sende bendensin desene,bakalım sonunda ne olucaz,senin ilk tedavide kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmişti?burada ki önemli nokta ilk öncelikle 5.güne gelmesi gereken embriyolar,ne kadar çok 5.gün embriyosu o kadar şans.benim kromozomlarda problem yok şükür ama eşimin 12.kromozomun başı tersmişduaların için teşekküaminrler,hepimiz sonuna kadar hakediyoruz bu bebekleri,Alah yardım etsin cümlemize...
Kızlar Anadolu yakadında endokronoloji bölümü tavsiye edebikirmisiniz? Devlet hastanesi çok ileri tarihe variyor o yüzden özelde olabilir bu arada ben Maltepe'de oturuyorum
Ben haydarpaşa numuneye gttim ilgililer özel cok pahalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen tiroid için ilaç kyllanıyomuydun? Ben levotiron kullanıyorum yarın testlerimi tekrarlıcam geçen ay biraz yüksek çıkmıştı onun sonucuna göre endokronolojiye bi görüşmeye gitmek istiyorum. Sana bide farklı bi test daha yapılmıştı anti tpo dışında o ne içindi?
Amin canım inşh güler, gülecekMaşallah ne güzel. Bizim durumda inmemiş testis yani 5 yaşında olmuş canım yani çok daha zor çok yükselmiyor sayı olsun bunada şükür inş bizimde yüzümüz güler bigün:)
bi ümit
Yok canım geçti şimdi çok şükür. Çekerken ve sonrasında bir yarım saat ağrım oldu, zaten kaldırmadılar, yarım saate yakın yattım. Gebze'de oturuyorum, Gebze Tıp Merkezi'nde çektirdim. Çok kasıyosun kendini dedi doktor belki de ondandır acısı. Ama şükür tüpler açık herhangibir sıkıntı da yok. Temmuz'da Ulun Bey izinliymiş.Ağustos'ta başlıyorum kısmet olursa.
Canım son gün kavuşmana saatler kaldı çoookkk şükür bugüne..valla var nasip bakalım çok az kaldı darısı hepinizin başına
Sıkıntı olmazsa bi 13-14 güne başlayacağız hayırlısıyla. Yine Ramazan'a denk geliyor ama biz sadece yazları bu işe bakabiliyoruz. Üzülüyorum ama buda bi özür hali. Başka çıkış yolu yok. Bide rahme çizik atıldığı için mecburen takip eden ay olması gerekiyor.
Arkadaşlar bu gun ise başlıyorum ve gecici gidecegim icin yerime birini vermişler bu nedenle bilgisayara pek rahat oturamayacagim.sizleri aksamlari takip etmeye çalışacağım.plise canim simdiden gecmis olsun.insahlah kendine ve topluma hayirli bir evlat olur ama oncelikle saglikli olur....ayagini sürte surte git hastaneye arkanda bir sürü hamis gelsin.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar Nasılsınız?
Bugün işte çok yoğundum anca fırsat buldum.:26:
Amin canım inşh güler, gülecekbizim herhangi bir sebep bulunamadı ama çift taraflı ağır derecede varikosel vardır canım.Söylemesi ayıp sarkıyordu resmen gözle bile görülüyordu.
Canım benim o olmazsa olmaz ki...inşh
Sevindim canım ağrının kalmamasına biraz cihazla alakalı olabiliyor.Bi sorun olmaması çok güzel.
Tedavi sürecin hayırlı olsun inşh güzel haberlerini alırız.
Canım son gün kavuşmana saatler kaldı çoookkk şükür bugüne..
bizde heyecanlıyız....Tüp bebek topiğinde benim tanıdık olduğum ilk bebek olcak....
Allahım hayırlısyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
Yarın kaçta acaba?Dualarımız seninle bunu bil.
Canım hayırlı olsun tedavin inşh.Seneye bebişle ramazan geçiririsin inşh.
Darısı başına canım hayırlısıylaİşe başlamışsın yavaş yavaş güzel olmuş azcık aklın dağılır.zaman geçer.
Sagol canim hepinizden allah razi olsun
Bugun ablam geldi sabahtan beri onunla biseyler.yapip.duruyoruz son son islerimizi hallettik hastane cantami filan kontrol ettik cok sukur bisey kalmadi
Yarin sabah dedi doktor 9 da aliriz seni dmeisti ama insallah bi aksilik olmaz
Bugun ablam geldi sabahtan beri onunla biseyler.yapip.duruyoruz son son islerimizi hallettik hastane cantami filan kontrol ettik cok sukur bisey kalmadi
Hersey yolunda gider insallah canim agrin acin olmadan alirsin bebisini kucagina hayirli dogumlar olsun.ama iyilesince herseyi anlat bize tamammi kizini ilk gordugun ani sezeryani ben cok merak ediyorum bunlari Allah yardimcin olsun.habersiz birakmayin biziSagol canim hepinizden allah razi olsun
Merhabalar Nasılsınız?
Bugün işte çok yoğundum anca fırsat buldum.:26:
Amin canım inşh güler, gülecekbizim herhangi bir sebep bulunamadı ama çift taraflı ağır derecede varikosel vardır canım.Söylemesi ayıp sarkıyordu resmen gözle bile görülüyordu.
Canım benim o olmazsa olmaz ki...inşh
Sevindim canım ağrının kalmamasına biraz cihazla alakalı olabiliyor.Bi sorun olmaması çok güzel.
Tedavi sürecin hayırlı olsun inşh güzel haberlerini alırız.
Canım son gün kavuşmana saatler kaldı çoookkk şükür bugüne..
bizde heyecanlıyız....Tüp bebek topiğinde benim tanıdık olduğum ilk bebek olcak....
Allahım hayırlısyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
Yarın kaçta acaba?Dualarımız seninle bunu bil.
Canım hayırlı olsun tedavin inşh.Seneye bebişle ramazan geçiririsin inşh.
Darısı başına canım hayırlısıylaİşe başlamışsın yavaş yavaş güzel olmuş azcık aklın dağılır.zaman geçer.
Kızlar ya ulun bey Temmuz'da izinliymiş kaç gün bilen varmı? Bende 28 Haziran'da uzun protokolle başlıcaktım kararsız kaldım şimdi
Kızlar ya ulun bey Temmuz'da izinliymiş kaç gün bilen varmı? Bende 28 Haziran'da uzun protokolle başlıcaktım kararsız kaldım şimdi
canım yaaa inşallah denk gelmez tatili tedavimize
Inşş canım ya ama ben yinede başlıcam herhalde bi bayan Dr varmış galiba nasıl bi Dr hiç duydun mu?adını bile bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?