Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

evet canım nasipse bir daha ki adetimle başlamayı düşünüyorum nasipse bir problem cıkmazsa ama benim genetikte pıhtılaşma sorunu cıktı.evet canım oshh olmuştum.3 ay önce opum gerçekleşti 9 yumoştan 7 tane kaldı 3.gün 8 hücreliymiş ilk tedavimde 35 taneden 4 ikinci tedavimdede 28 taneden 2 tane kalmıştı.hiç bu kadar yumurta dondurmamışlardı inşallah bu sefer her şey güzel olur.bu sefer düşük dozla başladık canım .inşallahla rabbim sanada ve tüm isteyenlere gönüllerindekini hayırlısı ile nasip etsin mevlam

Son düzenleme:

canım benim ilkinde 35 taneden 4 tane ikincisinde 28 taneden 2 tane kaldı düşünebiliyormusun bende bir türlü anlalayamadım bu işi

canım benim ilk tedavimlerim süleyman beyde olmuştu son tedavimde ulun beyle devam ediyorum.süleyman beyde spremler yumurtaları kalitesizleştiriyor diyordu

Hadiya valla bana kromozom yapıyor diyor ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu ulun beye ben sordum hani spermle ilgili olabilirmi diye oda spermin 60 milyon olduğunu söyledi sen şimdi ne aşamadasın canım

Hadiya valla bana kromozom yapıyor diyor ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu ulun beye ben sordum hani spermle ilgili olabilirmi diye oda spermin 60 milyon olduğunu söyledi sen şimdi ne aşamadasın canım

canım 3 ay önce opum gerçekleşti 9 yumutamdan 7 tane tanesini dondurdular .bu arada genetik yaptırmıştım onun sonucunu yeni aldım pıhtılaşma cıktı benim bir dış gebelik birde 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim oda pıhtılaşmadan dolayı olabilir dedi doktor önümüzdeki temmuz adetimle dondurulmuşlarımla transfer yaptıracağım bu sefer hayırlısı ile güzel olur

Canım hayırlısı olsun sen ne kadar ara veripte tedavilere başladın bizde de sperm sayısı az morfoloji ve hızda da problem var benim ilk tedavimde 18 yumurtam oluştu 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak kaldı.Ama iki transferimde negatif sonuçlandı senin bence hamileliğin olur bak iki transferinde de hamile kalmışsın bu arada sen transferde clexan kan sulandırıcı iğne kullandın mı bana vermişti ulun bey. sizde sayı ne kadar tatlım siz de raporlu mu tedavi görüyosunuz bi de eşine bitkisel ilaç verdiler mi? Benim de çikolata kistim var belki şimdiki tedavimde bide bunu değerlendirirler bakalım ne olucak bende genetik testlerin çıkmasını bekliyorum sonrada merkeze gidicem ulun bey ne derse ona göre harekete edicem sen de pko var mı epey bi yumurta toplanıyomuş senden ben de sayı az olup ohss olunca ulun bey bile şaşırdı genelde 25 yumurtanın üstünde oluyomuş bu durum hakkımızda hayırlısı olsun sonu hamilelik haberinle olsun tatlım.....

İnşallh canım herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…