Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aynen öyle canim ben hamile kaldiktan sonra daha iyi anladim ve her kadinin yasamasi gereken duygularmis diyorum Rabbim herkese tattirsin bu hisleri. Allahtan ümit kesilmez ben 8.yilda yasiyorum bu güzellikleri.sizinde yaşamanız icin dua ediyorum

Rabbim bebeşini sana bağışlandın inş sağlıklı bi şekilde. Allah hamilelerin dualarını kabul edermiş inş seninkinide eder:)

canım hayırlı olsun sağlıklı olursunuz inaşllah her zaman.....tebrik ediyorum...ayrıca hber verdiğin için tşk...

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah amalı babalı büyütsün:)

allahım cok şükür ya allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza

hayırlı olsun çok sevindik hep beraber.Allahım ikinizede sağlık versin

Bizide merakta bırakmadığın için ayrıca çoookk teşekkürler..

yaşasınnnn

Kızlar şu durumu arayıp öğrensek mi çok tedirgin oldum. O bayanla tedavi olmak istemem ben.

Canım maşallah. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah Hayırla afiyetle büyütmek nasip etsin .

Gozun aydin canim rabbim anali babali buyutsun....hayirli saglikli evlat olsun....bizim icinde kokusunu icine cek.....

Maşallah size canim hayirli bi evlat olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün darisi bizim basimiza

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar darisi isteyen herkese insallah

Yeni yeni birbirimize alisiyoruz zor ama guzel hepinizi öpüyorum arada gelirim yine

Yeni arkadaslar var sanirim hepsi hosgelmis

Arada gecerken biri rahim filmini sormuştu birine ama tam aklimda degil ben sisli de radyomarda cektirdim inan gram agri sizi hissetmedim 10 dk anca surmustu gecen haziranda 375 lira vermistik yanlis hatirlamiyosam tavsiye ederim

Gunaydin kizlar...ben size birsey sormak istiyorum, cevap verirseniz cok sevinirim...dondurulmuslarla tedavi adetin hangi gununde basliyor, ne zaman doktora gidilmesi gerekiyor?

Ben transfer oldum simdi gun sayiyorum ama yurtdisindan geldim, esim de yanimda degil, cok ozledim, gitsem mi acaba birkac gun sonra dusunuyordum...sonuc negatifse hemen yeni adetimle dondurulmuslarimi almaya gelmek istiyorum da zaman araligi ne olur bilemiyorum, yurtdisina gidip gelmeme deger mi?

canim transferin hayirli olsun sonu da insallah hamilelik haberiyle olur ben de zonguldaktan gelmistim tranfer icin ulun bey bana 3gun sonra donebilirsin dedi benimde dondurulmustu iki tedavimde ben ikisinin arasinda 3 ay ara verdim(istege bagli yani) sen simdi hemen 2. denemeyi dusunme bence bebisinin seninle olduna inan donus icin bi ara istersen ulun beyi insallah guzel haberlerini aliriz topigimiz senlenir

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Ne güzel canım senin epey bi dondurulmusun var geride senin bebisler 5. gun embriyosu mu benimde 14 tane yumurtam dollenmisti 4 tanesi 5. gune geldi onlarda bitti simdi sil bastan benim ohss durumu oldugu icin fazla ilac kullanmam belki bakalim bu sfer nasil olucak dualarini eksik etme canim ne guzel tekmeleriyle sana cvp veriyo kızın cok guzel bi duygu olmali insan yasamayınca merak ediyo iste korkuyo da acaba nasip olucak mi diye bekleyip görücem ben 3.denemeyi eylül gibi düşünüyorum Rabbimin nasip ederse..
bu arada sen de benim hatırladığım kişisin büyüK ihtimal çunku sana demistim kapali bi bayan misin diye .Tatlım ilaçlardan sonra sizin sayıda degisme oldu mu ben sadece selenyum kullandim bi de forbiol esimde proxeed plus (bu vitamini baska bi urolog vermisti) diye hatirliyorum bakalim genetik testler ciksin merkeze gidicem sana gine haber veririm canim sağlicakla kalin

Cevabin icin sagol canim, insallah 3 temmuzda guzel haberleri paylasirim sizlerle. 3 ay sonra dondurulmuslara baslayan tedavin adetin hangi gunu olmustu? Hani opulu tedavi adetin 2. Gunu basliyor ya kisa protokolde, dondurulmus olunca ne zaman?

Insallah pozitif sonuc alirim da, olmazsa ben hic ara vermek istemiyorum. Cok sukur ben tedavimi gule oynaya geze geze yaptim, hic stres olmadim, tatil gibiydi. Tatilini uzatmak kim istemez?

Bebisini saglikli bir sekilde kucagina almani diliyorum, sevgilerle...

canım benim 2 tedavimde olumsuz sonuclandi mAlesef (( simdi genetik testlerimin cikmasini bekliyorum ne guzel tedavi sürecinde güzel gecmis hayirlisiyla olumlu sonucunu da aliriz burdan insallah dondurulmusta da adetn 2 ya da 3. gunu tedavi basliyo benim ilkinde 19. gun transferim oldu ikincisinde adetin 3. gunu tedavi baslandigi icin transferim adetin 21. gunu oldu bole iste canım hakkimizda hayirlisi olsun sonu hamilelik haberli olsun:)))

kızlar nasılsınız bu aralar sıkıntılar peşimizi bırakmıyor bu nedenle pek giremiyorum..bebişlerim iyi çok şükür ben de iyiyim ama evle ilgili sıkınıtlar yaşıyoruz çok stresliyiz...evimiz satılıyor...acilen yeni ev bulmamız gerek...bu süreçte taşınmak toparlanmak bir sürü masraf zaten daha belimizi doğrultamadık tedaviden..allahım sen en iyisini bilirsin...

Valla unuttumki 5.gün de var 3.günde dondurulanda var sanirim bi kagit verdiler orda yaziyor. Bende hep baskalarindan dinliyodum şöyle tekmeledi böyle döndü diye şükür ki bana nasip oldu yasamak sizlerde olsun inşallah.
Bencede sende beni hatirlarsin hep denk gelmistik çünkü keske ozaman tanissaydik.
Ben selenyum, zinco, folbiol kullandim bide genetik testinde pihtilasma cikinca benexol verdi onuda ictim.senin esin emre beyle gorusmedimi canim ben emre beyin ilaclari esime yaradi diye dusunuyorum.ilk tedavide esimede proxeed plus vermislerdi.bu sefer sadece emre beyin verdiklerini kullandi sayida degisme olmadi ama kalitesi artti galiba daha cok dollenme oldu.vitaminleri en az iki ay kullanip baslayin bence.biz ilk ramazandan önce gittik bu ilaclari verdi ekimde de ignelere basladim.
Güzel haberler bekliyorum senden

Transferin hayirli olsun ulun bey izin veriyo git canim ilk tedavide bende evimden baska yerde kaldim cok zor gelmisti banada.
Ama daha sonucu almadan ikinciyi planlamaya baslamissin olumsuz dusunmek olmaz iki transfer arasında 1 adet donemi gecmeli diye biliyorum ben.sen bunlari dusunme bence icindekilere haksizlik olur annem bizden umidini kesti derler sonra yavrucaklar bu arada kac embriyo transfer edildi bilmiyorum ama cogul yazmak geldi icimden sanki.insallah olumlu olur sonucun

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun canım. Bu haldeyken baya zorlanırsın. Kendine dikkat et.

saol canım Allah razı olsun,Allah onları başımızdan eksik etmesin,ellerinden öpüyorum annenin de babanın da

Meraba canım sana bir soru sora bilirmiyim senin opuda kaçtane yumurta toplanmıştı seninle aynı durumları yaşadığımız için o yüzden sordum çünkü kendime anlam veremiyorum 22 tane yumurta toplanıp 17 dölenip 13 ü dondurulup geriye nasıl 2 tane kalıyor ben anlam veremiyorum

Canım benim bunlar bizimi için zorluk değil biz ne zor günler geçirdik dimi:) sen bebişşnle bu mucizenin keyfini çıkar Allah yardımcınız olur inşşşş

Haklisin canim, olumlu dusunmek lazim, ki oyle dusunuyorum merak etme...etrafimda beni seven destekleyen bircok insan var esimin ailesinden onlar beni hep mutlu tutuyor. Benimki olumsuz dusunmek degil, gercekci dusunmek, sonucta sonuc negatif de olabilir, e ben cok pratik dusunen bir insanim napayim, 10 adim ileriye dusunurum, manyagim ben ozaman ben test gunune kadar daha buralarda takilayim, yarindan itibaren de evden cikmaya baslarim normal hayata devam et dediler.

Dun gece kramplarim oldu, midem bulandi, ates basti...bebislerim (evet, 2 taneler ) tutunmjstur dusunmek istiyorum, hemsire ilk 48 saat icerisinde tutunurlar demisti bana...

Bebisini kucagina almaya nasip olur insallah canim, saglikli sihhatli anali babali buyur insallah...

Canım senin eşin ne kullanmıştı? Emre bey sayı için klomen vitamin olarakta argınmax vermişti

Canım senin eşin ne kullanmıştı? Emre bey sayı için klomen vitamin olarakta argınmax vermişti

Esimde arginmax kullandi bide coenzim .eczaci bunlarla bide com rinex diye bi vitamin var onuda kullan faydasini gorursun demis bide onu icti.herkesin ihtiyaci baskadir belki kişiden kişiye degisiyodur ilaclarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…