merhaba bu topik altındaki yazıya nasıl ulaşacağım konusunda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler
cevabın için sağol canım o kuruluşu biliyorum şimdi de mail atacağım
çok kötü yaa ben 8-10 aya anca yapabilirimmm((
evet canımm 1 ay ama benim raporumda herhangi bi tarih yazmıyor
Inşş canım ya ama ben yinede başlıcam herhalde bi bayan Dr varmış galiba nasıl bi Dr hiç duydun mu?adını bile bilmiyorum:)
canım bende bir engel olmazsa başlıycam inşallah.öğretmen oldugum için o boşlukta yaptırmam lazım bayan doktorun adı selen sezginsoy çok şey duymadım hakkında
Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
Kızlar şu durumu arayıp öğrensek mi çok tedirgin oldum. O bayanla tedavi olmak istemem ben
canım ben de nasipse bi kaç ay ara verip3. deneme icin tedaviye basliycam ilk olarak genetik testim cikinca merkeze gidicem sonra ulun bey ne derse ona göre hareket edicem sizde yakinda tedaviye basliycaksiniz sanirim simdiden hayirlisi olsun bu arada gecen gun bahsetmistiniz ulun bey izinli olabilir diye ben de yakinda merkeze gidicem diye aradim merkezi ulun bey önümüzdeki pztesi ve salı yokmus bi de bayramda izinliymis onun disinda simdilik bisey yok dediler hakkinizda hayirlisi olsun sonu bebisli olsun
Kızlar şu durumu arayıp öğrensek mi çok tedirgin oldum. O bayanla tedavi olmak istemem ben
canım ben de nasipse bi kaç ay ara verip3. deneme icin tedaviye basliycam ilk olarak genetik testim cikinca merkeze gidicem sonra ulun bey ne derse ona göre hareket edicem sizde yakinda tedaviye basliycaksiniz sanirim simdiden hayirlisi olsun bu arada gecen gun bahsetmistiniz ulun bey izinli olabilir diye ben de yakinda merkeze gidicem diye aradim merkezi ulun bey önümüzdeki pztesi ve salı yokmus bi de bayramda izinliymis onun disinda simdilik bisey yok dediler hakkinizda hayirlisi olsun sonu bebisli olsun
Sağolasın canım ya. Bi iki arkadaş yazınca baya bi tedirgin olmuştum. Rahatladım şimdi.Senin için de hayırlı olur inşallah canım. pilise gibi bizde bebeklerimizi kucağımıza alalım artıkkkkkk.
Sağolasın canım ya. Bi iki arkadaş yazınca baya bi tedirgin olmuştum. Rahatladım şimdi.Senin için de hayırlı olur inşallah canım. pilise gibi bizde bebeklerimizi kucağımıza alalım artıkkkkkk.
Bi aksilik olmazsa yarın tahlillerimle rahim filmini ulun beye götürücem saat 5 gibi fln giderim herhalde şu tatil olayını bi sorarım daha detaylı olarak
MaşallahKizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunumuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
hersey dahil 4 bin tl civarıslm arkadaşlar bi sorum olcaktı.merkezin raporlu fiyatı ne kadar bileniniz varmı?
canım bende bir engel olmazsa başlıycam inşallah.öğretmen oldugum için o boşlukta yaptırmam lazım bayan doktorun adı selen sezginsoy çok şey duymadım hakkında
İyiki cnm görmedin
geçecek bugünler biliyorım bi kürtajı olsam rahatlıcam sadece onun stresi var bende
kuzum ben yatıyorum allah rahatlık versin bebişlerine iyi bak annesi cevizini bademini fındığını ye arada
Kızlar bugün ulun beyin yanındaydım 29 haziranla 4 Temmuz'da izinliymiş kısmetse 29 Haziran'da lucrin uzun protokole başlıcam
Kızlar bugün ulun beyin yanındaydım 29 haziranla 4 Temmuz'da izinliymiş kısmetse 29 Haziran'da lucrin uzun protokole başlıcam
Canım sanırım yakında sen de tedaviye başlıycaksın şimdiden hayırlısı olsun seninle meslektaşız desene :)) bende öğretmenim ama henüz atanamadım bu arada sen de benim gibi ohsss olup zorlu tedavi süreci atlattın diye hatırlıyorum sanırım bu seferki tedavinde öle bişey yaşamadın bende yakında bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlarım diye düşünüyorum sende ulun bey ikinci de nasıl bi ilaç tedavisi uyguladı bide bu sefer kaç yumurtan olup 5.güne geldi ben geçenkinde 4 kutu gonal f kullanmıştım başlangıç dozum 300 dü hakkımızda hayırlısı olsun tatlım çok zor günlerdi o yaşadıklarımız Rabbim bi daha yaşatmasın......
Bende 2 hafta önce gittim Temmuz da başlamayı düşünüyordum bende öğretmenim ve tatilde kafa olarakta daha rahat olacak ulun bey söylediğiniz tarihte ve sonrasında 1 hafta yokum dedi ve başlarız ama benimle devam edemeyebilirsiniz dedi ve bende ulun beyle devam etmek istiyorum ve Ağustos'a kaldı banada bu kez uzun protokol uygulanacak hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah:)
Tahminim lucrin iğne esnasında olmıcak canım o yüzden ben başlıcam çünkü 2 aydır korkudan erteleyip duruyoru m artık pes ettim durdukça dahada stres oluyorum ya diyorumki belki selen hanım dı galiba bu sefer Uğur getirir:)) uzun protokol bilmiyorum pek ama bi 10 gün baskılayıcı iğne sürüyor galiba o sırada adet oluyorsun normal hormon iğnelerine başlıyorsun galiba anlaşılan bizim iğneler 20 günü geçicek aslında benden fazla yumurta toplanmıyor ama yani 10 tane uzun denicekmiş ulun bey .hatta sordum yumurta rezervi çok olanlarda uygulanmıyormu diye sordum benimkinde azalma var dedim ben yumurta sayısı 5 ve altı olanlara azalma var diyorum dedi. Bu arada benim yaşım 28:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?