Nasılsınız kızlar?
Ben hafta sonu yürüdüm yürüdüm.14 km yürümüşüz grupla...
doğa çookk güzeldi.Sizleri düşündüm valllahi
hafta bir başladı.iş telaşı annemin doktor telaşları anca gelebildim yanınıza....
ne var yok bakalım?
Ohh hoşgeldin canım:)) bizde bıraktığın gibi sohbet , dertleşmece falan:) bende kısmetse cuma günü lacrin iğnelerimi teslim alıyorum çünkü Cumartesi günü yazlığa gidicem gitmeden alıcam ama Pazartesi başlıcam canım bakalım bende durumlar böyle ilk defa uzun protokol denicez inş mutlu sona ulaşırım
nasılsın canım bu aralar bende de sıkıntı çok inşallah atlaıtırız...hakkımızda hayırlısı....
merhaba kızlar ben de yer araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz.Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu aldım, sgk tüp bebek fiyatını bilen varmı ? Bir de umut tüp bebek de önereceğiniz doktor varmı ? yeri nerde metrobüse yakınmı ?
Yedirenk merhaba canım hayırlı olsun ben de rapor alıyorum inşallah bir aya çıkacak. Umut tüp bebeki aradım rapor olursa 3.080 tl+ ilaçlar+doktor muayenesi için 250 tl istediler. Metrobüsden sonra çok uzak degil diye biliyorum canım
raporu nerden alıyorsun. yardımcı olabileceğim şey varsa bilgi vereyim.kimse zorlansın istemem.ama fiyatı fazlaymış.İstanbul tüp bebek merkezinde aret bey 250 muayne 2500 raporlu fiyatı bilgin olsun.çok öneren de var.
Canım istanbul tıp fakültesinden alıyorum evraklarımı haftaya teslim ediyorum yani bitti sayılır canım saol ilaç için ne yaptın bu arada ? Merkez de çok önemli benim evim memoriale çok yakın oraya mı gitsem diye kafam karıştı onlarda rapora 1000 tl indirim yapıyor
öle canım yaa antepin ev piyasası çok kötü kiralar çok pahalı ev fiyatlarıda öle nasıl olacak bilmiyorum hakkımızda hayırlıs...canım hayırlı olsun yeni tedavin.
Uzun protokol olcakmış ne olduğunu tam biliyorum.
Inşh hep beraber takip ederiz seni güzel sonuçlarını alırız birlikte.
Annemin tedavisiyle ilgili onlara gidip geceleri birşey yaptığım için akşamları siteye yetişemiyorum.:9
aklım kalıyor ama sabaha işe gelince takip ediyorum
Canım benim yaa
okudum tam yetişemedim ama evinizi taşıyacakmışız galiba..
Hay allah bu arada zor olacak sende ağırlaşmaya başlıyorsun..
Inşh daha hayırlı olur belki canım.
Yeni eviniz düzeniniz daha rahat kurarsınız belki daha rahat tasarlarsınız.
Ne diyelim herşeyde bir hayır olduğunu düşününce insan bir rahatlıyor.
Elbette zor olacak canım ama allahım kolay eylesin.
Hamilelik nasıl gidiyor bu arada?
merhaba kızlar ben de yer araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz.ben devlet hastanesinden dış heyet raporu aldım, sgk tüp bebek fiyatını bilen varmı ? Bir de umut tüp bebek de önereceğiniz doktor varmı ? Yeri nerde metrobüse yakınmı ?
merhaba kızlar ben de yer araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz.Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu aldım, sgk tüp bebek fiyatını bilen varmı ? Bir de umut tüp bebek de önereceğiniz doktor varmı ? yeri nerde metrobüse yakınmı ?
Yedirenk merhaba canım hayırlı olsun ben de rapor alıyorum inşallah bir aya çıkacak. Umut tüp bebeki aradım rapor olursa 3.080 tl+ ilaçlar+doktor muayenesi için 250 tl istediler. Metrobüsden sonra çok uzak degil diye biliyorum canım
öle canım yaa antepin ev piyasası çok kötü kiralar çok pahalı ev fiyatlarıda öle nasıl olacak bilmiyorum hakkımızda hayırlıs...
tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.
Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almanızı nasip etsin.
Canım çok teşekkürler. Cumartesi Ulun bey ile görüşmem var biraz kafam karışmıştı umut mu memorial mi diye ama umudumu umutta arayacağım diye yazmışım forma ve birden o güne gittim pozitif düşünmek çok önemli formdan takip ettiğim kadarı ile çoğunluk Umut tan memnun. İnşallah cumartesi fikrim değişmez sevgiler
Dışarda yaptıracagımı söyledim evrak listesi verdiler tahliller nüfus kayıt 2 aşılama yazısı vsvs çok şükür bitti 1 aya çıkıyomuş bakalım. Ben Umut ta başlıcam galiba yedirenk, cumartesi Ulun bey ile görüşmem var inşallah fikrim değişmez yıllardır dr gezmekten ben de dr beğenemiyorum . Seni de bekleriz Umut'adış heyet raporu alacağım de,yoksa çok uğraştırıyorlar.evrakları teslim edeli bayağı oldu.benim.Giitim özelde sağlık raporu onaylattım.100 tl..forogtaf gerekiyor..bilgin olsun.İlaçları da gideceğim yer yazacakmış canım..memoriel de fiyat ne ki ?
Canım çok teşekkürler. Cumartesi Ulun bey ile görüşmem var biraz kafam karışmıştı umut mu memorial mi diye ama umudumu umutta arayacağım diye yazmışım forma ve birden o güne gittim pozitif düşünmek çok önemli formdan takip ettiğim kadarı ile çoğunluk Umut tan memnun. İnşallah cumartesi fikrim değişmez sevgiler
Canım tedavi olmadım.Ulun bey le tanışmam.Aslında eşimin Emre beyle tanışmasıyal başladı.Eşim varikosel ameliyatı oldu.Sayımız azdı.
Bende hep kontrol olmak istiyorumdum.dedim sayı az zate olmazsa tüp olacak aynı kurumda olalım bari diye.
öyle danıştım canım....
inşh eylülden sonra diyoruz Allah başka bir sıkıntı vermezse...
ama genel duyduğum herkes memnun.inşh senin içinde hayırlı olur canım...
dediğin gibi umudun olsun inşh.
raporu nerden alıyorsun. yardımcı olabileceğim şey varsa bilgi vereyim.kimse zorlansın istemem.ama fiyatı fazlaymış.İstanbul tüp bebek merkezinde aret bey 250 muayne 2500 raporlu fiyatı bilgin olsun.çok öneren de var.
Ay canım çokkk sevindim rabim yavrunu anneli babalı büyüsün inşallah gözünüz Aydın vallahi çok mutlu aldum şuan ay ne güzel bir duygu yarabi vizede dua et olurmu bebişini bizim için öp olurmu
Maşallah maşallah
sen nerden alın canım raporunu bilgi verebilirsen seviniriz?[/QUOTE
süleymaniye doğum evinden canım.ilk 29 nisanda üroloğa giderek başladık.2 ay sürdü.tabi bizim sallamamız da etkili oldu.3 tane sperm testi 15-20 gün ara ile yaptırabiliyrosun.diğer işlemler kısa sürede yapılıyor zaten.doktora gitmeye de gerek yokmuş sanırım.Çünkü daha önce de gitmiştik.
Canım ya bu uzun protokol de nerden çıktı ya. Bana Ulun Bey hiç böle bişey demedi. Bizim yumurtalar zaten az. Benim 9 hep. Hiç azalmadı artış oldu ara ara ama. Neden uzun protokol deniyomuş.Hayırlısı olsun inşallah.Evet canım ulun beydi. Bende ilk defa uzun protokol olucak sadece adetin 21 günü yumurta baskılayıcı iğnelere başlıyorsun detayını bende çok bilmiyorum
[SUP][/SUP]tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.
Canım memoriali de düşün dedim. Ben de çok araştırdım. Memorial özellikle erkek kısırlığında ve azospermi de çok iyiymiş. Bu arada hoşgeldiniz. Hayırlı olsun.
canım nasılsın bebeiş nasıl?Amin canım rabbim her isteyene bu duygulari yasatsin insallah
sen nerden alın canım raporunu bilgi verebilirsen seviniriz?[/QUOTEsüleymaniye doğum evinden canım.ilk 29 nisanda üroloğa giderek başladık.2 ay sürdü.tabi bizim sallamamız da etkili oldu.3 tane sperm testi 15-20 gün ara ile yaptırabiliyrosun.diğer işlemler kısa sürede yapılıyor zaten.doktora gitmeye de gerek yokmuş sanırım.Çünkü daha önce de gitmiştik.
canım bu hastanede diğer lerine göre daha kısa sürede çıktığını duydum bende.
çapadan zeynep kamilden vs...daha kolay olduğunu söylüyorlar.
düşünmüyor değilim.hadi biri karşıladık ya olmazsa 2.için rapor olursa gönlümüz daha ferah başlarız diye düşünüyorum bende.
hayırlısı bakalım.
sizdeki sorun neydi?
bizim sper az varikosel ameliyatı olduk.bende çükolata kisti vardı.son durumuzu bilmiyoruz ama malasef.
canım nasılsın bebeiş nasıl?
nasıl uykularla aranız :) kokla bizim içinde...:)
canım bu hastanede diğer lerine göre daha kısa sürede çıktığını duydum bende.
çapadan zeynep kamilden vs...daha kolay olduğunu söylüyorlar.
düşünmüyor değilim.hadi biri karşıladık ya olmazsa 2.için rapor olursa gönlümüz daha ferah başlarız diye düşünüyorum bende.
hayırlısı bakalım.
sizdeki sorun neydi?
bizim sper az varikosel ameliyatı olduk.bende çükolata kisti vardı.son durumuzu bilmiyoruz ama malasef.
Canım seninle problemlerimiz aynıymış bizde de sayı düşük ( varikosel de var ama ameliyata gerek yok dendi) ve bende de sol overde çikolata kisti var 3,5 cm benim ilk 2 denemem olumsuz sonuçlandı yani gebelik oluşmadı bu olaylar insanı çok yoruyo Rabbim kimseye yaşatmasın. bende umut tüp bebekte tedavi gördüm aralık ta raporlu 2000 liraydı ilaç hariç şimdi zam gelmiş sanırım 3080 oduna göre senin ve yeni başlıycak arkadaşların tedavisi hayırlısı olsun Rabbim yüzünüzü güldürsün ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?