Hadi hayırlısı canım.Kızlar bugün lucrin iğnemi aldım. Bakalım bide uzun protokol deniyelim:))
Mrb canım ben 4. deneyeceğim orada. Ulun Bey'den ve merkezden gayet memnunum. Bana baya bi uzak sadece. Doktor gayet güven verici ve merhametli. Çalışanlar da güleryüzlü iyi insanlar. Tabi heryerde olduğu gibi somurtuk olanları da var. Ama önemli olan işlerin tıkır tıkır yürümesi tabi...Merhaba arkadaşlar ben 2 kere tüp bebek denedim hatta bugün sonucumu öğrendim malesef negatif3. deneme için doktor bakıyorum daha çok erken biliyorum ama şimdiden güvenebileceğim bir doktor arıyorum umut tüp bebek merkezi nasıl doktor çalışanlar vs nasıllar ? Ücret ne kadar raporsuz acaba ?
Mrb canım. Ulun Bey muayenelerini ve tüm tedavi aşamalarını kendi yapar. Ben seni hatırlıyorum canım. Allah minik kızına hayırlı mutlu sağlıklı ömür nasip etsin inş.ben 3. denememi umut tüp bebekte süleyman beyde yaptım bi kızım var suleyman bey ayrılmış ulun beyin hastaları ulun beyi görebiliyorlar mı. Her aşamada doktor ilgileniyormu yoksa başka doktorlara havale ediyor mu?
Hadi hayırlısı canım.
Mrb canım ben 4. deneyeceğim orada. Ulun Bey'den ve merkezden gayet memnunum. Bana baya bi uzak sadece. Doktor gayet güven verici ve merhametli. Çalışanlar da güleryüzlü iyi insanlar. Tabi heryerde olduğu gibi somurtuk olanları da var. Ama önemli olan işlerin tıkır tıkır yürümesi tabi...
Mrb canım. Ulun Bey muayenelerini ve tüm tedavi aşamalarını kendi yapar. Ben seni hatırlıyorum canım. Allah minik kızına hayırlı mutlu sağlıklı ömür nasip etsin inş.
Canım diğer denemelerinde hiç hamile kalmışmıydın? Bende lucrin başladım0.5 çekiyorum iğneye . Hemşireye sordum benim çok yumurtam yok ulun bey neden verdikleri dedim yumurta kalitesi içindir dedi
Nasilsiniz canim iyilestinmi ameliyat yerin gectimi nasil geciyor günler bebisle yoruyomu seni annesi
canım hayırlı olsun umarım olumlu sonucunla bizleri de mutlu edersin..
Aminnnnn canım inşşşş. Bazen hayal ediyorumda hamile kaldığımı öğrendiğim anı elim ayağum titriyor ya bilmemki ben yaşayabikecekmiyim o anı(
Canım diğer denemelerinde hiç hamile kalmışmıydın? Bende lucrin başladım0.5 çekiyorum iğneye . Hemşireye sordum benim çok yumurtam yok ulun bey neden verdikleri dedim yumurta kalitesi içindir dedi
Meraba canım. Ben de iftarda çok yedim 3 gün ,Sahurda da acıkmayınca yenmiyor. Sonra da yarı baygın oruç tutuyon.Aynen bende bulaşıkları zor hallediyorum. Allah orucunuzu kabul etsin. Ben artık tutamıycam. Bize dua edin...Nasılsınız kızlar?
Neler yapıyorsunuz...yahu ben iftardan sonra kalkamıyorum bulaşık zor yıkıyorum bir uyku sonra....
bir daha sahur yapamıyorum .sabah kalk işe gel halsiz oluyorum çok.
azcık yiye bilsem iyi olcak ama...
2. de dış gebelik olmuştu canım . Hamilelik sayılırsa . Ulun Bey her tedavide farklı bir yöntem deniyor zaten. Bende Perşembe başlıyorum nasipse. 3. gün başlıycam . Ulun Bey geliyomuş Perşembe günü.
Meraba canım. Ben de iftarda çok yedim 3 gün ,Sahurda da acıkmayınca yenmiyor. Sonra da yarı baygın oruç tutuyon.Aynen bende bulaşıkları zor hallediyorum. Allah orucunuzu kabul etsin. Ben artık tutamıycam. Bize dua edin...
Maşallah canim ayaklanmissinda isleri yapmaya baslamissin bile spinalden memnun kaldinmi canim ben biraz korkuyorumda :18::18: goguslerin yarami oldu yoksa ay cok aciyomus her anneninde basina geliyomus Allah yardim etsin cabuk gecer insallah. Minik kiz uslu olcak galiba annesini yormuyo baksanaIyiyiz canım çok şükür daha tam iyilestim sayilmaz ama yinede cogu isimi kendim yapıyorum bebek sagolsun yormuyo ama goguslerim acimaya basladu çok onlarla uğraşıyorum senin nasil gidiyo maşallah 30 haftalik olmuşsun
Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?
Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Ah bi karnimin sisliginden, sertliginden kurtulsam....
Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, 1 temmuz buyuk gunum
2. de dış gebelik olmuştu canım . Hamilelik sayılırsa . Ulun Bey her tedavide farklı bir yöntem deniyor zaten. Bende Perşembe başlıyorum nasipse. 3. gün başlıycam . Ulun Bey geliyomuş Perşembe günü.
Meraba canım. Ben de iftarda çok yedim 3 gün ,Sahurda da acıkmayınca yenmiyor. Sonra da yarı baygın oruç tutuyon.Aynen bende bulaşıkları zor hallediyorum. Allah orucunuzu kabul etsin. Ben artık tutamıycam. Bize dua edin...
Maşallah canim ayaklanmissinda isleri yapmaya baslamissin bile spinalden memnun kaldinmi canim ben biraz korkuyorumda :18::18: goguslerin yarami oldu yoksa ay cok aciyomus her anneninde basina geliyomus Allah yardim etsin cabuk gecer insallah. Minik kiz uslu olcak galiba annesini yormuyo baksana
Bende 30.haftaya girdim valla 25ten sonrasi cabuk gecti sanki iyi gidiyo simdilik sismeler basladi ufak ufak ayaklarda idare ediyoruz iste Allah beterinden korusun
inşallah canım yaşayacaksın....o anı...fakat insan o sevinci tam yaşayamıyor hep bir korku oluyor içinde ama sen yinede o sevinci doya doya yaşayacaksın......
Iyiyiz canım çok şükür daha tam iyilestim sayilmaz ama yinede cogu isimi kendim yapıyorum bebek sagolsun yormuyo ama goguslerim acimaya basladu çok onlarla uğraşıyorum senin nasil gidiyo maşallah 30 haftalik olmuşsun
Ne yaptin canim test yaptirdinmi bugun merak ettim
Evet canım test gününde ayşecikim iyi hatırladı benim biraz kafa dumanlı
Hayırlısyla güzel haberler almışındır inşh.
Yaptim canim cok mutluyum pozitif cikti. 10. Gunum bugun sabah idrar testinde cift cizgi cikti kan vermeye gonul rahatligiyla gittim. Yalniz gec ohss olmusum o yuzden cok sisim bugun merkeze gittim ulun bey yoktu selen hanim muayene etti. COk tatli bir bayan cok sevdim kendisini guzel guzel konustu anlatti ne yapacagimi. Birkac gun sonra esimin yanina gidecegim kismetse cooook ozledim.
Beni dusundugun icin cok sagol tatlim insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur amiiiin
Ay canım hayırlı olsun çok sevindim değerin kaç çıktı rabim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerde dua et
Yasasin ne guzel bi haber buuYaptim canim cok mutluyum pozitif cikti. 10. Gunum bugun sabah idrar testinde cift cizgi cikti kan vermeye gonul rahatligiyla gittim. Yalniz gec ohss olmusum o yuzden cok sisim bugun merkeze gittim ulun bey yoktu selen hanim muayene etti. COk tatli bir bayan cok sevdim kendisini guzel guzel konustu anlatti ne yapacagimi. Birkac gun sonra esimin yanina gidecegim kismetse cooook ozledim.
Beni dusundugun icin cok sagol tatlim insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur amiiiin
Degerim 411 cikti canim, 5. Gun 2 tane blast transfer edildi galiba kuzucuklarimin ikisi de benimle. Doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gun sonra keseye git dedi. Transferimin 6. Gununden ohss oldum cooook cektim ama cok sukur minnoslarim benimle. Bu mutlulugun darisi basina tatlim
Degerim 411 cikti canim, 5. Gun 2 tane blast transfer edildi galiba kuzucuklarimin ikisi de benimle. Doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gun sonra keseye git dedi. Transferimin 6. Gununden ohss oldum cooook cektim ama cok sukur minnoslarim benimle. Bu mutlulugun darisi basina tatlim [/QUOTE
Hayde halaya kızlarhayde teyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?