aslında hiçbişey hissetmiyorum ilk denememdede hissetmedim hayırlısı olsun ya elimizden geleni yapıyoruz işte
bakalım rabbim ol derse olcak
kesinlikle canım biz elimizden geleni yapıyoruz ve tevekkül ediyoruz...aslında bir şeyler yolunda gitmedi mi kızıyoruz ama aslında bazen olmaması hayrımıza oluyor....rabbim hayırlısını versin hepimize
bakalım cuma günü 4 yıl bitiyo 5 yıla giriyoruz artık allahım bu yıl bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah hasret büyük insan çok aciz ve çaresiz bu sınavda ama sağlıklı bibebek hayali gercek olsun die hep mücadele napalım allah eşime bana sağlık versin
canım 5 yıl sana çok uzun bir süre gelebilir haklısın da fakat gerçekten çok gençsin 25 yaşındasın ne güzel...sakın telaş yapma çok güzel günler seni ve eşini bekliyor genç olmak çok büyük avantaj bunu hepimiz gördük bu tedavide...
hiç gebe kalmadım yani nası bi his duygu bilmiyorum cok merak ediyorum 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var sorun varmı die sorsanız ne oldunu bizde bilmiyoruz öle git gel
bir şey diyecem sana 18 haftalık hamileyim ama inan bana daha sevincini mutluluğunu yaşayamadım...çok sıkıntılı geçti..bu nedenle ne zaman içim kıpır kıpır olacak olsa hemen bir korku sarıyor içimi ya tekrar düşük tehlikesi yaşarsam falan..eşim hazırlıklara başlamak istiyor izin vermiyorum çünkü benimki heyecandan çok korku dolu geçiyor...inşallah sen de hamile kaldığında bu korkular yerine dolu dolu musmutlu bir süreç yaşarsın...yani hamile kalınca bitmiyor sıkıntı...bizler(tüp bebek yaptıranlar)hamilelik sürecimiz gene olarak öle geçiyor sanırım...inşallah güzel günler seni bekliyor...korkma ve etrafındaki insanlara kulak asma sakın...ukala,görgüsüz ve vicdansız insanlar varsa etrafında uzak dur onlardan....sen çok gençsin bir problemininz yok ve çocuğunuz olacak sadece buna inan...konuşmalarıyla seni rahatsız eden her kim olursa olsun uzak dur ondan....
bana sadece anti tpo yüksek oldugu için gebelikte düşük riski olur dediler ama ona da ilaç yok şuan dedi endokrin hamile kalınca takip olur dedi etrafımda canımı tek yakan eşimin ailesiydi ve inatla her seferinde uzak olmak istedikçe eşime üzüldüm acıdım ailesidr die ama daha cok canımı yaktılar son olaylardan sonra eşimde cekildi artık görüşmüyoruz kafam rahat sayılır işte bi aynı binada olmak sıkıntı oluo nispet yapmak için her yolu deniolar allah cahil insan cesaretinden korusun nyse benden uzak olsunlar yeter ben hep okuyorum nası sıkıntı yaşadınızı biliyorum ALLAHIM sonunu güsel etsin inş. hele benm tüp bebek yaptırdım dönem kötü bi dönemdi kimsenin olmadı nerdeyse donmuşlarım tutar inş. 3 tane var eşimde 31 yaşında artık hevesle beklio her ay gözüme bakıo kıyamıyorum brazda hırsmı edio ailesinden sebep artık bilemiyorum
kafanın rahat olmasına sevindim...eşin de genç sende...ben 32 eşim 33 yaşında çok şükür bizim ikimizin ailesinden de problemimiz yok çok destek oldular...sağolsunlar...zaten tedavide görümcem geldi benimle istanbula eşimin işleri yoğun olduğundan gelemedi...ama maden şimdi kafan rahat çok iyi....bu defa olacak...adetini bekliyorsun değil mi
ya bilmiyorum korkuyorum olmazsa die yeniden zaten parada ayarlayamadık hiç 3000 tl gibi bir masrafı var haziranda da yapalım dedik ama nasip olmadı şimdide ramazanı geçiriyim rahat oruc tutım diorum ağustos eylül gibi baktık para birikmedi kredi ile donmuş bebelerimi alırız inş hersey yolunda giderse tabi
bana sadece anti tpo yüksek oldugu için gebelikte düşük riski olur dediler ama ona da ilaç yok şuan dedi endokrin hamile kalınca takip olur dedi etrafımda canımı tek yakan eşimin ailesiydi ve inatla her seferinde uzak olmak istedikçe eşime üzüldüm acıdım ailesidr die ama daha cok canımı yaktılar son olaylardan sonra eşimde cekildi artık görüşmüyoruz kafam rahat sayılır işte bi aynı binada olmak sıkıntı oluo nispet yapmak için her yolu deniolar allah cahil insan cesaretinden korusun nyse benden uzak olsunlar yeter ben hep okuyorum nası sıkıntı yaşadınızı biliyorum ALLAHIM sonunu güsel etsin inş. hele benm tüp bebek yaptırdım dönem kötü bi dönemdi kimsenin olmadı nerdeyse donmuşlarım tutar inş. 3 tane var eşimde 31 yaşında artık hevesle beklio her ay gözüme bakıo kıyamıyorum brazda hırsmı edio ailesinden sebep artık bilemiyorum
canım ya nispet yapmak ne demek hemde bizim durumumuz bukadar hassaskenbu durum eşine daha çok sarılmak birbirinize destek olmak için bi neden bence.bizde eşimle bu durumlar yüzünden belkide bilmiyorum ama birbirimize çok daha bağlıyız. Bizde sıramızı bekliyoruz canım ben öyle diyorum, halimize şükrediyorum hepimize dua ediyorum inş o evlat kokusunu içimize çekicez bigün:)
canım maddi konuyu merak ettem rabbim yoluna koyar bizde karar verdiğimizde bir sürü borc vardı ve elde avuçta kuruş yoktu üstelik taaa antepten gelecektik ve daha nicesi ama bir baktım rabbim yoluna koydu yardım edenler oldu...karşılayabildik tedavimizi...sen orasını düşünme kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bence
hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
Canım ya nispet yapmak ne demek hemde bizim durumumuz bukadar hassaskenbu durum eşine daha çok sarılmak birbirinize destek olmak için bi neden bence.bizde eşimle bu durumlar yüzünden belkide bilmiyorum ama birbirimize çok daha bağlıyız. Bizde sıramızı bekliyoruz canım ben öyle diyorum, halimize şükrediyorum hepimize dua ediyorum inş o evlat kokusunu içimize çekicez bigün:)
inşallah bizimde olcak bende sıra diyorumcok şükür bizde baglıyız allahım hep böle kılsın hepimizi inşallah var ya bi sebep bakalım allah sınavı gecmemizi bebegimize kavuşmamaızı nasip etsin hepimize
Canım ben Kocaelide yaşıyorum ama bende git gel yapacağım.Sakarya'da yasiyorum canim ben git gel yapmistik tedavi zamaninda sen istanbulda misin
Sanırım bu cumartesi kayınvalidenin yazlığına gidicez 15 gün kalıcaz ama ben hiç istemiyorım kalmak:85:
Ramazana kadar buluşamazsak ramazandan sonra kesin buluşalım
Buarada sende instagram varmıydı :26:
canım hoşgeldin,herşey gönlüne göre olsun,nickin gibi herşey çok güzel olsun senin için
Merhaba Canım ;bu ugurda büyük mücadele verdim son yazdıklarımı okuduysan en son dedi herkes oturup koysun sapkasını düşünsün dedi ve artık kendisi herseyin farkına vardı hoş daha önce hiç kalbimi kırmadı sadce tarafsız gbi duruyodu ama olumsuz tüp bebek denemsi ve ailesinin yaptıkları alenen olunca anladı die düşünüyom hakkımzda hayırlısını allah kolaylıkla nasip etsin inş.
kesinlikle canım biz elimizden geleni yapıyoruz ve tevekkül ediyoruz...aslında bir şeyler yolunda gitmedi mi kızıyoruz ama aslında bazen olmaması hayrımıza oluyor....rabbim hayırlısını versin hepimize
kimseden bi beklentim yok ne maddi ne manevi borçlar ödendi bizdede cok şükür yeni bitti hepsi işte istiyorumki biraz elimz rahat olsun araba yok gt gel zor oluyo caLIŞIYORZ UZAK KALIO izin al git işe geri gel kimseye muhtaç olmak istemiyoruz bu konuda herkes hemen bi tuhaf oluyo
mehaba canım hoşgeldin öncelikle geçmiş oldun annen için..inşallah en kısa zamanda düzelir...senden tek bir şey istiyorum lütfen o pozitif enerjini sakın kaybetme....forumda böle arkadaşlara hepimizin ihtiyacı var..tabi pozitif olmak sana da çok iyi gelecektir...eminim diğer arkadaşlarda benimle aynı fikirde......benim de gözüm aklım plisede çünkü ben topiğe geldikten sonra ilk doğum olacak.... inşallah sağlıklı bir bebişimiz gelir...sonra hepimiz sırayla burayıHerkese Merhabalar;
Nasılsınız Canlar?
Benim azcık içim sıkılıyor herşey geldi mi üstüstte gelir yaa:26:
annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.
Bugün enerjim çok düşük başladım güne...
Canım ben Kocaelide yaşıyorum ama bende git gel yapacağım.
hatta ben şubat ayında ilk oraya gittiğimde sanki adapazarından gelen bir çift vardı bende önce içeri girdiler keseyi gördüler Ulun Hoca dışarı çıktıklarında çok çalışman lazım dedi eşine 2 taneler bizle gözgöze geldik.
Hayırlı olsun dedim.Bende sonra kaldılar onalr orda artık Sakaryada devam edelim hangi doktora gidelim diye konuşacaklardı içinizden biri mi acaba yaa o ana şahit oldum çünkü...
Bu arada Perşembeye az kaldı.Nasıl hissediyorsun kendini?dualarımız senle
İyi tatiler canım inşh kendini daha iyi hissedersin.
Merhaba Demaydemay ;
sağol çok teşekkür ederim.
o nickki yazdığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı ama hala inatla herşey güzel olcak diyorum bende
sen nasılsın?
Merhaba Canım ;
Elbette okudum son yazdıklarını...Davanızda haklısınız.Bir şekilde takmayıp yolumuza devam edicez işte.
Dilerim tez zamanda olsun.
okudum kısmetse ramazadan sonra başlıcayacaksın galiba...
İnşh bu sefer güzel haberlerine ortak oluruz.
Canım nasılsın?
Pardon Nasılsınız çoğul olmam lazım
Maşallah büyümüşünüz sizde.Hayırlıyla surayala gelsinler bakalım.
Bu hafta gözümüzü kulağımız pilise de sonrada sizlerde...
inşallah canım inşallah,güzel yüreğinle ettiğin dua için allah razı olsunEvet canim darisi basiniza i sallah inan yurekten söylüyorum bunu cok tesekkur ederim
Herkese Merhabalar;
Nasılsınız Canlar?
Benim azcık içim sıkılıyor herşey geldi mi üstüstte gelir yaa:26:
annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.
Bugün enerjim çok düşük başladım güne...
Canım ben Kocaelide yaşıyorum ama bende git gel yapacağım.
hatta ben şubat ayında ilk oraya gittiğimde sanki adapazarından gelen bir çift vardı bende önce içeri girdiler keseyi gördüler Ulun Hoca dışarı çıktıklarında çok çalışman lazım dedi eşine 2 taneler bizle gözgöze geldik.
Hayırlı olsun dedim.Bende sonra kaldılar onalr orda artık Sakaryada devam edelim hangi doktora gidelim diye konuşacaklardı içinizden biri mi acaba yaa o ana şahit oldum çünkü...
Bu arada Perşembeye az kaldı.Nasıl hissediyorsun kendini?dualarımız senle
İyi tatiler canım inşh kendini daha iyi hissedersin.
Merhaba Demaydemay ;
sağol çok teşekkür ederim.
o nickki yazdığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı ama hala inatla herşey güzel olcak diyorum bende
sen nasılsın?
Merhaba Canım ;
Elbette okudum son yazdıklarını...Davanızda haklısınız.Bir şekilde takmayıp yolumuza devam edicez işte.
Dilerim tez zamanda olsun.
okudum kısmetse ramazadan sonra başlıcayacaksın galiba...
İnşh bu sefer güzel haberlerine ortak oluruz.
Canım nasılsın?
Pardon Nasılsınız çoğul olmam lazım
Maşallah büyümüşünüz sizde.Hayırlıyla surayala gelsinler bakalım.
Bu hafta gözümüzü kulağımız pilise de sonrada sizlerde...
ahhh canım yaa inşallah,bazen çok yorulduğumu düşünüyorum,3.tedavime başladım ve pgd yapılacak,sen hamişsin bana da dua et olur mu,dünya dua üstüne kuruldu,Allah bebişlerine uzuuuuuun sağlıklı hayırlı ömürler versin canım benimteşekkür ederim canım doğum için darısı bize ve en kısa zamanda hamiş bayraklarınız sizlere teslim ederiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?