Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim bi anda geliveriyo zaman bi de ikiz olunca senin biraz daha erken olur gibi geliyo bana ikiz anneleri topigine bakiyorumda arada 36 haftalik olunca anneler rahat bi nefes aliyo malum iki bebek biraz daha zor

Iyiyim canim bebiste iyi cok sukur buyudu artik kizim teyzesi 1 kilo olmus boyle dogum haberlerini almak iyi geliyo piliseden sonra sira bana geliyor insallah hayirlisiyla kucağımıza aliriz hepimiz.sen nasilsin tedavin ne durumda
ohhhh maşşalah yeğenime,löp löp eti,kat kat bacakları olsun,sağlıkla doğsun evet canım sıra sende allahın izniyleben iyiyim hamdolsun c.tesi 3.tedaviye start verdim bu defa pgd yapılacak,belki bir kaç ay üstüste opu yapılabilir,sağlıklı embriyo bulunursa transferim olacak,çok uzun,çok meşakkatli ve çok masraflı,embriyo başına 1550tl,bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler,herkesten dua istiyorum sende et bana olur mu(adım çiğdem)sen de bebişimiz de Allaha emanet,öpüyorum ikinizi de

çok sağol demaydemay inan her gün öncelikle şükrediyor ve bu uğurda emek veren canlara dua ediyorumm...inşallah en kısa zaman da bol bol güzel haberler alırız burada....

Canim bi anda geliveriyo zaman bi de ikiz olunca senin biraz daha erken olur gibi geliyo bana ikiz anneleri topigine bakiyorumda arada 36 haftalik olunca anneler rahat bi nefes aliyo malum iki bebek biraz daha zor

evet canım ikizlerde doktorlar engeç 37 de alıyor...eltimin yengesi geçen hafta ikizlerini 29. haftada doğurdu tabi bende korktum çok erken...ama çok şükür iyiler şuan...artık bakalım hayırlısı kısmetimizde ne varsa çekeceğiz...hayırlısı allahtan..

iyiyim canım çok şükür,annen ve babana çokkkk geçmiş olsun,önce sağlık,Rabbim şifa versin tüm şifa bekleyenlere,tabikii herşey çokkkk güzel olacak,iyiyi çağıralım

sağol canım çok tşk ederim.

yok yok pozitifim sikinti yok rahat ol canım...

nelere katlandı bu yürek buna katlanır elbette diyoruz Allahım beterinden korusun diyoruz. can acıyor mu acıyor ama acıyınca düzeliyormu yok düzelmiyor....devam hayata tutunmaya....

Benim gözüm hepinizde hadi bakalım sırayla doğuma sırayla doğumaa

evet evet yakınız inşh tanışmata nasip olur hepinizle..ne güzel olur...
aysecikim mi acaba yaa bak o zamandan beri aklımda...

sağol canım da sen niye kayıyoyon yaaa aman dikkat..şurda perşembeye ne kaldı Allahım nazarlardan korusun.

iyiyim canım çok şükür,annen ve babana çokkkk geçmiş olsun,önce sağlık,Rabbim şifa versin tüm şifa bekleyenlere,tabikii herşey çokkkk güzel olacak,iyiyi çağıralım
Canım hayırlı olsun 3.tedavin....
inşh uzun bu süreç su aksın geçsin tez zamanda bebişli olsun...
çok sağol tşk ederim Allahım herkesin anne babasına sağlık versin.
benim çocuklarda onlar gibi oldu. düşüyo kalkıyorlar hasta oluyor işte.
atlatıcaz inşh..

haklısın canım ama emin ol rabbim yoluna koyar her şeyi niyet temiz olduktan sonra.....ki bundan daha temiz bir niyet bir düşünce olamaz...inşallah çok güzel günleriniz olacak...

inşallah bakalım bu sefer bizi ne bekliyor allah hayırlı etsin

canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun allah mükafatını vercek inşallah senin sınavın birazdaha zor

Amiin canim ne guzel dua ettin öyle bian gözümde canlandi o kat kat bacaklarRabbim yardimcin olsun canim sonu güzel olsunda her türlü zorluga dayaniyoruz Allah beterinden korusun. Etmezmiyim canim hep dua ediyorum isminle ederim bundan sonra daha faydalı olur inşallah. Sende Allaha emanet ol canim asla umidini kaybetme duadan vazgecme bigun olacak insallah

Geçmiş olsun canim Allah annene sifa versin umarım bisey olmamistir.aaa evet o bendim benim esime dedi ulun bey cok calisman lazim diye.subatta kese görmeye gitmistik benim ozaman üçüzdü bebeklerim o yüzden takildi esime bundan sonra isin zor diye. Ne güzel bak karsilasmisiz ama ben hatirlamiyorum o gunun heyecanindan sokundan sen unutmamissin

Canım sen ilk denemendemi hamile kaldın ? Bide sorun neydi

Evet ilk denememdi sperm sayimiz 5 milyonun altinda bi de bende polikistik over var ama o gebelige engel olacak derecede degil demişlerdi bilemiyorumki hic normal yolla.hamile.filan kalmamistim canim

canım çok geçmiş olsun Rabbim ailene acil şifalar sanada bu zorlu süreçte pozitif bi güç versin maşallah göstermiş oldugun olgunluk takdire şayan
senin sanırım ilk denemen olucak inşallah bir kerede bebisine kavusursun tatlım iyiki geldin topiğe Rabbim hepimizin yardımcısı olsun beni de hatırladin mi okuduklarından ?

Evet ilk denememdi sperm sayimiz 5 milyonun altinda bi de bende polikistik over var ama o gebelige engel olacak derecede degil demişlerdi bilemiyorumki hic normal yolla.hamile.filan kalmamistim canim

Bizdede sorun eşimde ama bizde sperm sayısı çok az o yüzden işlem günü riske etmemek için çıkanları dondurttuk kısmetse bu ay sonu onlarla deniycem .bende sorun yok gözüküyor ama ilk 2 kere denemede hamile kalamadım bu sefer uzun protokol olucak . Sende mutlu son yaklaşmışın ne mutlu sana ve eşine Allah babalı büyütsün şimdiden canım

Herseyguzelolcak Allah yardımcın olsun canım. Senin imtihanların daha da türlü türlüymüş. Annene babana Allah şifalar nasip etsin canım.

Ben sana daha önce de yazmıştım canım. 1550 gerçekten çok masraflı Allah yardımcınız olsun. Ama burada da vardı ismini hatırlamıyorum ama pgt yapılıp hamile olan. Bu topikte bu kadar eski olunca aklıma geliverdi. Hayırlı olsun tedavin.

Bizim sorunlarımız benzer canım. Korkutmak istemem ama işimiz zorrrrrrrrrrrrr.

Canım Allah sanada kolaylık versin tez zamanda senide yavruna kavuştursun bugün bende ulun beyle görüşmem vardı sana söylenen banda söyledi banda pgt yapılacakmış ve senin gîbi bir kaç kez opu banada yapılacakmış biliniyorum ne yapcam ve benim kromozom lardada sorun çıktı 9 kromozonun başı tersmiş ve bu pgt inin garantiside yok rabül alemin yardım etsin

iyi akşamlar kızlar
bazılarınız beni tanısada çoğunuz tanımaz.Hamile kaldıktan sonra her okuduğum olumsuzluk benimde başıma gelecek diye evham yapmaya başlayınca kk dan bi süre uzak kaldım.ama ara ara burayı okumadan da edemiyorum.insan merak ediyor nede olsa.
Demaycım ve Duygucum yeniden tedaviye başlıyorlarmış.Allah bahtlarını açık etsin.Bu defa sonu mutlu bitsin inşallah.Pilise ve ayşecikiminde doğumları yaklaşmıs maşallah.Neyse lafı uzatmayayım yazdıklarınızı okuyunca bende yazma ihtiyacı hissettim.
Burda olan tüm arkadaşlarım gibi bizde zor zamanlar geçirdik.Önce korunduk.korunmayı bıraktıktan 5,5 yıl sonra ilk kez hamile kalabildim.bu süreçte 3 kez yumurta takibi,4 rahim filmi,bir ameliyat geçirdim.aşılamaya hiç gerek yok dedi dr(tüpler tıkalı olduğundan) 5 kez tüp bebek denemesine başladık.2si iptal edildi.biri dondurulmuşlarla 3 transfer yapıldı.Şuan ikizlerime hamleyim şükürler olsun.
Diyeceğim şu belki benden çok daha kötüsünü çeken,çok daha uzun bekleyenler var ama hepimiz için çoook zor.Rabbim düşmanıma vermesin.Bunca tedavi koşturma yannda bide etraftakilerin lafı sözü...İnsan tükeniyor bazen.Ama umudu kaybetmemek lazım.İnanın en samimi şekilde tüm bekleyen arkadşlarıma dua ediyorum.Bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı,onlarada bu güzel duyguları en kısa zamanda tatmayı nasip etsin.
Eşler konusuna gelince bu yaşadıklarımız gerçekten sınav.Bizi birbirimize yaklaştırıyor,daha çok kenetlenmemizi,birbirimize olan sevgimizin artmasını sağlıyorsa ne mutlu bizlere.Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herşeyi o güzel gönlünüze göre versin inşallah

canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun allah mükafatını vercek inşallah senin sınavın birazdaha zor

Canım sağol...
Ben de buna inanıyorum.Ya da diyorum kibunları yaşıyorsam mutlaka bir sebebi var.
inşh şu torun bir an önce gelirde onların azcık havası değişir. dimi canım ya
hepimiz için inşh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…