iyi akşamlar kızlar
bazılarınız beni tanısada çoğunuz tanımaz.hamile kaldıktan sonra her okuduğum olumsuzluk benimde başıma gelecek diye evham yapmaya başlayınca kk dan bi süre uzak kaldım.ama ara ara burayı okumadan da edemiyorum.insan merak ediyor nede olsa.
Demaycım ve duygucum yeniden tedaviye başlıyorlarmış.allah bahtlarını açık etsin.bu defa sonu mutlu bitsin inşallah.pilise ve ayşecikiminde doğumları yaklaşmıs maşallah.neyse lafı uzatmayayım yazdıklarınızı okuyunca bende yazma ihtiyacı hissettim.
Burda olan tüm arkadaşlarım gibi bizde zor zamanlar geçirdik.önce korunduk.korunmayı bıraktıktan 5,5 yıl sonra ilk kez hamile kalabildim.bu süreçte 3 kez yumurta takibi,4 rahim filmi,bir ameliyat geçirdim.aşılamaya hiç gerek yok dedi dr(tüpler tıkalı olduğundan) 5 kez tüp bebek denemesine başladık.2si iptal edildi.biri dondurulmuşlarla 3 transfer yapıldı.şuan ikizlerime hamleyim şükürler olsun.
Diyeceğim şu belki benden çok daha kötüsünü çeken,çok daha uzun bekleyenler var ama hepimiz için çoook zor.rabbim düşmanıma vermesin.bunca tedavi koşturma yannda bide etraftakilerin lafı sözü...insan tükeniyor bazen.ama umudu kaybetmemek lazım.inanın en samimi şekilde tüm bekleyen arkadşlarıma dua ediyorum.bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı,onlarada bu güzel duyguları en kısa zamanda tatmayı nasip etsin.
Eşler konusuna gelince bu yaşadıklarımız gerçekten sınav.bizi birbirimize yaklaştırıyor,daha çok kenetlenmemizi,birbirimize olan sevgimizin artmasını sağlıyorsa ne mutlu bizlere.rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herşeyi o güzel gönlünüze göre versin inşallah
ne güzel karşılaşmışsınız ben tedavi görürken arkadaşlardan hiçbiri denk gelmedi bana zaten şimdi karşılarmak mümkün değil ://ayyyyyyyyyyyyy yaşasın çoooooookkkkkkkkkkkk sevindim.
Yaşasın
Gördüm sizi.çokta net hatırlıyorum.çok güzelsin canım buarada...
O kadar heyecanlamıştım ki...eşime bile söylemiştim hatta gördüğüm kişiyi kadınlar klübünde buldum diyorum...
Yok artık diyor.
He vallaha buldum.
Sen çok heyecanlaydın evet eşinde öyleydi nasıl olunmaz ki yaa...yaşamasamda yaşayabilme ihtimallime karşılık anlıyorum.
Hatta eşime ne dedim biliyorsun böyle böyle doktor yanımda söyledi.bende duydum yani..
Yanlarına gidip sarılacaktım. Eşime gene yok artıkdedi yaaa
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin canım.
çok sevinmiştim ve seni burda bulduğuma gördğüme daha çok sevindim.
gunaydin kizlaar
ben bugun camasira verecem kendime evin isi bitsin istiyorum bi de o takilmasin aklima
bu arada bizde opu gunu cupcakelove ile.karsilasmistik ben o oldugunu bile tahmin ettim ama bisey diyemedim bi de degilse diye zaten narkozu almisiz kafa bi milyon cit cit cubuk yiyodum)
bi de hic unutmuyorum 3 yaslarinda bi kiz cocugu o da tup bebekmis annesi ikinciye tup bebek.yapiyo o kizin annesine olan sevgisini merhametini gormeliydiniz anne geldi opudan tabi yeni ayiliyo annem annem diyop duruyodu esim bile.cok zaman soyledi acaba onlarin ne oldu ki diye
bi de hemsireler ulun beyin hastalarindan birinden sarma istiyolardi ulun bey cok sever filan diye ne gulmustuk hey gidi gunler :)
canım kendini çok yorma şurda iki gün kalmış otur biraz dinlen...çamaşırı takma kafana yaaa
bende bastan hep oyle diyodum ama oyle olmuyo yaa ne bileyim aman utum kalmasin aman kirli camasir kalmasin temizlik birini buldum ona yaptirdim ama yetismeyen bi kac sey var ablam gelecek.yarin yapamazsam ona yaptircam
öle yap canım kendini yorma vücudun ne kadar dinlenmiş olursa o kadar iyi...tam narkoz mu olacak yoksa yarım mı canım merak ediyorum seni valla...
genel anestezi yapilmicak canim belden uyusturulacak spinal anestezi daha kolay diyolar ama bilmiyorum valla bende merak ediyorum :)
Genel anestezi yapilmicak canim belden uyusturulacak spinal anestezi daha kolay diyolar ama bilmiyorum valla bende merak ediyorum :)
Bende bastan hep oyle diyodum ama oyle olmuyo yaa ne bileyim aman utum kalmasin aman kirli camasir kalmasin temizlik birini buldum ona yaptirdim ama yetismeyen bi kac sey var ablam gelecek.yarin yapamazsam ona yaptircam
Gunaydin kizlaar
Ben bugun camasira verecem kendime evin isi bitsin istiyorum bi de o takilmasin aklima
Bu arada bizde opu gunu cupcakelove ile.karsilasmistik ben o oldugunu bile tahmin ettim ama bisey diyemedim bi de degilse diye zaten narkozu almisiz kafa bi milyon cit cit cubuk yiyodum)
Bi de hic unutmuyorum 3 yaslarinda bi kiz cocugu o da tup bebekmis annesi ikinciye tup bebek.yapiyo o kizin annesine olan sevgisini merhametini gormeliydiniz anne geldi opudan tabi yeni ayiliyo annem annem diyop duruyodu esim bile.cok zaman soyledi acaba onlarin ne oldu ki diye
Bi de hemsireler ulun beyin hastalarindan birinden sarma istiyolardi ulun bey cok sever filan diye ne gulmustuk hey gidi gunler :)
Merhaba cnm maaşallah sende sonuna gelmişsin 2 gün sonra alıcaksın bebişini kucağına inşallah..
Rabbim hayırlı kolay bi doğum nasip etsin sonrasındada inşallah çabucak toparlanırsın bebişini sağ sağlimkucağına alırsın inş.
bende epidural sezeryan oldumm ..gayette kolay oldu doğum, biraz tabi cesaretli olmak lazım sonrası çok kolay oluyo sezeryan sonrası çok ağrımda olmadı..hem bebişimi orda hemen gördümm ilk ağlamasını duydum yanağııma koydular ben zaten sadace bebeğimi görmek için epidural istedim çok şükür herşey iyi oldu.
inşallah sende ağrısız sızısız atlatırsın....
ben 6 ay olucak doğum yapalım bi sıkıntı yaşamadım ...
Merhaba canım. Öncelikle hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini inşallah. Ama belden uyuşturularak olma derim çünkü iki tanıdığım öyle oldu daha sonra bacak ağrısından duramadılar. Görümcem yeni doğum yaptı o da bu olaylardan dolayı tam anestezi ile yaptı doğumu. Iyi araştır canım sonrasında sıkıntı yaşama. Hayırlı doğumların olsun canım. Allah yardımcın olsun.
Kızlar ölüyorum ağrıdan... Rahim filmi çektirdim, hiç bu kadar ağrıyacağını düşünmemiştim. Allah'ım bu uğurda savaşan herkese sabır ver Yarabbim.
onun daha kolay ve daha az riskli olduğu söyleniyor yengem temmuzun ilk haftası doğum yapacak abimin eşi o da öle olacak amaeliyatı daha rahat olduğunu söylüyor...2 çocuğu var bu da 3. Birincisi genel anestezi olmuştu 2ç spinal oldu spinal çok daha rahatmış...hadi hayırlısı canım sen bir süre yazamazsın sebi merak edecez ama sabrederiz....
Canim cok gecmis olsun hem sana hem goruncene ben doktorumun operatorlugune cok guveniyorum belki sorun yasamasinin nedeni doktordan kaynaklidir gorumcenin hakkimizda hayirlisi artik
Rahim filmi bende cektirdim ama agrim olmamisti insallah cabuk gecer[/QUOTE
Haklısın canım doktora bağlı herşey. Inşallah hayırlısı olur senin için. Benim de ağrım biraz azaldı. Ama ilaç verirken ölüyorum sandım. Rabbim mükafatını verecek inşallah.
Selam kizlar..
Pilise canim, insallah rahat bir dogum olur evladini kucagina almana cook az kalmis, Allah bize de nasip eder insallah. Masallah sana ve bebisine
Ben dun opu oldum, ulun bey 13 yumurtami almis, emanet ettim geldim. Bugun de kasik agrim devam ediyor ama sadece 2 damla kanamam oldu. Simdi merkezden dollenme haberleri bekliyorum, kac gibi ariyorlar acaba, sizlere hangi saatte haber geldi? Heyecanliyim telefon hep elimde
Bu siralar kimler tedavi surecindeler? Ben her gidisimde etrafima bakiyorum, kimin elinde telefon goruyorsam, hah kadinlar kulubu uyesi mi acaba diyorum
Herseyguzelolcak arkadasim, seni cok iyi anliyorum..ben gecen ay tedaviye baslayacaktim, yolculugumdan bir gun once babam kalp krizi gecirdi..eczaneye gitmisti, gecikince cebinden aradik acil servis doktoru cevap verdi..omrumden omur gitti...ilk once koma, sonra yogun bakim, sonra hafiza kaybi, sonra kalp ameliyati...simdi cok sukur evde, disariya cikiyor yuruyor...ben de geldim tedavime basladim bir ay gecikmeyle, cok sukur hersey yoluna girdi. Inaniyorum senin baban da annende cok iyi olacaklar, yaninda olacaklar ve evlatina kavusmanin kismetine sevinecekler. Senin kalbin cok guzel, Allah sana da nasip eder insallah. Dualarim seninle.
Selam kizlar..
Pilise canim, insallah rahat bir dogum olur evladini kucagina almana cook az kalmis, Allah bize de nasip eder insallah. Masallah sana ve bebisine
Ben dun opu oldum, ulun bey 13 yumurtami almis, emanet ettim geldim. Bugun de kasik agrim devam ediyor ama sadece 2 damla kanamam oldu. Simdi merkezden dollenme haberleri bekliyorum, kac gibi ariyorlar acaba, sizlere hangi saatte haber geldi? Heyecanliyim telefon hep elimde
Bu siralar kimler tedavi surecindeler? Ben her gidisimde etrafima bakiyorum, kimin elinde telefon goruyorsam, hah kadinlar kulubu uyesi mi acaba diyorum
Herseyguzelolcak arkadasim, seni cok iyi anliyorum..ben gecen ay tedaviye baslayacaktim, yolculugumdan bir gun once babam kalp krizi gecirdi..eczaneye gitmisti, gecikince cebinden aradik acil servis doktoru cevap verdi..omrumden omur gitti...ilk once koma, sonra yogun bakim, sonra hafiza kaybi, sonra kalp ameliyati...simdi cok sukur evde, disariya cikiyor yuruyor...ben de geldim tedavime basladim bir ay gecikmeyle, cok sukur hersey yoluna girdi. Inaniyorum senin baban da annende cok iyi olacaklar, yaninda olacaklar ve evlatina kavusmanin kismetine sevinecekler. Senin kalbin cok guzel, Allah sana da nasip eder insallah. Dualarim seninle.
Canım tedavin hayırlı olsun güzel haberler alırsın inş. Ben önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse. Saat 12.00 gibi arıyorlardı canım beni diğer tedavilerimde öyle armamışlardı .haber alınca bizede yaz:))
canlarim, aradilar sonunda13 yumostan 9u olgunmus islem yapilmis, 6si dollenmis
Bakalim transfer ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?