Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ayyyyyyyyyyyyy yaşasın çoooooookkkkkkkkkkkk sevindim.

yaşasın

gördüm sizi.çokta net hatırlıyorum.Çok güzelsin canım buarada...

o kadar heyecanlamıştım ki...eşime bile söylemiştim hatta gördüğüm kişiyi kadınlar klübünde buldum diyorum...

yok artık diyor.

he vallaha buldum.

sen çok heyecanlaydın evet eşinde öyleydi nasıl olunmaz ki yaa...Yaşamasamda yaşayabilme ihtimallime karşılık anlıyorum.

hatta eşime ne dedim biliyorsun böyle böyle doktor yanımda söyledi.bende duydum yani..
yanlarına gidip sarılacaktım. eşime gene yok artıkdedi yaaa

Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin canım.
çok sevinmiştim ve seni burda bulduğuma gördğüme daha çok sevindim.

canım hatırlamam mı adın fahriye miydi yaa:18: bak bunu atıyor olabilirim

zongüldaktasın ordan gelip gittiğiniz biliyorum canımç

çok sağol canım ailem için dileklerin için.

inşh düzelcek herşey Rabbim verdiyse bir sebebi var diyorum.

evet canım benim ilk denemem olcak nasip olursa...

önceden gelip sizleri tanımak tanışmak istedim.iyikide gelmişim.tanıdık bile çıktı ayşecimi görmüşüm ben yaa

eylül hatta daha sonrasını bulabilir.annemin tedavisi devam ediyor.işten artık izin alamıyorum çok izin kullandım.

nasipse işten çıkıp olacak bu süreç öyle düşündük.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim.

hayırlı olsun canım inşh.
bizde de sorun aynı.bu sebeple varikosel ameliyatı bile olduk.
dilerim dondurulmuş pilise gibi olup yarasın sana

sağol canım çok teşekür ederim.
hani bazen çok karamsarlığa kapılınıyor yaa aslında ondan sürekli yazıyorum annem kanser babam hasta kendine zor bakıyor diye...umut olmak istiyorum.
sevinin annem iyi babam var kardeşlerim yanımda diye.

benden de kötüleri vardır mutlaka...ukalıkta yapmak istemem.Allah hepsine şifalar versin.

bende böyle bir ortamda çocuğa hazırlanıyorum.yani hayat türlü türlü ve zor.

ama hayat bu akıp gidiyorda.Allah bana verdiyse bize verdiyse birşeyi mutlaka bir sebebi var öyle deyip rahatlıyorum canım...

çok sağol desteğin için.
h

Allah kolaylık versin canım.Dilerim tez zamanda özümü bulsun şifa olsun.

canım ne güzel yazmışım su gibi okudum.
sende neler neler yaşamışsın...çok şükür senleler.Maşallah
Allahım sizi nazarlar korusun.
Sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim canim o senin güzel bakisin.ben hatirlamiyorum yaa saskinliktan agzimi toplamiyodum kulaklarima varmisti nerdeyse keske gelseydin sarilsaydik ulun beye sarilmamak icin zor tuttum kendimi sana sarilirdim bari amiin canim Allah siz tedavideki arkadaslarimada tez zamanda nasip etsin inşallah

Ben hatirladim seni canim ben yeniyken sen vardin burda.masallah bebislerine Allah sizi korusun.benim daha var doguma eylulun ilk haftasi nasipse 28.haftadayim henüz Allahim hayırlısıyla kucağımıza aldirsin insallah isteyen arkadaslarimada nasip etsin

he ya keşkem geleymişim
şöyle sarılaymışım.ya nasıl hatırlamazsın enaz 4 defa hayırlı olsun dedim.sen sürekli rabbim sanada versin dedin yaaa

sen veya başkasıda olsaydı benim hiç ömürde unutmayacağım bir andır o gerçekten.sahne çok canlı çok içten çok farklıydı.

o ana ortak olduğum için mutlu oldum gene..kendime habire pay çıkartıyorum...

artık Sakaryada devam ediyor dimi kontrollerin?

Canım sağol...
Ben de buna inanıyorum.Ya da diyorum kibunları yaşıyorsam mutlaka bir sebebi var.
inşh şu torun bir an önce gelirde onların azcık havası değişir. dimi canım ya
hepimiz için inşh.

Allahım inşallah torun sevgisi yaşatsın cektikleri sağlık sorunlarını unuttursun seninde acılarını dindirsin yez vakitte inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım inşallah torun sevgisi yaşatsın cektikleri sağlık sorunlarını unuttursun seninde acılarını dindirsin yez vakitte inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay Allah razı olsun sizlerden
nasıl güçlendim anlatamam kaç kişi güzel dileklerini iletti.

Kat ve kat kalbinizin güzelliği size dönsün.hepimiz güzel günler görelim

hayırlı olsun canım inşh.
bizde de sorun aynı.bu sebeple varikosel ameliyatı bile olduk.
dilerim dondurulmuş pilise gibi olup yarasın sana

Desene kader arkadaşıyız:)) inş dondurulmuş şans getirir çünkü 2 denememdede taze çıkanlar oldu birkaç tane öyle olduğu için dondurulmuşları çözmemiştij ama bunda çözücez galiba . Peki sizde varikosel ameliyatından sonra sayınızda değişim oldumu?

Canım ben bunada şükrediyorum çünkü benim eşimin ilk teşhisi azospermi idi. Şokk olmuştuk boşuna para harcamayın diyen bile oldu kahrolmuştum .artık tüp bebek araştırmaya başlamıştım Emre beyle tanıştık o son olarak bide burda test yapalım dedi bide ne görelim 2 tane sperm çıktı hamile kalmış kadar sevinmiştim sonra ilaçla biraz daha çoğaldı dondurttuk ama onlar kullanılmadı. Belki bu tedavimde kullanılacak ama Emre bey pek sıcak bakmıyor taze sperm daha iyi diyo ama ulun beyde dondurulanlar kaliteli ise farketmez taze spermle dedi valla opu günü testte sperm çıkmazsa mecbur onlar çözülecek . Ben umudumu kaybetmiyorum ya canım o ilk zamankardaki gibi karamsar değilim Allah isterse olur. En son Emre beyde bazı şeyler şans dedi sizden daha iyi durumdakiler hamile kalamıyor ama tese sperm bulduklarım hamile kalıyo o yüzden kesin bişey diyemiyorum dedi

ya işte o kısmı gene anne dönüyor yaa...

ben eşim varikosel ameliyatındayken annemin meme kanseri olduğunu öğrendim hatta annem bile bilmiyordu.

ben çıkan tahilileri hastane çıkan arkadaşa gönderdim o malesef annen kanser acil ameliyat olması dedi.

ne kadar samimi olsayda eşimin durumunu yani bu durumumuzu sadece anne ve babamıza söylediğimiz için kızın

haberi yoktu bana bu haberi verirken.

o günden sonra zaten öyle günler öyle buhranlar yaşadım anca kendime geliyorum.gene yazıcam ama okuyan arkadaşlardan af ola babamda çok rahatsız benim.annemden önce 1 sene o hastanede yattı herkes ölüsünü almamıza beklerken çok şükür babam kendi ihtiyacını karşılayıp ev içinde dolaşacak duruma geçti.

akibine eşime öğrendik akibine annem geldi...

eşimde yalnız gitmek istemedi.ben şu 2 senedir kullandığım izin haddi hesabı yok.senelik iznim yok artık..
yani bilmiyoruz ne oldu.

eşim nasıl olsatüp olacak boşver dedi.bence gitmeli ama beklemekten yana...kusura bakma uzun oldu.

Bide konustuk yani ay valla kusura bakma canim inan hic hatirlayamiyorum yaa.merkeze gidince herkese dik dik bakiyodum bide birilerini tanirmiyim diye
Gercekten cok güzel bi gündü bizim icin insallah sizede nasip olur o duyguyu yasamak. Evet sakaryada devam ediyorum kontrollere ilk 3ay ulun beye gittim

Anladım canım benim çok zor günler geçirmişsin inş hamilelik haberin tüm sıkıntılarını unutturur:))

Amin canim sagol yeterki sperm olsun canim sonmus da olsa nasip olduktan sonra rabbime gucluk mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…