Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

PiLiSE
canım daha 9 ay var diyodun belki de ne kadar çok var daha bebeğimle kavuşmama derken yarın minik meleğinle buluşma vakti geldi ben bile çok hsy
ecanliyim kimbilir sen nasılsın Rabbim sağlıklı doğumlar nasìp etsin bebeğini de öpersin benim için mismis kokar şimdi o bizleride dualarından eksik etme inşallah arkandan bizlerin de hamile haberlerini alırsın bebeğin ailesine hayırlı evlat olsun sağlıcakla kalın tatlım

Son düzenleme:
canım daha 9 ay var diyodun belki de ne kadar çok var daha bebeğimle kavuşmama derken yarın minik meleğinle buluşma vakti geldi ben bile çok hsy
ecanliyim kimbilir sen nasılsın Rabbim sağlıklı doğumlar nasìp etsin bebeğini de öpersin benim için mismis kokar şimdi o bizleride dualarından eksik etme inşallah arkandan bizlerin de hamile haberlerini alırsın bebeğin ailesine hayırlı evlat olsun sağlıcakla kalın tatlım

Kızlar biraz önce bu topiği keşfettim şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum gözlerim doldu okurken tüylerim diken diken oldu .

Evet okudum bende çok ağladım zaten doludum bunda okuyunca göz yaşlarım sel oldu ve hala ağlıyorum gerçekten ümidini kaybedenler bu konuyu okusun inanki ben kaybetmiştim rabim kimseyi bu uğurda imtihan etmesin çünkü çok zor bayanın kendisi çok güçlüymüş kesinlikle taktire layık okuyunca kendime geldim rabim bizlerede Kuvet versin

Aynen canım bu yolda isyan etmeyip emek verenler kazanıyor Allah'ın izniyle inş bizde bu bayan gibi çok güçlü olup mutluluk gözyaşları dökeriz:)

Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin

Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin

hayırlı olsun çok sevindik hep beraber.Allahım ikinizede sağlık versin

Bizide merakta bırakmadığın için ayrıca çoookk teşekkürler..

yaşasınnnn

Son düzenleme:
bugün umut tüp bebekten raporlu fiyatı öğrendim 3100 tüp 800 ilaçlar 250 muayene ücreti ve raporum olduğu için 1 ay içinde aktif etmem bi yere başvurmam gerekiyormuş saçma değil mi yaa semiha şakir ile görüşmeye gideceğim varmı raporlu arkadaşşş

aynen oylee doğrudur bende raporluyum ve bu fiyati verdim
saçma olan 1 ay içinde aktif etmen mi ??

raporu aktif etmen kurumla alakalı değil canım tamamen devletin verdiği bi karar malesef ilaçlarını alabilmen için aktif ettirmeni istiyolar bende o şekilde aldım hatta ilçalarım evde üç ay bekledi sonra tedaviye başladım

merhaba. cok kisi biliyomu emin degilim ama cider (cocuk istiyorum dernegi) diye bi kurum var. bi kere uye olup 150 tl oduyosun ve anlasmali kurumlarla bazi indirimler sagliyor. ben medical deki tedavimde 4500 olan ucreti 3800 olarak odedim mesela. gecen hafta da umutta muayeneyi 250 yerine 150ye oldum. umut normal tedavide cok indirim yapmiyo cider uyelerine. 6250 olan ucreti 6000 yapiyoruz dedi. tabi sizde rapor varken ek olarak cider üyesi olsaniz bunun icin de indirim yapılır mi emin degilim. belki işinize yarar, bilgi kenarda dursun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cevabın için sağol canım o kuruluşu biliyorum şimdi de mail atacağım

çok kötü yaa ben 8-10 aya anca yapabilirimmm ((

aynen oylee doğrudur bende raporluyum ve bu fiyati verdim
saçma olan 1 ay içinde aktif etmen mi ??
evet canımm 1 ay ama benim raporumda herhangi bi tarih yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…