Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cevabın için sağol canım o kuruluşu biliyorum şimdi de mail atacağım

çok kötü yaa ben 8-10 aya anca yapabilirimmm ((

evet canımm 1 ay ama benim raporumda herhangi bi tarih yazmıyor

canım rapor altı ay gecerli ama ilk aldıgndan itibaren ilaçları bir ay içinde alman şart bende ilaçları aldıktan sonra altı ay içinde herhangi birgünde yapılabilir denmişti

Inşş canım ya ama ben yinede başlıcam herhalde bi bayan Dr varmış galiba nasıl bi Dr hiç duydun mu?adını bile bilmiyorum:)

canım bende bir engel olmazsa başlıycam inşallah.öğretmen oldugum için o boşlukta yaptırmam lazım bayan doktorun adı selen sezginsoy çok şey duymadım hakkında

Kızlar şu durumu arayıp öğrensek mi çok tedirgin oldum. O bayanla tedavi olmak istemem ben.

Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin

Canım maşallah. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah Hayırla afiyetle büyütmek nasip etsin .

Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin

canım hayırlı olsun Rabbim minik melegini ailesine bağışlasın sen şimdi bi ruyada gibisindir dimi inSşallah yaşadığın duyguları hissedebilmek bizlere de nasip olur benim için de öpersin kızını ailesine haYırlı evlat olsun nazar:: küçük prenses

canım bende bir engel olmazsa başlıycam inşallah.öğretmen oldugum için o boşlukta yaptırmam lazım bayan doktorun adı selen sezginsoy çok şey duymadım hakkında

Canım sanırım yakında sen de tedaviye başlıycaksın şimdiden hayırlısı olsun seninle meslektaşız desene :)) bende öğretmenim ama henüz atanamadım bu arada sen de benim gibi ohsss olup zorlu tedavi süreci atlattın diye hatırlıyorum sanırım bu seferki tedavinde öle bişey yaşamadın bende yakında bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlarım diye düşünüyorum sende ulun bey ikinci de nasıl bi ilaç tedavisi uyguladı bide bu sefer kaç yumurtan olup 5.güne geldi ben geçenkinde 4 kutu gonal f kullanmıştım başlangıç dozum 300 dü hakkımızda hayırlısı olsun tatlım çok zor günlerdi o yaşadıklarımız Rabbim bi daha yaşatmasın......

Iki tarih arası canım ben ilk önce yumurta baskılama iğneleri kullanacağım için pek önemsemedim açıkcası. Artık Dr takılmıyorum ya kısmet işi bu canım her Dr aynı şeyleri uyguluyor zaten

Kızlar bugün ulun beyin yanındaydım 29 haziranla 4 Temmuz'da izinliymiş kısmetse 29 Haziran'da lucrin uzun protokole başlıcam

Bende 2 hafta önce gittim Temmuz da başlamayı düşünüyordum bende öğretmenim ve tatilde kafa olarakta daha rahat olacak ulun bey söylediğiniz tarihte ve sonrasında 1 hafta yokum dedi ve başlarız ama benimle devam edemeyebilirsiniz dedi ve bende ulun beyle devam etmek istiyorum ve Ağustos'a kaldı banada bu kez uzun protokol uygulanacak hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah:)

Senin adin fahriyemiydi canim simdi mesaja bakarken resmen kafamda bi ampul yandi sanki.ben seni görmüş olabilirim transfer gunu. hemsire ultrasonla idrara sıkısık mı diye bakiyo ya ben orda beklerken icerden biri cikti daha az su icmen lazim deyip geri yolladi onu hemsire elindede su sisesi vardi renkli gözlü kumral bi bayandi .sonra beni aldi tamam seni alabiliriz yeterli dedi.ay bence o sendin kontrollerde de denk gelmistik zaten tedavimiz ayni ilerliyordu aaa evet evet o sendin

Tahminim lucrin iğne esnasında olmıcak canım o yüzden ben başlıcam çünkü 2 aydır korkudan erteleyip duruyoru m artık pes ettim durdukça dahada stres oluyorum ya diyorumki belki selen hanım dı galiba bu sefer Uğur getirir:)) uzun protokol bilmiyorum pek ama bi 10 gün baskılayıcı iğne sürüyor galiba o sırada adet oluyorsun normal hormon iğnelerine başlıyorsun galiba anlaşılan bizim iğneler 20 günü geçicek aslında benden fazla yumurta toplanmıyor ama yani 10 tane uzun denicekmiş ulun bey .hatta sordum yumurta rezervi çok olanlarda uygulanmıyormu diye sordum benimkinde azalma var dedim ben yumurta sayısı 5 ve altı olanlara azalma var diyorum dedi. Bu arada benim yaşım 28:)

Bende 31 yaşındayım bende pko var yumurta rezervim iyi geçen 20 tane toplandı hepside Olgun bizde sperm değerlerinde sıkıntı var ulun bey olumsuz olmasının sebebini spermlere bağladı Emre beye yönlendirdi o da çok olumsuz konuşmadı ki tüp bebek için yeterli dedi ilk olumsuzu alınca sorunu çözelim sonra aceleye gerek yok bu şekilde yine olumsuz sonuç alabilirsiniz dedi bilmiyorum her geçen gün kayıp zaman kaybetmek istemiyorum ama benim 4. Olacak ve acele karar vermek istemiyorum bazen öyle şeyler okuyorum ki mucize gibi keşke bizide bulsa böyle mucizeler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…