Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

senle çok benziyoruz canım bizimde aynıydı biliyormusun azospermiydi eşim. 5 ay Kocaelide yanlış tedaviler ilaçlar Eşim dediki boğulcaksan büyük denizde boğul araştırdı Emre bey i buldu ben buraya gidicem dedim.Kocaelide bizi direkt tete ameliyatına alacaklardı.çok şükür ki Emre bey i bulduk.

o ilk günkü test sonucu var ya nasıl bekledik anlatamam.Emre Bey teste bakıyor bize bakıyor...bizde de sperm buldular ilk proexd plusla çoğalttı az klomen verdi.3milyona çıktı.
Siz azospermi diye geldiniz dimi aradı labratuvarı bir daha sordu.
varikosel var dedi ameliyat edelim daha iyi olur dedi...sonrasını biliyorusun işte canım.

canım çok heyecanlıydın ne demek ya şaka yaptım ben sadece.
amin inşh bizde nasip olur.Sağlıcakla kucağına al inşh.

Kolay gelsin canım ama yorma kendini .. Heyecan var mı Heyecan

gerçi kendi başımıza gelse bizde yaparızda karşı tarafa söylemek daha kolay ama banyolara dikkat et ha kayma falan Allah korusun insan iş güç kalmasın istiyor gelince tek onla ilgilen inşh.

Evet yaa pilise insanın aklına kazınıyor o sahne dimi bak sende o kızda kalmışın ben buldum ayşecinimi yaa
eşimin yok artık demesini duymanızı isterdim çok güldüm

ne güzel karşılaşmışsınız ben tedavi görürken arkadaşlardan hiçbiri denk gelmedi bana zaten şimdi karşılarmak mümkün değil ://

Öyle deme ne zaman ne olacağı belli olmaz belki karşılarız...Nasılsın canım bu arada bebekler nasıl?

Sakarya Kocaeli yakın olsada aynı zamanda orda olmak bir mucize ve doktor bunu arada söyledi oda da değil yoksa nerde duyucam onalrı görücem ki...

Belkide karşılacağız.İnşh da karşılarız.

Kızlar ölüyorum ağrıdan... Rahim filmi çektirdim, hiç bu kadar ağrıyacağını düşünmemiştim. Allah'ım bu uğurda savaşan herkese sabır ver Yarabbim.

canım geçmiş olsun bende çektirdim ama hiç böyle ağırmadı neden acaba?
nerde çektirdin hala devem ediyormu canım?

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun dilerim telefon bir an önce gelmiştir.Ve çok güzel haberler alırsın.
Keşke tedaviye bir arkadaşımla birlikte olabilsyedim burdan olan.
inşh sen al bebişini tecrübelerini yaz bizlerde arkadan gelelim sana soralım herşeyi.

Sizlerede çok gelmiş geçmiş olsun canım.Yazdıklarını okuyunca acil yoğun bakım bekleyiş hasta refaketçi kalmak..zor geceler hepsi geçti gözümün önünden azcık sulandı gözlerim ama geçti ..Allahım kimseye yaşatmasın çok şükür bugünlerimize..ne güzel gelmişin tedavini oluyorsunAllahım hayırlı sonuçlarla bebişle babacığına gitmeni nasip etsin... güzel dileklerin duaların çok sağol kat kat sana dönsün canım düşüncelerin bu pozitifliğin... bu arada seni kaçırmışım nerden geldin canım ?

Canlarim, aradilar sonunda 13 yumostan 9u olgunmus islem yapilmis, 6si dollenmis
Bakalim transfer ne zaman olacak
oy maşallah ben okuyana kadar ooooo olanlar olmuş.Çok şükür....

tam dicektim beni ikide aradılar die sen aradılar yazmışın allah hayırlı etsin inşallah hadi bu son olsun bebişlerin senle olsun darısı başıma

Duygum darısı başına başımıza canım...

ooooooo

Daha baştan böyle başlanmaz ki.

Kızma bana ama böyle başlayacaksan başla tedavine azcık kendi topla pozitiflik yükle başla canım...

Baştan olmayacak ne demek yaa...

insan bu konuda cok aciz ya sanki alıştım bu duruma ondan olabilirmi tam olcak olumlu diyorum snra negatif sonuç aklıma gelıo o süreç beklemek falan tekrar sıkntıya düşüyorum

insan bu konuda cok aciz ya sanki alıştım bu duruma ondan olabilirmi tam olcak olumlu diyorum snra negatif sonuç aklıma gelıo o süreç beklemek falan tekrar sıkntıya düşüyorum

canım haklısın...belkide ne yaşadın ki diyeceksin ben hiç yaşamadım...

ama zaten olmayacakla başlamanında bir anlamı yok gibi..

çünkü bu nasip işi ya olacak ya da olmayacak....

herşeye olduğu gibi olma ihtimali olmama ihtimali...

evlilik gibi....keza eşlerimiz yanlış insanlarda olabilirdi...

daha birçok şeye benzetilebilir...

sonucu ağır zor katlanması ağır olsada....

her iki sonuç da alıştıracağız kendimizi buraya gelicez güçlenicez gene...

Inhallah hepimize saglikli evlatlar nasip olur canim. Ben cok konuskan degilim ama hep takip ediyorum sizleri. Yurtdisindan geldim, yabanciyim ben, o yuzden kismetse 2 embriyo transfer ederler, Ulun bey oyle demisti...bugun de progestan ignesine basladim, kasiklarimda hala biraz agrim var, aksama da jeli uygulayacagim o yuzden yurumem gerekecek. Tabii canim, istedigin zaman sor aklina takilanlari, yardimci olabilirsem cok multu olurum. Hayirli haberlerle yazisiriz insallah...

Bende bu çene varken herkesi konuşturcam düşük çeneliyim ne yapayım.

hayırlı olsun canım.iğnelerde şifa olsun.

bu iğne ve jel sohbetlerini çok okudum yaşayan arkadşalarımız şubattan bu zaman kadar çok güzel anlatmış sağolsunlar.

kullanmadan jeli kullanınca yürümek gerktiğini biliyorum
hatta parça parça kahverengi şeyler gelebilirmiş panik yok olur demişler...

buna da okuyarak tecrüne deniliyor

çok güzel tedavinde olman sık sık yaz canım bizde neler yapıyorsun bilelim.
hemde sende bekle sürelerini yazarak hafifletirsin.

inşh güzel günler göreceğiz..

hayırlısı olsun ya bakalım agustosta görcez :)

saol canım Allah razı olsun,Allah onları başımızdan eksik etmesin,ellerinden öpüyorum annenin de babanın da

bu gün gözünde canlanıyo bi de kucağına alacağın anı düşünnnn duaların için Allah razı olsun,iyi ki varsın

hayırlısı olsun ya bakalım agustosta görcez :)

göreceğiz tabi canım..gör bak neler olcak inşh Allahın izniyle....

Ramazan geldi ya ne güzel...sonra tedavin inşh...

saol canım Allah razı olsun,Allah onları başımızdan eksik etmesin,ellerinden öpüyorum annenin de babanın da

sağol canım çok naziksin incesin....söylücem ve gözleri dolacak....

ameliyat gireceği zaman azospermi topiğindeki arkadaşlar annem için dua başlattılar ameliyata girmeden de bitirdiler sağolsunlar.

bunları onla da paylaşmıştım...hepinizi anlatıyorum..arada karıştırıyor ama. . ana işte yüreği işte duada zikirmatik aldım ona tesbih zor oluyordu ordan okuyup duruyor...sana da dua ettim arkadaşlarınada diyor bana...
Tekrar çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…