Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayirli olsun canim belirtiler iyiye isaret gibi insallah su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine pozitif olur sonu bebisli olur

Kuzucuk iyi canim büyüyecek insallah

diger alinti cok karismis buraya yazayim dedim

Sen nasilsin ramazan basladi hayirlar getirsin insallah ben bu sene tutamiyorum malum
Nasilsiniz canim iyilestinmi ameliyat yerin gectimi nasil geciyor günler bebisle yoruyomu seni annesi

canım inşallah şu günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler ver bize inşallah dualarımız seninle

canım çok sağol hepimiz için hayırlısı inşallah. 1 yıl ara verdim .eşiminde sprem sayısı 3 milyon % 50 hareketli bende yumurta rezervi çok ama kalitesiz.yok canım bana kan sulandırıcı iğne vermemişti. hiç raporlu tedavi olmadım ne kadar rapor cıkaralım denimse eşime kabul etmedi hiç gelemiyor öyle sıkıntılara .zaten diyoki bu son artık olmadı olmadı ben daha hiç deneyemem o yüzden rabbimden hayırlısını istiyorum.ben önceden süleyman beyde tedavi görüyodum sonradan ulun beye geçtim ulun bey ilk dosyama bakınca sende pko var dedi sonra kontrolden sonra yok öyle bir şey valla bende anlamadım neden bu kadar toplanıyoda az yumurta kalıyo. çok şükür son tedavide oshh olmadım ama ilaç düşük dozla başladık.canım rabbim bu sefer ki tedavinde göbeğini bebeişlerle doldursun hayırlısı ile inşallah

Canımsın nasılsın

Kızlar bugün lucrin iğnemi aldım. Bakalım bide uzun protokol deniyelim:))

Hayırlı olsun canım...uzun kısa inşh sonucu güzel olsun

Kuzucuk iyi canim büyüyecek insallah

diger alinti cok karismis buraya yazayim dedim

Sen nasilsin ramazan basladi hayirlar getirsin insallah ben bu sene tutamiyorum malum

oyy yerim güzel kokulu....
Çok şükür iyiyim işte aynı başladı zaman uzun ama genede az salırdım benim migrenim var ilk günler daha fazla çarpıyor beni ama iyiyim çok şükür...

sen şimdi miniği besle annesi onun sana ihtiyacı var sonra devam edersin...

Bu sene mukabele bizde okunuyor o yüzden biraz yoğun geçiyor buradaki herkeze dua etiriyorum inşallah bugünün hürmetine Allah bizleride sevindirsin

Allah kabul etsin canım,Allah razı olsun.

Allah kabul etsin canım

Merhaba arkadaşlar ben 2 kere tüp bebek denedim hatta bugün sonucumu öğrendim malesef negatif 3. deneme için doktor bakıyorum daha çok erken biliyorum ama şimdiden güvenebileceğim bir doktor arıyorum umut tüp bebek merkezi nasıl doktor çalışanlar vs nasıllar ? Ücret ne kadar raporsuz acaba ?

ben 3. denememi umut tüp bebekte süleyman beyde yaptım bi kızım var suleyman bey ayrılmış ulun beyin hastaları ulun beyi görebiliyorlar mı. Her aşamada doktor ilgileniyormu yoksa başka doktorlara havale ediyor mu?

HTML:

Hoş geldin canım üzülme Allah büyüktür inşallah bu sefer olur umut tüp bebek çok iyi bir merkez gidersen hiç yanılmasın hepsi işinin ehli canım raporluyu biliyorum onu bilmiyorum ayrıca sen biraz dinlen toparlanmaya çalış canım özel olmasa sorun kimdeydi

Allah evladını sana bağışlasın ulun bey hasatlarının hep başında ayrıca ilgili bir doktor inşallah bizlerde dua edermisin rabim ikinciyide nasip etsin

Canım geçmiş olsun öncelikle bende senin gibi 2 kere negatif sonuç aldım seni anlayabiliyorum sizin tüp bebek nedeniniz nedir? Raporsuz fiyat ilaç dahîl paket 6600 tl canım

Aslında tam olarak sorun yok. Geçen sene 1 kimyasal gebelik yaşadım 2 ay sonrada dış gebeliğim oldu ve sol tüpüm alındı 2 si de kendiliğinden oldu. Doktorla görüştüğümüzde kendiliğinden çocuğunuz olur ama tek tüp olduğu için zaman alır dedi.Aşılama yerine direk tüp bebek yapalım dedi bizde dinledik ilk deneme şubatta oldu 2.si de şimdi işte sonucu dün öğrendik. Yarın doktorla görüşeceğiz geçenkinde şaşırdı olmadığına bakalım bu sefer ne diyecek ama ben merkezi değiştireceğim. Güvenebileceğim rahatlıkla soru sorabileceğimi bir doktor ve merkez arıyorum.

Canım geçmiş olsun öncelikle bende senin gibi 2 kere negatif sonuç aldım seni anlayabiliyorum sizin tüp bebek nedeniniz nedir? Raporsuz fiyat ilaç dahîl paket 6600 tl canım

Teşekkür ederim canım sende daha önce nerde denedin ? Bir önceki mesajımda açıkladım . Şuan ki fiyatı değil mi 6600 tl. Ben bir dahaki ay 3. denemeyi düşünüyorum hazır tatilken okulla birlikte zor oluyor diye.

merhaba. insallah bundan sonraki ilk denemede basaracak o yumoslar tutunmayi. moral bozmak yok. ben de 2. denememi ulun beyde yapmayi düşünüyorum. Önceki hafta muayeneye gittim begendim kendisini. muayene 250 tl ama cidere uye isen 150 oluyo. tüp bebek fiyati da ilac+takip+islemler 6750 tl. cidere uyeysen 6250 oluyo. bi arkadas çalışanların tutumundan memnun kalmamis ama ben daha bisey görmediğim icin bişey diyemem. ulun bey bana ve esime takviye ilaçlar verdi başlayana kadar kullanmam icin. eger sorun rezerv azligi falansa bazi arkadaşlar Memoriali tavsiye ediyo. oranin fiyati 5750+ilaclar imis. rapor gecmiyo ama 1000 tl indirim oluyomus. ara verecegin bi iki ayda kendine doping uygula.. su an ne yararli deseler atiyorum mideye valla. basaracagiza inanmak lazim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim diğer 2 denememde umutta oldu. Şuanı fiyat ilaç dahil 6600tl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…