Canlarim, aradilar sonunda13 yumostan 9u olgunmus islem yapilmis, 6si dollenmis
Bakalim transfer ne zaman olacak
Masallah canim cok guzel bence 5. Gunu beklerler hadi hayirlisiCanlarim, aradilar sonunda13 yumostan 9u olgunmus islem yapilmis, 6si dollenmis
Canım ben bunada şükrediyorum çünkü benim eşimin ilk teşhisi azospermi idi. Şokk olmuştuk boşuna para harcamayın diyen bile oldu kahrolmuştum .artık tüp bebek araştırmaya başlamıştım Emre beyle tanıştık o son olarak bide burda test yapalım dedi bide ne görelim 2 tane sperm çıktı hamile kalmış kadar sevinmiştim sonra ilaçla biraz daha çoğaldı dondurttuk ama onlar kullanılmadı. Belki bu tedavimde kullanılacak ama Emre bey pek sıcak bakmıyor taze sperm daha iyi diyo ama ulun beyde dondurulanlar kaliteli ise farketmez taze spermle dedi valla opu günü testte sperm çıkmazsa mecbur onlar çözülecek . Ben umudumu kaybetmiyorum ya canım o ilk zamankardaki gibi karamsar değilim Allah isterse olur. En son Emre beyde bazı şeyler şans dedi sizden daha iyi durumdakiler hamile kalamıyor ama tese sperm bulduklarım hamile kalıyo o yüzden kesin bişey diyemiyorum dedi
Bide konustuk yani ay valla kusura bakma canim inan hic hatirlayamiyorum yaa.merkeze gidince herkese dik dik bakiyodum bide birilerini tanirmiyim diye
Gercekten cok güzel bi gündü bizim icin insallah sizede nasip olur o duyguyu yasamak. Evet sakaryada devam ediyorum kontrollere ilk 3ay ulun beye gittim
Gunaydin kizlaar
Ben bugun camasira verecem kendime evin isi bitsin istiyorum bi de o takilmasin aklima
Bu arada bizde opu gunu cupcakelove ile.karsilasmistik ben o oldugunu bile tahmin ettim ama bisey diyemedim bi de degilse diye zaten narkozu almisiz kafa bi milyon cit cit cubuk yiyodum)
Bi de hic unutmuyorum 3 yaslarinda bi kiz cocugu o da tup bebekmis annesi ikinciye tup bebek.yapiyo o kizin annesine olan sevgisini merhametini gormeliydiniz anne geldi opudan tabi yeni ayiliyo annem annem diyop duruyodu esim bile.cok zaman soyledi acaba onlarin ne oldu ki diye
Bi de hemsireler ulun beyin hastalarindan birinden sarma istiyolardi ulun bey cok sever filan diye ne gulmustuk hey gidi gunler :)
ne güzel karşılaşmışsınız ben tedavi görürken arkadaşlardan hiçbiri denk gelmedi bana zaten şimdi karşılarmak mümkün değil ://
Kızlar ölüyorum ağrıdan... Rahim filmi çektirdim, hiç bu kadar ağrıyacağını düşünmemiştim. Allah'ım bu uğurda savaşan herkese sabır ver Yarabbim.
Selam kizlar..
Pilise canim, insallah rahat bir dogum olur evladini kucagina almana cook az kalmis, Allah bize de nasip eder insallah. Masallah sana ve bebisine
Ben dun opu oldum, ulun bey 13 yumurtami almis, emanet ettim geldim. Bugun de kasik agrim devam ediyor ama sadece 2 damla kanamam oldu. Simdi merkezden dollenme haberleri bekliyorum, kac gibi ariyorlar acaba, sizlere hangi saatte haber geldi? Heyecanliyim telefon hep elimde
Bu siralar kimler tedavi surecindeler? Ben her gidisimde etrafima bakiyorum, kimin elinde telefon goruyorsam, hah kadinlar kulubu uyesi mi acaba diyorum
Herseyguzelolcak arkadasim, seni cok iyi anliyorum..ben gecen ay tedaviye baslayacaktim, yolculugumdan bir gun once babam kalp krizi gecirdi..eczaneye gitmisti, gecikince cebinden aradik acil servis doktoru cevap verdi..omrumden omur gitti...ilk once koma, sonra yogun bakim, sonra hafiza kaybi, sonra kalp ameliyati...simdi cok sukur evde, disariya cikiyor yuruyor...ben de geldim tedavime basladim bir ay gecikmeyle, cok sukur hersey yoluna girdi. Inaniyorum senin baban da annende cok iyi olacaklar, yaninda olacaklar ve evlatina kavusmanin kismetine sevinecekler. Senin kalbin cok guzel, Allah sana da nasip eder insallah. Dualarim seninle.
oy maşallah ben okuyana kadar oooooCanlarim, aradilar sonunda13 yumostan 9u olgunmus islem yapilmis, 6si dollenmis
tam dicektim beni ikide aradılar die sen aradılar yazmışın allah hayırlı etsin inşallah hadi bu son olsun bebişlerin senle olsun darısı başıma
oy maşallah ben okuyana kadar oooooOlanlar olmuş.çok şükür....
Duygum darısı başına başımıza canım...
inşallah ya cok tuhaf hislerdeyim yine olmıcak gibi geliyo
ooooooo
Daha baştan böyle başlanmaz ki.
Kızma bana ama böyle başlayacaksan başla tedavine azcık kendi topla pozitiflik yükle başla canım...
Baştan olmayacak ne demek yaa...
insan bu konuda cok aciz ya sanki alıştım bu duruma ondan olabilirmi tam olcak olumlu diyorum snra negatif sonuç aklıma gelıo o süreç beklemek falan tekrar sıkntıya düşüyorum
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun dilerim telefon bir an önce gelmiştir.Ve çok güzel haberler alırsın.
Keşke tedaviye bir arkadaşımla birlikte olabilsyedim burdan olan.
inşh sen al bebişini tecrübelerini yaz bizlerde arkadan gelelim sana soralım herşeyi.
Sizlerede çok gelmiş geçmiş olsun canım.Yazdıklarını okuyunca acil yoğun bakım bekleyiş hasta refaketçi kalmak..zor geceler hepsi geçti gözümün önünden azcık sulandı gözlerim ama geçti..Allahım kimseye yaşatmasın çok şükür bugünlerimize..ne güzel gelmişin tedavini oluyorsunAllahım hayırlı sonuçlarla bebişle babacığına gitmeni nasip etsin... güzel dileklerin duaların çok sağol kat kat sana dönsün canım düşüncelerin bu pozitifliğin... bu arada seni kaçırmışım nerden geldin canım ?
Canım çok güzel bi haber bu maşallah . Bu kaçıncı denemen canım kaç embryo transfer edilecek ?
Inhallah hepimize saglikli evlatlar nasip olur canim. Ben cok konuskan degilim ama hep takip ediyorum sizleri. Yurtdisindan geldim, yabanciyim ben, o yuzden kismetse 2 embriyo transfer ederler, Ulun bey oyle demisti...bugun de progestan ignesine basladim, kasiklarimda hala biraz agrim var, aksama da jeli uygulayacagim o yuzden yurumem gerekecek. Tabii canim, istedigin zaman sor aklina takilanlari, yardimci olabilirsem cok multu olurum. Hayirli haberlerle yazisiriz insallah...
canım haklısın...belkide ne yaşadın ki diyeceksin ben hiç yaşamadım...
Ama zaten olmayacakla başlamanında bir anlamı yok gibi..
çünkü bu nasip işi ya olacak ya da olmayacak....
Herşeye olduğu gibi olma ihtimali olmama ihtimali...
Evlilik gibi....keza eşlerimiz yanlış insanlarda olabilirdi...
Daha birçok şeye benzetilebilir...
Sonucu ağır zor katlanması ağır olsada....
Her iki sonuç da alıştıracağız kendimizi buraya gelicez güçlenicez gene...
saol canım Allah razı olsun,Allah onları başımızdan eksik etmesin,ellerinden öpüyorum annenin de babanın dasağol canım çok tşk ederim.
yok yok pozitifim sikinti yok rahat ol canım...
nelere katlandı bu yürek buna katlanır elbette diyoruz Allahım beterinden korusun diyoruz.can acıyor mu acıyor ama acıyınca düzeliyormu yok düzelmiyor....devam hayata tutunmaya....
Benim gözüm hepinizde hadi bakalım sırayla doğuma sırayla doğumaa
evet evet yakınız inşh tanışmata nasip olur hepinizle..ne güzel olur...
aysecikim mi acaba yaabak o zamandan beri aklımda...
sağol canım da sen niye kayıyoyon yaaaaman dikkat..şurda perşembeye ne kaldı Allahım nazarlardan korusun.
Canım hayırlı olsun 3.tedavin....
inşh uzun bu süreç su aksın geçsin tez zamanda bebişli olsun...
çok sağol tşk ederim Allahım herkesin anne babasına sağlık versin.
benim çocuklarda onlar gibi oldu.düşüyo kalkıyorlar hasta oluyor işte.
atlatıcaz inşh..
bu gün gözünde canlanıyo bi de kucağına alacağın anı düşünnnnAmiin canim ne guzel dua ettin öyle bian gözümde canlandi o kat kat bacaklarRabbim yardimcin olsun canim sonu güzel olsunda her türlü zorluga dayaniyoruz Allah beterinden korusun. Etmezmiyim canim hep dua ediyorum isminle ederim bundan sonra daha faydalı olur inşallah. Sende Allaha emanet ol canim asla umidini kaybetme duadan vazgecme bigun olacak insallah
hayırlısı olsun ya bakalım agustosta görcez :)
saol canım Allah razı olsun,Allah onları başımızdan eksik etmesin,ellerinden öpüyorum annenin de babanın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?