Ay canım benim çok sevindimçok güzel değerin ikiside tutmuş maşallah rabim mükafatını işte verdi bu senin kaçıncı denemendi ve neler yaptın
Degerim 411 cikti canim, 5. Gun 2 tane blast transfer edildi galiba kuzucuklarimin ikisi de benimle. Doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gun sonra keseye git dedi. Transferimin 6. Gununden ohss oldum cooook cektim ama cok sukur minnoslarim benimle. Bu mutlulugun darisi basina tatlim
Maşallahhhhhh canım benim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin . Böyle bi habere çokkk ihtiyacımız vardı çok iyi geldi:)) çok mu yumurta toplanmıştı canım? Sizde sorun neydi ilk denemeydi galiba
Sagol canim, Allah sana da nasip eder insallah....bu aralar bir ben varim galiba tedavi olup burayi takip eden, hepinize moral olduysam ne mutlu bana....ilk denememizdi, biz ilk once sebepsiz infertilite diye biliyorduk ama tedavi sirasinda yapilan sperm testine morfoloji % 2 cikti ( onceki testlerde 5-6 cikiyordu). Ulun bey biz daha seciciyiz dedi aciklama olarak. Dondurulmus spermle yapildi. 13 yumurtacik toplandi aslinda opudan sonra 3 gunde toparlandim. Benim ohss'im kana gebelik hormonu gecerken tetiklenenlerdenmis, hatta cogul gebelikse daha siddetli olurmus. Hic ihtimal verilmemisti canim ben fazla gule oynaya gecirdim tedaviyi galiba, bu da bana Allahin imtihaniydi diye dusunuyorum, o yuzden sikayet etmeden cekiyorum kahrimi
Hepinize duaciyim insalllllllllllllaaaaaah herkesin kucagi tatli mi tatli saglikli mi saglikli bebislerle dolar aaaamiiiiin
Arkadaşlar mrb, ilk tüp bebek denemem tedaviye başladık bugün 5. Günümüz , eşim azosperm maalesef. Selen hm la başladık bayan diye tercih ettim ama okuduklarım biraz moralini bozdu tecrübesiz yazmışlar bakalım Rabbşm be yazdıysa o olacak , tecrübeli arkadaşlara bilgi verirse sevinirim , yumurta toplama aşamasına gelebilirmiyiz bilmiyorum ama inş olursa anestesisiz zor oluyor mu?
Canım aramıza hoşgeldin.benim eşimde azospermiydi ilk umut tüp bebeğe geldiğimizde ama bizde bikaç sperm çıktı en son 30 tane sperm donduruldu.bu tedavimde onlarla denicez . Sizin azospermi nedeniniz nedir? Dr konusunda hiç kafana bişey takılmasın çünkü umut tüp bebek kadrosuna deneyimsiz birini almaz profesyonel çalışan bi kurum
Cnm bnm çok sağol cevaplandığın için ,bizim problemimiz inmemiş testis çift taraflı 5yaşonda indirilmiş biri pek gelişmemiş Emre bey ona bakmaya gerek yok dedi tek testise bakılacakinş öyledir , maşallah ne güzel sizde çıkış olmuş tez zamanda kavuşursun inş bebeğine . Sizin sebep neydi
Canım ilki uzundu benim ama diğierlerinden hiç bi fark olmadı. Zaten toplananlar hep kaliteli dendi hamd olsun. İnşallah yine böyle olur.Senin tedavinde hayırlı olsun canım. Bu sefer kısa protokol mü olacak seninki? Sen uzun protokolde denemiştin peki olumlu bi yönünü gördünmü
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim.Yaptim canim cok mutluyum pozitif cikti. 10. Gunum bugun sabah idrar testinde cift cizgi cikti kan vermeye gonul rahatligiyla gittim. Yalniz gec ohss olmusum o yuzden cok sisim bugun merkeze gittim ulun bey yoktu selen hanim muayene etti. COk tatli bir bayan cok sevdim kendisini guzel guzel konustu anlatti ne yapacagimi. Birkac gun sonra esimin yanina gidecegim kismetse cooook ozledim.
Beni dusundugun icin cok sagol tatlim insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur amiiiin
Arkadaşlar mrb, ilk tüp bebek denemem tedaviye başladık bugün 5. Günümüz , eşim azosperm maalesef. Selen hm la başladık bayan diye tercih ettim ama okuduklarım biraz moralini bozdu tecrübesiz yazmışlar bakalım Rabbşm be yazdıysa o olacak , tecrübeli arkadaşlara bilgi verirse sevinirim , yumurta toplama aşamasına gelebilirmiyiz bilmiyorum ama inş olursa anestesisiz zor oluyor mu?
Canım benim Eşiminde inmemiş testis tek taraflı oda 5 yaşında olmuş.inş sende kavuşursun canım benim. Seni çok iyi anlıyorum çokk zor günler geçirdîk inş hep beraber gülücez:) sen tedaviye başladınmı canım
AA tesadüfe bak :) ne yaptınızda çıkış oldu cnm tedavi falan mı oldunuz ? İnşallah cnm güzel geçer evet başladım tedaviye 4 gün puregon 225 yaptık bugün 3 e çıktı puregon 150, menegon 75, bide orgoluton iğne göbeğim çok acıyor şu an inşallah sonu çok güzel olur , selen hm anesteziye gerek yok dedi ama ben yapamayacağımı söyledim uyutsunlar beni:)
Iyim canım işte hep aynı şeyler bu sene mukabele bizde baya yorucu geçiyor canım hadi bakalım inşallah az kalmış her ikisinide
Yaptim canim cok mutluyum pozitif cikti. 10. Gunum bugun sabah idrar testinde cift cizgi cikti kan vermeye gonul rahatligiyla gittim. Yalniz gec ohss olmusum o yuzden cok sisim bugun merkeze gittim ulun bey yoktu selen hanim muayene etti. COk tatli bir bayan cok sevdim kendisini guzel guzel konustu anlatti ne yapacagimi. Birkac gun sonra esimin yanina gidecegim kismetse cooook ozledim.
Beni dusundugun icin cok sagol tatlim insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur amiiiin
Degerim 411 cikti canim, 5. Gun 2 tane blast transfer edildi galiba kuzucuklarimin ikisi de benimle. Doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gun sonra keseye git dedi. Transferimin 6. Gununden ohss oldum cooook cektim ama cok sukur minnoslarim benimle. Bu mutlulugun darisi basina tatlim
Canim ben hic stres yapmadim...aman tuttu aman dustu...transferden sonra sadece 45 dk dinlendim sonra acikmisim lahmacun yemeye gittim eve kadar da azcik yurudum. Iki gun en uzun 15 dk yurudum, yemege cikmak icin, jel icin, hava almak icin. Sonra zaten hic dikkat etmedim saatlerce ayaktaydim. Iyi beslendim cok pozitif oldum. 4. Gun mu ne cok zorlamadan ev bile temizledim, yemek yaptim, tek basimaydim zaten. Konsere gittim, her aksam disaridaydim, maksat evde hasta psikolojisine kapilmamak. Sonra ne yazikki ohss olunca cikmamaya basladim ve tuvalete bile gidisim zor oldu. Simdi cok yavas yuruyebiliyorum ve yatakta durmaktan belim sirtim agriyor, allah kimsenin basina vermesin bu mereti. Yine de salonda yatak kurup simdi yanimda olan insanlarla muhabbet espri derken moral yine yuksek cok sukur.
Darisi basina canim insallah tedavin olumlu sonuclanir.
AA tesadüfe bak :) ne yaptınızda çıkış oldu cnm tedavi falan mı oldunuz ? İnşallah cnm güzel geçer evet başladım tedaviye 4 gün puregon 225 yaptık bugün 3 e çıktı puregon 150, menegon 75, bide orgoluton iğne göbeğim çok acıyor şu an inşallah sonu çok güzel olur , selen hm anesteziye gerek yok dedi ama ben yapamayacağımı söyledim uyutsunlar beni:)
Canım ilk testlerimizde sperm çıkmamıştı bizim. Sonra tüp bebek için Umut'a başvurduk . Emre beyde son kez bizim merkezde test yapalım ona göre ameliyat konuşalım dedi. Mucizevi bi şekilde bizde 2 sperm çıkmıştı inanamadık yaa şok olduk. Sonra klomen ve argınmax kullandık bir ay sonra sperm sayısı 10 oldu öyle olunca ameliyata gerek yok dedi Emre bey bizde o ay 4 kere test verdik çıkanlar donduruldu
mrblar bende dun ilk gonal f ignemi vuruldum cumartesi kontrolum var ulun bey yokmus bayan doktor bakti kendi hastasi degilim diye galiba gecistiriverdi hemsire ilgilendi benimle hic bisi soylemedilerde pcoyum ben ohss felanda demediler ulun bey gelsinde ona sorarim artik... bu mubarak gunlerde rabbim dualarimizi kabul etsinnn...
Sagol canim, Allah sana da nasip eder insallah....bu aralar bir ben varim galiba tedavi olup burayi takip eden, hepinize moral olduysam ne mutlu bana....ilk denememizdi, biz ilk once sebepsiz infertilite diye biliyorduk ama tedavi sirasinda yapilan sperm testine morfoloji % 2 cikti ( onceki testlerde 5-6 cikiyordu). Ulun bey biz daha seciciyiz dedi aciklama olarak. Dondurulmus spermle yapildi. 13 yumurtacik toplandi aslinda opudan sonra 3 gunde toparlandim. Benim ohss'im kana gebelik hormonu gecerken tetiklenenlerdenmis, hatta cogul gebelikse daha siddetli olurmus. Hic ihtimal verilmemisti canim ben fazla gule oynaya gecirdim tedaviyi galiba, bu da bana Allahin imtihaniydi diye dusunuyorum, o yuzden sikayet etmeden cekiyorum kahrimi
Hepinize duaciyim insalllllllllllllaaaaaah herkesin kucagi tatli mi tatli saglikli mi saglikli bebislerle dolar aaaamiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?