canım benim bunlar bizimi için zorluk değil biz ne zor günler geçirdik dimi:) sen bebişşnle bu mucizenin keyfini çıkar allah yardımcınız olur inşşşş
Nasılsınız kızlar?
Ben hafta sonu yürüdüm yürüdüm.14 km yürümüşüz grupla...
doğa çookk güzeldi.Sizleri düşündüm valllahi
hafta bir başladı.iş telaşı annemin doktor telaşları anca gelebildim yanınıza....
ne var yok bakalım?
Ohh hoşgeldin canım:)) bizde bıraktığın gibi sohbet , dertleşmece falan:) bende kısmetse cuma günü lacrin iğnelerimi teslim alıyorum çünkü Cumartesi günü yazlığa gidicem gitmeden alıcam ama Pazartesi başlıcam canım bakalım bende durumlar böyle ilk defa uzun protokol denicez inş mutlu sona ulaşırım
İyi akşamlar Canım nasılsın
Kizlar cok sukur dogumum oldu iyiyiz bi sorunuymuz yok bebegim de iyi hakkinizi helal edin hepinize dua ettim rabbim insallah kabul etsin
Teşekkür ederim canım benim sen nasılsın
Canımsın iyim çok şükür toparlandım şükür hemen kendimi buraya attım sen neler yapıyosun bakalım
Iyiyim canım bi aksilik olmazsa 3. Tedavime başlıcam önümüzdeki hafta 1 yıl aradan sonra tekrar heyecan yerine korku yaşıyorum artık
Ay çok çok sevindim bu sefer olcak inşallah çok çok dua adicem sizde sorun neydi canım
Eşimin sperm sayısı çok çok az canım dondurulmuş sperm var .eğer opu günü çözülünce sorun olursa tese olucak
Eşimin sperm sayısı çok çok az canım dondurulmuş sperm var .eğer opu günü çözülünce sorun olursa tese olucak
Canım sen üç tedavinizde ulun beydemî yaptırmıştınız birde bu uzun purotokol nası oluyo
Evet canım ulun beydi. Bende ilk defa uzun protokol olucak sadece adetin 21 günü yumurta baskılayıcı iğnelere başlıyorsun detayını bende çok bilmiyorum
Iyi hadi bakalım inşallah sonu bebişli olur sanki beden bu tür tedaviler daha önce yapılmazki bizde bu kadar her seferinde yıpranmayız sen farklı bir merkeze gitmeyi düşünmedinmi sanki ulun bey beni çok tatmin etmîyor gibi bilmiyorum canım ya herşey kısmet işte ne desek ne yapsak boş herşey rabülalemden değilmi ama sen bizi çok yakında teyze yapacaksın ben inanıyorum
Tabii düşündüm canım ama benim dondurulmuş sperm var o yüzden mecburum
Hıı vardır herşeyde bir hayır inşallah canım sadece tevekkül edicez napalım sen kaç yaşındasın canım Bugün senide benim gibi uyku tutmadı değilmi
Ben bu saatlerde pek uyumam zaten:) 28 yaşındayım
Iyiyim canım bi aksilik olmazsa 3. Tedavime başlıcam önümüzdeki hafta 1 yıl aradan sonra tekrar heyecan yerine korku yaşıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?