ve korktuğum başıma gelmişti ama ikinci tedavimde hep pozitif düşünmüştüm hiç olmayacak gözüyle bakmamıştım lütfen kötü düşünme cnm klasik olacak ama iyi düşün iyi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallh canım inşallah

Hamiş kızlar aranızda tiroid hastası olup hamile kalan varmı?

Ben varim hipotiroid hastasiydim ilk ogrendigimde oglumuma hamileydim ....7 sene once yani o gunden beri ilac kullaniyorum....ogluma evliligimin 5.ayinda dogal yolla hamile kalmistim..ama ona kardes istedik 2 sene ugrastik 1asilama yaptirdik olmadi sonra ulun beyle gorustuk tup bebege basladik tsh im yuksek oldugu icin dondurmustuk bir ay sonra dustu transfer yapildi...Allahima sukurler olsun ki ilkinde tuttu...ama bizde sperm sayimizda dusuktu....

Canım bizedede sorun sperm çok az yani . Ben 2 tedavimdede hamile kalamadım en son anti tpo testi yüksek çıktı bununda tedavisi yokmuş tedirginim açıkcası o yüzdenmi gebelik oluşmuyo diye

Öyle canim herseye bebislerimiz iyi olsun diye katlaniyoruz sag salim kucagimiza alalimda gerisi muhim degil

Ya kızlar göğüslerim şişti ve çok acıyor ya ben hastalandığım zaman olur böyle ya acaba tutmadımı:18:

Canım sıkma canını genelde hamilelik belirtisi oluyor bu hadi hayırlısı.

cupcakelove çok iyi anlıyorum seni. Bende dış gebelik geçirmiştim. Ameliyat olup da gittiğinde üzerimden yük kalkmıştı. Üzülememiştim bile. Bu tüp bebek böyle işte hamile olsan da devamının geleceğinin ya da benim gibi başka bişey olmayacağının garantisi yok. İmtihanımız çok büyük Allah hepimize sabırlar versin inşallah.

Hamile arkadaşlar bize dua edin..................

Ay canım benim inşallah Allah hepimize yardım etsin tez zamanda yavrulRımızı kucağımıza almayıda nasip etsin

Canım benim göğüslerim şişti ve ağırıyor sendede olmuşmuydu benim hastalandığım zaman olur canım çok korkuyorum ya

canım merak etme bence bu büyük ihtimalle hamilelik belirtisi benimki olumsuz sonuclandi benim goguslerde hicbi sislik falan yoktu senin gusel haberlerini alicaz bak ben buna inaniyorum sende boll bol dua et Rabbim dualarimizi kabul eder insallah

canim sorunlarimiz ayniymis seninle bize emre bey de bi bitkisel ilac yazmadi ama genetik sonuclarim ciktigida ben de bunlari kullanalim diye bi danisicam cunku faydasini goren epey bi kisi var sizde ne kadarlik bi artis oldu acaba bi de biz raporlu hastaydik imsc bizlere ücretsiz yapiliyo diye biliyorum siz raporsuz mu tedavi gordunuz cok kisiyle konustugumdan karistiriyorum kusura bakma senin 3.tedavin olucak sanirim ne zaman baslamayi dusunuyosun simdiden hakkinda hayirlisi olsun sonu hamilelik haberiyle ve sorunsuz olsun:)))

İnşallh canım çok korktum çünkü ben regli olacağım zaman olurdu dedim yine olmadı galiba inşallah sende anne olcaksın bende inanıyorum rabül alemin bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın

Canım biz raporsuz 2 kez denedim sorun sperm kaynaklı olduğu için ımsc direk yapıyorlar zannediyordum ama geçen ay gittiğimde fiyat listesi verdiler orda ilk defa ımsc fiyatını yazmışlardı.bide ilaç dahil paketin içinde yok yani ayrı bi ücret vermişlerdi. Sadece pakete ilk gebelik testi yapımıda eklenmiş geçen sene yoktu

Canım günaydın nasılsın canım sen hep yatmışmıydın:26:

Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın
İlk üçgün yattım ondan sonra sabah akşam jel olduğu için dışarda en az yarım saat yürüdüm evde yemeklerimi kendim yaptım bulaşık makinesini hiç kullanmadım çünkü kirlileri ve temizleri yerleştirirken bile eğiliyoruz hep elimde yıkadım kendimi yormadan ev işi yaptım yatağımı topladım makinede çamaşır yıkadığım zaman eşimden yardım istedim ütü yapacağım zaman bi kaç parça tişört ütüledim ama kendimi yoracak fazla iş yapmadım kısacası sabahtan akşama kadar yatmadım elimden geldiğince kendimi yormadan iş yaptım yürüyüştü ev işiydi derken zaman geçiyor zaten

Kuzum beni en iyi anlayan sizlerdiniz zaten annem bile beni anlayamaz ki
Sende çoook sıkıntılar çektin allahım sanada tez zamanda nasip eder inşallahhhh bebişlerini

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım benîm kayın validem geliyor yemek yapıyo okaçdar bende hiç kalkmadım jelden başka bu gün oturduğum yerde toz aldım o kadar yani sonra korktum acaba kalmasamıydım dedim sende böyle söyleyince rahtladım varya birşey söyliyimi sanki adet olcam gibi geliyo çünkü bütün belirtiler var hayırlısı

Kendi kendine strese sokuyorsun cnm ben inan negatif düşünceleri kafamdan atmıştım çoook pozitiftim belirti arama lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…