Hayirli olsun canim belirtiler iyiye isaret gibi insallah su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine pozitif olur sonu bebisli olurKizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?
Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Ah bi karnimin sisliginden, sertliginden kurtulsam....
Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, 1 temmuz buyuk gunum
Nasilsiniz canim iyilestinmi ameliyat yerin gectimi nasil geciyor günler bebisle yoruyomu seni annesiKuzucuk iyi canim büyüyecek insallah
diger alinti cok karismis buraya yazayim dedim
Sen nasilsin ramazan basladi hayirlar getirsin insallah ben bu sene tutamiyorum malum
teşekkür ederim bende iyiyim çok şükür.
Akşama ne yapsam diye düşünüyorum
canım inşallah şu günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler ver bize inşallah dualarımız seninleKizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?
Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Ah bi karnimin sisliginden, sertliginden kurtulsam....
Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, 1 temmuz buyuk gunum
Canım hayırlısı olsun sen ne kadar ara veripte tedavilere başladın bizde de sperm sayısı az morfoloji ve hızda da problem var benim ilk tedavimde 18 yumurtam oluştu 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak kaldı.Ama iki transferimde negatif sonuçlandı senin bence hamileliğin olur bak iki transferinde de hamile kalmışsın bu arada sen transferde clexan kan sulandırıcı iğne kullandın mı bana vermişti ulun bey. sizde sayı ne kadar tatlım siz de raporlu mu tedavi görüyosunuz bi de eşine bitkisel ilaç verdiler mi? Benim de çikolata kistim var belki şimdiki tedavimde bide bunu değerlendirirler bakalım ne olucak bende genetik testlerin çıkmasını bekliyorum sonrada merkeze gidicem ulun bey ne derse ona göre harekete edicem sen de pko var mı epey bi yumurta toplanıyomuş senden ben de sayı az olup ohss olunca ulun bey bile şaşırdı genelde 25 yumurtanın üstünde oluyomuş bu durum hakkımızda hayırlısı olsun sonu hamilelik haberinle olsun tatlım.....
teşekkür ederim bende iyiyim çok şükür.
Akşama ne yapsam diye düşünüyorum
canım çok sağol hepimiz için hayırlısı inşallah. 1 yıl ara verdim .eşiminde sprem sayısı 3 milyon % 50 hareketli bende yumurta rezervi çok ama kalitesiz.yok canım bana kan sulandırıcı iğne vermemişti. hiç raporlu tedavi olmadım ne kadar rapor cıkaralım denimse eşime kabul etmedi hiç gelemiyor öyle sıkıntılara .zaten diyoki bu son artık olmadı olmadı ben daha hiç deneyemem o yüzden rabbimden hayırlısını istiyorum.ben önceden süleyman beyde tedavi görüyodum sonradan ulun beye geçtim ulun bey ilk dosyama bakınca sende pko var dedi sonra kontrolden sonra yok öyle bir şey valla bende anlamadım neden bu kadar toplanıyoda az yumurta kalıyo. çok şükür son tedavide oshh olmadım ama ilaç düşük dozla başladık.canım rabbim bu sefer ki tedavinde göbeğini bebeişlerle doldursun hayırlısı ile inşallah
Canımsın nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın gün sayıyorum son 17 gün adet olmama.pazarteside tatile giricem inşallah
Kızlar bugün lucrin iğnemi aldım. Bakalım bide uzun protokol deniyelim:))
Kuzucuk iyi canim büyüyecek insallah
diger alinti cok karismis buraya yazayim dedim
Sen nasilsin ramazan basladi hayirlar getirsin insallah ben bu sene tutamiyorum malum
Bu sene mukabele bizde okunuyor o yüzden biraz yoğun geçiyor buradaki herkeze dua etiriyorum inşallah bugünün hürmetine Allah bizleride sevindirsin
Hayırlı olsun canım...uzun kısa inşh sonucu güzel olsun
oyy yerim güzel kokulu....
Çok şükür iyiyim işte aynı başladı zaman uzun ama genede az salırdım benim migrenim var ilk günler daha fazla çarpıyor beni ama iyiyim çok şükür...
sen şimdi miniği besle annesi onun sana ihtiyacı var sonra devam edersin...
Allah kabul etsin canım,Allah razı olsun.
Merhaba arkadaşlar ben 2 kere tüp bebek denedim hatta bugün sonucumu öğrendim malesef negatif3. deneme için doktor bakıyorum daha çok erken biliyorum ama şimdiden güvenebileceğim bir doktor arıyorum umut tüp bebek merkezi nasıl doktor çalışanlar vs nasıllar ? Ücret ne kadar raporsuz acaba ?
ben 3. denememi umut tüp bebekte süleyman beyde yaptım bi kızım var suleyman bey ayrılmış ulun beyin hastaları ulun beyi görebiliyorlar mı. Her aşamada doktor ilgileniyormu yoksa başka doktorlara havale ediyor mu?
Merhaba arkadaşlar ben 2 kere tüp bebek denedim hatta bugün sonucumu öğrendim malesef negatif3. deneme için doktor bakıyorum daha çok erken biliyorum ama şimdiden güvenebileceğim bir doktor arıyorum umut tüp bebek merkezi nasıl doktor çalışanlar vs nasıllar ? Ücret ne kadar raporsuz acaba ?
HTML:
Hoş geldin canım üzülme Allah büyüktür inşallah bu sefer olur umut tüp bebek çok iyi bir merkez gidersen hiç yanılmasın hepsi işinin ehli canım raporluyu biliyorum onu bilmiyorum ayrıca sen biraz dinlen toparlanmaya çalış canım özel olmasa sorun kimdeydi
Canım geçmiş olsun öncelikle bende senin gibi 2 kere negatif sonuç aldım seni anlayabiliyorumsizin tüp bebek nedeniniz nedir? Raporsuz fiyat ilaç dahîl paket 6600 tl canım
Teşekkür ederim canım sende daha önce nerde denedin ? Bir önceki mesajımda açıkladım . Şuan ki fiyatı değil mi 6600 tl. Ben bir dahaki ay 3. denemeyi düşünüyorum hazır tatilken okulla birlikte zor oluyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?