- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
Kızlar biraz önce bu topiği keşfettim şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum gözlerim doldu okurken tüylerim diken diken oldu .
Evet okudum bende çok ağladım zaten doludum bunda okuyunca göz yaşlarım sel oldu ve hala ağlıyorum gerçekten ümidini kaybedenler bu konuyu okusun inanki ben kaybetmiştim rabim kimseyi bu uğurda imtihan etmesin çünkü çok zor bayanın kendisi çok güçlüymüş kesinlikle taktire layık okuyunca kendime geldim rabim bizlerede Kuvet versin
Aynen canım bu yolda isyan etmeyip emek verenler kazanıyor Allah'ın izniyle inş bizde bu bayan gibi çok güçlü olup mutluluk gözyaşları dökeriz:)
kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
bugün umut tüp bebekten raporlu fiyatı öğrendim 3100 tüp 800 ilaçlar 250 muayene ücreti ve raporum olduğu için 1 ay içinde aktif etmem bi yere başvurmam gerekiyormuş saçma değil mi yaa semiha şakir ile görüşmeye gideceğim varmı raporlu arkadaşşş
bugün umut tüp bebekten raporlu fiyatı öğrendim 3100 tüp 800 ilaçlar 250 muayene ücreti ve raporum olduğu için 1 ay içinde aktif etmem bi yere başvurmam gerekiyormuş saçma değil mi yaa semiha şakir ile görüşmeye gideceğim varmı raporlu arkadaşşş
merhaba. cok kisi biliyomu emin degilim ama cider (cocuk istiyorum dernegi) diye bi kurum var. bi kere uye olup 150 tl oduyosun ve anlasmali kurumlarla bazi indirimler sagliyor. ben medical deki tedavimde 4500 olan ucreti 3800 olarak odedim mesela. gecen hafta da umutta muayeneyi 250 yerine 150ye oldum. umut normal tedavide cok indirim yapmiyo cider uyelerine. 6250 olan ucreti 6000 yapiyoruz dedi. tabi sizde rapor varken ek olarak cider üyesi olsaniz bunun icin de indirim yapılır mi emin degilim. belki işinize yarar, bilgi kenarda dursun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
raporu aktif etmen kurumla alakalı değil canım tamamen devletin verdiği bi karar malesef ilaçlarını alabilmen için aktif ettirmeni istiyolar bende o şekilde aldım hatta ilçalarım evde üç ay bekledi sonra tedaviye başladım
evet canımm 1 ay ama benim raporumda herhangi bi tarih yazmıyoraynen oylee doğrudur bende raporluyum ve bu fiyati verdim
saçma olan 1 ay içinde aktif etmen mi ??
Kızlar biraz önce bu topiği keşfettim şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum gözlerim doldu okurken tüylerim diken diken oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?