Canımsın senin kalbin nekadar güzel Allahım tez zamanda senide yavruna kavuştursun asla kötü bir niyetle söylemem sadece o süreçte yanlız kaldım bunu dile getirdim inanki bu benim 4 üncü nagatifim o yüzden çok yıprandım çok ger seferinde bir çöküntü artık gayri gerisinde siz karar verin
Anladim canim ayrica cok haklisin da sadece esin seni yanlis anlamasin diye dedim yoksa kesinlikle haklisin
Ya bu nedir arkadaşlar ya ben kime ne demişim ya inanmıyorum yok abartılı şeyler sormuşum ya burda her dakika sorular soruluyordu kimse şikayetçi değildi ya bumudur destek cupceklove arkadaşımızda dedi gelmiycem sırf ben cvp verdiğim için uzadı bu yok neymiş çok abartılı soru sormuşum hey Allah I'm ya insanlık bumu ya 10 tanede tüp bebek yaptırsan yine heyecan endişe korku hepsini yaşıyoruz biz buraya boşunamı giriliyo ya hamile kalanlardan bir öneri almak bile bir ümit bu sizler anlamıyorsanız artık kimse anlamaz
Kotu niyetle soylemdigini biliyorum canim gercekten cok zor yasadiklarin eminim yanindayiz ama unutma olur mu yeterki bebegin sana simsiki tutunsun otuz tane sey sor vallahi hepsine cevap vermeye can atarım insallah olacak moralini bozma allaha küstüm deme allaha sigin olur mu bende de simdi farkli stres var belki ondan bi anda alindim durup durup agliyorum gercekten hamile kalinca bitmiyo inan bana da zamani gelince hak vereceksin
Insallah guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda cani gonulden diliyorum bunu
Ya gerçekten benim kimseye söylediğim bie şey yok sadece ben ve cupceklove arkadaşım bir süre girmek istemedim biraz gerilere dönüp okursan anlarsın neden herkez bu kadar üstüme geldiler anlamadım inanın burdaki herkezi çok seviyorum ben tam burayı 3 yıldır takip ediyordum sadece biraz burda yanlız kaldım ve bunu dile getirdim bu kadar şu an çok kötüyüm yani bütün yazılanlardan hiç beklemezdim neyse boşver rabîm senin evlatlarını sana bağışlasın inşallah sadece benim istediğim ufak bir destekti
Kotu niyetle soylemdigini biliyorum canim gercekten cok zor yasadiklarin eminim yanindayiz ama unutma olur mu yeterki bebegin sana simsiki tutunsun otuz tane sey sor vallahi hepsine cevap vermeye can atarım insallah olacak moralini bozma allaha küstüm deme allaha sigin olur mu bende de simdi farkli stres var belki ondan bi anda alindim durup durup agliyorum gercekten hamile kalinca bitmiyo inan bana da zamani gelince hak vereceksin
Insallah guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda cani gonulden diliyorum bunu
bnm ilk yazdım zamanlarda hamile oldunu öğrenmiştim ya nası zaman gecio he 39 hafta yazıo hehe bebek gelioooo ne heycan verici hersey hazırmı yada sen hazırmısın uykusuz geceleresağlıkla bi avazda al kucagına artık gelip yazarsın uyutmyo arkdaşlar die
plise doğum tarihin belli olmuş galiba....ama hangi gün okuyamadım... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ve darısı bekleyen tüm arkadaşlara....
bnm ilk yazdım zamanlarda hamile oldunu öğrenmiştim ya nası zaman gecio he 39 hafta yazıo hehe bebek gelioooo ne heycan verici hersey hazırmı yada sen hazırmısın uykusuz geceleresağlıkla bi avazda al kucagına artık gelip yazarsın uyutmyo arkdaşlar die
direk sezeryan olacak zaten değil mi...bakalım benimki son zamana kadar olmaz sanırım canım...erken alır hem ikiz hem tüp bebek hem de trombofil var kanımda....bakalım bizleri neler bekliyor...hayırlısı canım inşallah......ben geldikten sonra ilk doğum olacak senin bebişinDarisi basina sun 19 haziran persembe gunu olacak dogum
İşin uykusuz kısmı önemli değil ya sağlıkla büyüsün yeter en önemlisi o hep derler ya yalandan uykusuz geceler gelio die bnde diyim dedim bakim nası biduyguymuş hahaha allah bekleyenlere nasip etsin inş büyük hasret buBebek saglikla.dogsun da raziyim canim zaten su anda uyumak cok daha zor saga sola donmek yatmak oturmak hepsi ayri bi ugras gerektiriyo iyice agirlastim gece de 3-4 kere wc ye kalkiyorum sanirim alistirma bunlar uykusuz zamanlara
Dedigin gibi zaman hizli geciyo bazen haftalar hic ilerlemicek gibi geliyo ama sonuna geldim sonunda
zaman çok çabuk geçiyor...gerçekten...bende buraya ilk girdiğimde plisenin ilk heyecanlarını okumuştum...şimdi inşallah kavuşacak bebişine.....allahım hepimize,bize verdiklerinin değerini bilecek kadar sabır ver...aminn......bekleyen arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını ver aminnnn.....
Güzeller güzelli arkadaşlarım şanslıgün arkadaşımız daha yeni negatif sonuç aldı kötü niyetli yazmadığını aslında sizde biliyorsunuz biraz daha anlayışlı davranın lütfen
Benimde buaralar çok canım sıkkın:106: kötü haber okumak istemiyorum hatta tüp bebek muhabbeti bile beni geriyor herhalde biraz sinirlerim bozuk geçen eltimi gördüm hamile daha yeni evlendi allahım günah yazmasın çok ağladım anlayacağınız sinirlerim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum nasıl zaman geçecek ben ne zaman anne olucam bilmiyorum
Benim biraz kafamı dinlemem lazım bebek konusunu biraz kafamdan atmam lazım fazla burayı takip edemem ama özelden yazarsanız cvp yazarım telefonuma bildirim geliyor
sizi çoook seviyorummmmm inşallah tez zamanda kafamı toplarım :106:
Darisi basina sun 19 haziran persembe gunu olacak dogum
Amin inşallah bakalım bnm son donmuşlarla ne olcak merak konusu arada aklıma gelio krizim tutuyo snrada dur bi az yerinde diom heheh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım iyi düşün iyi olsun....inşallah güzel şeyler olacak sen yeterki stresli olma...heyecan oluyor her şekilde ve heyecan gerçekten güzel bir duygu fakat stres çok kötü....yapabiliyorsan sakin ol.....gerçi söylüyorum ama sen benden çok daha deneyimlisin bu konuda eminim inşallah güzel olacak her şey
Günaydın kızlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim inanin cok mutlu oldum cok şükür son gunlere geldim
Inanin ne yollsrda agladigim zamanlari ne o igneleri ne de acaba hala karnimda mi diye dusundugum gunleri asla unutamam
Hepinizi cok seviyorum burada paylasilanlar o kadar ozelki anneme ablama en yakin dostlarima anlatsam kesinlikle anlamazlar rabbim kimseyi evladiyla sanimasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?