Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

nasılsın canım bu aralar bende de sıkıntı çok inşallah atlaıtırız...hakkımızda hayırlısı....

Canım hayırlı olsun yeni tedavin.
Uzun protokol olcakmış ne olduğunu tam biliyorum.
İnşh hep beraber takip ederiz seni güzel sonuçlarını alırız birlikte.
annemin tedavisiyle ilgili onlara gidip geceleri birşey yaptığım için akşamları siteye yetişemiyorum.:9
aklım kalıyor ama sabaha işe gelince takip ediyorum

nasılsın canım bu aralar bende de sıkıntı çok inşallah atlaıtırız...hakkımızda hayırlısı....

canım benim yaa

okudum tam yetişemedim ama evinizi taşıyacakmışız galiba..

hay Allah bu arada zor olacak sende ağırlaşmaya başlıyorsun..
inşh daha hayırlı olur belki canım.

yeni eviniz düzeniniz daha rahat kurarsınız belki daha rahat tasarlarsınız.
Ne diyelim herşeyde bir hayır olduğunu düşününce insan bir rahatlıyor.
elbette zor olacak canım ama Allahım kolay eylesin.

Hamilelik nasıl gidiyor bu arada?

merhaba kızlar ben de yer araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz.Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu aldım, sgk tüp bebek fiyatını bilen varmı ? Bir de umut tüp bebek de önereceğiniz doktor varmı ? yeri nerde metrobüse yakınmı ?

Yedirenk merhaba canım hayırlı olsun ben de rapor alıyorum inşallah bir aya çıkacak. Umut tüp bebeki aradım rapor olursa 3.080 tl+ ilaçlar+doktor muayenesi için 250 tl istediler. Metrobüsden sonra çok uzak degil diye biliyorum canım

raporu nerden alıyorsun. yardımcı olabileceğim şey varsa bilgi vereyim.kimse zorlansın istemem.ama fiyatı fazlaymış.İstanbul tüp bebek merkezinde aret bey 250 muayne 2500 raporlu fiyatı bilgin olsun.çok öneren de var.

Canım istanbul tıp fakültesinden alıyorum evraklarımı haftaya teslim ediyorum yani bitti sayılır canım saol ilaç için ne yaptın bu arada ? Merkez de çok önemli benim evim memoriale çok yakın oraya mı gitsem diye kafam karıştı onlarda rapora 1000 tl indirim yapıyor

dış heyet raporu alacağım de,yoksa çok uğraştırıyorlar.evrakları teslim edeli bayağı oldu.benim.Giitim özelde sağlık raporu onaylattım.100 tl..forogtaf gerekiyor..bilgin olsun.İlaçları da gideceğim yer yazacakmış canım..memoriel de fiyat ne ki ?

öle canım yaa antepin ev piyasası çok kötü kiralar çok pahalı ev fiyatlarıda öle nasıl olacak bilmiyorum hakkımızda hayırlıs...

canım umutu düşünürsen ulun bey iyi yanı ben memnun kaldım başka arkadaşları bilemem tabiki...istanbulu çok bilmiyorum ama metrobuüse pek yakın değil koşuyolunda ...

tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.
Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almanızı nasip etsin.

tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.
Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almanızı nasip etsin.

öle canım yaa antepin ev piyasası çok kötü kiralar çok pahalı ev fiyatlarıda öle nasıl olacak bilmiyorum hakkımızda hayırlıs...

Allahım kolaylıklar versin kuzum size... önünüze çıkarsın inşh.hem kesenize hem size uygun olsun inşh.

[SUP][/SUP]

Dışarda yaptıracagımı söyledim evrak listesi verdiler tahliller nüfus kayıt 2 aşılama yazısı vsvs çok şükür bitti 1 aya çıkıyomuş bakalım. Ben Umut ta başlıcam galiba yedirenk, cumartesi Ulun bey ile görüşmem var inşallah fikrim değişmez yıllardır dr gezmekten ben de dr beğenemiyorum . Seni de bekleriz Umut'a)

sen nerden alın canım raporunu bilgi verebilirsen seviniriz?

Amin canım rabbim her isteyene bu duygulari yasatsin insallah

Evet canım ulun beydi. Bende ilk defa uzun protokol olucak sadece adetin 21 günü yumurta baskılayıcı iğnelere başlıyorsun detayını bende çok bilmiyorum
Canım ya bu uzun protokol de nerden çıktı ya. Bana Ulun Bey hiç böle bişey demedi. Bizim yumurtalar zaten az. Benim 9 hep. Hiç azalmadı artış oldu ara ara ama. Neden uzun protokol deniyomuş.Hayırlısı olsun inşallah.

Amin canım rabbim her isteyene bu duygulari yasatsin insallah
canım nasılsın bebeiş nasıl?

nasıl uykularla aranız :) kokla bizim içinde...:)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…