Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar ya yarın lucrin iğnelerimi alıcam.ama hala soru işareti var kafamda benden zaten çok yumurta çıkmıyoki 9 tane .şimdi bide yumurta baskılayıcı iğne kullanınca sayı azalmıcakmı amaç sizce kalite artırmak mı?

Allahım sen mübarek günlerde bu mübarek günde hasta olan herkese şifa....

dertleri devalar nasip et yarabbim.

çocuk uğrundan mücadele eden tedaviye başlayan arkadşaımlarım gönüllerini rahatlat,

tedavilerinde hayırlı sonuçlar almalarını sağla,

bebeklerini bekleyen annelerimize hayırlıyla kucaklarına almalarını nasip et,

bebeğini olanların ailerine sağlık huzur ver Allahım

HAYIRLI RAMAZANLAR , HAYIRLI CUMALAR ...

Canım hiç bilgim yok ama yazmadan da duramadım.
hemşire genle bir bilgi soransan ya da eczacılara danışsan....?

Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?

Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Ah bi karnimin sisliginden, sertliginden kurtulsam....

Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, 1 temmuz buyuk gunum

Canım transfer hayırlı olsun. Ben 2 tedavimdede gaz problemi yaşamıştım çok Şişlik olmuştu bunlar çok normal sonucunu heyecanla bekliyorum :))

Hayırlı olsun canım...İnşh güzel sonuçlar alırsın

hiç deneyimim olmadığı birşey diyemiyorum...Ama dua edebilirim.

Canlarım bugün ilk teravimizi kıldık hepinize dua ettim yarında ramazanını ilk günü Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…