Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

evet masraflı canım ama ne yapalım bu son olsun, sonu güzel olsun da bende hayal meyal hatırlıyorum pgt ile hamile kalanları amaaaaa

hiç heyecanım yok eşim 3 aydır maaş almıo allahtan borcu kapadık sonradan cıktı bu drum benm durumum cok karısık artık kendime dua bile etmiorum sadece hakkımda hayırlısı neyse o kolaylıkla olsun diorum varsa nasipte ya tüp ya normal olur zatn

sende bendensin desene,bakalım sonunda ne olucaz,senin ilk tedavide kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmişti?burada ki önemli nokta ilk öncelikle 5.güne gelmesi gereken embriyolar,ne kadar çok 5.gün embriyosu o kadar şans.benim kromozomlarda problem yok şükür ama eşimin 12.kromozomun başı tersmişduaların için teşekkürler,hepimiz sonuna kadar hakediyoruz bu bebekleri,Alah yardım etsin cümlemize...

iyi yapmışsın canım girmemekle,tedavi sürecinde bi derece ama hamilelikte olumsuz etkiler topik,şöyle ki kanaması olan vsss,olsun bebişin yanında ya önemli olan buusağ salim kucağına al,allah razı olsun duaların için,öpüyorum,Allaha emanet sende bebişin de

inşh canım normal yollada gelirde sizede süpriz olur...
maddiyat tabi ki zor hepimizin ama genede şükür borçlarınızı kapayabilmişiz.

Maşallah ne güzel. Bizim durumda inmemiş testis yani 5 yaşında olmuş canım yani çok daha zor çok yükselmiyor sayı olsun bunada şükür inş bizimde yüzümüz güler bigün:)

canım geçmiş olsun bende çektirdim ama hiç böyle ağırmadı neden acaba?
nerde çektirdin hala devem ediyormu canım?

Yok canım geçti şimdi çok şükür. Çekerken ve sonrasında bir yarım saat ağrım oldu, zaten kaldırmadılar, yarım saate yakın yattım. Gebze'de oturuyorum, Gebze Tıp Merkezi'nde çektirdim. Çok kasıyosun kendini dedi doktor belki de ondandır acısı. Ama şükür tüpler açık herhangibir sıkıntı da yok. Temmuz'da Ulun Bey izinliymiş.Ağustos'ta başlıyorum kısmet olursa.

Aynen bizim de azosperm di. Denemediğin kür bal vs kaldı mı acaba. 3dk kaynak 20 dk beklet hayatımın son 4 yılı böyle geçti. İnan bunları yazarken gülüyorum artık. Ama kaliteli 5. gün embriyolarımız oldu yine de ki dış gebelik geçirdim. Tabii ki şansımız var. Kimlerin çocukları oluyo. Hatta ben bu forumda 1 spermle bile normal yoldan çocuğu olanı gördüm. Hakkımızda hayırlısı canım.

Canlarim, aradilar sonunda 13 yumostan 9u olgunmus islem yapilmis, 6si dollenmis
Bakalim transfer ne zaman olacak
Maşallah canım. Hayırlı olsun tedavin.

evet masraflı canım ama ne yapalım bu son olsun, sonu güzel olsun da bende hayal meyal hatırlıyorum pgt ile hamile kalanları amaaaaa
Allah yardımcın olsun canım.

Bu arada bir sürü hamişler gelmiş. Hepinizi biliyorum kızlar. Bizlere de dua edin: İnşşallah bizlere de nasip olur bu güzel günleri görmek.

valla var nasip bakalım çok az kaldı darısı hepinizin başına

Dış gebelikte olsa hamile kalkışsın ne güzel ben daha onuda göremedim Canım peki sperm ameliyatlamı bulundu şimdiki tedavinde nasıl bir yol izlenecek ?

2013 te tüp bebek yaptıracaklar diye bi topiği takip ediyodum transfer olduğum zamanlar orda da nicki naz olan biri vardı sanırım bu pgt dedğiniz yöntemle .( embriyo yurtdışına gidiyo sağlıklı mı diye bakıyo di mi ) hamile kaldı tek embriyosu gitmişti sürekli takip ediyodum onu vee sonuçta o tek embriyo sağlıklıydı transfer edildi hamile kaldı yaşı fazlaydı sanırım yani uzun lafın kısası rabbime güçlük mü var yeterki ol desin

bu arada o testlerde cinsiyette öğreniyomuş o zaman öğrenmiştim bende transfer edildiğinde kadın biliyodu kız bebekti

Dış gebelikte olsa hamile kalkışsın ne güzel ben daha onuda göremedim Canım peki sperm ameliyatlamı bulundu şimdiki tedavinde nasıl bir yol izlenecek ?

Normal çıkışla canım az sayıdaydı ama kaliteli embriyolar olmuştu. Benim histeroskopi yapıldı canım. bir öncekinde kaliteli embriyo tutmayınca doktor bişey var sandı ama rahmin pırıl pırıl dedi. Rahme çizikler atıldı. Yine normal çıkışla olmasını bekliycez çıkış olmazsa ne olur bilemiyorum. Bunları tedaviye başlayınca konuşuruz bide spermiyogram yaparlar ilk gün zaten onun sonucuna göre devam ederiz. Hayırlısı.

Canım biz seninle aynı durumdayız ya. Bende rahim filmi çektirdim tertemiz 2 ay önce sperm testi yaptırdık tekrar ama çıkış olması bizde tekrar ilaç ve vitamin başladık ama test vermedik dondurulmuşlar var diye bakalım opu günü belli olucak. Sen ne zaman tedaviye başkıcaksın? Bu sefer 2 embryo istiyeceğim ulun Bey'den kaliteli embryo olursa ,ama bizim şansımız çokk daha ya daha fazla embryo transfer edilse keşke eski tüp bebek yaptıranlara veya azospermi hastalarının tedavilerini araştırdım biraz genelde başarılı olanlar 3 embryo transferi olanlar ya şu yasa çıktı bizim işimiz dahada zorlaştı(

Sıkıntı olmazsa bi 13-14 güne başlayacağız hayırlısıyla. Yine Ramazan'a denk geliyor ama biz sadece yazları bu işe bakabiliyoruz. Üzülüyorum ama buda bi özür hali. Başka çıkış yolu yok. Bide rahme çizik atıldığı için mecburen takip eden ay olması gerekiyor.

Aşağı yukarı aynı tarihler canım benimde. Ulun bey bana rahime çizikten bahsetmedi ama embryo kaliteli olursa gebelik aşısı düşünüyorum

Ben rahim filmi çektirmedim bide 4. denemem o yüzden histeroskopi yapıldı benim. İkimiz içinde hayırlısı olsun canım. Ben tedavideyken pek yazmıyorum stres oluyorum. Ama özelden görüşürüz canım.

Ben rahim filmi çektirmedim bide 4. denemem o yüzden histeroskopi yapıldı benim. İkimiz içinde hayırlısı olsun canım. Ben tedavideyken pek yazmıyorum stres oluyorum. Ama özelden görüşürüz canım.

Benimde 3. Olucak kısmetse inş emeklerimizin karşılığını alırız canım. Tabiki stres oluyorsan yazma canım özelden görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…