Canım sanırım yakında sen de tedaviye başlıycaksın şimdiden hayırlısı olsun seninle meslektaşız desene :)) bende öğretmenim ama henüz atanamadım bu arada sen de benim gibi ohsss olup zorlu tedavi süreci atlattın diye hatırlıyorum sanırım bu seferki tedavinde öle bişey yaşamadın bende yakında bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlarım diye düşünüyorum sende ulun bey ikinci de nasıl bi ilaç tedavisi uyguladı bide bu sefer kaç yumurtan olup 5.güne geldi ben geçenkinde 4 kutu gonal f kullanmıştım başlangıç dozum 300 dü hakkımızda hayırlısı olsun tatlım çok zor günlerdi o yaşadıklarımız Rabbim bi daha yaşatmasın......
Meraba canım sana bir soru sora bilirmiyim senin opuda kaçtane yumurta toplanmıştı seninle aynı durumları yaşadığımız için o yüzden sordum çünkü kendime anlam veremiyorum 22 tane yumurta toplanıp 17 dölenip 13 ü dondurulup geriye nasıl 2 tane kalıyor ben anlam veremiyorum
canım benim ilkinde 35 taneden 4 tane ikincisinde 28 taneden 2 tane kaldı düşünebiliyormusun bende bir türlü anlalayamadım bu işi
Evet canım seninde baya toplanmış ama niye böyle acaba ulun bey ne diyor peki canım
canım benim ilk tedavimlerim süleyman beyde olmuştu son tedavimde ulun beyle devam ediyorum.süleyman beyde spremler yumurtaları kalitesizleştiriyor diyordu
Canım ya bu uzun protokol de nerden çıktı ya. Bana Ulun Bey hiç böle bişey demedi. Bizim yumurtalar zaten az. Benim 9 hep. Hiç azalmadı artış oldu ara ara ama. Neden uzun protokol deniyomuş.Hayırlısı olsun inşallah.
[SUP][/SUP]
Canım memoriali de düşün dedim. Ben de çok araştırdım. Memorial özellikle erkek kısırlığında ve azospermi de çok iyiymiş. Bu arada hoşgeldiniz. Hayırlı olsun.
Canım bende anlamadım ana 9 kritik bi sayı değil dedi ne biliyim canım ya
Hadiya valla bana kromozom yapıyor diyor ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu ulun beye ben sordum hani spermle ilgili olabilirmi diye oda spermin 60 milyon olduğunu söyledi sen şimdi ne aşamadasın canım
canım nasılsın bebeiş nasıl?
nasıl uykularla aranız :) kokla bizim içinde...:)
canım bu hastanede diğer lerine göre daha kısa sürede çıktığını duydum bende.
çapadan zeynep kamilden vs...daha kolay olduğunu söylüyorlar.
düşünmüyor değilim.hadi biri karşıladık ya olmazsa 2.için rapor olursa gönlümüz daha ferah başlarız diye düşünüyorum bende.
hayırlısı bakalım.
sizdeki sorun neydi?
bizim sper az varikosel ameliyatı olduk.bende çükolata kisti vardı.son durumuzu bilmiyoruz ama malasef.
bizim de varikosel var ama ameliyat olmadı.benim de yumurta rezervimde azalma var. Doktorlar ameliyatla vakit kaybetmeyin diyor.Yaşımızdan dolayı.Sen de başvur canım o zaman...
Canım tedavi olmadım.Ulun bey le tanışmam.Aslında eşimin Emre beyle tanışmasıyal başladı.Eşim varikosel ameliyatı oldu.Sayımız azdı.
Bende hep kontrol olmak istiyorumdum.dedim sayı az zate olmazsa tüp olacak aynı kurumda olalım bari diye.
öyle danıştım canım....
inşh eylülden sonra diyoruz Allah başka bir sıkıntı vermezse...
ama genel duyduğum herkes memnun.inşh senin içinde hayırlı olur canım...
dediğin gibi umudun olsun inşh.
Hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur güzel haberlerini alırız benim bir aksilik çıkmazsa ağustos başı başlayacağım
Canım ya bu uzun protokol de nerden çıktı ya. Bana Ulun Bey hiç böle bişey demedi. Bizim yumurtalar zaten az. Benim 9 hep. Hiç azalmadı artış oldu ara ara ama. Neden uzun protokol deniyomuş.Hayırlısı olsun inşallah.
[SUP][/SUP]
Canım memoriali de düşün dedim. Ben de çok araştırdım. Memorial özellikle erkek kısırlığında ve azospermi de çok iyiymiş. Bu arada hoşgeldiniz. Hayırlı olsun.
Memorial de 2.aşılamamı yaptırmıştım, merkez iyi aslında ama dondurma vs için hep ek ücret ödemek gerekiyor. Ben ilk kez tüp bebek yaptıracağım ve ne ile karşılaşacagız bilmiyorum, çapadan raporçıkartıyorum o yüzden maddi açıdan kafam biraz daha rahat olacak gibi karar vermek çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı artık
Canım hayırlısı olsun sen ne kadar ara veripte tedavilere başladın bizde de sperm sayısı az morfoloji ve hızda da problem var benim ilk tedavimde 18 yumurtam oluştu 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak kaldı.Ama iki transferimde negatif sonuçlandı senin bence hamileliğin olur bak iki transferinde de hamile kalmışsın bu arada sen transferde clexan kan sulandırıcı iğne kullandın mı bana vermişti ulun bey. sizde sayı ne kadar tatlım siz de raporlu mu tedavi görüyosunuz bi de eşine bitkisel ilaç verdiler mi? Benim de çikolata kistim var belki şimdiki tedavimde bide bunu değerlendirirler bakalım ne olucak bende genetik testlerin çıkmasını bekliyorum sonrada merkeze gidicem ulun bey ne derse ona göre harekete edicem sen de pko var mı epey bi yumurta toplanıyomuş senden ben de sayı az olup ohss olunca ulun bey bile şaşırdı genelde 25 yumurtanın üstünde oluyomuş bu durum hakkımızda hayırlısı olsun sonu hamilelik haberinle olsun tatlım.....evet canım nasipse bir daha ki adetimle başlamayı düşünüyorum nasipse bir problem cıkmazsa ama benim genetikte pıhtılaşma sorunu cıktı.evet canım oshh olmuştum.3 ay önce opum gerçekleşti 9 yumoştan 7 tane kaldı 3.gün 8 hücreliymiş ilk tedavimde 35 taneden 4 ikinci tedavimdede 28 taneden 2 tane kalmıştı.hiç bu kadar yumurta dondurmamışlardı inşallah bu sefer her şey güzel olur.bu sefer düşük dozla başladık canım .inşallahla rabbim sanada ve tüm isteyenlere gönüllerindekini hayırlısı ile nasip etsin mevlam
Canım bende anlamadım ana 9 kritik bi sayı değil dedi ne biliyim canım ya
canım benden de 9 tane toplanmıştı...rabbim hayırlısını versin...
canım 3 ay önce opum gerçekleşti 9 yumutamdan 7 tane tanesini dondurdular .bu arada genetik yaptırmıştım onun sonucunu yeni aldım pıhtılaşma cıktı benim bir dış gebelik birde 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim oda pıhtılaşmadan dolayı olabilir dedi doktor önümüzdeki temmuz adetimle dondurulmuşlarımla transfer yaptıracağım bu sefer hayırlısı ile güzel olur
Canım seninle problemlerimiz aynıymış bizde de sayı düşük ( varikosel de var ama ameliyata gerek yok dendi) ve bende de sol overde çikolata kisti var 3,5 cm benim ilk 2 denemem olumsuz sonuçlandı yani gebelik oluşmadı bu olaylar insanı çok yoruyo Rabbim kimseye yaşatmasın. bende umut tüp bebekte tedavi gördüm aralık ta raporlu 2000 liraydı ilaç hariç şimdi zam gelmiş sanırım 3080 oduna göre senin ve yeni başlıycak arkadaşların tedavisi hayırlısı olsun Rabbim yüzünüzü güldürsün ......
Evete canım soğan kürü yaptım ben tadı iğrençti ama içtim 2 defa devam ettim inşh eritmiştir biraz sen denedin mi hiç?
bizim de varikosel var ama ameliyat olmadı.benim de yumurta rezervimde azalma var. Doktorlar ameliyatla vakit kaybetmeyin diyor.Yaşımızdan dolayı.Sen de başvur canım o zaman...
benimde amh değerim 1,3 çıktı canım çok parlak değil yani.
yaşım 35...
ama şu annemin meme kanserine yakalaşını ameliyatın aynı ana denk gelmesi uzattı biraz sürecimizi...
bakalım inşh.
ramazandan sonra eylül gibi bende başlıcam.
rapor süreci gözümü korkutuyor git gel.aslında uğraşsak 1.yede rahat gider insan.maddiyat malesef önemli...
iyi akşamlar kızlar
bazılarınız beni tanısada çoğunuz tanımaz.Hamile kaldıktan sonra her okuduğum olumsuzluk benimde başıma gelecek diye evham yapmaya başlayınca kk dan bi süre uzak kaldım.ama ara ara burayı okumadan da edemiyorum.insan merak ediyor nede olsa.
Demaycım ve Duygucum yeniden tedaviye başlıyorlarmış.Allah bahtlarını açık etsin.Bu defa sonu mutlu bitsin inşallah.Pilise ve ayşecikiminde doğumları yaklaşmıs maşallah.Neyse lafı uzatmayayım yazdıklarınızı okuyunca bende yazma ihtiyacı hissettim.
Burda olan tüm arkadaşlarım gibi bizde zor zamanlar geçirdik.Önce korunduk.korunmayı bıraktıktan 5,5 yıl sonra ilk kez hamile kalabildim.bu süreçte 3 kez yumurta takibi,4 rahim filmi,bir ameliyat geçirdim.aşılamaya hiç gerek yok dedi dr(tüpler tıkalı olduğundan) 5 kez tüp bebek denemesine başladık.2si iptal edildi.biri dondurulmuşlarla 3 transfer yapıldı.Şuan ikizlerime hamleyim şükürler olsun.
Diyeceğim şu belki benden çok daha kötüsünü çeken,çok daha uzun bekleyenler var ama hepimiz için çoook zor.Rabbim düşmanıma vermesin.Bunca tedavi koşturma yannda bide etraftakilerin lafı sözü...İnsan tükeniyor bazen.Ama umudu kaybetmemek lazım.İnanın en samimi şekilde tüm bekleyen arkadşlarıma dua ediyorum.Bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı,onlarada bu güzel duyguları en kısa zamanda tatmayı nasip etsin.
Eşler konusuna gelince bu yaşadıklarımız gerçekten sınav.Bizi birbirimize yaklaştırıyor,daha çok kenetlenmemizi,birbirimize olan sevgimizin artmasını sağlıyorsa ne mutlu bizlere.Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herşeyi o güzel gönlünüze göre versin inşallah
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YA ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SANADA SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI KOKUSUNU İİÇİNE CEKMEYİ NASİP ETSİN İNŞ.BEN AĞUSTOSTA BAŞLICAM BÜYÜK İHTİMAL AMA İNŞALAH GEREK KALMAZDA KENDİSİ GELİR :)
nerelersin kız?
hayırlı uğurlu olsun canımHayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur güzel haberlerini alırız benim bir aksilik çıkmazsa ağustos başı başlayacağım
inşh tedavi sürecin su gibi geçer çabukcak bebeğini alır gelirsin.
nerelersin kız?
Burdaaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evete canım soğan kürü yaptım ben tadı iğrençti ama içtim 2 defa devam ettim inşh eritmiştir biraz sen denedin mi hiç?
benimde amh değerim 1,3 çıktı canım çok parlak değil yani.
yaşım 35...
ama şu annemin meme kanserine yakalaşını ameliyatın aynı ana denk gelmesi uzattı biraz sürecimizi...
bakalım inşh.
ramazandan sonra eylül gibi bende başlıcam.
rapor süreci gözümü korkutuyor git gel.aslında uğraşsak 1.yede rahat gider insan.maddiyat malesef önemli...
benim amh 0,84 yaşım 35..eylüle kadar hallolur bence uğraş sonuçtao senin hakkın.
hayırlı uğurlu olsun canım
inşh tedavi sürecin su gibi geçer çabukcak bebeğini alır gelirsin.
Katılıorum kesinlikle rapor hakkını kullan derim ya ayrıca bu hak üçe cıkıo torba yasada ve ilaçlarıdevlet karşılıcak cıkınca yasa
Burdaaaaa
naber sesin soluğun çıkmıyor.
benim amh 0,84 yaşım 35..eylüle kadar hallolur bence uğraş sonuçtao senin hakkın.
canım annem meme kanseri oldu tam bu süreçte ve ben bütün izinlerimi bitirdim.öncesinde de babamın 4 ay lık süreki hastanede yattığı bir sürcemiz oldu ara ara bir sürü izin kullandım.hep hastalık süreciyle alakalı.
izin alamıyorum artık.senenlik izim bile yok.
işten çıkmam lazım.
ağutos eylül gibi çıkayım diyorum.işten ayırılırsam burda çalışan herkesin düzeni alt üst olacak izinlerini kullanamayacaklar.annemin tedavisi süreci eylül gibi bitecek başak bir sıkıntı olmazsa inşh.
kemoterapileri devam edecek mi sonra belli olcak...
bu yüzden aklım hem raporda hem zamanım geçiyor ama ne yapacağımı biliyorum biraz galiba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?