Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kotu niyetle soylemdigini biliyorum canim gercekten cok zor yasadiklarin eminim yanindayiz ama unutma olur mu yeterki bebegin sana simsiki tutunsun otuz tane sey sor vallahi hepsine cevap vermeye can atarım insallah olacak moralini bozma allaha küstüm deme allaha sigin olur mu bende de simdi farkli stres var belki ondan bi anda alindim durup durup agliyorum gercekten hamile kalinca bitmiyo inan bana da zamani gelince hak vereceksin

Insallah guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda cani gonulden diliyorum bunu

Ya bu nedir arkadaşlar ya ben kime ne demişim ya inanmıyorum yok abartılı şeyler sormuşum ya burda her dakika sorular soruluyordu kimse şikayetçi değildi ya bumudur destek cupceklove arkadaşımızda dedi gelmiycem sırf ben cvp verdiğim için uzadı bu yok neymiş çok abartılı soru sormuşum hey Allah I'm ya insanlık bumu ya 10 tanede tüp bebek yaptırsan yine heyecan endişe korku hepsini yaşıyoruz biz buraya boşunamı giriliyo ya hamile kalanlardan bir öneri almak bile bir ümit bu sizler anlamıyorsanız artık kimse anlamaz

sen fazla gergin bi arkadaşsın ilk kes burda böle bi durumada sebep olansın bence sen biraz kendine zaman ayır arkadaşım cogumuz agustosta tekrar deneme yapcak kişileriz ozaman burası yeniden senlenir sen üzülme

bnm ilk yazdım zamanlarda hamile oldunu öğrenmiştim ya nası zaman gecio he 39 hafta yazıo hehe bebek gelioooo ne heycan verici hersey hazırmı yada sen hazırmısın uykusuz gecelere sağlıkla bi avazda al kucagına artık gelip yazarsın uyutmyo arkdaşlar die

canım okudum öle yazdım....sıkıntılısın...keşke elimizden çok daha fazla şey gelse...ben sana kızmadım da zor günler geçiriyorsun seni anlıyorum..sadece kendi durumuzu izah etmek istedim...

plise doğum tarihin belli olmuş galiba....ama hangi gün okuyamadım... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ve darısı bekleyen tüm arkadaşlara....

Bebek saglikla.dogsun da raziyim canim zaten su anda uyumak cok daha zor saga sola donmek yatmak oturmak hepsi ayri bi ugras gerektiriyo iyice agirlastim gece de 3-4 kere wc ye kalkiyorum sanirim alistirma bunlar uykusuz zamanlara

Dedigin gibi zaman hizli geciyo bazen haftalar hic ilerlemicek gibi geliyo ama sonuna geldim sonunda

zaman çok çabuk geçiyor...gerçekten...bende buraya ilk girdiğimde plisenin ilk heyecanlarını okumuştum...şimdi inşallah kavuşacak bebişine.....allahım hepimize,bize verdiklerinin değerini bilecek kadar sabır ver...aminn......bekleyen arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını ver aminnnn.....

Darisi basina sun 19 haziran persembe gunu olacak dogum
direk sezeryan olacak zaten değil mi...bakalım benimki son zamana kadar olmaz sanırım canım...erken alır hem ikiz hem tüp bebek hem de trombofil var kanımda....bakalım bizleri neler bekliyor...hayırlısı canım inşallah......ben geldikten sonra ilk doğum olacak senin bebişin inşallah nice bebişleri görürüz burda....

İşin uykusuz kısmı önemli değil ya sağlıkla büyüsün yeter en önemlisi o hep derler ya yalandan uykusuz geceler gelio die bnde diyim dedim bakim nası biduyguymuş hahaha allah bekleyenlere nasip etsin inş büyük hasret bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin inşallah bakalım bnm son donmuşlarla ne olcak merak konusu arada aklıma gelio krizim tutuyo snrada dur bi az yerinde diom heheh

Canım ben seni anlıyorum zaten sen güzelce izah ettin kafa dinlemek istiyorum diye zaten negatiften sonra hepimiz böyle biraz kenara çekildik. sanslıgün arakadaşın lafları ise hırçındı biraz ben hamile olmadığım halde rahatsız oldum. Arkadaşım bak daha da hırçınlaşıyorsun. Seni bizden başka kim anlayacak ki. Biraz sakin ol. Adı üstünde deneme bu olabilir de olmayabilir de. Zamanında bana da burda bazı arkadaşlar hop sakin ol yanlış cümleler kuruyorsun dediler. Ne var bunda alındın bu kadar senden beklemezdim falan dedin. Ben tartışan biri değilim zaten. Sadece seni anlıyorum ve huzurlu olmanı istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Darisi basina sun 19 haziran persembe gunu olacak dogum

canım mutlu sona son bikac gun desene cok az kalmış Rabbim sağlıklı ve rahat doğum nasip etsin ben bile heyecanlandım sendeki duygular kim nasıldiır dimi tarif edilmez bi duygu olmalı sağlıcakla minik meleğinle buluşmana bi kaçgün var nasılsın son günler nasıl geçiyo buarada ben ve arkadaslar a doğumda dualarini esirgemedigin icin tesekkur ederim tatlım isimine karar verdin mi

Amin inşallah bakalım bnm son donmuşlarla ne olcak merak konusu arada aklıma gelio krizim tutuyo snrada dur bi az yerinde diom heheh

canım iyi düşün iyi olsun....inşallah güzel şeyler olacak sen yeterki stresli olma...heyecan oluyor her şekilde ve heyecan gerçekten güzel bir duygu fakat stres çok kötü....yapabiliyorsan sakin ol.....gerçi söylüyorum ama sen benden çok daha deneyimlisin bu konuda eminim inşallah güzel olacak her şey

arkadaşlar elimde 2 kutu clexsan 4000 (kan sulandırıcı)var benim 6000 bine çıktı vr pahalı bir iğne ihtiyacı olan arkadaş varsa bana özleden adresini yazsın gönderiyim...boşu boşuna duruyor...ziyan olsun istemiyorum..

Günaydın kızlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim inanin cok mutlu oldum cok şükür son gunlere geldim

Inanin ne yollsrda agladigim zamanlari ne o igneleri ne de acaba hala karnimda mi diye dusundugum gunleri asla unutamam

Hepinizi cok seviyorum burada paylasilanlar o kadar ozelki anneme ablama en yakin dostlarima anlatsam kesinlikle anlamazlar rabbim kimseyi evladiyla sanimasin

aslında hiçbişey hissetmiyorum ilk denememdede hissetmedim hayırlısı olsun ya elimizden geleni yapıyoruz işte
bakalım rabbim ol derse olcak

hakkınızda hayırlısı olsun Allah hepimize bu duyguları nasip etsin sağlıkla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…