Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin canım inşallah ilk tedavimde 15 toplanmıştı bir tane kaldı elimde ikincide 22 tane toplandı 3 kaldı iki tane transfer oldu yine olmadı ama 5 güne geliyorlar ulun beyde öyle dedi

Kızlar Anadolu yakadında endokronoloji bölümü tavsiye edebikirmisiniz? Devlet hastanesi çok ileri tarihe variyor o yüzden özelde olabilir bu arada ben Maltepe'de oturuyorum

Kızlar Anadolu yakadında endokronoloji bölümü tavsiye edebikirmisiniz? Devlet hastanesi çok ileri tarihe variyor o yüzden özelde olabilir bu arada ben Maltepe'de oturuyorum

Ben haydarpaşa numuneye gttim ilgililer özel cok pahalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben haydarpaşa numuneye gttim ilgililer özel cok pahalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen tiroid için ilaç kyllanıyomuydun? Ben levotiron kullanıyorum yarın testlerimi tekrarlıcam geçen ay biraz yüksek çıkmıştı onun sonucuna göre endokronolojiye bi görüşmeye gitmek istiyorum. Sana bide farklı bi test daha yapılmıştı anti tpo dışında o ne içindi?

Arkadaşlar bu gun ise başlıyorum ve gecici gidecegim icin yerime birini vermişler bu nedenle bilgisayara pek rahat oturamayacagim.sizleri aksamlari takip etmeye çalışacağım.plise canim simdiden gecmis olsun.insahlah kendine ve topluma hayirli bir evlat olur ama oncelikle saglikli olur....ayagini sürte surte git hastaneye arkanda bir sürü hamis gelsin.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benm bir tek anti tpo yüksek cıktı dieğr tahliller normal cıktı onada ilaç yok dedi düşük riski olur oda takipli olur korkma dedi sadce gliforu kullan dedi ama içmiyorum sıkıldım ilaçlardan bana bide kortizol baktı ilaç verdi gece 11 de içtim sabah 8 de kan verdim normal cıktı

Merhabalar Nasılsınız?

Bugün işte çok yoğundum anca fırsat buldum.:26:

Maşallah ne güzel. Bizim durumda inmemiş testis yani 5 yaşında olmuş canım yani çok daha zor çok yükselmiyor sayı olsun bunada şükür inş bizimde yüzümüz güler bigün:)
Amin canım inşh güler, gülecek bizim herhangi bir sebep bulunamadı ama çift taraflı ağır derecede varikosel vardır canım.Söylemesi ayıp sarkıyordu resmen gözle bile görülüyordu.

Canım benim o olmazsa olmaz ki...inşh

Sevindim canım ağrının kalmamasına biraz cihazla alakalı olabiliyor.Bi sorun olmaması çok güzel.
Tedavi sürecin hayırlı olsun inşh güzel haberlerini alırız.

valla var nasip bakalım çok az kaldı darısı hepinizin başına
Canım son gün kavuşmana saatler kaldı çoookkk şükür bugüne..

bizde heyecanlıyız....Tüp bebek topiğinde benim tanıdık olduğum ilk bebek olcak....
Allahım hayırlısyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

Yarın kaçta acaba?Dualarımız seninle bunu bil.

Canım hayırlı olsun tedavin inşh.Seneye bebişle ramazan geçiririsin inşh.

Darısı başına canım hayırlısıyla İşe başlamışsın yavaş yavaş güzel olmuş azcık aklın dağılır.zaman geçer.

Sevindim canım ağrının kalmamasına biraz cihazla alakalı olabiliyor.Bi sorun olmaması çok güzel.
Tedavi sürecin hayırlı olsun inşh :[/QUOTE]

Sağol canım inş. hepimizin tedavisi hayırlı olur. Sonu mutlu biter inşallah bu sefer. 😇😇😇👪👪👪👪

Sagol canim hepinizden allah razi olsun

Bugun ablam geldi sabahtan beri onunla biseyler.yapip.duruyoruz son son islerimizi hallettik hastane cantami filan kontrol ettik cok sukur bisey kalmadi

Yarin sabah dedi doktor 9 da aliriz seni dmeisti ama insallah bi aksilik olmaz

bende annemi kontrole götüyor olucam...
içimden bol bol okuyacağım canım Meleğini al gel inşh sağlıkla...

Hadi inş rahat bi doğum olur canım bebişlerini bizim yerimized öp :))

Hersey yolunda gider insallah canim agrin acin olmadan alirsin bebisini kucagina hayirli dogumlar olsun.ama iyilesince herseyi anlat bize tamammi kizini ilk gordugun ani sezeryani ben cok merak ediyorum bunlari Allah yardimcin olsun.habersiz birakmayin bizi

İnşallah sağolasın güzel dileklerin için canım.

kızlar uzun zamandan sonra aranıza geri döndüm çok yoğun 1,5 -2 ay gecirdim .temmuzda dondurulmuş deneme yapıcam nasipse sizler neler yapıyosunuz geçmişi pek okuyamadım

canım rabbim sağlıkla sıhatle kucağına al kuzunu .öp kokla sarıl bebişine teyzeleri içinde kokla olurmu.size hayırlı evlat olsun sizi hiç üzmesin.bizede dua etmeyi unutma canım

Inşş canım ya ama ben yinede başlıcam herhalde bi bayan Dr varmış galiba nasıl bi Dr hiç duydun mu?adını bile bilmiyorum:)

canım bende bir engel olmazsa başlıycam inşallah.öğretmen oldugum için o boşlukta yaptırmam lazım bayan doktorun adı selen sezginsoy çok şey duymadım hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…