Bende 31 yaşındayım bende pko var yumurta rezervim iyi geçen 20 tane toplandı hepside Olgun bizde sperm değerlerinde sıkıntı var ulun bey olumsuz olmasının sebebini spermlere bağladı Emre beye yönlendirdi o da çok olumsuz konuşmadı ki tüp bebek için yeterli dedi ilk olumsuzu alınca sorunu çözelim sonra aceleye gerek yok bu şekilde yine olumsuz sonuç alabilirsiniz dedi bilmiyorum her geçen gün kayıp zaman kaybetmek istemiyorum ama benim 4. Olacak ve acele karar vermek istemiyorum bazen öyle şeyler okuyorum ki mucize gibi keşke bizide bulsa böyle mucizeler:)
Canım bizdeki asıl sorunda sperm hatta bizim sadece dondurulmuş spermimiz varbenim yumurta rezervim çok iyi değil ama deneme yanılma yapıyoruz valla ne derlerse onu yapıyoruz benimde 3. Tedavim olucak
Umarım sizinde bu son olur canım ben ilk denememde olumlu sonuç aldım ama değer çok düşüktü yumurtada 20nin üzerinde toplandı hep ama ona rağmen dondurulmuş yok hepsi dölleniyor ama bölünme aşamasında sıkıntı çıkıyor onuda morfolojide sıkıntı bar ona bağladılar. Gebelik aşısını sordum genelde embriyo iyise rahimde problemleri olanlara uyguluyoruz dedi eşimde sigarayı bıraktı o yüzden acele etmek istemiyorum etkisini göstermesi için inşallah bu son olurda mutlu sona ulaşırız
Senin adin fahriyemiydi canim simdi mesaja bakarken resmen kafamda bi ampul yandi sanki.ben seni görmüş olabilirim transfer gunu. hemsire ultrasonla idrara sıkısık mı diye bakiyo ya ben orda beklerken icerden biri cikti daha az su icmen lazim deyip geri yolladi onu hemsire elindede su sisesi vardi renkli gözlü kumral bi bayandi .sonra beni aldi tamam seni alabiliriz yeterli dedi.ay bence o sendin kontrollerde de denk gelmistik zaten tedavimiz ayni ilerliyordu aaa evet evet o sendin
hersey dahil 4 bin tl civarı
merkez ne kadar alıyor ki?
Evet canım o bahsettiğin benim hatta sana demiştim topikte seninle aynı gün test günümüz diye (6 ocak) diye ben çok kişiyle konuşuyorum merkeze gidince seninlede konuştuk belkide yaşasın bi tanıdık buldum desene:)))) sen nasılsın meleğin nasıl benim için de dua edebilirmisin? ben de senin gibi 3. Tedavime başlıycam genetik testlerim bi çıksın ulun bey ne derse ona göre tarih belirliycem çok korkuyorum tatlım bilmiyorum ya sonu ne olucak bu yolun sonunu Rabbim biliyo ama ben de bitiyorum sanki sen de bu durumu yaşamış biri olduğun için beni çok iyi anlarsın. Peki sen kapalı bi bayan mısın?kafamda canlandırıyorum transfer dönemlerini sen biraz daha kendinden bahsedersen hatırlarım gibi geliyo.
Aaa demek o sensin birden bire aklima geldi bugün saka gibi biseyseninle konusmadik ama o gun yaninda bi bayan vardi yasca bizden buyuk onunla konustuk sizinde transfer galiba hayirli olsun dedim oda bana sizinde dedi hatta isminede ordaki dosyadan bakmistim caktirmadan kontrollerde de ya ben senden önce giriyodum yada senden sonra hatta ne güzel bi bayan demistim icimden ben kapaliyim canim uzun parduseliyim lacivert rengi cantamda lacivertti ay esarbimi hatirlayamadim pudra pembeli olabilir.hep esim oluyodu yanimda ikimizde uzun boyluyuz.anlamazmiyim canim ne zor oldugunu inşallah 3.tedavin olumlu olur benim gibi yüzün güler bu defa.insanlara dert anlatmaktan bikmistim hele hamile kadinlari görmeye dayanamiyodum bile.simdi benim icinde öyle düşünenler yoktur umarim gecen dua ederken isim olrak soyledim zaten senide aklimda kalmis ismin
Zaten merkezde de mahcup bi durusun vardi gözümün önüne geldi şimdi. Olabilir cok karsilastik çünkü.ben 83 dogumluyum sende 84 galiba nickinde öyle ya :) canim cahil insanlarla ugrasmak cok zor önceki gün bi kadin bana ne dedi biliyomusun arayiptami buldun yoksa Allah mi verdi dedi şaşırdım tedaviyle oldu ama tabiki Allah verdi Allah vermeseydi yine olmazdi dedim bana bunu sorarken bi yandanda tesbih cekiyoduCanım güzel yorumlarınla beni utandırdın o senin yüreğinin güzelliği.seninle serüvenimiz birlikte başlamış desene bak hastanede konuşup tanışmak nasip olmamış burda kaç kez konuştuk sanırım bende seni hatırladım merdivenlerde karşılaşmış olabiliriz sen de gençsin dimi benim yaşlardasın sanırım ben 29 yaşımı eylülde doldurucam az kaldı 30 a :))) ben genelde kontrollere yalnız geliyodum eşimin izin durumu sıkıntılı oluyodu transfer günü gördüğün kişide büyük ihtimal kayınvalidemdi tatlım.ben bazen bulutlu güneşli takılıyom işte olumsuz sonuç almak insanı çok yoruyo sonra gereksiz sorular vss.. evet hamile görünce bende çok rahatsız oluyorum hele tanıdık bi yerde bak şu hamile sen de yok daha demeleri düşüncesizlik işte cehalet diuip geçiyorum yapçak bişey yok Rabbim büyük inşallah benim kaderimde de vardır evlat sahibi olmak . senin günler nasıl geçiyo minik prensesine kavuşmana 2 ,5ay kaldı dimi eylül başı gibi benimde olsaydı diyodum bebeğimin doğumuyla benim doğum günüm aynı olr diyodum ama nasip ve vakti zamanı değilmiş olmadı canım beni de dualarından eksik etmediğin için çok teşekkür ederim minik meleğinle mutlu kalın :))))
Zaten merkezde de mahcup bi durusun vardi gözümün önüne geldi şimdi. Olabilir cok karsilastik çünkü.ben 83 dogumluyum sende 84 galiba nickinde öyle ya :) canim cahil insanlarla ugrasmak cok zor önceki gün bi kadin bana ne dedi biliyomusun arayiptami buldun yoksa Allah mi verdi dedi şaşırdım tedaviyle oldu ama tabiki Allah verdi Allah vermeseydi yine olmazdi dedim bana bunu sorarken bi yandanda tesbih cekiyoduyani oluncada sorular bitmiyo canim.ama herseye değer cok güzel bi duygu gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin umidini hic kaybetme canim tabi insan bazen karamsar oluyo bende öyle oldum ama kendimi toparladim hep cunku ben bu isin pesini biraksaydim esimde birakirdi tedavi falan olmazdi ama nasipmis demek burayi buldum yorumlardan etkilenip ulun beyle gorusmeye gittim ve sonuc güzel oldu cok şükür.minigimde iyi Allaha sukurler olsun evet kavusmamiz eylül başı gibi insallah.Rabbim sanada nasip etsin insallah.herzaman dualarimdasiniz.esimin kullandigi ilaclari yazmistim sana özelden gormussundur insallah
Ne güzel tatlım benim yerime de gez kafanı dağıt evet dün akşam epey bi hareketliydi topik güzel oluyo sen de müsait olduğunda gel konuşalım belki merkezde de karşılaşırız seninle aynı zamanlarda (eylül gibi)düşünüyoruz tedaviyi çünkü hakkımızda hayırlısı olsun sonu bebişli olsun canım.....Merhabalar ;
Nasılsınız kızlar ?
Dün akşam kaynatmışız tühh yaaakaçırdım...
koltukta uyuyakalmışım...
bu pazar günü uzun aradan sonra eşimle doğa yürüyüşe gidiyoruz.
tek izin günüm olduğu için dün gece epey yoruldum çamaşır ütü azda evi topladım.
malum pazar günü sabah bir çıkıcaz akşama gelicez.
2 senedir bu grubu üyeyiz.doğal çok güzel ya hele yürüyüş yapmak havayı içinize çekmek...bu kadar rahatlatacağını hiç düşünmezdim.
hatta benim kadar üşeyen biri kar yürüyüşleriyle başladık.çok üşüyeceğimi düşündüm ama yukarılar daha güzel ve hiç el sürülmediği ve siz ilk bastaığınız için öyle güzel oluyor ki...
ben ki artık karı seviyorum....
havamız değişiyor eşimin böylesi güzel merakları var beni de ortak ediyor.
iyi kide var hem ordaki dostluklar geçirilen gün bambaşka oluyor pazartesi uyanamayan ben işe saatinin önce kalkıyorum inanmazsanız ...
gene çok konuştum....hamileler çatlayınnnnn
şaka nispet yapıyom aklımca....
Merhabalar ;
Nasılsınız kızlar ?
Dün akşam kaynatmışız tühh yaaakaçırdım...
koltukta uyuyakalmışım...
bu pazar günü uzun aradan sonra eşimle doğa yürüyüşe gidiyoruz.
tek izin günüm olduğu için dün gece epey yoruldum çamaşır ütü azda evi topladım.
malum pazar günü sabah bir çıkıcaz akşama gelicez.
2 senedir bu grubu üyeyiz.doğal çok güzel ya hele yürüyüş yapmak havayı içinize çekmek...bu kadar rahatlatacağını hiç düşünmezdim.
hatta benim kadar üşeyen biri kar yürüyüşleriyle başladık.çok üşüyeceğimi düşündüm ama yukarılar daha güzel ve hiç el sürülmediği ve siz ilk bastaığınız için öyle güzel oluyor ki...
ben ki artık karı seviyorum....
havamız değişiyor eşimin böylesi güzel merakları var beni de ortak ediyor.
iyi kide var hem ordaki dostluklar geçirilen gün bambaşka oluyor pazartesi uyanamayan ben işe saatinin önce kalkıyorum inanmazsanız ...
gene çok konuştum....hamileler çatlayınnnnn
şaka nispet yapıyom aklımca....
Ne güzel tatlım benim yerime de gez kafanı dağıt evet dün akşam epey bi hareketliydi topik güzel oluyo sen de müsait olduğunda gel konuşalım belki merkezde de karşılaşırız seninle aynı zamanlarda (eylül gibi)düşünüyoruz tedaviyi çünkü hakkımızda hayırlısı olsun sonu bebişli olsun canım.....
Ohhhhh be ne güzel arkadaşım Çek içine misss gibi havayı:)))
Evet canım insan eşini yanında istiyo daha güçlü olucanı düşünüyo ama şartlar izin konusu sorun olunca bende yalnız gelip gittim zaten benim embriyolar dondurulmuştu bi ay öncesi ohss olduğum için o dönemde eşimi hiç çağırmadım beni o şekilde görse bi daha tedavi olmama izin vermezdi çok zor günlerdi inşalllah yeni tedavimde bi daha yaşamam senin geride dondurulmuşun var mı prensesin kardeşleri yani :))))
Büyük ihtimal sen de benim hatırladığım kişisin genellikle siz girişteki cam tarafında oturuyodunuz dimi senle danışmanın arkasındaki merdivenlerde karşılaştımızda sen bana bişey dicekken seni çağırdılar konuşamadık sanki öle hatırlıyorum sen benim adımı hangi dosyadan gördün tatlım bende basıl bi duygu karmaşası varsa hiç bişey görmemişim :)))
Bana ilaçları yazmıştın sanırım arginmax men , ginseng, başka var mıydı hatırlamıyorum bizim genetikler çıksın emre beyi arayıp bi sorucam bişey kullanalım mı diye senin önceki olumsuzlarda ne gibi açıklama yapmışlardı tatlım o zaman kaç embiriyon oluşuyodu bi de sen denemelerini ne kadar süre ara vererek yaptın?bizde de sperm sayısı düşük hız ve morfoloji de sorunlu 5 milyonun altı sayımız benim de çikolata kistim var bakalım genetik testten sonra rahim filmi de istenebilir sen çektirmiştin sanırım zor bişey mi o?
Ben iyiki de seninle karşılaşmışım ne güzel oldu orda konuşmayı da isterdim nasip işte sen transferden sonra büyük ihtimal büyük odada dinlendirildin ben 2 kişilik odadaydım neyse tatlım benim çenem düştü seninle aynı süreçleri yaşadımı öğrenince sen kulaklarını tıka saçma konuşmalara o kadının sana söylediği ne öyle ama dediğim gibi yapıcak bişey yok cehalet diyorum ya çok kötü bişey bizim yaramız var zaten kanıyo daha da kanatmak için uğraşıyolar ben artık Allaha havale ediyorum takdir onun ......
Sen kızını benim için de sev belki bigün gine karşılaşırız senin doğum nerde olucak sezeryan ya da normal mi düşünüyosun?minik prenses nasıl tekmeler falan :))) bi başak burcu geliyo dimi sana çok bağlı olucağı kesin gine konuşuruz tatlım seni sorularımla fazla yormamışımdım umarım hakkını helal et sağlıcakla kalın........ :))))))
Evet kizimin kardesleri var cok şükür hemde 6 tanekizimi sag salim hayirlisiyla kucagimiza alalim 1 yasina falan gelince onlari denemeyi dusunuyorum nasip bakalim.
Genelde koltuklarda oturuyoduk canim ama cam kenarindada oturduk ben seni koltukta yalniz otururken hatirliyorum bide transfer günü iste.transfer gunu ilaclari aldigimiz hemsirelerin masasında gördüm ismini.
Önceki denemelerim baska bi yerde oldu o zaman bana fazla doz ilac kullandirmadilar 8 yumurta oldu 4 tanesi dollendi ilk denemede 1 transfer 2.denemede de 1 embriyo transfer edildi kalanlar bozuk denildi ilk denemeyle 2.deneme arasinda 1 ay vardi sanirim.3.denemeyide 2 yil sonra yaptik iste.
Bizimde sperm sayisi 5 milyonun altinda canim.ben rahim filmini ilk tedavide cektirmistim anesteziyle o yuzden hic bisey anlamadimevet ben büyük odada dinlendim.
Kizin tekmeleri baya guclendi artik bazen korkuyorum bile disari cikicak diyesezeryan olacak sanirim tup bebek diye sansa birakamayiz diyor doktorlar burda sakaryada olacak dogum.hayirli neyse öyle olsun insallah.
Benim yazdigim ilaclar farkliydi canim özel mesaj attim sana kutuna bi bak istersen.bigun bulusuruz belki ne güzel olur.
Olurmu hic öyle sey tabiki sor canim elimden geldigince cevaplarim.sizin genetikler ne zaman cikicak hemen vaslicakmisin tedaviye.takip edicem seni burdan
Canım bişey sormak istiyorum benimde 2 denemende dondurulmuş embryo olmadı kısmetse 3. Başlıcam . Senin 3. Tedavinde dondurulmuşların olmuş galiba farklı bişeymi uyguladın peki?
Benim 2 denemem farkli bi yerde oldu canim 3.denemeyi umutta yaptim ve ilaclar farkliydi bide biz esimle 3 ay falan vitamin kullandik ben ulun beyin bana verdiklerini esimde emre beyin ilaclarini kullandi baskada bisey yapmadik
Benim 2 denememde umutta oldu Emre bey argınmax vermişti ama 1 ay kullandık tedaviye başladık bu sefer 2 aydır eşimde bende kullanıyoruz vitaminleri.eşin sigara kullanıyor mu? Benimki kullanıyor ve bi türlü bırakamıyorbu sigara yüzünden yine olumsuz olucak gibi hissediyorum (
Zaten ilaclarin etki etmesi icin 3 ay kullanilmasi gerekiyomus (spermin yenilenmesi icin) bunuda yeni ogrendim evet benimkide iciyor sigara bende tek tuk iciyodum aradatedavi olurkende birakmadi hic.ben hic icmedim zaten bagimli degildim
Nasipse olur canim olumsuz dusunerek baslama Allah büyük bol bol dua et insallah bebisin bu sefer gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?