mehaba canım hoşgeldin öncelikle geçmiş oldun annen için..inşallah en kısa zamanda düzelir...senden tek bir şey istiyorum lütfen o pozitif enerjini sakın kaybetme....forumda böle arkadaşlara hepimizin ihtiyacı var..tabi pozitif olmak sana da çok iyi gelecektir...eminim diğer arkadaşlarda benimle aynı fikirde......benim de gözüm aklım plisede çünkü ben topiğe geldikten sonra ilk doğum olacak.... inşallah sağlıklı bir bebişimiz gelir...sonra hepimiz sırayla burayıbebişlerle şenlendiririz..
inşallah canım inşallah,güzel yüreğinle ettiğin dua için allah razı olsun
ohhhh maşşalah yeğenime,löp löp eti,kat kat bacakları olsun,sağlıkla doğsunIyiyim canim bebiste iyi cok sukur buyudu artik kizim teyzesi 1 kilo olmusboyle dogum haberlerini almak iyi geliyo piliseden sonra sira bana geliyor insallah hayirlisiyla kucağımıza aliriz hepimiz.sen nasilsin tedavin ne durumda
ahhh canım yaa inşallah,bazen çok yorulduğumu düşünüyorum,3.tedavime başladım ve pgd yapılacak,sen hamişsin bana da dua et olur mu,dünya dua üstüne kuruldu,Allah bebişlerine uzuuuuuun sağlıklı hayırlı ömürler versin canım benim
Canim bi anda geliveriyo zaman bi de ikiz olunca senin biraz daha erken olur gibi geliyo bana ikiz anneleri topigine bakiyorumda arada 36 haftalik olunca anneler rahat bi nefes aliyo malum iki bebek biraz daha zor
iyiyim canım çok şükür,annen ve babana çokkkk geçmiş olsun,önce sağlık,Rabbim şifa versin tüm şifa bekleyenlere,tabikii herşey çokkkk güzel olacak,iyiyi çağıralımHerkese Merhabalar;
Nasılsınız Canlar?
Benim azcık içim sıkılıyor herşey geldi mi üstüstte gelir yaa:26:
annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.
Bugün enerjim çok düşük başladım güne...
Canım ben Kocaelide yaşıyorum ama bende git gel yapacağım.
hatta ben şubat ayında ilk oraya gittiğimde sanki adapazarından gelen bir çift vardı bende önce içeri girdiler keseyi gördüler Ulun Hoca dışarı çıktıklarında çok çalışman lazım dedi eşine 2 taneler bizle gözgöze geldik.
Hayırlı olsun dedim.Bende sonra kaldılar onalr orda artık Sakaryada devam edelim hangi doktora gidelim diye konuşacaklardı içinizden biri mi acaba yaa o ana şahit oldum çünkü...
Bu arada Perşembeye az kaldı.Nasıl hissediyorsun kendini?dualarımız senle
İyi tatiler canım inşh kendini daha iyi hissedersin.
Merhaba Demaydemay ;
sağol çok teşekkür ederim.
o nickki yazdığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı ama hala inatla herşey güzel olcak diyorum bende
sen nasılsın?
Merhaba Canım ;
Elbette okudum son yazdıklarını...Davanızda haklısınız.Bir şekilde takmayıp yolumuza devam edicez işte.
Dilerim tez zamanda olsun.
okudum kısmetse ramazadan sonra başlıcayacaksın galiba...
İnşh bu sefer güzel haberlerine ortak oluruz.
Canım nasılsın?
Pardon Nasılsınız çoğul olmam lazım
Maşallah büyümüşünüz sizde.Hayırlıyla surayala gelsinler bakalım.
Bu hafta gözümüzü kulağımız pilise de sonrada sizlerde...
mehaba canım hoşgeldin öncelikle geçmiş oldun annen için..inşallah en kısa zamanda düzelir...senden tek bir şey istiyorum lütfen o pozitif enerjini sakın kaybetme....forumda böle arkadaşlara hepimizin ihtiyacı var..tabi pozitif olmak sana da çok iyi gelecektir...eminim diğer arkadaşlarda benimle aynı fikirde......benim de gözüm aklım plisede çünkü ben topiğe geldikten sonra ilk doğum olacak.... inşallah sağlıklı bir bebişimiz gelir...sonra hepimiz sırayla burayıbebişlerle şenlendiririz..
Yakin sayiliriz izmit sakarya, canim benim 10 ekimde transferim oldu bi daha hic gitmedim umuta belki aysecikim olabilir gorduklerin o da sakaryadan,
Annene de cok uzuldum canim yaa bende kaydim bugun banyoda yapisiyodum yere insallah biseyi yoktur anneninde
ohhhh maşşalah yeğenime,löp löp eti,kat kat bacakları olsun,sağlıkla doğsunevet canım sıra sende allahın izniyle ben iyiyim hamdolsun c.tesi 3.tedaviye start verdim bu defa pgd yapılacak,belki bir kaç ay üstüste opu yapılabilir,sağlıklı embriyo bulunursa transferim olacak,çok uzun,çok meşakkatli ve çok masraflı,embriyo başına 1550tl,bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler,herkesten dua istiyorum sende et bana olur mu(adım çiğdem)sen de bebişimiz de Allaha emanet,öpüyorum ikinizi de
Canım hayırlı olsun 3.tedavin....iyiyim canım çok şükür,annen ve babana çokkkk geçmiş olsun,önce sağlık,Rabbim şifa versin tüm şifa bekleyenlere,tabikii herşey çokkkk güzel olacak,iyiyi çağıralım
haklısın canım ama emin ol rabbim yoluna koyar her şeyi niyet temiz olduktan sonra.....ki bundan daha temiz bir niyet bir düşünce olamaz...inşallah çok güzel günleriniz olacak...
herkese merhabalar;
nasılsınız canlar?
Annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.
Canım ben kocaelide yaşıyorum ama bende git gel yapacağım.
Hatta ben şubat ayında ilk oraya gittiğimde sanki adapazarından gelen bir çift vardı bende önce içeri girdiler keseyi gördüler ulun hoca dışarı çıktıklarında çok çalışman lazım dedi eşine 2 taneler bizle gözgöze geldik.
Hayırlı olsun dedim.bende sonra kaldılar onalr orda artık sakaryada devam edelim hangi doktora gidelim diye konuşacaklardı içinizden biri mi acaba yaa o ana şahit oldum çünkü...
Bu arada perşembeye az kaldı.nasıl hissediyorsun kendini?dualarımız senle
Iyi tatiler canım inşh kendini daha iyi hissedersin.
Merhaba demaydemay ;
O nickki yazdığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı ama hala inatla herşey güzel olcak diyorum bende
Sen nasılsın?
Merhaba canım ;
elbette okudum son yazdıklarını...davanızda haklısınız.bir şekilde takmayıp yolumuza devam edicez işte.
Okudum kısmetse ramazadan sonra başlıcayacaksın galiba...
Inşh bu sefer güzel haberlerine ortak oluruz.
Canım nasılsın?
Pardon nasılsınız çoğul olmam lazım
Maşallah büyümüşünüz sizde.hayırlıyla surayala gelsinler bakalım.
Canim bi anda geliveriyo zaman bi de ikiz olunca senin biraz daha erken olur gibi geliyo bana ikiz anneleri topigine bakiyorumda arada 36 haftalik olunca anneler rahat bi nefes aliyo malum iki bebek biraz daha zor
Amiin canim ne guzel dua ettin öyle bian gözümde canlandi o kat kat bacaklarohhhh maşşalah yeğenime,löp löp eti,kat kat bacakları olsun,sağlıkla doğsunevet canım sıra sende allahın izniyle ben iyiyim hamdolsun c.tesi 3.tedaviye start verdim bu defa pgd yapılacak,belki bir kaç ay üstüste opu yapılabilir,sağlıklı embriyo bulunursa transferim olacak,çok uzun,çok meşakkatli ve çok masraflı,embriyo başına 1550tl,bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler,herkesten dua istiyorum sende et bana olur mu(adım çiğdem)sen de bebişimiz de Allaha emanet,öpüyorum ikinizi de
Geçmiş olsun canim Allah annene sifa versin umarım bisey olmamistir.aaa evet o bendim benim esime dedi ulun bey cok calisman lazim diye.subatta kese görmeye gitmistik benim ozaman üçüzdü bebeklerim o yüzden takildi esime bundan sonra isin zor diye. Ne güzel bak karsilasmisiz ama ben hatirlamiyorum o gunun heyecanindan sokundan sen unutmamissinsağol canım çok tşk ederim.
yok yok pozitifim sikinti yok rahat ol canım...
nelere katlandı bu yürek buna katlanır elbette diyoruz Allahım beterinden korusun diyoruz.can acıyor mu acıyor ama acıyınca düzeliyormu yok düzelmiyor....devam hayata tutunmaya....
Benim gözüm hepinizde hadi bakalım sırayla doğuma sırayla doğumaa
evet evet yakınız inşh tanışmata nasip olur hepinizle..ne güzel olur...
aysecikim mi acaba yaabak o zamandan beri aklımda...
sağol canım da sen niye kayıyoyon yaaaaman dikkat..şurda perşembeye ne kaldı Allahım nazarlardan korusun.
Canım hayırlı olsun 3.tedavin....
inşh uzun bu süreç su aksın geçsin tez zamanda bebişli olsun...
çok sağol tşk ederim Allahım herkesin anne babasına sağlık versin.
benim çocuklarda onlar gibi oldu.düşüyo kalkıyorlar hasta oluyor işte.
atlatıcaz inşh..
Canım sen ilk denemendemi hamile kaldın ? Bide sorun neydi
sen fazla gergin bi arkadaşsın ilk kes burda böle bi durumada sebep olansın bence sen biraz kendine zaman ayır arkadaşım cogumuz agustosta tekrar deneme yapcak kişileriz ozaman burası yeniden senlenir sen üzülme
Herkese Merhabalar;
Nasılsınız Canlar?
annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.
Canım ben Kocaelide yaşıyorum ama bende git gel yapacağım.
hatta ben şubat ayında ilk oraya gittiğimde sanki adapazarından gelen bir çift vardı bende önce içeri girdiler keseyi gördüler Ulun Hoca dışarı çıktıklarında çok çalışman lazım dedi eşine 2 taneler bizle gözgöze geldik.
Hayırlı olsun dedim.Bende sonra kaldılar onalr orda artık Sakaryada devam edelim hangi doktora gidelim diye konuşacaklardı içinizden biri mi acaba yaa o ana şahit oldum çünkü...
Bu arada Perşembeye az kaldı.Nasıl hissediyorsun kendini?dualarımız senle
İyi tatiler canım inşh kendini daha iyi hissedersin.
Merhaba Demaydemay ;
o nickki yazdığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı ama hala inatla herşey güzel olcak diyorum bende
sen nasılsın?
Merhaba Canım ;
Elbette okudum son yazdıklarını...Davanızda haklısınız.Bir şekilde takmayıp yolumuza devam edicez işte.
okudum kısmetse ramazadan sonra başlıcayacaksın galiba...
İnşh bu sefer güzel haberlerine ortak oluruz.
Canım nasılsın?
Pardon Nasılsınız çoğul olmam lazım
Maşallah büyümüşünüz sizde.Hayırlıyla surayala gelsinler bakalım.
Evet ilk denememdi sperm sayimiz 5 milyonun altinda bi de bende polikistik over var ama o gebelige engel olacak derecede degil demişlerdi bilemiyorumki hic normal yolla.hamile.filan kalmamistim canim
Ben sana daha önce de yazmıştım canım. 1550 gerçekten çok masraflı Allah yardımcınız olsun. Ama burada da vardı ismini hatırlamıyorum ama pgt yapılıp hamile olan. Bu topikte bu kadar eski olunca aklıma geliverdi. Hayırlı olsun tedavin.ohhhh maşşalah yeğenime,löp löp eti,kat kat bacakları olsun,sağlıkla doğsunevet canım sıra sende allahın izniyle ben iyiyim hamdolsun c.tesi 3.tedaviye start verdim bu defa pgd yapılacak,belki bir kaç ay üstüste opu yapılabilir,sağlıklı embriyo bulunursa transferim olacak,çok uzun,çok meşakkatli ve çok masraflı,embriyo başına 1550tl,bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler,herkesten dua istiyorum sende et bana olur mu(adım çiğdem)sen de bebişimiz de Allaha emanet,öpüyorum ikinizi de
Bizdede sorun eşimde ama bizde sperm sayısı çok az o yüzden işlem günü riske etmemek için çıkanları dondurttuk kısmetse bu ay sonu onlarla deniycem .bende sorun yok gözüküyor ama ilk 2 kere denemede hamile kalamadım bu sefer uzun protokol olucak . Sende mutlu son yaklaşmışın ne mutlu sana ve eşine Allah babalı büyütsün şimdiden canım
ohhhh maşşalah yeğenime,löp löp eti,kat kat bacakları olsun,sağlıkla doğsunevet canım sıra sende allahın izniyle ben iyiyim hamdolsun c.tesi 3.tedaviye start verdim bu defa pgd yapılacak,belki bir kaç ay üstüste opu yapılabilir,sağlıklı embriyo bulunursa transferim olacak,çok uzun,çok meşakkatli ve çok masraflı,embriyo başına 1550tl,bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler,herkesten dua istiyorum sende et bana olur mu(adım çiğdem)sen de bebişimiz de Allaha emanet,öpüyorum ikinizi de
canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun allah mükafatını vercek inşallah senin sınavın birazdaha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?