- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Katılıorum kesinlikle rapor hakkını kullan derim ya ayrıca bu hak üçe cıkıo torba yasada ve ilaçlarıdevlet karşılıcak cıkınca yasa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kesinlikle katılıyorum sana...ama şöyle bir sürecim oldu.
canım annem meme kanseri oldu tam bu süreçte ve ben bütün izinlerimi bitirdim.öncesinde de babamın 4 ay lık süreki hastanede yattığı bir sürcemiz oldu ara ara bir sürü izin kullandım.hep hastalık süreciyle alakalı.
izin alamıyorum artık.senenlik izim bile yok.
işten çıkmam lazım.
ağutos eylül gibi çıkayım diyorum.işten ayırılırsam burda çalışan herkesin düzeni alt üst olacak izinlerini kullanamayacaklar.annemin tedavisi süreci eylül gibi bitecek başak bir sıkıntı olmazsa inşh.
kemoterapileri devam edecek mi sonra belli olcak...
bu yüzden aklım hem raporda hem zamanım geçiyor ama ne yapacağımı biliyorum biraz galiba :18:
nasıl yapsam ne zaman başlasam nasıl olsa aacaba?
canım kesinlikle katılıyorum sana...ama şöyle bir sürecim oldu.
canım annem meme kanseri oldu tam bu süreçte ve ben bütün izinlerimi bitirdim.öncesinde de babamın 4 ay lık süreki hastanede yattığı bir sürcemiz oldu ara ara bir sürü izin kullandım.hep hastalık süreciyle alakalı.
işten çıkmam lazım.
ağutos eylül gibi çıkayım diyorum.işten ayırılırsam burda çalışan herkesin düzeni alt üst olacak izinlerini kullanamayacaklar.annemin tedavisi süreci eylül gibi bitecek başak bir sıkıntı olmazsa inşh.
bu yüzden aklım hem raporda hem zamanım geçiyor ama ne yapacağımı biliyorum biraz galiba :18:
Yaben buralardayımda işte sabırla öle bekliom işte senin işin biraz zor ya aslında annenin randevularyla kndi doktor randevularını aynı gün ayarlayabilsen bikerede iki iş çıkr ama yorulursun
Katılıorum kesinlikle rapor hakkını kullan derim ya ayrıca bu hak üçe cıkıo torba yasada ve ilaçlarıdevlet karşılıcak cıkınca yasa
Yaben buralardayımda işte sabırla öle bekliom işte senin işin biraz zor ya aslında annenin randevularyla kndi doktor randevularını aynı gün ayarlayabilsen bikerede iki iş çıkr ama yorulursun
Zaten bize en iyi öğrettiği şey bu oldu sabır......
canım Kocaelideyiz.annem burdaki cihazlara uygun görülmediği için Bursaya gidip geliyor şimdi.
işim daha da zorlaştı yani....
Allahım sonunu güzel etsin de ne yapalım...Bulcaz bir çaresini....
Zaten bize en iyi öğrettiği şey bu oldu sabır......
canım Kocaelideyiz.annem burdaki cihazlara uygun görülmediği için Bursaya gidip geliyor şimdi.
işim daha da zorlaştı yani....
Allahım sonunu güzel etsin de ne yapalım...Bulcaz bir çaresini....
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş Allah sana bikapı acıcak eminim senin sınavın bizden birazdaha zor ama inan mükafatı daha ii olcak
Canım hiç bilgim yok ama yazmadan da duramadım.Kızlar ya yarın lucrin iğnelerimi alıcam.ama hala soru işareti var kafamda benden zaten çok yumurta çıkmıyoki 9 tane .şimdi bide yumurta baskılayıcı iğne kullanınca sayı azalmıcakmıamaç sizce kalite artırmak mı?
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş Allah sana bikapı acıcak eminim senin sınavın bizden birazdaha zor ama inan mükafatı daha ii olcak
Allah razı olsun canım...
hepimiz için olsun...
Allahım sen mübarek günlerde bu mübarek günde hasta olan herkese şifa....
dertleri devalar nasip et yarabbim.
çocuk uğrundan mücadele eden tedaviye başlayan arkadşaımlarım gönüllerini rahatlat,
tedavilerinde hayırlı sonuçlar almalarını sağla,
bebeklerini bekleyen annelerimize hayırlıyla kucaklarına almalarını nasip et,
bebeğini olanların ailerine sağlık huzur ver Allahım
HAYIRLI RAMAZANLAR , HAYIRLI CUMALAR ...
Canım güzel temennilerin ve duaların için teşekkürler Rabbim ailene sağlık sıhhat ve mübarek Ramazan ayında herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz bi gün annelik duygusunu tadarız hayırlı cumalar herkese.....
çocuk uğrundan mücadele eden tedaviye başlayan arkadşaımlarım gönüllerini rahatlat,
Canım hiç bilgim yok ama yazmadan da duramadım.
hemşire genle bir bilgi soransan ya da eczacılara danışsan....?
Allah razi olsun canim amin tum dualarina rabbim kimseyi darda birakmasinAllah razı olsun canım...
hepimiz için olsun...
Herkese hayirli ramazanlar dilerim
Canım güzel temennilerin ve duaların için teşekkürler Rabbim ailene sağlık sıhhat ve mübarek Ramazan ayında herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz bi gün annelik duygusunu tadarız hayırlı cumalar herkese.....
Canım hiç bilgim yok ama yazmadan da duramadım.
hemşire genle bir bilgi soransan ya da eczacılara danışsan....?
Allah razi olsun canim amin tum dualarina rabbim kimseyi darda birakmasin
Herkese hayirli ramazanlar dilerim
Allah razı olsun kızlar
pilise canım nasıl gidiyor kuzu nasıl
asilseksendört sen nasılsın canım...hayırlısıyla ramazan bayramla tedavimize başlamıza az kalcak inşh
Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?
Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Ah bi karnimin sisliginden, sertliginden kurtulsam....
Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, 1 temmuz buyuk gunum
Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?
Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Canım ya bu uzun protokol de nerden çıktı ya. Bana Ulun Bey hiç böle bişey demedi. Bizim yumurtalar zaten az. Benim 9 hep. Hiç azalmadı artış oldu ara ara ama. Neden uzun protokol deniyomuş.Hayırlısı olsun inşallah.
Memorial de 2.aşılamamı yaptırmıştım, merkez iyi aslında ama dondurma vs için hep ek ücret ödemek gerekiyor. Ben ilk kez tüp bebek yaptıracağım ve ne ile karşılaşacagız bilmiyorum, çapadan raporçıkartıyorum o yüzden maddi açıdan kafam biraz daha rahat olacak gibi karar vermek çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı artık
Umut a da baya zam gelmiş ya. 2000 TL idi geçen yıl raporlu birden 3000 olmuş. Tüm merkezlerde böyle para işi var ama canım ya. Bi spermiyogram geçen yıl 100 TL idi mesela ve ektra alıyorlar bu parayı. Allah hepimize yardım etsin.
canım benden de 9 tane toplanmıştı...rabbim hayırlısını versin...
Sen ikiz bebişlere hamilesin sanırım. Darısı başımıza
Canım sıkıntı yapma benim ilk tedavim de uzundu. Yine 9 yumurta çıktı. Rahat ol.Kızlar ya yarın lucrin iğnelerimi alıcam.ama hala soru işareti var kafamda benden zaten çok yumurta çıkmıyoki 9 tane .şimdi bide yumurta baskılayıcı iğne kullanınca sayı azalmıcakmıamaç sizce kalite artırmak mı?
Canım ya ben İstanbulda hiç rapor çıkarmadım ama Zonguldak gibi Ünv. hastanelerinde daha kolay çıkıyor. Bide bizim azospermi old için 1 günde çıktı raporumuz. Sperm sayısı biraz fazla olunca İstanbulda zorlaştırıyorlar. Bu forumda arkadaşlar 1 aya falan çıkarmışlardı. İZmitti galiba senin memleket. Oradaki hastaneye de sorabilirsin. Allah yardımcın olsun canım.canım kesinlikle katılıyorum sana...ama şöyle bir sürecim oldu.
işten çıkmam lazım.
Canım senin bu belirtiler hamişlik belirtileri ama biraz erken bence belirti aramak için. Bide bu şişlik gaz progesteron iğnelerinden ve jelden oluyor. Ben resmen gazman gibi oluyorum. Hayırlı olsun inşallah.Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?
Canlarım bugün ilk teravimizi kıldık hepinize dua ettim yarında ramazanını ilk günü Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar
Merhaba şanlıgün...
Nasılsın? Allah kabul etsin canım.AMİN
Hayırlı ramazanlar....
Iyim canım sen nasılsın
teşekkür ederim bende iyiyim çok şükür.
Akşama ne yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?