- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Geçmiş olsun canim Allah annene sifa versin umarım bisey olmamistir.aaa evet o bendim benim esime dedi ulun bey cok calisman lazim diye.subatta kese görmeye gitmistik benim ozaman üçüzdü bebeklerim o yüzden takildi esime bundan sonra isin zor diye. Ne güzel bak karsilasmisiz ama ben hatirlamiyorum o gunun heyecanindan sokundan sen unutmamissin
canım çok geçmiş olsun Rabbim ailene acil şifalar sanada bu zorlu süreçte pozitif bi güç versin maşallah göstermiş oldugun olgunluk takdire şayan
senin sanırım ilk denemen olucak inşallah bir kerede bebisine kavusursun tatlım iyiki geldin topiğe Rabbim hepimizin yardımcısı olsun beni de hatırladin mi okuduklarından ?
Bizdede sorun eşimde ama bizde sperm sayısı çok az o yüzden işlem günü riske etmemek için çıkanları dondurttuk kısmetse bu ay sonu onlarla deniycem .bende sorun yok gözüküyor ama ilk 2 kere denemede hamile kalamadım bu sefer uzun protokol olucak . Sende mutlu son yaklaşmışın ne mutlu sana ve eşine Allah babalı büyütsün şimdiden canım
Herseyguzelolcak Allah yardımcın olsun canım. Senin imtihanların daha da türlü türlüymüş. Annene babana Allah şifalar nasip etsin canım.
Ben sana daha önce de yazmıştım canım. 1550 gerçekten çok masraflı Allah yardımcınız olsun. Ama burada da vardı ismini hatırlamıyorum ama pgt yapılıp hamile olan. Bu topikte bu kadar eski olunca aklıma geliverdi. Hayırlı olsun tedavin.
Bizim sorunlarımız benzer canım. Korkutmak istemem ama işimiz zorrrrrrrrrrrrr.
Canım Allah sanada kolaylık versin tez zamanda senide yavruna kavuştursun bugün bende ulun beyle görüşmem vardı sana söylenen banda söyledi banda pgt yapılacakmış ve senin gîbi bir kaç kez opu banada yapılacakmış biliniyorum ne yapcam ve benim kromozom lardada sorun çıktı 9 kromozonun başı tersmiş ve bu pgt inin garantiside yok rabül alemin yardım etsin
iyi akşamlar kızlar
bazılarınız beni tanısada çoğunuz tanımaz.Hamile kaldıktan sonra her okuduğum olumsuzluk benimde başıma gelecek diye evham yapmaya başlayınca kk dan bi süre uzak kaldım.ama ara ara burayı okumadan da edemiyorum.insan merak ediyor nede olsa.
Demaycım ve Duygucum yeniden tedaviye başlıyorlarmış.Allah bahtlarını açık etsin.Bu defa sonu mutlu bitsin inşallah.Pilise ve ayşecikiminde doğumları yaklaşmıs maşallah.Neyse lafı uzatmayayım yazdıklarınızı okuyunca bende yazma ihtiyacı hissettim.
Burda olan tüm arkadaşlarım gibi bizde zor zamanlar geçirdik.Önce korunduk.korunmayı bıraktıktan 5,5 yıl sonra ilk kez hamile kalabildim.bu süreçte 3 kez yumurta takibi,4 rahim filmi,bir ameliyat geçirdim.aşılamaya hiç gerek yok dedi dr(tüpler tıkalı olduğundan) 5 kez tüp bebek denemesine başladık.2si iptal edildi.biri dondurulmuşlarla 3 transfer yapıldı.Şuan ikizlerime hamleyim şükürler olsun.
Diyeceğim şu belki benden çok daha kötüsünü çeken,çok daha uzun bekleyenler var ama hepimiz için çoook zor.Rabbim düşmanıma vermesin.Bunca tedavi koşturma yannda bide etraftakilerin lafı sözü...İnsan tükeniyor bazen.Ama umudu kaybetmemek lazım.İnanın en samimi şekilde tüm bekleyen arkadşlarıma dua ediyorum.Bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı,onlarada bu güzel duyguları en kısa zamanda tatmayı nasip etsin.
Eşler konusuna gelince bu yaşadıklarımız gerçekten sınav.Bizi birbirimize yaklaştırıyor,daha çok kenetlenmemizi,birbirimize olan sevgimizin artmasını sağlıyorsa ne mutlu bizlere.Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herşeyi o güzel gönlünüze göre versin inşallah
ayyyyyyyyyyyyy yaşasın çoooooookkkkkkkkkkkk sevindim.
yaşasın
gördüm sizi.çokta net hatırlıyorum.Çok güzelsin canım buarada...
o kadar heyecanlamıştım ki...eşime bile söylemiştim hatta gördüğüm kişiyi kadınlar klübünde buldum diyorum...
yok artık diyor.
he vallaha buldum.
sen çok heyecanlaydın evet eşinde öyleydi nasıl olunmaz ki yaa...Yaşamasamda yaşayabilme ihtimallime karşılık anlıyorum.
hatta eşime ne dedim biliyorsun böyle böyle doktor yanımda söyledi.bende duydum yani..
yanlarına gidip sarılacaktım. eşime gene yok artıkdedi yaaa
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin canım.
çok sevinmiştim ve seni burda bulduğuma gördğüme daha çok sevindim.
Ben hatirladim seni canim ben yeniyken sen vardin burda.masallah bebislerineiyi akşamlar kızlar
bazılarınız beni tanısada çoğunuz tanımaz.Hamile kaldıktan sonra her okuduğum olumsuzluk benimde başıma gelecek diye evham yapmaya başlayınca kk dan bi süre uzak kaldım.ama ara ara burayı okumadan da edemiyorum.insan merak ediyor nede olsa.
Demaycım ve Duygucum yeniden tedaviye başlıyorlarmış.Allah bahtlarını açık etsin.Bu defa sonu mutlu bitsin inşallah.Pilise ve ayşecikiminde doğumları yaklaşmıs maşallah.Neyse lafı uzatmayayım yazdıklarınızı okuyunca bende yazma ihtiyacı hissettim.
Burda olan tüm arkadaşlarım gibi bizde zor zamanlar geçirdik.Önce korunduk.korunmayı bıraktıktan 5,5 yıl sonra ilk kez hamile kalabildim.bu süreçte 3 kez yumurta takibi,4 rahim filmi,bir ameliyat geçirdim.aşılamaya hiç gerek yok dedi dr(tüpler tıkalı olduğundan) 5 kez tüp bebek denemesine başladık.2si iptal edildi.biri dondurulmuşlarla 3 transfer yapıldı.Şuan ikizlerime hamleyim şükürler olsun.
Diyeceğim şu belki benden çok daha kötüsünü çeken,çok daha uzun bekleyenler var ama hepimiz için çoook zor.Rabbim düşmanıma vermesin.Bunca tedavi koşturma yannda bide etraftakilerin lafı sözü...İnsan tükeniyor bazen.Ama umudu kaybetmemek lazım.İnanın en samimi şekilde tüm bekleyen arkadşlarıma dua ediyorum.Bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı,onlarada bu güzel duyguları en kısa zamanda tatmayı nasip etsin.
Eşler konusuna gelince bu yaşadıklarımız gerçekten sınav.Bizi birbirimize yaklaştırıyor,daha çok kenetlenmemizi,birbirimize olan sevgimizin artmasını sağlıyorsa ne mutlu bizlere.Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herşeyi o güzel gönlünüze göre versin inşallah
Allah kolaylık versin canım.Dilerim tez zamanda özümü bulsun şifa olsun.
Teşekkür ederim canim o senin güzel bakisin.ben hatirlamiyorum yaa saskinliktan agzimi toplamiyodum kulaklarima varmisti nerdeysekeske gelseydin sarilsaydik ulun beye sarilmamak icin zor tuttum kendimi sana sarilirdim bari amiin canim Allah siz tedavideki arkadaslarimada tez zamanda nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun rabim ailenizede şafi ismiyle şifa nasip etsin seninde yavrun olsun inşallah annende onunla zamanını geçirsin allahım bütün dileklerini kabül etsin
Canım sağol...
Ben de buna inanıyorum.Ya da diyorum kibunları yaşıyorsam mutlaka bir sebebi var.
inşh şu torun bir an önce gelirde onların azcık havası değişir. dimi canım ya
hepimiz için inşh.
Allahım inşallah torun sevgisi yaşatsın cektikleri sağlık sorunlarını unuttursun seninde acılarını dindirsin yez vakitte inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım inşh.
bizde de sorun aynı.bu sebeple varikosel ameliyatı bile olduk.
dilerim dondurulmuş pilise gibi olup yarasın sana
Herseyguzelolcak Allah yardımcın olsun canım. Senin imtihanların daha da türlü türlüymüş. Annene babana Allah şifalar nasip etsin canım.
Ben sana daha önce de yazmıştım canım. 1550 gerçekten çok masraflı Allah yardımcınız olsun. Ama burada da vardı ismini hatırlamıyorum ama pgt yapılıp hamile olan. Bu topikte bu kadar eski olunca aklıma geliverdi. Hayırlı olsun tedavin.
Bizim sorunlarımız benzer canım. Korkutmak istemem ama işimiz zorrrrrrrrrrrrr.
Desene kader arkadaşıyız:)) inş dondurulmuş şans getirir çünkü 2 denememdede taze çıkanlar oldu birkaç tane öyle olduğu için dondurulmuşları çözmemiştij ama bunda çözücez galiba . Peki sizde varikosel ameliyatından sonra sayınızda değişim oldumu?
Bide konustuk yani ay valla kusura bakma canim inan hic hatirlayamiyorum yaa.merkeze gidince herkese dik dik bakiyodum bide birilerini tanirmiyim diyehe ya keşkem geleymişim
şöyle sarılaymışım.ya nasıl hatırlamazsın enaz 4 defa hayırlı olsun dedim.sen sürekli rabbim sanada versin dedin yaaa
sen veya başkasıda olsaydı benim hiç ömürde unutmayacağım bir andır o gerçekten.sahne çok canlı çok içten çok farklıydı.
o ana ortak olduğum için mutlu oldum gene..kendime habire pay çıkartıyorum...
artık Sakaryada devam ediyor dimi kontrollerin?
ya işte o kısmı gene anne dönüyor yaa...
ben eşim varikosel ameliyatındayken annemin meme kanseri olduğunu öğrendim hatta annem bile bilmiyordu.
ben çıkan tahilileri hastane çıkan arkadaşa gönderdim o malesef annen kanser acil ameliyat olması dedi.
ne kadar samimi olsayda eşimin durumunu yani bu durumumuzu sadece anne ve babamıza söylediğimiz için kızın
haberi yoktu bana bu haberi verirken.
o günden sonra zaten öyle günler öyle buhranlar yaşadım anca kendime geliyorum.gene yazıcam ama okuyan arkadaşlardan af ola babamda çok rahatsız benim.annemden önce 1 sene o hastanede yattı herkes ölüsünü almamıza beklerken çok şükür babam kendi ihtiyacını karşılayıp ev içinde dolaşacak duruma geçti.
akibine eşime öğrendik akibine annem geldi...
eşimde yalnız gitmek istemedi.ben şu 2 senedir kullandığım izin haddi hesabı yok.senelik iznim yok artık..
yani bilmiyoruz ne oldu.
eşim nasıl olsatüp olacak boşver dedi.bence gitmeli ama beklemekten yana...kusura bakma uzun oldu.
iyi akşamlar kızlar
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YA ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SANADA SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI KOKUSUNU İİÇİNE CEKMEYİ NASİP ETSİN İNŞ.BEN AĞUSTOSTA BAŞLICAM BÜYÜK İHTİMAL AMA İNŞALAH GEREK KALMAZDA KENDİSİ GELİR :)
Bizdede sorun eşimde ama bizde sperm sayısı çok az o yüzden işlem günü riske etmemek için çıkanları dondurttuk kısmetse bu ay sonu onlarla deniycem .bende sorun yok gözüküyor ama ilk 2 kere denemede hamile kalamadım bu sefer uzun protokol olucak . Sende mutlu son yaklaşmışın ne mutlu sana ve eşine Allah babalı büyütsün şimdiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?